|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
26.8.2008 11:39:39   
majcci
Ko meni uspe, da grem šopingirat, tudi običajno v H&M zavijem. Tam so mi oblačila najbolj prav, vsaj hlače. Sem bolj mala. Pa tudi S.Oliverju kaj najdem, drugje pa že bolj težko.
Dragi je pa še bolj problematičen. Eno obleko kupujeva tudi 2 uri, da najdeva eno, ki mu je prav.

Dekliščina je prav fajn zadeva. Sem bila letos na dveh, pa lani na eni. Jaz jo bom imela.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 776
26.8.2008 11:55:30   
Anonimen
Jst bom imela obvezno dekliščino, itakuser posted image user posted image ...pa vsak zase bova imela, sicer na isti dan ampak vsak posebej.

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
26.8.2008 12:02:19   
Anonimen
aja še glede lask...podaljške sem se lih en mesec nazaj dala venuser posted image , no mogoče za poroko dam spet...pe ne vemuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
26.8.2008 12:13:21   
Martina27
LYRA- v njihovih trgovinah. Imajo najmanjšo število 6, sam mojemu je prav ker je velik fant za tolk let. Amapk je njihova 6 bolj mala, ker mu je prav, drugače pa nosi 104 od SOliverja pa XS od Benettona.

Ja, so padli novi čevlji, sam ne vprašajte kolk se je na računu znižalo stanjeuser posted image

Ja na bankah, sam mislim da ne na vseh moraš bit kar orng spedenan, sam a mislite ,da dajo kaj zraven zatouser posted image

In je že topli sonček, zjutraj ko pa greš pa je tak hladno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 779
26.8.2008 14:16:11   
lyra*

user posted image
Neveste 2009

user posted image  

2.5.2009
*csaje*
user posted image

23.5.2009
majcci

23.5.2009
soraia
user posted image

30.5.2009
poopsika

user posted image
user posted image

6.6.2009
lyra*

6.6.2009
klara-1

6.6.2009
zimbra

user posted image  

13.6.2009
martina27

user posted image

20.6.2009
_andreja_
user posted image  

27.6.2009
Lepotica

27.9.2009
NEVESTA2009

27.6.2009

žabicamala

user posted image

user posted image

5.9.2009
orka**

user posted image

user posted image  

26.12.2009
pupika27
user posted image

user posted image
Neveste 2009

Prosim,če mi vse datume in spremembe sporočite na ZS zaradi lažjega spreminjanja

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 780
26.8.2008 18:12:48   
Martina27
Ej punce kje ste?
Midva sva prišla zdaj domov z mojim miškotom, vroče ko v savni, tak da zdaj pa šibava dalje.
Gremo malo na Kodeljevo, da ga malo razlaufam, ima preveč energije.

Danes sem gledala čevlje za na poroko oz sandale, sam ne vem no?
So mi še eni v ModArt všeč, tako da bomo videli.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 781
27.8.2008 7:07:22   
majcci
Jutro!
Fajn, da si dobila včeraj čevlje Martina.
In kako sta se imela na Kodeljevem?

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 782
27.8.2008 7:20:33   
Martina27
JUTROuser posted image

Kako ste nevestice?
Nikjer nobene, sama tuki gor pisarimuser posted image
Včeraj nisem imela časa nekaj napisat. Poslušajte tole.
Pridem v vrtec po Žan Tai-a, se obuvama, nato hočem vzet njegovo mikico,tko no, dolg rokav je imel zjutraj gor,ker je mrzlo in mikice nikjer. Iščem ko tele po garderobi, v igralnico mikice nikjer.Pa pride ravno njegova vzgojiteljica in jo vprašam, če danes dopoldan ko so šli ven, če je imel Tai mkico na sebi? Pa pravi da ne,, ampak da pa je visela v njegovi garderoba.
V glavnem, mikice ni, kr si očitno drugi starši svoje otroke oblačijo z najinimi oz njegovimi cunjamiuser posted image user posted image
Pa to ni bilo zdaj prvič! Že marca, gre v vrtec z novimi supergami Geox in pridem po njega jih ni bilo, tako da sva šla domov v copatih, da vam o cunjah ne govorim, koliko so jih nama ža vkradli. Lani novembra la kako je že bilo so mu vkradli novo bundo ko sem mu jo kupila na Benettonuuser posted image

In pol mi včeraj reče tovarišica: "Ja veste, od Žana cunje so zanimive, ker so lepe in ima vedno firmeuser posted image user posted image user posted image !!! Sem rekla, kaj koga briga kaj moj otrok nosi, a zdaj bo pa začel H&M, da mu ne bodo kradli. Pa to ne vkrade otrok ampak starš, ki pride po njega. Da bi mu prsti vstran padli, sam vam povem da kdaj iz katerekoli skupine ki sta tuki v tem prostoru vidim otroka, da ima to gor oblečeno, pa če ne zlasam kdorkoli bo že z otrokom. To pa je že višek, da se krade vrtcih in to malemu otroku. Sram jih naj bo. Zdaj ko pridem še jih bom 1x nakregala, ker si še nisem duše spihalauser posted image

Kak sem se pa zdaj razpisalauser posted image  Mogla sem, se opravičujemuser posted image  Nam bo prej čas v alužbi miniluser posted image

So mi poslali včeraj po mailu iz SKB,da moram na psihološke teste na Inštitut za medicno dela, športa ....... pa ne vem še česa. Mislite, da vem kje je to, pa zakaj se to tam dela?user posted image
Nimam pojma- mogoče pa ima vsaka firma- banka drugače, do zdaj sem vedno delala te teste prej, potem če sem jih uspešno opravila, so me pa povabili na razgovoruser posted image

Lep sončen danuser posted image  jaz sem tudi danes tak dobre volje, če odmislim zgoraj opisano zadevouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 783
27.8.2008 8:22:24   
zimbra
Hej Martina27, ne morem verjet, da že v vrtcu tako kradejo??? Gotovo to niso otroci, ampak njihovi starši. Pa vzgojiteljice ne morejo nič narediti? Da v času odhoda otrok malo pogledajo po garderobi kdo kaj oblače in obuje svojemu otroku.. Jaz bi gotovo začela kupovati cenejše stvari za vrtec, če tako kradejo. Bunda, čevlji in mikice, še posebej od firm kar nekaj stanejo. Seveda je butasto, da mora imeti bundo H&M za v vrtec in še eno za na lepše.. še posebej ker jih tako hitro preraste. Sploh ne morem verjeti, da že v vrtecu kradejo.

Kje pa si našla čevlje za poroko? Tudi meni so všeč sandali iz Mod arta, ampak se mi zdijo malo dragi.

Neposredna povezava do sporočila: 784
27.8.2008 8:56:38   
Anonimen
Jutrouser posted image

Martina, to je vsekakor grdo, če res kdo od staršev krade...moje mnenje glede cunjc je pa sledeče...ni šans, da bo imela Tjaša za v vrtec fensi stvari, so nas tudi vzgojitelji opozorili na to.
Se mi zdi nekako prav, sploh za naše otročke, ki so v jasli in še ne hodijo...jst sem ji zato nakupila trenirkice in take čist navadne majčke, da jih ni škoda. Ker v vrtcu počnejo sve mogoče in se hitro kaj umaže, strga...tko, da mi gremo v vrtec v H&M cunjahuser posted image .

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
27.8.2008 8:59:11   
Anonimen
Je pa to tudi zelo neodgovorno od vzgojiteljev, če se je to že dogajalo bi mogli to nekako preprečiti...pa naj dajo kamere, če nekdo res krade, kot, da je to problemuser posted image . Če se jim pa to ne splača potem pa naj starši kradejo, očitno to vodilnih v vrtcih ne moti...banda!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
27.8.2008 9:34:35   
Anonimen
Martina pa jst pravm tko: what goes around, comes around al pa po domače: vsaka rit pride na svoj sekret!
Vem pa, da te jezi, valda, jst bi tud čist ven padlauser posted image .

Veš kaj sem te hotla vpprašat? A sta šla vidva s tvojim dragim poslušat Odmev?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
27.8.2008 9:46:43   
Martina27
Za kamere ni denarja(finančno jim ne znese), vzgojiteljice pa opravljajo delo v igralnicah ne v garderobi, tko rečejouser posted image
In danes ko sem pripeljala Tajkota v vrtec grem do ravnateljice in mi reče, da naj prinesem račun- ja hranim račun pol leta, sam zaro, če se bo kdo blagovoljil kaj ukrast.

Ko je bil moj Tai star leto dni, sem mu kupila v H&M jaknco, ful lepo, in mi je takrat rekel Žanijev oči (moj bivši), če otroka tak malo cenim, da mu kupujem v H&M cunje in da če ga nisme sposobna vzdrževat, naj dam njemu 100% skrbništvo. 

No, mislim, da zdaj veste razlog, zakaj mora moj sin hodit v samih firmah. In jaz sem se avtomatsko tudi tako navadla, da mu še samo kupujem v trgovinah z znamko.
Sicer imajo tam tudi lepše stvari za fantke, ne za punčke, ker za pupe majo itak povsod tko lepe da brezveze.

Ampak moj piki si še v vrtcu nikoli ni uničil nobene stvari ne strgal, ne popisal, res ne, edino kar si jih umaže.

Sej ga jaz ne rihtam, da bi mu dala gor kake ssrajčke, dam mu trenerko, pa kak zgornji del, včasih kavbojke pa kako majčko, al pa kakšne športne hlače.

Tiste lepše oz srajčke pa kake res bolj fine mikice imama pa za k zdravniku ali pa na kak rojstni dan pa tko.

Sandalčke pa sem gledala v Bati so še imeli, sam je rekla da jih bodo dali nazaj in da bodo drugo leto zagotovo kakšni podobni če ne pa bom imela tele.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
27.8.2008 9:48:35   
Martina27
Ne, nisva šla, ker mi je Žan zaspal ob 19.00 v soboto, pa še niti poklicala jih nisemuser posted image
Kaj si bodo tile le mislili o meni, mater sem neodgovornauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 789
27.8.2008 9:58:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Za kamere ni denarja(finančno jim ne znese), vzgojiteljice pa opravljajo delo v igralnicah ne v garderobi, tko rečejouser posted image
In danes ko sem pripeljala Tajkota v vrtec grem do ravnateljice in mi reče, da naj prinesem račun- ja hranim račun pol leta, sam zaro, če se bo kdo blagovoljil kaj ukrast.

Ja, sej druga od njih itak ne moreš pričakovat...Mah, brezveze no , da se res lahko kar krade!!Sramota

Ko je bil moj Tai star leto dni, sem mu kupila v H&M jaknco, ful lepo, in mi je takrat rekel Žanijev oči (moj bivši), če otroka tak malo cenim, da mu kupujem v H&M cunje in da če ga nisme sposobna vzdrževat, naj dam njemu 100% skrbništvo. 

Kaj??? Ne morem verjet...o fak....Sploh ne vem kaj naj napišem,ker sem čisto šokirana, da lahko nekdo kaj takega izjavi?? Mah, bom raje tiho...Martina, žal mi je zate, da ti nekdo kaj takega reče.user posted image .
No, sej za to pa je bivšiuser posted image .

No, mislim, da zdaj veste razlog, zakaj mora moj sin hodit v samih firmah. In jaz sem se avtomatsko tudi tako navadla, da mu še samo kupujem v trgovinah z znamko.
Sicer imajo tam tudi lepše stvari za fantke, ne za punčke, ker za pupe majo itak povsod tko lepe da brezveze.

Ampak moj piki si še v vrtcu nikoli ni uničil nobene stvari ne strgal, ne popisal, res ne, edino kar si jih umaže.

Sej ga jaz ne rihtam, da bi mu dala gor kake ssrajčke, dam mu trenerko, pa kak zgornji del, včasih kavbojke pa kako majčko, al pa kakšne športne hlače.

Tiste lepše oz srajčke pa kake res bolj fine mikice imama pa za k zdravniku ali pa na kak rojstni dan pa tko.

Ja, ja sej razumem. Jst sem ti tko nasplošno pisalauser posted image . Valda, da je lepo, če je otroček lepo oblečenuser posted image .

Sandalčke pa sem gledala v Bati so še imeli, sam je rekla da jih bodo dali nazaj in da bodo drugo leto zagotovo kakšni podobni če ne pa bom imela tele.

user posted image

ful luškani sandalčkiuser posted image user posted image Jst bom tud nekaj takega mela ampak samo za obred, na žuru bom mela balrinke, ker se polomim v teh petahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 790
27.8.2008 9:58:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Ne, nisva šla, ker mi je Žan zaspal ob 19.00 v soboto, pa še niti poklicala jih nisemuser posted image
Kaj si bodo tile le mislili o meni, mater sem neodgovornauser posted image

user posted image user posted image sej jst jih tud nisem šlauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 791
27.8.2008 10:12:39   
majcci
Jaz imam kar gužvo v službi, pa imam malo časa, da se javim.
Martina - eni starši so pa res malo čudni, da gredo in ukradejo tuje oblačilo. Ne moreš verjeti. Da ti je pa bivši dal takšno izjavo pa tudi ne moreš verjeti. Saj otroka ne ceniš po tem kako drago oblačilo mu kupiš. 

Mene pa ta teden čaka generalno čiščenje stanovanja. So nama delali radiatorje in je še kar fejst prašno, čeprav sem že pomila vse. Bo treba še enkrat. Še sreča, da ima dragi ta teden dopust, da ne bom sama v red spravljala vsega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 792
27.8.2008 10:14:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

Jaz imam kar gužvo v službi, pa imam malo časa, da se javim.
Martina - eni starši so pa res malo čudni, da gredo in ukradejo tuje oblačilo. Ne moreš verjeti. Da ti je pa bivši dal takšno izjavo pa tudi ne moreš verjeti. Saj otroka ne ceniš po tem kako drago oblačilo mu kupiš

Točno tako, in tudi ljubezen do otroka se ne meri s tem kako drago oblačilo mu kupiš...

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
27.8.2008 10:18:36   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Točno tako, in tudi ljubezen do otroka se ne meri s tem kako drago oblačilo mu kupiš...

Se strinjam. Zgleda pa da imajo nekateri svoja merila. Otroku je itak najbolj pomembna bližina, varnost in ljubezen strašev, ne pa draga oblačila ali cel kup igrač. Seveda mu kupiš, da pa ti nekdo diktira, da če kupiš bolj poceni oblačilo, da ga ne ceniš, je pa čisto mimo. Rečem lahko samo HB, da nista več skupaj.

In ti Poopsika uživaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 794
27.8.2008 10:26:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Se strinjam. Zgleda pa da imajo nekateri svoja merila. Otroku je itak najbolj pomembna bližina, varnost in ljubezen strašev, ne pa draga oblačila ali cel kup igrač. Seveda mu kupiš, da pa ti nekdo diktira, da če kupiš bolj poceni oblačilo, da ga ne ceniš, je pa čisto mimo. Rečem lahko samo HB, da nista več skupaj.

In ti Poopsika uživaš?

majcci ti tako dobro napišeš, da meni nič ni treba lahko se samo podpišem pod tvoj post in ti user posted image user posted image user posted image . Super si napisala!

majcci, kolikor se dauser posted image . Tjaša spi, zjutraj sem že vse posesala, prah pobrisala, pomila po tleh,tko, da zdjle malo počivam in čakam prijateljico, ki pride na obisk.

Vmes surfam po netu in gledam ideje za poročno frizuro, šopek..dodatki, sej vešuser posted image in si delam lušteuser posted image .

Punce oz. zdej si itak samo ti tle majcci...a ste ble kej v kinu pred kratkim? Kaj je kaj dobrega za gledat??
Mdva bi šla v petek ali soboto pa se kar ne morem odločit kaj bi gledala..

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
27.8.2008 10:35:43   
majcci
Midva že kar nekaj časa nisva bila v kinu. Če želiva iti, se morava peljati v MB ali CE. Bila sva kakšen mesec nazaj, sva pa gledala Batmana (The Dark Knight) - je bil vredu. Sva pa doma gledala Hancock in Zohan je zakon (You don't mass with Zohan) pa mi nobeden od njuju ni bil všeč. Sama pa sem še pogledala What happens in Vegas, ki je film po mojem okusu (dragi takšnih ne gleda). Bova pa v kartek peljala sestrico v kino gledati Kung Fu Panda, ampak sinhronizirano verzijo.
Se pa vrtijo še filmi Zgodbe iz Narnije, Dosjeji X, Indiana Jones, Mumija in Made of Honor (Kako ugrabiti nevesto). Od naštetih bi jaz šla gledati vse razen Dosjejv X, moj pa vse razen Made of Hhonor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 796
27.8.2008 10:54:08   
zimbra
Mene pa je dragi zvlekel v kino gledat X-files. Brez veze in ti gotovo ne priporočam. Tudi jaz bi šla v kino, ampak kaj ko ne vrtijo nič pametnega. Tegale Batmana sicer priporočajo, a se bojim, da ni moja zvrst filmov. Mogoče, če bo dragi res priden user posted image , pa se ga usmilim in grem z njim Batmana pogledat.

Aja, punce a veste kje bi dobila svilen trak za v lase? Rada bi imela tak trakec v laseh za poroko, pa najdem le tiste okrasne za oblekeuser posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 797
27.8.2008 11:14:59   
Martina27
Itak, da se ne meri ljubezen do otroka s tem kako drago oblačilo mu kupiš, sam po njegovi logiki pač se.
Jaz pravim tak, eni ko majo majo, in se lahko preseravajo, jaz pa želim svojga sina naučit drugih bolj pomembnih vrednot v življenju. Pa se vprašam, le kako mu jih bom če pa ko gre k njemu pride ves uh in ah nazaj, da kakšen avto bo njemu ati kupil.
Vem, da še je zdaj mali, sam on v tem in s tem raste in se bo njemu zdelo samoumevno, da bo nosil majčke kot so Lacoste, Tommy Hilfiger itd.......

Je prišel zadnjič od njega k meni z novim avtom Peg Peregouser posted image  Stane pa 600€, a letos februarja je dobil tak motor na akomulator od Peg Peregota in mi je takrat rekla, da so ti avtomobilčki od 5 let naprej.

Mah brezveze,ker bom spet slabe volje postala.

Grem na sestanek potem pa š nekaj narest in šibam po sineka v vrtec, pa se javim kaj zvečer.

poopsika- kdaj pa gre Tjaši v vrtec? V ponedeljek?

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 798
27.8.2008 11:30:16   
majcci
Martina - ne se sekirat zaradi takšnega dedca. Glede na to koliko ljubezni ti Žanu nudiš, bo sam enkrat ugotovil, da je to več vredno kot pa avto, obleka,... Pa tudi če bo navajen, da ima firme, s tem ni kaj narobe.
Sem enkrat brala intervju s Pahorjem in je rekel, da mu je mama (je bila šivlja) vedno pravila kupi eno dražjo in kvalitetno obleko kot več slabših (po kvaliteti). Je rekel, da se tega še zdaj drži in da mu je to veliko bolj pomemno kot pa dober avto. Tako da vse je za nekaj dobro user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 799
27.8.2008 14:09:14   
Anonimen
Ojla nevestice.

majjci, dobr, da si me spomnilauser posted image user posted image user posted image ja, made of honor bova šla gledat. Men je ful luštn k moj dragi gre vse z maneoj gledatuser posted image .

Martina, nič ne skrbi...ti ga boš naučila pravih vrednost v življenju.user posted image

Ja, Tjaša gre v ponedeljek v vrtec...sploh ne smem razmišljat o tem. Vem, da njej ne bo hudega, ker je ful družabna, nikogar se ne boji, zmeraj je nasmejana in tko,, samo, meni bo tku huuuuuuuuudouser posted image .

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.