|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
25.8.2008 15:47:49   
Klara-1
En lep pozdrav vsem skupaj. Že dolgo se nisem nič javila in tudi brala vas nisem skoraj nič. časa mi tako primankuje, da kar ni res. user posted image

Kar se okoli poroke tiče:

- imava rezervirano gostilo in band to pa je tudi vse. Zaenkrat kaj več ne znese. pa ploh, ko pomislim koliko časa je še do poroke me kar mine. Se mi zdi, da nikoli ne bo prišel ta dan :(.

A ste nekje v spetembru za kakšno srečanje, da se malo spoznamo?

Toliko za danes in če ne prosim preveč... prosim držite pesti in mislite name v tem in prihodnjem tednu.

Lepo se imejte.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 726
25.8.2008 15:55:00   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Ima tvoj fant prav.. Bo potem poročna noč bolj sladkauser posted image   Čeprav vse neveste pravijo, da tista noč ni nič kaj pravljična, od napora vsi zaspijo kot ubiti user posted image

S tem bi se pa kr strinjala. Glede na to, da gredo zadnji gostje okoli 6h zjutraj domov, verjetno veliko spanca ni oz. si tako utrujen da padeš v posteljo.

drage nesveste, jaz vam povem,da ko mi reče kakšen, da on pa ni imel poročne noči, ker je bil truden , bi ga kar udarla po riti!!!!
Midva sva v dveh dnevih spala 2uri in lih tako sva imela poročno noč oz. poročno jutro (spat sva šla ob 07:30) in je blo tako lepouser posted image
tako, da boste vidle, da če boste hotele met poročno noč jo boste imele, čeprav boste trudne kot nevem kaj!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 727
25.8.2008 16:14:38   
majcci
Saj se bomo potrudile, da jo bomo imele user posted image .
Čeprav bo bolj težka, vsaj kolikor jaz sebe poznam. Bom šla prej spat kot pa zadnji gosti user posted image . Malo se hecam.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 728
25.8.2008 16:15:03   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: Klara-1

A ste nekje v spetembru za kakšno srečanje, da se malo spoznamo?

Jaz sem za user posted image

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 729
25.8.2008 17:42:00   
Martina27
Tudi jaz sem za, ti nam sam javi če bo to srečanje v Lj ali kje drugje, pa čas srečanja, ker jaz delam na banki, tam pa veste kakšni so delovni časiuser posted image

Sem pa za itak, če pa tokrat ne bom utegnila, pa kdaj drugič, se bom pa definitivno potrudila, bom pač direktnega iz službe vsekala, da vas ujamem, sam ne rada, sej veste visoke pete pa to, pa zdaj še avta nimam, pol pa kracam ko ena ...., ker me že tak noge bolijo, da bi lahko tja padlauser posted image

Miloš se mi je javil po mailu in mi je napisal, da bo drug teden vse nared in mi pošlje cenik, tako da počasi bouser posted image

FLASK_A- jaz se poročim 13.6.2009 na Galeriji Repanšek, tam imava tudi zabavouser posted image user posted image user posted image ,cerkeveno pa se midva ne poročiva. A je še katera, ko se ne poroči cerkveno?

Čao čao

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 730
25.8.2008 18:00:03   
majcci
Nas je že več za srečanje. user posted image  Upam da se bomo lahko vse spoznale in preživele lep dan.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 731
25.8.2008 18:52:17   
Anonimen
Tudi jst sem za srečanjeuser posted image

Martina in tudi midva se bova poročila le civilnouser posted image ...sva midve v manjšiniuser posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
25.8.2008 20:49:18   
zimbra
Tudi jaz sem za srečanje. Javite kje in kdaj, pa v živo poklepetamo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 733
25.8.2008 23:17:34   
lyra*
Jaaaaaaaaaaaaaaaaz sem tudi za srečanjeuser posted image user posted image
Ampak nekje v začetku,da nebom prej rodilauser posted image user posted image

Ju3 imam pregled tako,da držite pestiuser posted image user posted image  Pa vam sporočim....

Danes me celi dan ni blo doma tako,da več napišem ju3.

Lahko noč**************************

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 734
26.8.2008 7:40:50   
Martina27
Dobro jutro!!!
Moj sinek že celo jutro joka, ker on nebi šel v vrtec, mamica pa ne v službo,je rekel, da mi bo on dal everčke iz šparovčka, pa ostaneva domauser posted image user posted image

Ah ti naši otroci zlati sončki, le kaj bi brez njihuser posted image  Tko nam popestrijo dneve, da je prav luštnouser posted image

lyra- res nam javi, kako boš uredila in kako sta pikici, me pa bomo zate držale pestiuser posted image user posted image

Zdaj mi pa nekaj povejte, bolje rečeno svetujteuser posted image

Sedaj delam na avstrijski banki, delovni čas sej veste kakšen je, ampak še vseeno sprejemljiv in še vseeno lahko v zadnjem momentu dvigne Žana iz vrtca, katerega lahko koristi vsak dan do 17.00. Plača.......user posted image  bolje da ne pravim?
Sodelavci so super, krasni, bolj nebi morali bit in slednje bi mi bilo najtežje zapustiti.
No, dobila sem pa ponudbo na SKB, občutno boljša plača, sam delovni čas me tam mal odvrača, ker bi delala vsak dan do 17.00?
In zdaj ne vem, ali naj ostanem na UNIcREDIT, ali naj raje grem na SKB, sam pol bi bilo zaradi Žana mal tečje vse skupi, čeprav je rekel njegov oči (moj bivši) da mi bodo pomagali in tudi oni kdaj šli po njega.
Posledično bova preživela manj časa, ampak bo pa zato plača višjauser posted image

Kaj bi ve naredile? Ostale tuki kjer je vse super razen plače, ali odšle drugam, kjer še ne vem kakšen team so in je plača presuperuser posted image

No, vas še kaj preberem, letiva v vrtec in jaz v službouser posted image

PA PA PUNCE MOJEuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 735
26.8.2008 7:52:37   
majcci
Martina - glede službe
Imaš kar težko odločitev. Jaz bi si na tvojem mestu naredila seznam pozitivnih in negativnih stvari za obe službi in potem primerjala. Drugače pa, če je razlika v plači več kot 200€ potem bi se verjetno odločila za zamenjavo. Prav tako bi bilo odločilno ali imaš tu kjer si možnost za nedoločen čas, za napredovanje ali je ta možnost večja v novi banki.
Potem oddaljenost od doma. ali bi bilo logistično veliko dalj se za peljati ali je relacija ista.
Koliko manj pa bi bila z Žanom skupaj?

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 736
26.8.2008 8:53:13   
zimbra
Lyra, čakamo na tvoje poročilo, kako sta tvoji dve punci. Gotovo je vse v redu in se počasi že pripravljata, da bosta pokukali na ta svet.user posted image user posted image user posted image

Martina27, si pa res v težki situaciji. Dobre službe ne ležijo kar na cesti, po drugi strani pa prva otrokova leta tudi ne bi želela zamuditi. Kot je že Majcci rekla, razlika v plači bi morala biti res občutna, da bi se odločila za zamenjavo. Najbrž se bosta z možekom odločila še za kakšnega otroka in bo stvar potem še težja. Ali v tej službi nimaš nobene možnosti za napredovanje? Kako pa je z babicami? A bi katera lahko hodila v vrtec po Žana? Kako pa si dobila to novo službo? Ali si se prijavila na razpis (in torej resno iščeš novo službo)? Dodaten denar res prav pride in vsak euro se v družinskem proračunu pozna. In če gre res samo za te pol ure razlike in če težavo kdo bo hodil po Žana v vrtec rešiš, potem bi se odločila za novo službo. Tudi 100€ več na mesec se pozna. V letu to znese že kar lep kupček. Pa pozna se ti pri izračunu porodniške, pokojnine, kredita..itd. user posted image , hkrati pa tudi pri ceni vrtca najbrž user posted image . Ah, sploh ne vem, kaj bi na tvojem mestu naredila..

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 737
26.8.2008 8:56:15   
Anonimen
Živjo nevesticeuser posted image

Martina težka odločitevuser posted image ...ampak jst pravim tkole, največ v službi mi pomenijo dobri odnosi.
Če tudi je plača malo slabša, samo, da grem z veseljem v službo, ne pa, da me boli želodec, ko pomislim kam grem.
Sem delala v firmi, kjer sem kar dosti zaslužila pa mi je bilo slabo vsakič, ko sem morala iti na šiht in sem dala odpoved...sej verjetno nimaš lih slabe plače...no, ne vem, ker se mi niti sanja ne kakšne so sploh plače v bankahuser posted image .

Sej lahko, da bo v novi službi tudi fino in bodo super sodelavci..ampak boš morala malo tvegati. Tudi to je včasih treba, ker drugače ostaneš na enem in istem mestu in stagniraš.

Ma, resnično ne bi bila na tvojem mestu, ker je tole res težka odločitev...

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
26.8.2008 8:59:12   
majcci
Je kar zafrknjeno s temi službami,ja. Jaz zdaj še nimam probelmov z varstvi, pa me tudi enkrat verjetno čaka to.
In Zimbra, Poopsika in Martina kako kaj?
Jaz sem v službi, pa se mi ne da preveč, ker sem nekaj prehlajena in potem kašljam kot zmešana user posted image .
Bo pa že.

< Sporočilo je popravil majcci -- 26.8.2008 9:00:10 >

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 739
26.8.2008 8:59:20   
Anonimen
lyra, držimo pesti, da sta tvoji punci dobro in da še ne bosta pokukali venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
26.8.2008 9:00:31   
Anonimen
jst imam tud ne problem...ampak v primerjavi z Martininim je mišji kakecuser posted image ...
morate mi malo stilsko svetovati oz. glede frizure a se vam, da, če vam opišem problem?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
26.8.2008 9:02:16   
Anonimen
majjci, jst sem dobro,  hvala za vprašanjeuser posted image .
Tjaša spi, jst pa lenarim, ker sem zjutraj zmeraj čisto paf, ker tama vstane že ob 6h in potem sem jst kot en zombiuser posted image .
Ko gre pa okoli 8h nazaj spat, pa jst ne morem več zaspatuser posted image ...pol pa vidim na računalniku namesto, da bi kaj pametnega naredila po bajtiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
26.8.2008 9:02:58   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

jst imam tud ne problem...ampak v primerjavi z Martininim je mišji kakecuser posted image ...
morate mi malo stilsko svetovati oz. glede frizure a se vam, da, če vam opišem problem?user posted image

Imam čas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 743
26.8.2008 9:04:10   
zimbra
Itak da se nam dauser posted image   Ti kar opiši problem, mi vse rešimouser posted image

Majcci tudi jaz sem v službi, delam.. bolana sicer nisem, mam pa en tak napad lenobe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 744
26.8.2008 9:04:32   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

majjci, jst sem dobro,  hvala za vprašanjeuser posted image .
Tjaša spi, jst pa lenarim, ker sem zjutraj zmeraj čisto paf, ker tama vstane že ob 6h in potem sem jst kot en zombiuser posted image .
Ko gre pa okoli 8h nazaj spat, pa jst ne morem več zaspatuser posted image ...pol pa vidim na računalniku namesto, da bi kaj pametnega naredila po bajtiuser posted image user posted image

Saj delo počaka user posted image .
Midva imava tudi anarhijo doma. Nama delajo radiatorje. Tako da imava jutri čistilno akcijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 745
26.8.2008 9:05:40   
majcci

Majcci tudi jaz sem v službi, delam.. bolana sicer nisem, mam pa en tak napad lenobe user posted image

ti napadi se pa tudi meni pogosto dogajajo user posted image . Običajno tam sredi tedna, ko komaj čakam na vikend, da lahko spim.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 746
26.8.2008 9:08:09   
zimbra

ti napadi se pa tudi meni pogosto dogajajo user posted image . Običajno tam sredi tedna, ko komaj čakam na vikend, da lahko spim.

user posted image user posted image user posted image
Vedno pogostejši so ti napadi, zdaj me zagrabijo že v začetku tedna in to takoj po dopustu. Mogoče je pa že kroničnouser posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 747
26.8.2008 9:10:25   
majcci

user posted image user posted image user posted image
Vedno pogostejši so ti napadi, zdaj me zagrabijo že v začetku tedna in to takoj po dopustu. Mogoče je pa že kroničnouser posted image

Mogoče pa res user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 748
26.8.2008 9:15:44   
Anonimen
No eko moj problemuser posted image .

Pred kratkim ( Kak dober mesec nazaj) sem se kar fejst postrigla...sem rekla, da hočem dat uničene lase stran, sploh zato, ker se barvam na blond).
Frizurca je super vse kul, ampak kaj ko se mi tko hitro pozna narastek in sem klicala svojo frizerko pa je bila na dopust, jst pa takšna kot sem , ko si nekaj zapičim moram to nardit( je precej slaba lastnost touser posted image ), sem šla kupt blond barvo v trgovino, moj dragi me je pobarval in  kaj se zgodi...barva fuuuuuul lepa( taka pepelno blond), ampak moji lasje čisto uničene , zažgani od peroksidauser posted image user posted image user posted image ...zdej se mi kr lomijo, uglavnem, se še likam zraven tko, da sem jih spet čisto uničila....

A sledite?user posted image

No zdej me pa zanima kaj naj naredim...za poroko bi rada imela lepe lase...
A se naj postrižen ka ratko, da dam vse te grde lase stran in se pobarvam na svojo naravno barvo las( rjavo) in končno enkrat naredim za svoje lase, da se malo obnovijo??
Sej to bi takoj naredila ampak me je strah, ker ne maram kratkih las in da mi do poroke ne bi dovolj zrastliuser posted image
Nočem, da bi imela na poroki eno butasto frizuro in bi bila vsa nesrečnauser posted image .
Ker, če si lase hočem pozdravit se moram ornk ustrižtuser posted image .

Će ne bi bilo poroke srugo leto bi to ziher naredila, ostrigla se, tko si pa kr ne upam, da ne bi bila potem na poroki kr nekajuser posted image .

Kaj pravite??

Upam, da ste še tukaj in da sem vam da brat tole klobasouser posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 26.8.2008 9:16:11 >

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 749
26.8.2008 9:24:23   
majcci
Zdaj odvisno kako hitro ti rastejo lasje. Povprečno naj bi 1-2 cm na mesec. To se pravi, da če se zdaj postrižeš na kratko (odvisno kako kratko je to), ti bodo lasje zrastli okoli 10-15 cm mogoče več.
Jaz bi se verjetno probala pobarvati na svojo barvo in potem se posledično anrastek ne bi tako hitro videl, če bi se sploh. Postrigla bi se mogoče tudi, odvisno kako uničeni bi bili lasje in koliko bi se morala postriči. Če bi bilo dovolj, da se postrižeš 2-5 cm potem verjetno ni panike. ti bodo dovolj zrastli.
Kako dolge lase pa želiš imeti na poroko? Oz. kakšno frizuro?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.