|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
28.8.2008 7:15:04   
Martina27
Dobro jutro!
Ja kaj bi pa ve brez meneuser posted image  Tko lepo vas prebudim zjutraj, vam zaželim DJ načnem temo da mal čvekamo in pol gremuser posted image
A ni to lepouser posted image

Danes sem pa komaj vstala, tak bi še spala, pa več ne morem.user posted image Tak mi manjka avto, tak ga pogrešamuser posted image

Ja, včeraj sem povedala v službi, da odhajam, vsi smo tokuser posted image , ne vem no, če bom še kje imela tok lušne sodelavce, da se bomo tako razumeli in da me bodo oni imeli tako radiuser posted image

In posledično, gre pa pa tudi Egiptuser posted image  Joj, kako sem jaz nesrečnauser posted image

Sam danes, pa same žalostne popam zraven, pa nisme tak žalostna, sam ko na vse pomislim, me kar neki stisneuser posted image

Veste kaj, povejte ve meni, kdaj se je pametno vpisat v ta predporočni plesni tečaj, ker jaz pojma nimam o plesu, tko da me mora en orng plesalec prijet da me kaj naučiuser posted image user posted image

In včeraj jaz začnem razmišljat o obleki po polnočiuser posted image  Kar pozabila sem nanjouser posted image  Jo bom pa dala najverjetneje šivat. In sicer želim si imet tko lila.... roza varianto, mal na dekolte, pod prsmi pa tko širok trak ko se lahko zveže v mašlco, dolgo pa do kolen.

Danes pride prijateljica iz Mb, baje ma nekja za Žana, sam meni to bolj vse liči na to, da prinese vabilo za poroko. Poročita se 20.9.2009 ampak to sta onadva zrihtala v roku 1,5 mesca. Takrat sta se odločila da se porčita in to je to. Vse kar sta imela namen imet na poroki imata(ansambel, gostišče, fotograf) ni bilo nobenih problemov,user posted image

Sam je pa taka megla, da bog pomagajuser posted image

Nevestice moje, želim vam lepo jutro in še lepši danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 801
28.8.2008 7:42:57   
zimbra
Dobro jutro Martina, ti si pa res zgodnja user posted image .

Naj te ne skrbi za službo. Prav si se odločila. Tudi v novi službi boš našla lušne sodelavce za druženje in z zdajšnjimi ti ni treba prekiniti vseh stikov. Tudi sama sem zamenjala službo pred leti, pa se še vedno dobivamo s puncami iz prejšnje službe. Tako da glavo pokonci punca. Če si se prijavila na razpis in gledala za novo službo, že mora v tej biti vsaj nekaj narobe, ne? In med vsemi so izbrali ravno tebe!!! Zakaj si torej nesrečna? Egipt še bo, pravgotovo. Ti je že tako namenjeno in gotovo je za nekaj dobro. Zdaj si vsa polna dvomov, ampak čez čas, ko boš pogledala nazaj boš videla da si se odločila prav.

Jaz bom gotovo šla na predporočni tečaj da bom sploh kaj imela on poročne žurke user posted image . Gledala sem tečaje pri Boleru, a odločila se še nisem.

Jaz gotovo ne bi mogla organizirat poroke v mesecu in pol. Še obleke ne morem izbrati v tem času, kaj šele vse ostalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 802
28.8.2008 7:48:42   
Martina27
Še na hitrco! Moj piki se mi spet noče oblačit, sam se valj in noče in noče, tko da sem bila primorana naročit taxi, ker drugače bi itak zamudilauser posted image

Narobe, tko ni bilo nič narobe, da bi si želela menjat službo, moti me, da ni možnosti kariernega razvoja, pa plača je nizka.
Pa sem kar nekaj naštela a neuser posted image

Jaz tudi nebi mogla poroke tko na brzino organizirat in to še celo tak, da mi vse štimauser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 803
28.8.2008 10:16:23   
Anonimen
Kje pa ste nevestice?user posted image

Nikjer nobene, ja, sej vem pridne ste v službi in nimate časa.
Jst pa počivam, sem danes dobilauser posted image in sem tako utrujena, pa boooooli....tko, da bom danes bolj kot ne kot kakšna cunja. Te menstre me čist ožamejouser posted image .

Drugače pa imam drug teden zmenjeno s šiviljo in komaj čakamuser posted image . Danes se bom pa naročila v Krinolio za pomerjanje kakpne oblekce, moram malo videt kaj mi paše in kaj ne.

A bo kaj z našim srečanjem? Bi bilo fino, da bi se kaj dobileuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 804
28.8.2008 10:23:24   
Martina27
Kaj nas ni, evo meneuser posted image

Nekje v Lj je ta Krinolina ne?

E ti boga reva, to pa ti verjamem, čeprav sama okoli tega nisem imela nikoli problemov-HBuser posted image

Ja res bi se lahko zmenile za en fiksen datum, pa da vidimo kolk nas lahko prideuser posted image

Kaj pa kaj Tjaši počne ko je mami bogauser posted image

Sej bo, vzami kakšno tabletko proti tem težavam pa bo, vseeno ti pa pošiljam en topeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 805
28.8.2008 10:29:48   
Anonimen
Ja, sej kdo pa drug kot ti in jstuser posted image ...no sej majcci in zibmra sta tudi kar dejavniuser posted image . Lyro pa kar pogrešam...le kaj počne? Verjetno se bajska s čokolinomuser posted image .

Ja, dejmo en datum predlagatuser posted image user posted image user posted image ...kaj je boljše, med tednom al med vikendom? Meni je vseeno, ve povejteuser posted image .

Martina, jst imam hude bolečine meduser posted image , itek brez tablet ne gre, sem že tudi skupaj padala..ja grozno je , pa pravijo, da je po porodu bolje...vraga, pri meni ni.
Potem se pa nafilam s tableti, da lahko funkcioniram in se ukvarjam s Tjašo. Zdjle je šla itak spat in si lahko jst malo odpočijem. Potem bova pa šle ven, mi pomaga, da sem na svežem zraku.

Hvala za lepe želje in objemček, zlata siuser posted image .

Martina, a že kaj veš kaj boš s službo?

Neposredna povezava do sporočila: 806
28.8.2008 10:36:31   
zimbra
Poopsika, a v Krinolino greš? Jaz sem bila tam prejšnji teden. So že dobili par oblek iz kolekcije 09 in eno mam že ogledano. Baje konec oktobra dobijo še ostale in bom šla tja še enkrat.

Malo sem bila sicer razočarana, ker sem na njihovi spletni strani izbrala eno obleko, ki mi je bila fuuuuulll všeč in sem zaradi nje sploh šla v ta salon. Ko pa sem prišla tja, mi je gospa povedala, da so to obleko že davno prodali in da nove ne bojo naročili. user posted image Ne vem zakaj ne vzamejo slike te obleke iz neta dol, če je ne moreš dobitiuser posted image To mi je blo malo tako, no, butasto. Majo pa kar nekaj lepih oblekic, tako da bom šla konec leta še enkrat tja. Prav navdušila me ni pa nobena.

Bolj sem bila navdušena nad Mod Artom, a ravno danes je Moci odprla novo temo kako je bila tam razočarana. Tako da sem zdaj ful zmedena in ne vem kaj bi. Bom očitno z rezervacijo še počakala, če so potem taki problemi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 807
28.8.2008 10:39:36   
Anonimen
zimbra, ja Krinolina ima obleke po mojem okusuuser posted image user posted image user posted image In tudi meni sta tam dve obleki takoooo všeč, da grem ravno zaradi tega tjauser posted image user posted image user posted image ...samo zdej, ko si to napisala mi je kar malo bad, da imajo tko bedast poštiman.
Valda, če obleke ni več naj dajo potem slikce doluser posted image ...pismo...

Kje pa je ta ModArt?

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
28.8.2008 10:43:29   
Anonimen
Kakšne huuuuuuuuuuuude oblekceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image woooowuser posted image user posted image

http://www.linearaffaelli.be/catalog.php?selection=bridal&lang=en

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
28.8.2008 10:45:01   
Martina27
Izbrala oz odločila sem se za SKB-torej ta novo službo. Nastopim z 1.10.2008.
Malo me je strah ampak upam da bo no, če ne pa imam vas, da se vam bom amlo potožla, če me bodo preveč zezal v novi službiuser posted image

Povej mi nekaj? Včeraj sem si kupila novo kiklo la obleko, nič se raje opredelim na kiklo, tko ozko do - pride do tko no pod prsmi se konča. Temno siva, zgoraj pa imam srajco svetlo lila, pa take salonarje te k majo malo luknco- odprtinco spredaj, iste take lila. Pa reče ena prej ko pride na banko urejat kredit, da sem kot v prisilnem jopičuuser posted image

A ni to moderno? Avša, cel dan mi je pokvarlauser posted image

Kje je ta Krinolina?
zimbra- ja jaz sem tudi brala za ta ModArt, pa mi je tudi vse dol padlo. Meni pa imajo tam lepe ene sandalčke.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 810
28.8.2008 10:47:44   
Anonimen
http://www.lasposa.info/

men se kar mešauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 811
28.8.2008 10:50:18   
zimbra
Ja, saj isto sem tudi jaz rekla. Pa mi je gospa razložila, da če tiste obleke ni, imajo kakšno podobno v istem stilu. To je sicer res (in tudi jaz sem našla eno tako) samo veš kako je, če se zaljubiš v eno oblekco, bi hotel imeti prav tisto in nobena ni točno taka.

Mod Art pa je v Domžalah, tam pri Mercator centru. Imajo kar gužvo in se nujno naroči, drugače boš čakala. Tudi tam imalo lepe oblekce. Meni so všeč od La Sposa, ki je linija od Pronovias, tako kot oblekce San Patrik, ki jih imajo v Krinolini.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 812
28.8.2008 10:51:14   
Anonimen
Martina, ma dej , ko šljivi take babureuser posted image user posted image user posted image user posted image , verjetno ti je bla faušuser posted image ...Sej štekam, da mogoče komu ni všeč tak stil ampak ne moreš pa tk grdo rečt...če ti ni kul ti pač ni kul, ****t ga ampak vsaj jezik bi lahko držala al pa pač samo povedala, da njej ta stil ni všeč, če je že lih mogla vertet jezik, packauser posted image .

Sicer pa sploh ni važn al je moderno al ni, važno, da je tebi všeč in da se ti v tem dobro počutišuser posted image . Ziher si prav lepauser posted image .

Meni je tak stil lep ampak nisem tak tip...jst sem bolj za šoprtno eleganto, najraje sem pa v kavbojkah in odbiti majci, ampak za v slućbo sem tud jst mogla bit v salonarčkih in kostimčkih, tko pač je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
28.8.2008 10:52:16   
fragola
Vidim, da se pogovarjate o MODA-art, kot pri vsaki stvari je tudi tle da ene so full navdušene nad modartom in ene, ne , pač tako je.
Jaz vam povem, da sem bla z njimi zelo zadovoljna, zelo prijazne slo ble, meni so celo dva bolerota posodli za poroko, ker pač se nisem mogla odločit katerega bom mela!
poopsika Mod-art je v Domžalah!

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 814
28.8.2008 10:52:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Ja, saj isto sem tudi jaz rekla. Pa mi je gospa razložila, da če tiste obleke ni, imajo kakšno podobno v istem stilu. To je sicer res (in tudi jaz sem našla eno tako) samo veš kako je, če se zaljubiš v eno oblekco, bi hotel imeti prav tisto in nobena ni točno taka.

Mod Art pa je v Domžalah, tam pri Mercator centru. Imajo kar gužvo in se nujno naroči, drugače boš čakala. Tudi tam imalo lepe oblekce. Meni so všeč od La Sposa, ki je linija od Pronovias, tako kot oblekce San Patrik, ki jih imajo v Krinolini.

zimbra hvala, že gledam oblkce in se mi mešauser posted image .
Tale La Sposa je pa enkratna, našla sem eno oblekco, ki me je listo zmešala, da sem kar v dvomih kaj naj!!!!!!!!!!!
Joooooooooooooooooj!! Men res dogajauser posted image ...oblekci se reče Maribel(kolekcija Gazar), dej , ko boš imela čas poglej in mi povej kako se ti zdi??

< Sporočilo je popravil poopsika -- 28.8.2008 10:53:45 >

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
28.8.2008 10:55:44   
zimbra
Martina27, ne se sekirat. Tak stil obleke je fullllll moderen, tudi jaz nosim take korzetke povrhu strajce. Me prav zanima, kako je bla tale gospa oblečena, ki je to komentirala. Sploh pa kaj te briga kaj drugi mislijo, če se ti v obleki odlično počutiš? Letos pa je lila sploh zelo IN in siva naj bi bila nova črna. Si te kar predstavljam, vso elegantno in spedinjeno.

Krinolina je v Mirjah v Ljubljani. Na njihovi spletni stani imajo tudi zemljevid točno kje so. Ni težko najti.

Sandale pa bom jaz kupila v Italiji. Ti v Mod Artu so čudoviti, ampak odločno predragi.

Neposredna povezava do sporočila: 816
28.8.2008 10:57:31   
Anonimen
http://www.krinolina-sp.si/vsebina.php?G=-1797.45&SIMG=51&SGRP=1

tole je  moja favoritka v Krinolini in upam, da ko imajo, ker jo hočem probat!!!!!!!!!!

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
28.8.2008 11:01:35   
zimbra
Hej Poopsika, očitno imava enak okus. Žal imajo le tiste obleke, ki so pripopane na njihovi strani (Mod Art). No, mogoče še kakšno drugo, ampak ne vse kolekcije. Sem si tudi jaz sprintala vse oblekce, ki so mi bile všeč in šla z slikami tja, pa so me hitro postavile na realna tla user posted image . Potem sem izbrala oblekco Medina, ki je zelo podobna tvoji.user posted image user posted image user posted image

Je sicer nisem probala, ker sem bila tam v petek in so jo že oddali za poroko v soboto, vendar sem zmenjena, da se v začetku decembra spet tam oglasim, ko bo gužva jesenskih nevest mimo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 818
28.8.2008 11:03:23   
zimbra
Ja, se mi zdi, da to obleko imajo user posted image (vsaj zdi se mi, ker je par zelo podobnih). Jaz sem tudi eno tako probala, pa sem ugotovila da ni moj stil, ker sem premajhna za tako ozke obleke. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 819
28.8.2008 11:05:42   
Anonimen
O zimbra, medina je tudi lepauser posted image user posted image user posted image user posted image ...joj kako bomo lepeuser posted image user posted image user posted image .
Ko gledam tele oblekce bi se že kar zdjle pročila , no!!! Kje je še 9 mesecev, le kako bom zdržalauser posted image ,
zimbra, prelepa bošuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
28.8.2008 11:09:45   
Martina27
Ja sej, take avše ko same nimajo pa pol komentirajo in so glasne. Mi je rekel sodelavec ma kaj bo ona naj sebe pogleda kakšna je, pride na banko kredit rihtat v pižamiuser posted image user posted image
Avša frdamana, ti bom dala jaz prisilni jopičuser posted image user posted image user posted image
Malo sem si dušo spihala.

zimbra- a ne da je to moderno? Jaz pa že cela znervirana letim nazaj in se gledam če res zgledam tak kot da sem v prisilnem jopiču.

Hvala vama z vzpodbudne besedeuser posted image user posted image

Ampak pri poročnih oblekah pa se razhajamouser posted image  Ma sej tko mora bit. Jaz prisegam na une bolj razkošne. Evo mojo favoritko.

user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 821
28.8.2008 11:11:00   
zimbra
Zato pa me je Maci toliko potrla, ko je rekla da je imela probleme z Mod Artom... Sem bila prepričana da sem že našla svojo obleko (pa še niti probala je nisemuser posted image ). Bom pa definitivno počakala še na novo kolekcijo 09, mogoče mi bo katera od tam še bolj všeč.

Kdaj pa greš v Krinolino? Ker že nestrpno čakamo na poročilo..

Aja, a res nobena ne ve, kje bi dobila trak za lase user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 822
28.8.2008 11:13:13   
zimbra
[q
Ampak pri poročnih oblekah pa se razhajamouser posted image  Ma sej tko mora bit. Jaz prisegam na une bolj razkošne. Evo mojo favoritko.

[/quote]

Spoh ne, tudi meni so take obleke všeč. Samo da jaz nisem več v rosnih letih in se mi zdi, da po tridesetem ti take obleke ne pašejo več... Al se mogoče motim?

Neposredna povezava do sporočila: 823
28.8.2008 11:14:24   
Anonimen
Martina, sej tvoja oblekca je tudi hudauser posted image . Jst sicer sebe ne vidim v taki, ampak se nikoli ne ve. Najprej je treba poskusiti kaj sploh komu paše...

zimbra, zdele bom  poklicala v Krinolino in se naročila, upam, da za drug teden.
Kokr sem zasledila pri nevesticah 2008 so one zraven vzele fotkič se poslikale in dale v album, da so potem punce lahko komentirale...a ste za? Da se malo pogledamo in podebatiramo?user posted image .
No jst bom fotkič vzela  s seboj, če bo katero zanimalo.

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 824
28.8.2008 11:17:08   
Anonimen
Veliko je odvisno tudi od postave...težko pa kar na pamet govorimo, bomo videle potem , ko bomo kaj poskusileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.