|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
25.8.2008 8:23:39   
Anonimen
Martina, Kečki hram je v Kostanjevici na Krki, 15 min stran od Otočcauser posted image . Mi je luštno, da se bomo malo peljali.

Ja, slikce sem že videla od Flaskeuser posted image ...zelo sta bila lepa s sedaj že možemuser posted image .

XPand , je super zadevauser posted image . Midva z dragim nečakava voziva v tja, je res fino za otroke...pa nama je tud ful všeč, sploh, k so imeli predstavo o dinozavrihuser posted image ...enih parkrat sem tolk v luft skočilauser posted image .

Mi smo bili še včeraj na Otočcu...kako je meni tam lep ambinet, res norouser posted image ...smo se malo poslikali , za generalkouser posted image .
Ma jst res komaj čakam, da se poročiva...sploh, ko sva bila tam na mestu, kjer poročajo...tako lep občutekuser posted image .

(odgovor članu Martina27)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
25.8.2008 9:05:22   
Martina27
Ja, sej jaz bi se že to soboto porčila tok me je pritegnilo v soboto ko em vidla poroke. Da ti povem da mi je kar kurja koža šla ko sem videla, kako je nevesto oče popeljal po uni rdeči preprogi do ženinauser posted image  Sem rekla mojmu, da bom zagotovo jokala kot dež, pa še vse svoje vidiš, ma ne moreš da ostaneš ravnodušenuser posted image

No, midva v soboto ravno nisva naletela na noč kaj prijetno situacijo, ker je lilo kot iz škafa, ampak zame je tam še vedno najlepše in bo tako ostalo, ker jaz ko tja pridem, se kar topimuser posted image

Joj, že zdaj se kar naježim, ko vem, da nas čaka to vse naslednje leto in bomo postajale gospe kar po tekočem trakuuser posted image user posted image
Boš vidla, kar naenkrat bo tu leto 2009 in kaj kmalu tudi naši meseci.
Sem ravno gledala na avto v soboto od neveste in imajo vsi to gor skopirano (NEVESTA- ŽENIN), tako da veš, kaj moraš narest, pa dat v eno plastiko sploh če bo dež, ker na tem avtu je kar steklo malo- od une barveuser posted image

Zdaj sva se tudi odločila, da ne bova imela na avtomobilih cvetja ampak sam v črki V čez najina avtomobila mašne, sem vidla v soboto točno takšen avto v katerem se bom jaz pripeljala in je imel tako nakranclano samo z temi mašnami in se mi je zdelo tako sanjskouser posted image

Midva bova tudi pri Zlatarni Celje vzela prstane,sam imajo ful malo na njihovi strani kar se tiče poročnih prstanov,ker ko sva jih gledala v njihovi prodajalni,so jih imeli definitivno več.
Je mi pa ta model tudi všeč kot je tebi oz takše kot bosta vidva imelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 702
25.8.2008 9:08:37   
Anonimen
Martina, ko bi bil vsaj že nov let aneuser posted image , da bi lahko rekele, še pol leta do porokeuser posted image .

Mah karkoli že bo, sonček ali dež bo za nas sanjsko...je pa res, da držim pesti že zdjle za sončekuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 703
25.8.2008 9:16:43   
Martina27
Ma sej veš kaj,sej ti je vseeno tisti dan, ker je itak vse tako lepo, sam da je pa še lep dan pa da piko na i!!!!
Kar sem v soboto vidla zame ravno ni, da bi mi deževalo kot iz škafa, ampak kaj hočmo, ene bodo imele lepo, ene pač ne in v slednje ziher sodim jazuser posted image

Joj ja, ampak sej boš vidla, da bo šlo vse tako na brzino, da se ntit zavedale ne bomo in bomo že tik pred.

A ti še nisi sama? Moj je danes šel na Sicilijo in ga nebo par dni!

Danes sem še doma, jutri pa grem v službo, Žan pa v vrtec, danes še imava prevez pri pediatrinji in jutri lahko gre, jaz pa že čist zdravauser posted image user posted image user posted image

Nič zdaj pa šibava mal do centra- no kolk pač imava mim Kapitlja sam, v Maldinsko knjigo po kakšno novo knjigico o dinozavrih, ki jih obožuje, do zdravnice in potem domov ajčkat.user posted image

Pa se kaj še javim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 704
25.8.2008 9:18:04   
FLASK_A
Martina, a datum poroke imata že določen?

Pa dejte, res... Če katera rabi bon za 10% v Zlatarni celje, naj pove.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 705
25.8.2008 9:19:34   
Anonimen
Martina, poslušaj meuser posted image ....ziher bomo imele vse sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi še ne ve točno kdaj gre, mislim, da imajo ta teden sestanek in bo izvedel vse potankosti.

Lepo se imejta s sinkotom danes pa se beremo kasnejeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 706
25.8.2008 9:20:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jst bi gauser posted image , prosim.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
25.8.2008 9:28:07   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

mislim,da velja do konca tega leta. Bo kul?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 708
25.8.2008 9:28:58   
zimbra
Pozdravljene,
tudi jaz bi bon za ZC, če še kateri ostaja..

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 709
25.8.2008 9:32:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

mislim,da velja do konca tega leta. Bo kul?

Veš kaj, ne vem, če bova letop kupila prstana, sva mislila še malo na sejmu prej pogledati...hm..
Če pa je katera od punc mislila kupiti prstan letos , daj raje njej kupon, ker jst še nisem ziher kako in kaj.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
25.8.2008 10:12:48   
FLASK_A
OK, Zimbra- kako pa vidva nameravata?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 711
25.8.2008 10:21:01   
zimbra
Tudi midva sva mislila še na sejem počakati, ampak mislim da je bolje stroške "porazdeliti" in da bi prstane kupila že letos..

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 712
25.8.2008 10:25:34   
zimbra
Aja, Flask_a tvoje fotke so čudovite... Res super fotograf. 

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 713
25.8.2008 10:43:52   
FLASK_A
no, kakor se bosta odločila... vsekakor pa teh deset posto ni nič v primejavi z razočaranjem, če bosta prstane že letos kupila in vama bodo potem na sejmu drugi bolj všeč... Če pa sta odločena, imam pa na voljouser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 714
25.8.2008 10:44:17   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Aja, Flask_a tvoje fotke so čudovite... Res super fotograf. 

hvala user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 715
25.8.2008 10:49:32   
zimbra

no, kakor se bosta odločila... vsekakor pa teh deset posto ni nič v primejavi z razočaranjem, če bosta prstane že letos kupila in vama bodo potem na sejmu drugi bolj všeč... Če pa sta odločena, imam pa na voljouser posted image

Saj to je tudi mene začelo skrbeti ko je poopsika omenila.. Bova tudi midva šla še na sejem, saj baje tam ZC tala tele kupončke za popuste.
Fotke so pa res nekaj posebnega, bom še jaz Milošu poslala mail za moj datum, tudi če je malo dražji user posted image
.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 716
25.8.2008 11:21:44   
majcci
Se še jaz malo javim. Imam kar gužvo v službi, pa nimam toliko časa.
Midva se pa zdaj malo pogovarjava o poteku samega dogodka. Ne veva namreč kako bi izpeljala to, da ženin pride po nevesto. Živiva namreč v bloku, pa tudi jaz sem prej s starši živela v bloku, vendar v kraju 30 km stran od tam kjer bo civilna in cerkvena poroka.
Kako pa boste to ve naredile? ali bo sploh ženin prišel bo vas? Nama je po eni strani to čisto brezveze, po drugi je pa kar lep del poroke.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 717
25.8.2008 11:33:46   
zimbra
Pozdravljena Majcci, midva bova poroko organizirala v domačem kraju, ne tam kjer zdaj živiva. Njegovi svatje se bodo zbrali v njegovi domači hiši, moji pa pri meni doma (tudi moji starši živijo v bloku). Potem me bo ženin s svojimi svati prišel iskat in skupaj gremo na kraj civilnega obreda, potem v cerkev in nato na večerjo.
Tudi sama sem imela pomisleke glede tega da me pridejo iskat domov in kako pripraviti vse skupaj glede na to, da ni nekega prostora v bloku, kjer bi to lahko izvedli. Pa se je lani ena soseda poročila in smo že tam "vse sprobali". Pred blokom so postavili šotore (tele bele iz Bauhasa), spodaj pripravili mize za stoječo pogostitev gostov in bilo je več kot odlično. V primeru dežja, bi mize postavili v vežo bloka.. Vse smo okrasili in prekrili nabiralnike itd. Še pred poroko je soseda šla do vseh sosedov, jih obvestila da bo v soboto pač malce "kravala" po bloku, pa sploh ni bilo problema. Vsi so z veseljem pomagali. Tako da zdaj mislim, da bom enako naredila tudi sama.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 718
25.8.2008 11:40:45   
majcci
Pri nama je problem, ker če bi prišel dragi po mene v moj domači kraj, bi bilo malo perveč logističnih premikov. Zato pa je dilema. Po moji strani bo namreč okoli 20-30 gostov, po njegovi pa 60-70. In teh 60 bi se moralo najprej pripeljati do njega, potem do mene in potem nazaj skoraj isti pot.
moj bivši blok pa je tudi tako narejen, da ni variiante, da v primeru slabega vremena ljudi soraviš pod streho. Še polovico jih ne bi šlo noter.
Nekaj razmišljava, da bi me prišel iskati k teti ali pa v blok kjer zdaj živiva. Mam kar nočne more zaradi tega user posted image . Mah bo že. Je še čas.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 719
25.8.2008 11:56:20   
zimbra
Zakaj pa ne greš ti po njega? Mislim, da ne bi bilo s tem nič narobe.
V naših krajih je sicer navada, da gre po ženina, nevesto tisti, h kateremu se bosta bodoča zakonca kasneje preselila. V preteklosti so novoporočenci navadno živeli pri starših enega ali drugega. Torej če so kasneje živeli pri nevesti, je bila nevesta tista, ki je šla po ženina in ga tako simbolično "pripeljala v svoj dom" in obratno. Sedaj ko ženin in nevesta živita na svojem, se je ta pomen izgubil in navadno ženin pride po nevesto, ampak glede na tvoje logistične težave, mogoče ne bi bilo narobe, da greš ti po njega. Še posebej če ne boste "šrangali" pri tebi.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 720
25.8.2008 12:13:18   
majcci
Šranga definitivno odpade user posted image .
Saj sva že razmišljala o tem, da bi se mi pripeljali do njega ali pa se vsi dobili pri njem. Amapk bi verjetno pol gostov zadela kap. No saj bova videla kako in kaj. Meni se zdi čisto brezpomensko, da me je treba hodit iskat na moj prejšnji dom. Saj že davno ne živem več tam.
Še bolje bio bilo se kar na matičnem dobiti, vendar je dragi izrazil željo, da bi bilo lepo, da bi prišel po mene - v tem smislu, da bi bilo malo bolj vznemirljivo user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 721
25.8.2008 12:28:57   
zimbra
Potem je pa res bolje, da te pride iskat kar tja kjer zdaj živita. Le glej, da boš noč pred poroko prespala samauser posted image in bo dragi na svojem domu. 

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 722
25.8.2008 12:38:29   
majcci
Še glede tega spanja meni ni najbolj všeč, da bova ločeno spala zadnjo noč. Vendar je dragi bolj za akcijo za takšne zadeve kot jaz (ne dam veliko na tradicijo). Je rekel, da bo tako bolj neučakan user posted image , če se zadnjo noč ne bova videla. Meni je pa smotano brez njega spat. No, eno noč bom pa že držalauser posted image . Bo potem bolj luštno user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 723
25.8.2008 12:45:09   
zimbra
Ima tvoj fant prav.. Bo potem poročna noč bolj sladkauser posted image   Čeprav vse neveste pravijo, da tista noč ni nič kaj pravljična, od napora vsi zaspijo kot ubiti user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 724
25.8.2008 12:52:02   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Ima tvoj fant prav.. Bo potem poročna noč bolj sladkauser posted image   Čeprav vse neveste pravijo, da tista noč ni nič kaj pravljična, od napora vsi zaspijo kot ubiti user posted image

S tem bi se pa kr strinjala. Glede na to, da gredo zadnji gostje okoli 6h zjutraj domov, verjetno veliko spanca ni oz. si tako utrujen da padeš v posteljo.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.