Martina27
|
Dobro jutro!!! Moj sinek že celo jutro joka, ker on nebi šel v vrtec, mamica pa ne v službo,je rekel, da mi bo on dal everčke iz šparovčka, pa ostaneva doma Ah ti naši otroci zlati sončki, le kaj bi brez njih Tko nam popestrijo dneve, da je prav luštno lyra- res nam javi, kako boš uredila in kako sta pikici, me pa bomo zate držale pesti Zdaj mi pa nekaj povejte, bolje rečeno svetujte Sedaj delam na avstrijski banki, delovni čas sej veste kakšen je, ampak še vseeno sprejemljiv in še vseeno lahko v zadnjem momentu dvigne Žana iz vrtca, katerega lahko koristi vsak dan do 17.00. Plača....... bolje da ne pravim? Sodelavci so super, krasni, bolj nebi morali bit in slednje bi mi bilo najtežje zapustiti. No, dobila sem pa ponudbo na SKB, občutno boljša plača, sam delovni čas me tam mal odvrača, ker bi delala vsak dan do 17.00? In zdaj ne vem, ali naj ostanem na UNIcREDIT, ali naj raje grem na SKB, sam pol bi bilo zaradi Žana mal tečje vse skupi, čeprav je rekel njegov oči (moj bivši) da mi bodo pomagali in tudi oni kdaj šli po njega. Posledično bova preživela manj časa, ampak bo pa zato plača višja Kaj bi ve naredile? Ostale tuki kjer je vse super razen plače, ali odšle drugam, kjer še ne vem kakšen team so in je plača presuper No, vas še kaj preberem, letiva v vrtec in jaz v službo PA PA PUNCE MOJE
|