tia
|
Čer, naj se malce oglasim , pa čeprav ssem obljubila da bom ob večerih bolj aktivna ali me nažalost naša punca kar lepo zmantra čez dan tako da sem zvečer čisto hin od dneva,da komaj včasihg zlezem pod tuš in če me že na kavču ne zmanjka sem v postelji v 10 minutah adijo. Včeraj smo opravili zadnji UZ, vse je bp, tehtamo okrog 1600g imam občutek ,da kar veliko za ta čas ,ali kaj pravite. Sem se pa včeraj kar lepo načakala ,tako da sem bila po pregledu čisto hin,komaj sem še po šecarijo skočila, večino stvari sem pozabila kupiti , pač. Naslednji pregled imam 8.8.2008 Tudi mi bomo vzeli denar,katji večino stvari imamo od hčerke,le malenkosti bo potrebno dokupiti. O stvareh in pripravah pa pa še začela nisem,če po pravici povem sploh nevem kje imam spravljene te najmajše cotke, upam da se vsaj tašči kaj svita kje je kaj. Ja vložki Vir80 pa glih niso kaj fanj ali bomo tudi to prenesli,kaj ne da. Vse punce , ki otekate naj vam napišem,tudi jaz sem v prvi otekala ( slikici sta v albumu ),bila skoraj tri mesece na naslani dieti,pa ni nič pomagalo,se mazala s kremo proti otelini mislim,da se ji reče volteren, pa še kaj vse sem delala da bi bile noge manj otečene ,pa ni nič pomagalo. A ko pa sem porodila pa je vse v enem tednu izginilo,imela sem pa veliko vode že pri porodu sem izgubila 14 kg od 20kg kar sem jih pridobila. Zato ne se sekirat vse bo minilo. Že o imenih se pogovarjate,joj to pa bo problem pri nas,bomo se kar verjetno malce prepirali,ah saj tudi to bo. Kaj pijete ali jeste vse tiste ,ki vas peče zgaga? Bodite v senčki,uživajte dopuste in pobožajte bušije,še malo pa bomo se poslavljale od njih. LP Tia