|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
10.7.2008 21:50:45   
gold fish
ojla babike, evo mene nazaj..... sem še vedno 2 v 1    user posted image user posted image user posted image  ......

.... bilo je super lepo....... še vreme in voda sta bila 1A................  smo se naplavali, nasončili, ........................ skratka dosti več kot pred mesecem dni, ko smo bili prvič.........sedaj mi ni bil problem iti domov, tako kot junija.....

..... kampiranje z bušijem sploh ni tak problem kot sem mislila, da bo........sicer nisem spala v igluju ampak v predprostoru prikolice na veliki blazini....in verjele ali ne...buši lepo paše med tiste vijuge na blaziniuser posted image ....  Tudi vročina me ni preveč utrujala, razen res v tistih norih urah 12-15.... buši je malo posončen, a ne fejst, pa pikecu je malo kar pasalo bit na sončkuuser posted image ...

Moram vam povedati, da nas je bilo kar nekaj nosečk že z velikimi bušiji, pa tudi tiste z manjšimi in ogrooooooooooomno malih babyjev.......res ogromno......   Smo se vedno, ko smo se srečale tako veselo pozdravljale in nasmejale ena drugi....... in tudi drugi so nas vsi tak veselo gledali v bušije.....

.........se nadaljujeuser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 10.7.2008 21:51:36 >

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
10.7.2008 21:53:19   
arabela*
lana luna,me veseli, da bo user posted image moja soimenjakinjauser posted image .
Mene je danes,ko sem po Dipu šetala tud nekam čudno zbodlo,sem se ža vstrašla.
Jaz sem tak čudna že.Čist sem zmešana s tem stanovanjem.danes mi cel dan ne gre ena omara z glave,pa zofa.Nevem,če se ne bom šla jutri v štacuno pozanimat,al pa kar kupituser posted image .Upam,da me ta manija mine,ko rodim.

< Sporočilo je popravil Saraya -- 10.7.2008 21:54:37 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2902
10.7.2008 21:57:28   
arabela*
user posted image ,pa sem le prav vidla prej gor,da si med nami.
Ja lepo da si uživala.Pa saj,če se vredu počutiš,jaz ne vidim razloga,da bi morala samo doma čepet in se sama sebi smilit.Po moje je tud user posted image  pasala morska klima.Pa še fajn barve si si verjetno nabrala.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
10.7.2008 21:58:25   
ključek
Mene je danes,ko sem po Dipu šetala tud nekam čudno zbodlo,sem se ža vstrašla.

jaz sem tudi prejle imela tak čudn filing spodaj. sam ker je minilo, nism nč paničarila, ker bi moj mož stokrat bolj paničen ratu. jutr bom do desetih spala, pa bo. user posted image  user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
10.7.2008 22:01:18   
ključek
ojla babike, evo mene nazaj.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
10.7.2008 22:04:15   
lana luna
user posted image dobrodošla nazaj domauser posted image

saraya res vse zgleda ja da bomo imeli Saro. mal pomislekov mam jest samo zato, ker mamo tut v priimku črko R in pol se men dostkrat kr jezik zaplete ko izgovorim ime in priimek skupajuser posted image user posted image user posted image drgač je pa res to ful lep ime, pomeni pa "princesa"user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
10.7.2008 22:05:28   
lana luna
a je pol dons tak dan da vse nekej boli in zbada in ne vem kaj. ker mene drgač tut moj mulček dons drugač buta kot ponavadi. čist dol nekje. pa še v spodnjem delu trebuha pa v križu me na cajte čudn boliuser posted image

pa nobenih fizičnih naporov nisem dons melauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2907
10.7.2008 22:06:01   
ključek
zgleda ja da bomo imeli Saro.  res to ful lep ime, pomeni pa "princesa"

meni je tudi ful lepo ime, samo ima sodelavka, no bivša sodelavka, hčerko saro, pa sploh ne razmišljam več o tem imenu.

Neposredna povezava do sporočila: 2908
10.7.2008 22:06:58   
ključek
pa nobenih fizičnih naporov nisem dons mela

jz pa sem delala pr hiši in verjetno zaradi tega, pa že 2 dni ful hmal vstajam zjutri, verjetno sem utrujena. upam,da je sam to..........

Neposredna povezava do sporočila: 2909
10.7.2008 22:07:29   
gold fish
.... nadaljevanjeuser posted image .....

....sem ugotovila, da se na morju dosti boljše počutim.....smešno ne......sploh nisem taka okorna, utrujena, ..... nosečkauser posted image .....

...edino noge so mi od vožnje otekle in sem si pač kupila 2 št. večje cokle......in je bil problem rešen......   

...sem ful plavala in me križ in hrbtenica sploh ne bolita več..... upam, da tak tudi ostane, pa še pikecu je pasalo.... sicer upam, da  bom sedaj lahko plavala še doma v bazenu, če bo le vreme ok.....sem se tisti teden pred morjem malo nazaj  držala za ziher......   zdaj pa sem doma......in si bom privoščila user posted image  .....

..... in počasi začela pripravljati stvari za našega novega člana.....  

......ko sem prebrala, kaj vse že ve pripravljate, me je skoraj kap...jaz še vedno misim, da imam še ful časauser posted image ......

Veste, da sem večkrat mahala v smeri Lošinja naši Tejchy, pa mi lisica sploh ni mahala nazaj....user posted image  ........

Neposredna povezava do sporočila: 2910
10.7.2008 22:09:15   
ključek
ko sem prebrala, kaj vse že ve pripravljate, me je skoraj kap...jaz še vedno misim, da imam še ful časa ......

sej jaz imam tudi še vse spakirano v vrečkah.........morm najprej prostor v omari narediti.............sam ne vem ali se splača, ker obstaja majhna možnost, da se do septembra seliva..............user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2911
10.7.2008 22:15:44   
gold fish
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  we are sorry....user posted image user posted image user posted image user posted image ..

še to mi je napisalo....

Ta možnost je onemogočena ali nimate zadostnih pravic za njeno uporabo ali vam je potekla seja (poskusite s ponovno prijavo).

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
10.7.2008 22:24:45   
gold fish
........    jutri grem na CSD in nesem potrdilo od delodajalca....sem dobila nazaj domov izpolnjeno tačas, da nas ni bilo..... tisti obrazec sem pa kar tam izpolnila prejšnji teden.....

Saraya pa nisem vedela davčne od sina na pamet, pa je rekla da je dovolj, če ji vpišem datum rojstva in letnico....... ker teh papirjev pa res nimam vedno s sabo...svoje št. vem na pamet, drugih pa tak ne rabim .....

Saraya - če si ti imela Anejo v olajšavi, jo sedaj napišeš, drugače ne rabiš.......

....glede paketa...jaz bom tudi vzela denar...ker mi je brezveze jemati stvari, ki jih ne rabim......

... glede vložkov.... kaj VIR 80 ne dobimo več v bolniciuser posted image ...jaz si pri prvem nisem nobenega nesla noter, pa ni bilo problema, potem doma pa tak nisem imela več teh, čeprav sem krvavela še dolgo, dolgo.........

...pa plenice...kaj zdaj si tudi plenice neseš od doma tja al ve to pišete že za odhod domovuser posted image .....     Pa jaz nisem imela nobene torbe pripravljene prvič, razen dokumentov in os.pribora...... še oblačila s katerimi sem prišla je moral mož odnesti domovuser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 10.7.2008 22:26:18 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
10.7.2008 22:25:09   
bark
Punce, v ponedeljek se začnejo razprodaje, ane? Pa to velja tudi za oblačila za dojenčke? Poletne al tud kej z dolgimi rokavi?

Neposredna povezava do sporočila: 2914
10.7.2008 22:27:30   
gold fish
..po moje za dojenčke neuser posted image ..., vsaj nisem še nikol zasledila....... je pa res, da nisem nikol gledalauser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
10.7.2008 22:29:27   
gold fish
bark - veš kolkrat sem se spomnila nate na morju.... sem skoraj šla tudi jaz na fkk, ker mi je bilo ful fajn plavat ohne allesuser posted image , pa bi bilo malo čudno če bi iz vode prišla taka...naravna...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2916
10.7.2008 22:29:58   
gold fish
...pa babe kaj nič ne pišeteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2917
10.7.2008 22:30:54   
gold fish
...evo polovica  jih že ni več gor user posted image .......

Neposredna povezava do sporočila: 2918
10.7.2008 22:34:30   
arabela*
Bark,večinoma bojo poletna oblačila znižana.
Jaz hvalabogu nič ne rabim.
Pampersk pa v bolnici itak ne dajo,če nimaš svojih zravn.Mislim,da samo prvi dan,al kako.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
10.7.2008 22:37:18   
arabela*
user posted image ,ne se bat,saj smo tu.
Jaz vsega vraga delam zravn od pospravljanja,do pomivanja poda,do perila.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
10.7.2008 22:39:05   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

bark - veš kolkrat sem se spomnila nate na morju.... sem skoraj šla tudi jaz na fkk, ker mi je bilo ful fajn plavat ohne allesuser posted image , pa bi bilo malo čudno če bi iz vode prišla taka...naravna...user posted image

Oooo,hvala.
MEn pa ni nič čudno.Sem se tolk navadla na fkk,da grem težko kam drugam.Sva ta vikend, ko smo bli v navadnem kampu oba z dragim jamralo,ko sva mogla met kopalke goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2921
10.7.2008 22:43:08   
tia
Čer,

naj se malce oglasim , pa čeprav ssem obljubila da bom ob večerih bolj aktivna ali me nažalost naša punca kar lepo zmantra čez dan tako da sem zvečer čisto hin od dneva,da komaj včasihg zlezem pod tuš in če me že na kavču ne zmanjka sem v postelji v 10 minutah adijo.

Včeraj smo opravili zadnji UZ, vse je bp, tehtamo okrog 1600g imam občutek ,da kar veliko za ta čas ,ali kaj pravite. Sem se pa včeraj kar lepo načakala ,tako da sem bila po pregledu čisto hin,komaj sem še po šecarijo skočila, večino stvari sem pozabila kupiti , user posted image  pač.
Naslednji pregled imam 8.8.2008

Tudi mi bomo vzeli denar,katji večino stvari imamo od hčerke,le malenkosti bo potrebno dokupiti.

O stvareh in pripravah pa pa še začela nisem,če po pravici povem sploh nevem kje imam spravljene te najmajše cotke, upam da se  vsaj tašči kaj svita kje je kaj.

Ja vložki Vir80 pa glih niso kaj fanj ali bomo tudi to prenesli,kaj ne da.

Vse punce , ki otekate naj vam napišem,tudi jaz sem v prvi user posted image  otekala ( slikici sta v albumu ),bila skoraj tri mesece na naslani dieti,pa ni nič pomagalo,se mazala s kremo proti otelini mislim,da se ji reče volteren, pa še kaj vse sem delala da bi bile noge manj otečene ,pa ni nič pomagalo. A ko pa sem porodila pa je vse v enem tednu izginilo,imela sem pa veliko vode že pri porodu sem izgubila 14 kg od 20kg kar sem jih pridobila. Zato ne se sekirat vse bo minilo.

Že o imenih se pogovarjate,joj to pa bo problem pri nas,bomo se kar verjetno malce prepirali,ah saj tudi to bo.

Kaj pijete ali jeste vse tiste ,ki vas peče zgaga?

Bodite v senčki,uživajte dopuste in pobožajte bušije,še malo pa bomo se poslavljale od njih.

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
10.7.2008 22:48:57   
tasha23
Čer, danes sem pa res dobre volje: dan je potekal res čudovito:

-obisk dobre prijateljice
-ustvarjanje - risanje na prevleko vozička user posted image
- uspelo mi je celo malo pospraviti po hiši
- mali Gael je bil res PRIDEN (da bi bil vedno tak!!!)
- in za zakluček ŠOPPING... čeprav pravi shopping me čaka na popustih user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
10.7.2008 23:08:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: bark

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Oooo,hvala.
MEn pa ni nič čudno.Sem se tolk navadla na fkk,da grem težko kam drugam.Sva ta vikend, ko smo bli v navadnem kampu oba z dragim jamralo,ko sva mogla met kopalke goruser posted image

.... taka naravna....sem mislila na oblečenem delu plaže.... bi me po moje malo čudno gledaliuser posted image ....., no ja, malo so me že zaradi bušijauser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
10.7.2008 23:09:26   
gloria
user posted image dobrodošla nazaj.....čist verjamem da ti je bilo fajn.....jaz če me ne bi bilo strah bi tud šla še enkrat....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.