Marsy
|
Zdaj vas pa lepo pozdravljam iz Izole, lokalčka v bližini najinega novega domeka. Dogodivščin je bilo že precej . Najprej neurje v ponedeljek, ki sva ga nič hudega sluteč preživela v trgovini in ko sva se vračala peš proti stanovanju, nama nič ni bilo jasno, zakaj je toliko vej po tleh in podrtih dreves, pol sva pa slišala, da sva imela pravzaprav srečo, da naju ni ujelo na poti (v eno smer imava 20 minut). Zdaj obiskujem šolo za starše v Kopru. V sredo sem šla prvič in so me najprej v napačni zdravstveni dom poslali, tako da sem morala najti drug zdravstveni dom. Seveda sem hitela, da bi čim manj zamudila. Ko sem jih našla, mi je postalo slabo in mi je bilo kar mal nerodno še na to opozarjat, ko sem že pol ure zamudila. In pol sem imela več dela sebe pri zavesti obdržat, ker se mi je tako vrtelo, pot me je oblival... kot pa poslušat. Danes sem bila spet, tema je bila kopanje otroka in ni bilo banjice . Ne vem no, kopanje otročka so predstavili kot cel projekt, ki ga nekako ne zmore samo ena oseba, temveč morata biti prisotna 2. Upam, da bo meni, navadni smrtnici uspelo kdaj spodobno očediti otročka . Primorke so mi prijazno svetovale, naj si zrihtam preglede tukaj, da se mi ne bo treba vozit v Domžale. Pa sem šla še v bolnico v Izolo povprašat, kako je s tem. V ponedeljek imam pregled pri svoji zdravnici, menda mi mora dati napotnico in me bodo lahko tukaj pregledovali. Se mi je pa dva dni nazaj zvečer zgodilo nekaj čudnega - cel trebuh sem imela pikast. Drobne rdeče pikice po celem trebuhu. Sem lubija budila, da bi pogledal, pa mu ni bilo dosti mar, jaz sem imela pa že ne vem kakšne scenarije, kakšna alergija je to in kaj se bo še dogajal z mano ponoči... Ampak zjutraj ni bilo nobene pikice več. Ali katera od vas ve, kaj naj bi to bilo? Ta vikend pa dobim oblačilca od prijateljice, da se bom lahko pohvalila, da imam tudi jaz že nekaj za otročka . O imenih se midva ne pogovarjava kaj dosti. Tako da še nimava izbrano. Zaenkrat je kar 'Dojenči' . Lepo se imejte, pa se beremo, ko spet najdem povezavo!
|