|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
10.7.2008 12:37:32   
arabela*
vauu,ne morem verjet,da nas je toliko.
Mogoče se bomo pa popravleuser posted image
Sva se že pobotale z  malečko.Ma user posted image  so ti user posted image  hormoni,ko kar planejo iz mene včasih.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
10.7.2008 12:49:50   
lana luna
Ma user posted image so ti user posted image hormoni,ko kar planejo iz mene včasih.

ne govoruser posted image user posted image jest grem sami seb u nulo na živce!!!! kr vn padem, nasledn trenutek sem pa že vsa nasmejana. pa sploh me tut to ubija k sm po cele dneve sama doma in nobene enrgije pol nimam za delat. če so pa ljudje okol mene sem pa čist naspidiranauser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
10.7.2008 12:51:22   
lana luna
kok nas je prijavljenih..........................že dolgo ne tako veliko...................

ja sem opazla user posted image user posted image user posted image user posted image punce dejmo mal čvekat da nas mal dvignemo gor. mormo še do tretjega dela vsaj pridt, preden odpremo temo na forumu Dojenčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
10.7.2008 12:58:43   
coko
Evo še mene user posted image !

Ma ste res pridne...

Lana luna- jaz imam enake težave kot ti. V nedeljo sem vzela zadnjo svečko za glivice, se mi zdi, da mi je končno malo pomagalo, čeprav vsak dan prav čekiram, če je še vedno vse ok. Glede odtekanja plodovnice pa tudi jaz non stop razmišljam, al mi odteka plodovnica al pa si moje ne obrišem dovolj dobrouser posted image ? Ampak mi potem ko vstanem, še vedno mal poteče po nogi. Je brezbarvna tekočina (kot voda). user posted image  pa čutim normalno, čez cel dan, le ponoči je bolj miren.
A misliš, da bi bilo dobro poklicat G? Meni je že prav sitno hodit, ker sem bila junija prav vsak teden pri njemu.

Alysa- jaz sem tudi v petek naročila stvari za user posted image  od Recinkota pa še nič nisem dobila user posted image . Ali so ti kaj na mail poslali,kakšno sporočilo? Meni samo, da so prejeli moje naročilo, za ostalo pa me bodo še kontaktirali. Nekaj takega... Se mi zdi, da čakam te stvari kot kuža na svojo kost!user posted image

Drugače pa bom tudi jaz vzela denar od CSD.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
10.7.2008 13:02:53   
ključek
jest grem sami seb u nulo na živce!!!!

jaz sem pa neverjetno mirna in zadnje čase polna energije. ker pred nosečnostjo sem znala znoret za vsako malenkost, sedaj sem pa resnično mirna in potrpežljiva, še moj user posted image me je pohvalil, kok sem "normalna" nosečnica, brez hudih izpadov, posebnih želja..............user posted image sem vesela, da je tko..................user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
10.7.2008 13:03:05   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: coko

Alysa- jaz sem tudi v petek naročila stvari za user posted image  od Recinkota pa še nič nisem dobila user posted image . Ali so ti kaj na mail poslali,kakšno sporočilo? Meni samo, da so prejeli moje naročilo, za ostalo pa me bodo še kontaktirali. Nekaj takega... Se mi zdi, da čakam te stvari kot kuža na svojo kost!user posted image

Ja, sm dobla v ponedeljek mail, da bo dostava ta tedn. Tk da ne skrbi, te bodo obvestili, če se ti bo pa zdelo predolgo, pa jih sama mal podrezaj user posted image user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
10.7.2008 13:03:33   
ključek
jaz sem tudi v petek naročila stvari za user posted image  od Recinkota pa še nič nisem dobila

koliko časa pa se ponavadi čaka??

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
10.7.2008 13:04:09   
arabela*
Jaz se vam kasneje pridružim,če bo še katera gor.
Šibam zdaj v Hofer ,pa v Dipo.Imajo neke fajn akcijeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
10.7.2008 13:04:50   
ključek
fajn nakupi!! user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz grem pa likati.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
10.7.2008 13:10:37   
gloria
Coco jaz sem v ponedeljek naročila pri Recinkotu in mi je včeraj poslal meil da bo za čakat 14 dni zaradi dopustov

....jaz sem tud vzela denar in sama naročila pri Recinkotu.....lepo da nas je več takihuser posted image user posted image user posted image ....
......danes sem zjutri bila v laboratoriju sem morala dati kri in sem mal slabokrvna....bom vidla kaj mi bo v sredo povedal.....pol sem se z svojo šefico dobila na kavi in klepetu,po tem sem šla v BC vprašat gdaj pride voziček,in ga še ni žauuser posted image ....sem pa morala včeri po potrdilo za bolniško k nadomesnem gin.ker je moj na dopustu in je bil taka faca... mi piše potrdilo in reče kaj pa ko bi še mi srčka poslušal da bo tak ta pravi pregled....sem bila odmah zauser posted image .....in je pohvalil da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image ....
....zdej grem pa kosilo delat pa še štrudel morem nardit.....sem včeraj dobila od mojih velik jabolk pa ih morem začet nucat.....lepo se imejte

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
10.7.2008 13:13:03   
coko

koliko časa pa se ponavadi čaka??
[/quote]

Na njihovi spletni strani piše, da je dobava v 8 dneh. Tko, da imajo še čas, samo jaz nimam potrpljenja user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
10.7.2008 13:14:55   
coko
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Coco jaz sem v ponedeljek naročila pri Recinkotu in mi je včeraj poslal meil da bo za čakat 14 dni zaradi dopustov

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
10.7.2008 13:15:04   
lana luna
Ampak mi potem ko vstanem, še vedno mal poteče po nogi. Je brezbarvna tekočina (kot voda).

coko pr men je isto. ampak jest ne mislm zganjat panike. že tko jo prevečkrat. ker se jest in moj user posted image čist fajn počutiva. je pa možno da je to od vnetja, ker mava obe težave z njim pa še s to vodouser posted image ne vem. al bi pa Pušenjaku pisalauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
10.7.2008 13:16:01   
lana luna
me je pohvalil, kok sem "normalna" nosečnica, brez hudih izpadov, posebnih želja

blagor tebiuser posted image user posted image user posted image čeprou jest vidm da sem še kr znosna, poznam hujše primerkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2864
10.7.2008 13:16:44   
lana luna
coko ne jokat. sej bo. do septembra boš sigurno dobilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2865
10.7.2008 13:18:30   
lana luna
jest morm pa še 10 dni čakt na pregled. me je naročila šele po 6 tednih. naslednjič mam pa pol spet po 4. pa bi mogl bit skos bolj pogosti teli preglediuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2866
10.7.2008 13:19:49   
lana luna
saraya a še nisi šla v šopinguser posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2867
10.7.2008 13:20:22   
lana luna
pa zakaj ma tale lana luna skos samogovore, če pa vidm da vas je najmanj 5 tle goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2868
10.7.2008 13:21:14   
taja1235
coko js mam tud te probleme sm uceri zvecer uzela vagisan svečke-neki tazga pa mislm da seje izcedek zamanjsal sam danes je pa cist tekoc k voda...pa tud js gruntam kaj je to al se cisti..al je plodovnica..prej sm vedla da so glivice k je blo vse motno na hlačkah...bom vidla ko bom porabla tistih 7 sveck ce bo kej bolš..mam obcutk da bom kmal sla..za bebico boa pa ta vikend sestavla postlco pa previjalno kuplen je pa ze vse...pol pa se jogi pa postelnina pa se kup enih stvari....

nc grem se mal delat....pol pa v MŠ

Sončen pozdravček vsem souser posted image  in nasim busijem****

Neposredna povezava do sporočila: 2869
10.7.2008 13:22:15   
coko
Zato ker smo ene lačne user posted image user posted image user posted image .

Jaz imam pregled 23.7.

Neposredna povezava do sporočila: 2870
10.7.2008 13:31:19   
coko
Ej punce, moj user posted image  je zavohal-a in slišal-a, da si na krožnik pripravljam hrano, pa je začel-a migat kot nor-a! user posted image   No, grem ga/jo nahranit!

Pa vsem ostalim user posted image  želim dober tek!

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
10.7.2008 13:36:39   
lana luna
Ej punce, moj je zavohal-a in slišal-a, da si na krožnik pripravljam hrano, pa je začel-a migat kot nor-a! No, grem ga/jo nahranit!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
10.7.2008 13:37:54   
lana luna
pa tud js gruntam kaj je to al se cisti..al je plodovnica..

taja mislm da to je pa to, ko se čisti vse skup. ker ko sem jest dobila kdaj te svečke je blo tut tko. nazadnje mi jih pa ni dala in zdj kr trpim s to packarijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2873
10.7.2008 13:38:43   
lana luna
coko dobr tek.... jest grem tut govejo juhico pogret. njamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2874
10.7.2008 13:54:32   
bučkabb
punce sem zasledila, da je ena jamrala, da ma težave z zaprtostjo in zgago, sam donata se posluž, jaz ga pijem vsak dan, res ne velik, tak kozarec do dva na dan pa mam fajn redno prebavo zgaga me pa tud zelo mal peče, kakor pa ga neham pit za kak dan pa ne morem na stran in zgaga peče ful, pa še krči v mečah me ponoč grabjo.

glede radenske, ma ne vem no, v velikih količinah ni fajn nobena gazirana pijača, zaradi CO2, sam donat ga tud ma pa zdravniki priporočajo pitje le tega. jaz pravim v mejah normale paše vse in škodit tud ne more.

kak ste nekatere  pridne, ko že perete cotke in vse končno pripravljate, kaj pa mi lenuhi, ko še nič nimamo, sej sem res za .....user posted image user posted image  ma bom že.....
že spet sem uporabla ta stavek user posted image user posted image , saj vem, da na konc me bo pa tepl 

Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.