![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 12:37:32
|
|
|
|
arabela*
|
vauu,ne morem verjet,da nas je toliko. Mogoče se bomo pa popravle Sva se že pobotale z malečko.Ma so ti hormoni,ko kar planejo iz mene včasih.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 12:49:50
|
|
|
|
lana luna
|
Ma so ti hormoni,ko kar planejo iz mene včasih. ne govor jest grem sami seb u nulo na živce!!!! kr vn padem, nasledn trenutek sem pa že vsa nasmejana. pa sploh me tut to ubija k sm po cele dneve sama doma in nobene enrgije pol nimam za delat. če so pa ljudje okol mene sem pa čist naspidirana
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 12:51:22
|
|
|
|
lana luna
|
kok nas je prijavljenih..........................že dolgo ne tako veliko................... ja sem opazla punce dejmo mal čvekat da nas mal dvignemo gor. mormo še do tretjega dela vsaj pridt, preden odpremo temo na forumu Dojenček
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 12:58:43
|
|
|
|
coko
|
Evo še mene ! Ma ste res pridne... Lana luna- jaz imam enake težave kot ti. V nedeljo sem vzela zadnjo svečko za glivice, se mi zdi, da mi je končno malo pomagalo, čeprav vsak dan prav čekiram, če je še vedno vse ok. Glede odtekanja plodovnice pa tudi jaz non stop razmišljam, al mi odteka plodovnica al pa si moje ne obrišem dovolj dobro ? Ampak mi potem ko vstanem, še vedno mal poteče po nogi. Je brezbarvna tekočina (kot voda). pa čutim normalno, čez cel dan, le ponoči je bolj miren. A misliš, da bi bilo dobro poklicat G? Meni je že prav sitno hodit, ker sem bila junija prav vsak teden pri njemu. Alysa- jaz sem tudi v petek naročila stvari za od Recinkota pa še nič nisem dobila . Ali so ti kaj na mail poslali,kakšno sporočilo? Meni samo, da so prejeli moje naročilo, za ostalo pa me bodo še kontaktirali. Nekaj takega... Se mi zdi, da čakam te stvari kot kuža na svojo kost! Drugače pa bom tudi jaz vzela denar od CSD.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:02:53
|
|
|
|
ključek
|
jest grem sami seb u nulo na živce!!!! jaz sem pa neverjetno mirna in zadnje čase polna energije. ker pred nosečnostjo sem znala znoret za vsako malenkost, sedaj sem pa resnično mirna in potrpežljiva, še moj me je pohvalil, kok sem "normalna" nosečnica, brez hudih izpadov, posebnih želja.............. sem vesela, da je tko..................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:03:05
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: coko Alysa- jaz sem tudi v petek naročila stvari za od Recinkota pa še nič nisem dobila . Ali so ti kaj na mail poslali,kakšno sporočilo? Meni samo, da so prejeli moje naročilo, za ostalo pa me bodo še kontaktirali. Nekaj takega... Se mi zdi, da čakam te stvari kot kuža na svojo kost! Ja, sm dobla v ponedeljek mail, da bo dostava ta tedn. Tk da ne skrbi, te bodo obvestili, če se ti bo pa zdelo predolgo, pa jih sama mal podrezaj
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:03:33
|
|
|
|
ključek
|
jaz sem tudi v petek naročila stvari za od Recinkota pa še nič nisem dobila koliko časa pa se ponavadi čaka??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:04:09
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz se vam kasneje pridružim,če bo še katera gor. Šibam zdaj v Hofer ,pa v Dipo.Imajo neke fajn akcije
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:04:50
|
|
|
|
ključek
|
fajn nakupi!! jaz grem pa likati.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:10:37
|
|
|
|
gloria
|
Coco jaz sem v ponedeljek naročila pri Recinkotu in mi je včeraj poslal meil da bo za čakat 14 dni zaradi dopustov ....jaz sem tud vzela denar in sama naročila pri Recinkotu.....lepo da nas je več takih .... ......danes sem zjutri bila v laboratoriju sem morala dati kri in sem mal slabokrvna....bom vidla kaj mi bo v sredo povedal.....pol sem se z svojo šefico dobila na kavi in klepetu,po tem sem šla v BC vprašat gdaj pride voziček,in ga še ni žau ....sem pa morala včeri po potrdilo za bolniško k nadomesnem gin.ker je moj na dopustu in je bil taka faca... mi piše potrdilo in reče kaj pa ko bi še mi srčka poslušal da bo tak ta pravi pregled....sem bila odmah za .....in je pohvalil da je vse vredu .... ....zdej grem pa kosilo delat pa še štrudel morem nardit.....sem včeraj dobila od mojih velik jabolk pa ih morem začet nucat.....lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:13:03
|
|
|
|
coko
|
koliko časa pa se ponavadi čaka?? [/quote] Na njihovi spletni strani piše, da je dobava v 8 dneh. Tko, da imajo še čas, samo jaz nimam potrpljenja .
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:14:55
|
|
|
|
coko
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Coco jaz sem v ponedeljek naročila pri Recinkotu in mi je včeraj poslal meil da bo za čakat 14 dni zaradi dopustov
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:15:04
|
|
|
|
lana luna
|
Ampak mi potem ko vstanem, še vedno mal poteče po nogi. Je brezbarvna tekočina (kot voda). coko pr men je isto. ampak jest ne mislm zganjat panike. že tko jo prevečkrat. ker se jest in moj čist fajn počutiva. je pa možno da je to od vnetja, ker mava obe težave z njim pa še s to vodo ne vem. al bi pa Pušenjaku pisala
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:16:01
|
|
|
|
lana luna
|
me je pohvalil, kok sem "normalna" nosečnica, brez hudih izpadov, posebnih želja blagor tebi čeprou jest vidm da sem še kr znosna, poznam hujše primerke
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:16:44
|
|
|
|
lana luna
|
coko ne jokat. sej bo. do septembra boš sigurno dobila
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:18:30
|
|
|
|
lana luna
|
jest morm pa še 10 dni čakt na pregled. me je naročila šele po 6 tednih. naslednjič mam pa pol spet po 4. pa bi mogl bit skos bolj pogosti teli pregledi
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:19:49
|
|
|
|
lana luna
|
saraya a še nisi šla v šoping
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:20:22
|
|
|
|
lana luna
|
pa zakaj ma tale lana luna skos samogovore, če pa vidm da vas je najmanj 5 tle gor
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:21:14
|
|
|
|
taja1235
|
coko js mam tud te probleme sm uceri zvecer uzela vagisan svečke-neki tazga pa mislm da seje izcedek zamanjsal sam danes je pa cist tekoc k voda...pa tud js gruntam kaj je to al se cisti..al je plodovnica..prej sm vedla da so glivice k je blo vse motno na hlačkah...bom vidla ko bom porabla tistih 7 sveck ce bo kej bolš..mam obcutk da bom kmal sla..za bebico boa pa ta vikend sestavla postlco pa previjalno kuplen je pa ze vse...pol pa se jogi pa postelnina pa se kup enih stvari.... nc grem se mal delat....pol pa v MŠ Sončen pozdravček vsem so in nasim busijem****
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:22:15
|
|
|
|
coko
|
Zato ker smo ene lačne . Jaz imam pregled 23.7.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:31:19
|
|
|
|
coko
|
Ej punce, moj je zavohal-a in slišal-a, da si na krožnik pripravljam hrano, pa je začel-a migat kot nor-a! No, grem ga/jo nahranit! Pa vsem ostalim želim dober tek!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:36:39
|
|
|
|
lana luna
|
Ej punce, moj je zavohal-a in slišal-a, da si na krožnik pripravljam hrano, pa je začel-a migat kot nor-a! No, grem ga/jo nahranit!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:37:54
|
|
|
|
lana luna
|
pa tud js gruntam kaj je to al se cisti..al je plodovnica.. taja mislm da to je pa to, ko se čisti vse skup. ker ko sem jest dobila kdaj te svečke je blo tut tko. nazadnje mi jih pa ni dala in zdj kr trpim s to packarijo
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:38:43
|
|
|
|
lana luna
|
coko dobr tek.... jest grem tut govejo juhico pogret. njami
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 13:54:32
|
|
|
|
bučkabb
|
punce sem zasledila, da je ena jamrala, da ma težave z zaprtostjo in zgago, sam donata se posluž, jaz ga pijem vsak dan, res ne velik, tak kozarec do dva na dan pa mam fajn redno prebavo zgaga me pa tud zelo mal peče, kakor pa ga neham pit za kak dan pa ne morem na stran in zgaga peče ful, pa še krči v mečah me ponoč grabjo. glede radenske, ma ne vem no, v velikih količinah ni fajn nobena gazirana pijača, zaradi CO2, sam donat ga tud ma pa zdravniki priporočajo pitje le tega. jaz pravim v mejah normale paše vse in škodit tud ne more. kak ste nekatere pridne, ko že perete cotke in vse končno pripravljate, kaj pa mi lenuhi, ko še nič nimamo, sej sem res za ..... ma bom že..... že spet sem uporabla ta stavek , saj vem, da na konc me bo pa tepl
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.