|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
10.7.2008 23:12:19   
gold fish
o, gloria...... že dolgo se nisva slišali......

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
10.7.2008 23:17:42   
gold fish
...saj mene je tudi bilo strah....predvsem zvečer oz. ponoči, ker se kao v kampu ne vozi od 23 do 6 ure zjutraj...pol sem pa včasih študirala...kaj če kaj pride, pa ne bom mogla ven, pa še spakirat moramo, pa kolesa naložit, šotor podret, ......, pa trajekt (če bi sploh peljal ponoči), pa vožnja cca 4-5 ur do Mb ..............user posted image user posted image user posted image ....pa se je hvala bogu vse srečno končalo.....in sem spet na Štajerskem..... z mislimi pa na Paguuser posted image ......

... so mi rekle ženske v kampu, da ala mi vera, da sem šla  tako daleč tako noseča, jaz pa njim nazaj, da ko pridem domov, si sama izdam diplomo/priznanje  za pogumuser posted image .....    Je res, da si dosti bolj pozoren na vsako špikanje, bolečine, ...... kot mogoče doma........

...ampak ko sem sedela na trajektu sem bila že čisto cool......user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
10.7.2008 23:17:55   
gloria
....ja res je....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
10.7.2008 23:22:19   
arabela*
pogumnouser posted image .
Saj jaz tud skoraj vsak vikend še hodim z mojim na dirke.Največ v Avstrijo.saj res,da je porodnišnica blizu,samo je vseeno tak nek čudn feeling,ko nisi doma.Najprej pomislim,da se moram še stuširat predem grem,pa uredituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
10.7.2008 23:29:00   
gold fish
...saj sem ful pogumna.....user posted image ...zdaj me sploh ni strah, če grem bilo kam....ker tako daleč sigurno pred septembrom več ne grem, tukaj okrog so pa bolnice tudi bolj goste.... Tam doli sem imela samo 2 možnosti...po otoku do Zadra ali na trajekt in šus do Rijeke....obe sta mi bili bolj tak takuser posted image user posted image .... tu okrog pa ni panike....tudi v avstriji ne.....  bom pač urgentno  v Feldbachuuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
10.7.2008 23:31:20   
gold fish
...sem se sedaj spomnila, da imam perilo v sušilnem stroju in moram iti v klet v pralnico po njegauser posted image , ker bo drugače celo noč okno spodaj odprto...to pa ne bi bilo fajn...bi mogoče še moja starša imela kaki nočni obisk po notranji straniuser posted image ......  samo perilo bi me že počakalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2931
10.7.2008 23:31:40   
arabela*
hhe,mene tak mika ta Feeldbach.Ko sem tam si mislim,da naj se tu zgodi,če se že mora.Pol pa študiram,joj kako daleč od domauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2932
10.7.2008 23:32:48   
gold fish
..... saj je res daleč..... bi se Aneji po moje zmešalo, če te ne bi bilo.....ker vsak dan je sigurno ne bi vozili gor....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
10.7.2008 23:35:36   
meta21
Kaj pijete ali jeste vse tiste ,ki vas peče zgaga?

Mleko!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
10.7.2008 23:38:33   
gold fish
...sem že nazaj...me je zgleda mama rešila in pobrala perilo iz sušilca in zaprla okno user posted image user posted image user posted image ....

.... bom šla kar spat....je bil danes nek naporen dan....user posted image

Nočko in se beremo spet  jutri....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2935
10.7.2008 23:39:06   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Kaj pijete ali jeste vse tiste ,ki vas peče zgaga?

Mleko!

jaz včasih donat, če je pa fejst pa rupurut

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
10.7.2008 23:41:37   
arabela*
Nisem odkrila zdravila proti zgagi.Meni se včasih po cockti naredi ta user posted image -.Pol pa mine samo od sebe

Neposredna povezava do sporočila: 2937
10.7.2008 23:42:05   
arabela*
user posted image nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2938
10.7.2008 23:43:51   
meta21
Joj, danes ste oz. smo bile pa res pridne. že dolgo nismo toliko napisale. Jaz sem drugače tako utrujena, da se kar tresem pa nisem nič posebnega delala. V MŠ sem bila, skuhala, malo pometla in en stroj cot zložila. Vmes sem bila pa še na kavi in imela obisk. Očitno me utrudi že to, da diham in lulamuser posted image .

Jutri moram it pa na sodišče pričat. Kateri se je že to ne dolgo nazaj zgodilo? Svašta! Se bom prav nalašč malo prikotalila tja in jim dala vedet kolk so bedni, da me matrajo v tej vročini. Pa še peljat se moram enih 170 km do tja.

Za vse, ki imate slabo vest, da imajo nekatere že vse pripravljeno-jaz imam zdaj poleg vozička še podlago za previjanje in to je vse. Poleg tega sem edino spraznila omare v otroški sobi, ki pa že nekaj dni čakajo na čiščenje. Naslednji teden v soboto grem za 14 dni na morje in bom tako očitno vse rihtala avgusta.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
10.7.2008 23:48:36   
meta21
aja pa še to. Danes smo se v MŠ pogovarjali o porodu in me je zagrabil en tak čuden občutek. Kot da sem v brezizhodnem položaju (no, saj pravzaprav semuser posted image ). Mislim, da me je prvič v nosečnosti postalo strah. Si moram vsake toliko povedat, da je že kakšni bolj fini dami uspelo rodit user posted image in da ni vrag, da tud jaz ne bi.
Včasih je res boljše nič vedet. Bi bila babici prav hvaležna, če nam ne bi danes in na prejšnjih predavanji povedala, kja vse se lahko zgodi, če ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
11.7.2008 0:02:28   
meta21
Sem šla še jaz rešit tisti test o spolu in baje bomo imeli 65% punčko- Potem bo pa bolj težko Lovro, ne?user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
11.7.2008 0:19:54   
arabela*
Meta21,saj je res grozljivo,ko se nam vsem PDP bliža.Pa ni tak hudo,se preživi.Samo lepo moraš sprejet porod,se ne upirat,ker pol je še težje.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
11.7.2008 7:00:46   
amor real
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutrooooooooooooooooooooooooooo

Čvekačice, ponoči klepetate, sedaj pa vse lepo spančkate user posted image , ste pozabile, da je RANA URA ZLATA URA user posted image user posted image

Saj bi jaz tudi še spala, samo me bolijo kolki al ritne mišice, kot je ena izmed vas predkratkim napisala user posted image

Glede poroda tudi meni misli uhajajo k njemu?! Se pa tolažim, da itak imam potrdilo iz predavanj o epiduralni in če bo hudo bom pač epiduralno vzela user posted image . Moj mož je rekel, da on bi si dal epiduralno, že ob pozitivnem testu nosečnosti user posted image . Toliko o njegovem pogumu!!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
11.7.2008 7:05:06   
pf
Jutro punce. Včeraj ste pa bile pridne, ste napisale kot že dolgo ne.
Gold fish pozdravljena. Superca, da ste se imeli lepo.
Tia si me kar potolažila s svojo izkušnjo o otečenosti nog, ker izgleda da bo pri meni to kar stalnica do konca in da prav do nule ne bo šlo dol, jaz pa prav to čakam. Očitno zaman.
Oblačila za dojenčke po mojem ne bodo znižana prav tak kot ostala oblačila. Nekaj malega že, ampak po mojem bolj poletna. Imajo pa v H&M itak stalno neke akcije in se kaj splača kupiti. Midva sva včeraj kupila dva pajaca za spanje. Sta bila v kompletu za 15 eur in sta tak cart, pa dvojne zoknčke, rutico in eno ropotuljico. Malo za lušte še. Drugače pa imamo mi vse pripravljeno že. No posteljica ni postalana, drugače pa je vse oprano, zlikano in pospravljeno že v previjalni. Pamperske že tudi imamo in osnovno kozmetiko, rabimo samo še kaj za mamo in neke zadeve iz lekarne, za to pa je še čas. No pa torbe tudi ne mislim še pakirat za odhod v porodnišnico, je še tudi malenkost prehitro. Itak sem pa sedaj tako vse pospravila v omarah, da v minuti namečem v torbo, če bi bila panika. Kar pa upam, da ne bo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
11.7.2008 7:07:10   
pf
Amor real tale o epiduralni, kar je možek izjavil je pa dobra. To so pa moški. Hrabri, a le do določene meje. Jaz imam pa podpisano izjavo o ultivi in bomo videli.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
11.7.2008 7:29:14   
taja1235

Jutro babnce pa je petek, hvala bogu  user posted image

Joj mene je ucer tud mal zvil, ko je sestra uceri v MŠ kazala tiste slike...sm si mislna..kok more to bolet..
Ampak ce so vse fine dame rodile, user posted image  bom tud jst !!
Uceri sva pa mela z mojim obletnico, 2. mesca odkar sva mož in žena..me je dragi presenetu, greva dns zvečer v wellness na masažo, js grem za nogice in podplate, moj možk pa celo telo..komaj cakam..nogice pa tud k so ze mal boge...
Punce a ti vožički Hartan so ful kvalitetni.....so mi ful usec..a se jih da kej v živo vidt???
A lupince od maxicosija pasejo gor??

Lep dan in seveda želim vam čimlepši vikend*****

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
11.7.2008 8:46:48   
ključek
Saj bi jaz tudi še spala, samo me bolijo kolki

mene tudi..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
11.7.2008 8:49:45   
ključek
Moj mož je rekel, da on bi si dal epiduralno, že ob pozitivnem testu nosečnosti user posted image  . Toliko o njegovem pogumu!!!

evo................toliko o moškem pogumu........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............sej so vsi isti................govorijo, so pametni, ko bi bili pa oni noseči........................user posted image user posted image user posted image .....................user posted image user posted image user posted image user posted image ................pol bi bile me šele boge, k bi jih morale crkljati......................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2948
11.7.2008 8:50:51   
*bubi*
user posted image  wellcome back, ribica. Mislim, da bo forum spet malo oživel user posted image
Me veseli, da ste uživali na morju. Mi bomo pa verjetno v kake bolj mirne terme skočili.

Kaj pa če bi se za drug teden na kaki hitri kavi zmenile, da se spoznamo? Samo jaz ne vem, kako bo s kozami. Saj večina so že krastice in že kar lepo odpadajo, ampak nikoli ne vem, če se kje v laskih ne skriva kaka bolj sveža.

Meni je tudi Sara ful lepo ime. Smo imeli to izbrano pri bubiju. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2949
11.7.2008 8:57:09   
*bubi*
joj, amor real, zdaj si me na EA spomnila. Ve katerra, kdaj je predavanje v MB? Bi si vseeno šla po ta papir, če se slučajno ponudi priložnost user posted image

Drugače me poroda še vedno ni čisto nič strah. Bolj me skrbi, kaj bo naslednji petek na pregledu rekla - glede mojih jeter in glede velikosti user posted image  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.