|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
10.7.2008 14:00:23   
lana luna
kak ste nekatere pridne, ko že perete cotke in vse končno pripravljate, kaj pa mi lenuhi, ko še nič nimamo, sej sem res za ....

si prou povedla... bo žeuser posted image jest tut NIČ še nimam pripravljeno. še stanovanja nimam!!!

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
10.7.2008 14:09:53   
bučkabb
ja lana luna jaz tud še nimam stanovanja, tak da bom kr ena dva meseca po porodu še mogla bit doma, pol pa upam, da se nam bo uspel selit, sej za to pa še mende nič ne nabavljamo, ko se s tem stanovanjem obadamo. 
ma bo že......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
10.7.2008 14:15:24   
alysa
js tut še nimam nč ne postavljeno, ne oprano, še manj pa vse stvari kupljene ... se mi zdi, da imam še časuser posted image user posted image user posted image ... prej, ko sm bla še v službi, sm skoz mislila, bom nabavlala, ko bom doma, zdej se pa kr ne morm spravit v trgovine user posted image user posted image  bom že ...

Neposredna povezava do sporočila: 2878
10.7.2008 14:24:17   
coko
Jaz sicer nimam "svojega" stanovanja, sva še vedno v najemniškem. Sva bila pa včeraj pridna in sva računalnik preselila v kuhinjo (sva mogla še vrtat luknje za internet), da bo prostor v sobi za previjalno, ki je tudi že postavljena. Pa par cotik imam že opranih, samo še presortirat jih morem, ker so ene full večje. Drugače pa se mi zdi, da morem do konca meseca vse zrihtat, ker se že tko čez dan, včasih, prav težko premikam. Kaj bo šele drug mesec. Sploh če grem en dan malo več po trgovinah, imam potem drugi dan rehabilitacijo. Ker mi user posted image  začne pritiskat dol proti izhodu. Ga nosim nizko, zdej pa se mi zdi da je še nižje.  

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
10.7.2008 15:11:02   
arabela*
Lana luna,sem že nazajuser posted image
nabavla vsegauser posted image  .Nabavla vetrobran za kinderpet,pa tri posodice za sladoled za 1 eur.Ma pa Dipu se najraje sprehajam,prav uživam tam med pohištvom.
Sem eno kolegico srečala,oz.znanko.taki mali buh ima,ko da je v četrtem mescu.Pa mi reče,da ima danes rokuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
10.7.2008 15:33:00   
coko
Ali katera uporablja nosečniški pas? Kako se vam obnese? Sem že nekaj brala na forumih, pa ga pohvalijo.
Mogoče veste koliko stane? Razmišljam, da bi si ga kupila. 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
10.7.2008 15:43:48   
arabela*
user posted image ,prav vidim?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
10.7.2008 15:44:39   
arabela*
Coko,slišala sem že za to.Ampak nevem čemu služi ta pasuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
10.7.2008 15:54:59   
pf
Jaz imam tistega bombažnega, mislim nosečniški pas. Naročila sem ga na internetu in ga uporabljala že kar od tretjega meseca, zdajle ga kak mesec ne, ker pozabim. Baje, da bi naj bil za tiste, ki bolj nizko nosijo. Takrat ko je bilo mrzlo mi je bilo fajn, da mi je grelo bebija, moram pa reči, da ne vem kakšen poseben namen bi lahko imel, ker je to kos bombažnega blaga, ki ga navlečeš čez trebuh. So pa eni tudi neki kao bolj ortopedski oz. medicinski, za tiste pa ne vem nič reči. 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
10.7.2008 15:59:18   
coko
V bistvu je podpora trebuhu, da lažje nosiš. Jaz imam včasih občutek, da mi bo vse "ven padlo" in baje da pomaga. Sploh če dviguješ otroka, naj te ne bi toliko raztezalo. Na forumu so ga pohvalile.
Bom šla verjetno jutri v La vie pogledat (tam naj bi ga imeli) ali pa v Sanolabor, če ne bom preveč utrujena.

Jutri grem v službo po dolgem času, in sicer za en teden. user posted image   Ravno zaradi tega razmišljam o tem pasu,ker morem v službi dvigovat, pa se sklanjat...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
10.7.2008 16:01:22   
coko
Edino kar me skrbi je to, da me bo preveč grel.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
10.7.2008 16:50:30   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

js bom kr denar vzela

jaz sem tudi mislila, sedaj pa ne vem................po eni strani je bolj vzeti denar, pa kupiš kar rabiš, po drugi strani, pa niti nimajo tako slabih stvari.............

No in zato sem se jaz odločila, da bom vzela denar in pri recinkotu (isti firmi) kupila tisto kar mi je fajn.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
10.7.2008 17:02:40   
meta21
Aja, zdaj vidim da ti jih je že nekaj to napisalo.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
10.7.2008 19:43:06   
arabela*
Jaz sem se tud za denar odločila.Moje mnenje o teh paketih,čist nič pametnega.Si je bolje za ta denar pač kupit kaj bolj uporabnega.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
10.7.2008 19:52:06   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: coko

Ali katera uporablja nosečniški pas? Kako se vam obnese? Sem že nekaj brala na forumih, pa ga pohvalijo.
Mogoče veste koliko stane? Razmišljam, da bi si ga kupila. 

Jaz sem imela v 1. user posted image  pas od La Vie. Dala sem ga gor recimo za sprehod, skoz pa ga nisem mogla nosit, ker me je ful tiščal pri sedenju. V bistvu gre za zelo široko gumo, ki se pri sedenju prepogne na pol in tišči pod trebuščkom.

Če je kaj pomagal, težko rečem user posted image  Nekaj podpore že nudi, še posebej, če ga prav namontiraš user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
10.7.2008 19:53:02   
*bubi*
Joj, jaz se moram tudi papirjev za porodniško lotit. Danes so mi iz službe poslali obrazec s plačami, zdaj samo še svoj obrazec izpolnim in šus na CSD user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
10.7.2008 19:58:31   
arabela*
Jaz sem tudi danes pošiljala kuverto na firmo,da mi izpolnijo.
Pa tud glede davčne sem uredila,samo en osebni dokument od malečke rabim,pa svojega,pa mi bojo novo sprintali.Vedno je tak,ko nujno nekaj rabim,ne najdem,pa če celo balto obrnem.Vem,da sem cepilno iskala prejšnje mesce,vse obrnila,res,vse kaj je bilo možno.Pol pa jo prejšnji teden kot za šalo najdem lepo zloženo med papirjiuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 10.7.2008 19:59:00 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
10.7.2008 20:03:46   
lana luna
taki mali buh ima,ko da je v četrtem mescu.Pa mi reče,da ima danes ro

user posted image user posted image user posted image zelo zanimivo. kaj pa bo imela user posted image al user posted image ?

ker jest mam tut še zmerej precej majhno žogico (tako drugi pravjo, men se pa zdi že kr ornk)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
10.7.2008 20:04:53   
lana luna
ja lana luna jaz tud še nimam stanovanja, tak da bom kr ena dva meseca po porodu še mogla bit doma,

jest sm pa še zmerej optimistka, da bo ratal mojmu zrihtat stančič do konc septembrauser posted image ampak kaj pa če me kej prehitiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2894
10.7.2008 20:06:57   
lana luna
Pol pa jo prejšnji teden kot za šalo najdem lepo zloženo med papirji

temu se reče Murfijev zakonuser posted image user posted image user posted image obvezno boš tisto kar nujno iščeš danes, najdu šele potem ko boš naslednjič nujno iskal nekaj drugegauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2895
10.7.2008 20:26:24   
arabela*
Ne znam citiratuser posted image
Lana luna,ja res,sicer je malo bolj močna,ne zelo ampak nima nič trebuha.zgleda,da zadaj nosi al kako.Ja rekla je,da naj bi bila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2896
10.7.2008 20:27:43   
arabela*
mene pa je sam trebuh.user posted image
Pri Aneji pa sem imela samo malo "žogico"user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2897
10.7.2008 21:03:55   
lana luna
saraya pol bo pa pri nas tut user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ime ji bo pa najbrž Sara. nad tem imenom so trenutno vsi najbolj navdušeniuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
10.7.2008 21:05:23   
lana luna
jest se pa dons tolk čudn počutm. skos me nekej šraufa pa ne vem al črevo al je kej druzga. pa zdele s z user posted image mal več k pol ure šetala, pa sm komej hodila. trebuh sm skos trd mela, pa vsake tolk cajt sm kr sapo lovilauser posted image ne vem kaj se dogaj z manouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2899
10.7.2008 21:06:04   
lana luna
zdj grem pa gledat CSI in Urgenco. pa naktarince bom papcala.

se tipkamo mogoče še kej potem.

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.