![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 14:00:23
|
|
|
|
lana luna
|
kak ste nekatere pridne, ko že perete cotke in vse končno pripravljate, kaj pa mi lenuhi, ko še nič nimamo, sej sem res za .... si prou povedla... bo že jest tut NIČ še nimam pripravljeno. še stanovanja nimam!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 14:09:53
|
|
|
|
bučkabb
|
ja lana luna jaz tud še nimam stanovanja, tak da bom kr ena dva meseca po porodu še mogla bit doma, pol pa upam, da se nam bo uspel selit, sej za to pa še mende nič ne nabavljamo, ko se s tem stanovanjem obadamo. ma bo že......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 14:15:24
|
|
|
|
alysa
|
js tut še nimam nč ne postavljeno, ne oprano, še manj pa vse stvari kupljene ... se mi zdi, da imam še čas ... prej, ko sm bla še v službi, sm skoz mislila, bom nabavlala, ko bom doma, zdej se pa kr ne morm spravit v trgovine bom že ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 14:24:17
|
|
|
|
coko
|
Jaz sicer nimam "svojega" stanovanja, sva še vedno v najemniškem. Sva bila pa včeraj pridna in sva računalnik preselila v kuhinjo (sva mogla še vrtat luknje za internet), da bo prostor v sobi za previjalno, ki je tudi že postavljena. Pa par cotik imam že opranih, samo še presortirat jih morem, ker so ene full večje. Drugače pa se mi zdi, da morem do konca meseca vse zrihtat, ker se že tko čez dan, včasih, prav težko premikam. Kaj bo šele drug mesec. Sploh če grem en dan malo več po trgovinah, imam potem drugi dan rehabilitacijo. Ker mi začne pritiskat dol proti izhodu. Ga nosim nizko, zdej pa se mi zdi da je še nižje.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 15:11:02
|
|
|
|
arabela*
|
Lana luna,sem že nazaj nabavla vsega .Nabavla vetrobran za kinderpet,pa tri posodice za sladoled za 1 eur.Ma pa Dipu se najraje sprehajam,prav uživam tam med pohištvom. Sem eno kolegico srečala,oz.znanko.taki mali buh ima,ko da je v četrtem mescu.Pa mi reče,da ima danes rok
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 15:33:00
|
|
|
|
coko
|
Ali katera uporablja nosečniški pas? Kako se vam obnese? Sem že nekaj brala na forumih, pa ga pohvalijo. Mogoče veste koliko stane? Razmišljam, da bi si ga kupila.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 15:43:48
|
|
|
|
arabela*
|
,prav vidim?
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 15:44:39
|
|
|
|
arabela*
|
Coko,slišala sem že za to.Ampak nevem čemu služi ta pas
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 15:54:59
|
|
|
|
pf
|
Jaz imam tistega bombažnega, mislim nosečniški pas. Naročila sem ga na internetu in ga uporabljala že kar od tretjega meseca, zdajle ga kak mesec ne, ker pozabim. Baje, da bi naj bil za tiste, ki bolj nizko nosijo. Takrat ko je bilo mrzlo mi je bilo fajn, da mi je grelo bebija, moram pa reči, da ne vem kakšen poseben namen bi lahko imel, ker je to kos bombažnega blaga, ki ga navlečeš čez trebuh. So pa eni tudi neki kao bolj ortopedski oz. medicinski, za tiste pa ne vem nič reči.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 15:59:18
|
|
|
|
coko
|
V bistvu je podpora trebuhu, da lažje nosiš. Jaz imam včasih občutek, da mi bo vse "ven padlo" in baje da pomaga. Sploh če dviguješ otroka, naj te ne bi toliko raztezalo. Na forumu so ga pohvalile. Bom šla verjetno jutri v La vie pogledat (tam naj bi ga imeli) ali pa v Sanolabor, če ne bom preveč utrujena. Jutri grem v službo po dolgem času, in sicer za en teden. Ravno zaradi tega razmišljam o tem pasu,ker morem v službi dvigovat, pa se sklanjat...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 16:01:22
|
|
|
|
coko
|
Edino kar me skrbi je to, da me bo preveč grel.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 16:50:30
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you js bom kr denar vzela jaz sem tudi mislila, sedaj pa ne vem................po eni strani je bolj vzeti denar, pa kupiš kar rabiš, po drugi strani, pa niti nimajo tako slabih stvari............. No in zato sem se jaz odločila, da bom vzela denar in pri recinkotu (isti firmi) kupila tisto kar mi je fajn.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 17:02:40
|
|
|
|
meta21
|
Aja, zdaj vidim da ti jih je že nekaj to napisalo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 19:43:06
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz sem se tud za denar odločila.Moje mnenje o teh paketih,čist nič pametnega.Si je bolje za ta denar pač kupit kaj bolj uporabnega.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 19:52:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: coko Ali katera uporablja nosečniški pas? Kako se vam obnese? Sem že nekaj brala na forumih, pa ga pohvalijo. Mogoče veste koliko stane? Razmišljam, da bi si ga kupila. Jaz sem imela v 1. pas od La Vie. Dala sem ga gor recimo za sprehod, skoz pa ga nisem mogla nosit, ker me je ful tiščal pri sedenju. V bistvu gre za zelo široko gumo, ki se pri sedenju prepogne na pol in tišči pod trebuščkom. Če je kaj pomagal, težko rečem Nekaj podpore že nudi, še posebej, če ga prav namontiraš
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 19:53:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, jaz se moram tudi papirjev za porodniško lotit. Danes so mi iz službe poslali obrazec s plačami, zdaj samo še svoj obrazec izpolnim in šus na CSD
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 19:58:31
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz sem tudi danes pošiljala kuverto na firmo,da mi izpolnijo. Pa tud glede davčne sem uredila,samo en osebni dokument od malečke rabim,pa svojega,pa mi bojo novo sprintali.Vedno je tak,ko nujno nekaj rabim,ne najdem,pa če celo balto obrnem.Vem,da sem cepilno iskala prejšnje mesce,vse obrnila,res,vse kaj je bilo možno.Pol pa jo prejšnji teden kot za šalo najdem lepo zloženo med papirji
< Sporočilo je popravil Saraya -- 10.7.2008 19:59:00 >
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 20:03:46
|
|
|
|
lana luna
|
taki mali buh ima,ko da je v četrtem mescu.Pa mi reče,da ima danes ro zelo zanimivo. kaj pa bo imela al ? ker jest mam tut še zmerej precej majhno žogico (tako drugi pravjo, men se pa zdi že kr ornk)
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 20:04:53
|
|
|
|
lana luna
|
ja lana luna jaz tud še nimam stanovanja, tak da bom kr ena dva meseca po porodu še mogla bit doma, jest sm pa še zmerej optimistka, da bo ratal mojmu zrihtat stančič do konc septembra ampak kaj pa če me kej prehiti
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 20:06:57
|
|
|
|
lana luna
|
Pol pa jo prejšnji teden kot za šalo najdem lepo zloženo med papirji temu se reče Murfijev zakon obvezno boš tisto kar nujno iščeš danes, najdu šele potem ko boš naslednjič nujno iskal nekaj drugega
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 20:26:24
|
|
|
|
arabela*
|
Ne znam citirat Lana luna,ja res,sicer je malo bolj močna,ne zelo ampak nima nič trebuha.zgleda,da zadaj nosi al kako.Ja rekla je,da naj bi bila
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 20:27:43
|
|
|
|
arabela*
|
mene pa je sam trebuh. Pri Aneji pa sem imela samo malo "žogico"
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 21:03:55
|
|
|
|
lana luna
|
saraya pol bo pa pri nas tut ime ji bo pa najbrž Sara. nad tem imenom so trenutno vsi najbolj navdušeni
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 21:05:23
|
|
|
|
lana luna
|
jest se pa dons tolk čudn počutm. skos me nekej šraufa pa ne vem al črevo al je kej druzga. pa zdele s z mal več k pol ure šetala, pa sm komej hodila. trebuh sm skos trd mela, pa vsake tolk cajt sm kr sapo lovila ne vem kaj se dogaj z mano
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 10.7.2008 21:06:04
|
|
|
|
lana luna
|
zdj grem pa gledat CSI in Urgenco. pa naktarince bom papcala. se tipkamo mogoče še kej potem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.