Blacky30
|
Neboglasnica, pa to je super, da si že 3 cm odprta. Te ni kar poslala v porodno sobo? Kak bi bila jaz vesela, da mi rečejo, da sem odprta 3-4 cm, ko pridem v P. Piješ malinov čaj? Andras, lepo,da si se oglasila. Pa še pridi kaj! Tako previjalno mizico imam tudi jaz. Inigo, a kar CR bi delali zaradi teže? Vauuu, to pa so fajn dohtarji, da te ne pustijo se matrat. Lex, čestitke za ploščo!!! Zdaj pa: GO, GO, GO......!!!!!!!!!!!! Glugluglu, meni se je zadnjič tolko ulilo zjutraj, ko sem vstala, da je bila rjuha mokra oz. sta bila dva flekeca za en oreh velika. Izgledalo je kot voda, sem se tudi ustrašila, potem se je še enkrat zgodilo, potem pa več cel dan nič. Sem imela potem pregled in je rekel, da če bi bila plodovnica in bi mi odtekala malo po malo, potem bi se to dogajalo cel dan, ne samo zjutraj, potem pa nič več. Bastian, s CR je rodila žena od bratranca od Lunice24. (lunica, spet površno bereš, ker si spregledala vprašanje!! Aja, saj vem, da se pripravljaš na današnji porod, ti je oproščeno. ) *Angelina*, tvoja želja je uslišana! Sem se zdaj spomnila, da sem ti dolžna še slikice. Mojcek1, mene vaginalno pregleda na vsakem pregledu do sedaj. Ravno na podlagi tega sem že 3x dobila tudi vaginalne svečke, ker je ugotovil vnetje. Poleg tega, da preveri zaprtost MV. Eni so res čudni, da tega sploh ne gledajo. Vsaj na koncu bi morali.
|