Inigo
|
populis - lejo, ne se hecat! mi smo poba naročili... sam jebeš tehniko - tk pravi moj sosed (je bivši mož od moje bivše G). blacky - jst mam kronične tele angine. si bakterije že skos sabo nosim, samo ko se namnožijo, te pa te rukne... tk se je zdj zgodilo že drugič v nosečnosti. ampak to je super veš... ker ponavadi jih mam po 4 ali 5 na leto. mi pa mandlov nočjo vn vzet, ker se bojijo, da bi bakterije ostale... bi mi pa lahko na pljuča udarlo, kar pomeni pol kronične pljučnice. to bi blo še veliko slabše, ne... tk, da mi jih bodo morda odstranili, ko se ne bodo več tolk pojavljale. glugluglu - sm vidla da si opazla, da se je trbuh nazaj dvignil... tut men! res! pa sploh nism hotla omenjat, da ne b zvenela nora, ker je to teoretično mal zgrešeno. ampak men se je res dvignu. takrat, ko sm pisala prvič o težavah s popadki in to... je bil nizko. zdaj pa ko se se stvari malo umirile, pa je nazaj gor. tinky - mi smo Lano dobli kak mesec in pol nazaj za 159€ v BC. je bla takrat v akciji... kake čudne cene iz meseca v mesec... vedno bolj drago je vse frutka - zgaga: nič agrumov, nič ananasa, čim manj mlečnih izdelkov, čim manj slano in nič pekočega, strup je tut čokolada in vse sladko. veliko pa donata, če je hudo kupi v lekarni Rennie tabletke za lizat. pa poskusi počivat/spat z privzdignjenim trupom. sam ne se zalagat s polštri, ampak kar pojstlo s kako drvo dvigni gor. okoli popka pa je problem raztezanje kože ja. to je mene tut peklo. poskusi z masažo. lunica- ti se kr tolažm da je plodovnice. NI!!! ker ma rodile oktobra-pozabla?! ej, pa mal te hecam... sam, jst bom res popenla počas... tale vročine me bo čist pojahala, pa še sama mam višjo temperaturo zdj, antibiotik je začel delovat in bi skos spala in slabo mi je in še bolj se potim... je dans primarij na pregledu v P tak bogo gledal, ko sm pršla tja z zadelanim nosom... sm se mu prav zasmilila. je reku, da zdj pa morma počakat ene tri dni, da dobim mal energije nazaj, da ma lahk potiskala. sm se tk nasmejala... ka ti maš cajt čez tri dni? grema takrat rodit? in čestitam za Danijela!!! prilepi nam kako slikco, ko ga boš šla pogledat. neboglasnica - o ti nesrečnica... ni vam naklonjen ta čas. jst res upam, da se z dojenčkom začne novo, boljše obdobje da te malo potolažim. sam ti pa kr zavidam... si že tri prste odprta... jst bi tut bla... no, in da še malo poročam kk je blo na pregledu v P. nič posebnega, ctg je bil ok. sicer je bil ful dinamičen, ne ravna črta. čudno... jst se ne spoznam na to. vaginalno me ni pogledal... mogoče sem pa že kaj odprta... no, tega ne vemo. naslednji pregled pa mam čez en teden, v petek 4.7., kar je 2 dni čez rok. sam, a ni ponavad tko, da te na rok naročijo? no, mene niso... sem pa vprašala malo kako bo glede mojega poroda, ker je bil mali prejšnji teden že 3,5kg. je reku, da je veliko možnosti, da pol bo CR, ampak da se bomo o tem pogovarjali, ko bodo popadki, ali bo voda odtekla oziroma naslednjič... skratka, ko bo šlo zares. reku je tut, da včasih tut ne pridobivajo več na kilaži v poznih tednih, včasih pa še zelo... tako, da je vse v zraku. no, sm vam naklofala...
|