|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
27.6.2008 10:20:36   
Anonimen
evo mene, direkt izpod tuša. se sploh nisem obrisala z brisačo, ampak sem kr dala direkt majčko gor in spodnje hlače. to je vse kar nosim zdej...

pa delajo nam fasado in  morm skoz pazit, na kterem oknu se bo kdo pojavil user posted image

vidim pa, da smo skoraj vse v neki fazi gradnje, kak smo to zračunale user posted image user posted image user posted image

midva sva hvalabogu proti koncu, do srede bo fasada gotova, klime namontirane in bojo spet delovale, neki malga je še za pobelit, strop na hodniku za popravit, pobarvat nekaj lesa na strehi in okolica ter par fines. in GOTOVOOOOOOOO!!!

želim, da čimprej zaključite vse kar mate, čimmanj prahu.

frutka meni pomaga donat, ampak to res samo toliko da zažge zgago za 10 minut, potem pa spet od začetka, ampak ne pride do tistega hudega pekoče občutka. zadnjič pa me je peklo eno uro skupaj, sem pa si skuhala šipkov čaj brez vsega in košček kruha in je nehalo pečt. ne vem ali sem zadela kombinacijo ali pa je bilo slučajno user posted image

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3951
27.6.2008 10:22:28   
Nasara88
Pety no glede kg in trebuščka si lahko roke podava user posted image samo meni je več videti kot tebi tako, da vsaka čast user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
27.6.2008 10:24:16   
Anonimen
zimska, zanimivo... da je tudi pri tebi enako. Luka je zadnje tri dni čist nor, se tako premika, prav brce čutim, po celem leze in to nonstop, pa tudi jaz čakam da se bo kaj umiril user posted image

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3953
27.6.2008 10:27:25   
Anonimen
aja butl jaz, najbolj pomembno pa pozabim.

včeraj se mi je zvečer 6krat zaporedoma pocedilo iz nožnice, pa sem tiščala skupaj, pa sem čakala, če bo še kaj, pa se je potem umirilo.

zdej se je pa spet trikrat pravkar in zdej stiskam mišice skupaj, da vidim če gre za plodovnico ali za vnetje ali mi mehur nagaja.

sej itak da ni plodovnica, take sreče pa RES ne morem met user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3954
27.6.2008 10:35:59   
frutka_
Netki menda bo res popek. Ne, ni se mi še ven obrnil ampak je pa sumljivo napet. Torej bepanten gor. Aha, še Donat je za zgago. Sem čisto pozabila. Hvala! grem kar v lekarno po nekaj za žvečit, ker moje spanje je podobno mukam in ne spanju.
V album sem dala slikice našega delovišča.user posted image  Kopalnica (svinjska varianta je stara), nežno zelena pa nova (gori v mansardi).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
27.6.2008 10:39:31   
Anonimen
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa ga mamo user posted image user posted image user posted image user posted image

mali Daniel je tu, pravkar rojen s carskim rezom, mamica in sinek sta super.
Čakam še podatke o teži in velikosti, ampak itak ni pomembno. Bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3956
27.6.2008 10:41:50   
ksenci
pety jz bi tud prišla v bazenčekauser posted image user posted image user posted image prava frisa sta z malimuser posted image
zimska  tud jz sm že razmišlala o tem, da naj bi seuser posted image umiril, pa pr nas divja ko norc v trebušku, včasih me prav zaboli, take prevale dela

lunica hvala za odgovor, bom kr šla na ctg

frutka tud mene včasih kr na lepem peče zgaga, pa trpim kake tri dni pol pa hvala bogu izgine. ko pa me peče se izogibam sladki, mastni in kisli hrani

punce, pri katerih imate delavce v tej vročini in skrbite in čistite še za njimi pa vsaka čast! jz mam sam enga- mojga lubija, ki dela počas pa je velik pucanja za njimuser posted image

hladite se v senci!

Neposredna povezava do sporočila: 3957
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 10:46:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3958
27.6.2008 10:47:14   
Anonimen
flower, pa še vrne kako uslugo ane user posted image ---- user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3959
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 10:51:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3960
27.6.2008 10:54:05   
Blacky30
Dobro jutro!

Ponoči sem se nonstop zbujala, sem kar slabo spala. Pa noge sem imela zvečer ful otečene, zato sem si naredila ful visoko podlogo, da sem jih ponoči imela višje od telesa. In posledica...krči so me tak grabili, da znoriš.user posted image

Lunica, se vidi, da bereš samo par stavkov pri vsaki. Inigo ni prehlajena, pač pa ima angino.user posted image user posted image user posted image
Sicer pa...dobra ideja glede nočnega spanja in potenja, bom poskusila!user posted image
Čestitke za malega Daniela!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala bogu, da je rešena!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Frutka, kako to, da greš na sprejem? Ti bodo sprožili in zakaj?
Glede zgage, ko ležiš, moraš imeti privzdignjeno vzglavje, jest ne smeš 3 ure pred spanjem, izogibaj se paradižnika, kisle hrane, ... več pa ne vem. Glede kože okoli popka, pa tudi jaz mislim, da je zaradi nategnjene kože.
Sem pogledala slikice, grozaaaaa, meni bi se zmešalo, odkrito povedano, da imam tak razsul tako malo pred porodom. Mene že zdaj panika grabi, ker še nimam torbe v celoti spakiraneuser posted image user posted image , kaj šele tak razsul. Sicer pa boste potem imeli zelo lepo, kar bo super! Samo naj ti kdo drug puca namesto tebe!user posted image

Mojcek, jaz bolj malo jem zadnje čase. Kvečjemu samo sveže, osvežilne stvari, pa veliko gostih sokov pijem, zmešanih z vodo. Jem pa veliko sadja in pa sladoleda. Kaj druga pa ne, razen kosila.user posted image  Če pa mi ne paše.
Pety, ful lepa slikca. Prava uživancija za malega.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 10:57:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3962
27.6.2008 10:59:11   
Anonimen
ja sončica mi je tinky pravkar vsa "vesela" javila, da se je za brezveze peljala v baby center, ker je miza v akciji od jutri daljeuser posted image

blacky, hvala. ja res površno berem user posted image kr na hitr preletim, tak da bog ve kaj sem vse spregledala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3963
27.6.2008 11:06:43   
neboglasnica
almera, HD, populis, blacky30 in glugluglu - hvla za želje po okrevanju...

Danes sem imela ctg+pregled: vse ok, normalno, bolje ne bi moglo biti, baje.. Dete full živahno, sem se morala ves čas obračati, da ga je ctg lovil. Odprta sem 3 prste, naslednji pregled imam 04.07. Upam, da bom že prej v P. Jutri počakam še na Sarin RD, potem bi pa šla. Hočem tri junijske otroke. iN celo imena sva uspela izbrati, ne moreš verjeti!

Uživajte v kakšni senci, klimi.... s sladoledom v roki, bandidosom, karkoli vem že paše..

Neposredna povezava do sporočila: 3964
27.6.2008 11:36:21   
papir
evo mene od ginek.glede na včerajšnje moje stanje je rekel da je otroček zelo dobro zaščiten.ker ga dobo čutim in nimam nič velikih težav razen otekanja me je naročil na pregled 9.7.
upam da bom takrat že poklicala in rekla da je že za mano

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
27.6.2008 11:37:27   
Motoristka
Zdravo!

Včeraj sem bila na pregledu-ctg+uz(mali tehta 3200 kg), nog nimam prav nič zatečenih(še ginekologinja je bila presenečena).....naslednji pregled+ctg imam 3.7.Zdaj pa grem malo zlikat, pa prah pobrisat....

< Sporočilo je popravil Motoristka -- 27.6.2008 11:38:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 3966
27.6.2008 11:51:37   
Tinky
Matr sem blond.
Ko mona grem v BC po previjalno mizo in pridem tja, pa mi prodajalka reče, da je v akciji od jutri naprej. Ma ni šans, kako sem lahko tako glupa....
Jaoooo!!!!!!

Flower, sem pogledala na recinkota, sam nikjer ne piše, da je od Lip Poljčane.....si sigurna, da je to ta?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
27.6.2008 11:58:08   
andras
Drage julijke!

Kako lepo vas je brati, ko ste vse v velikem pričakovanjuuser posted image user posted image  in po pravici rečeno, me vsake toliko časa stisne pri srcu, ker  bi se tudi jaz morala počasi pripravljati na porod (danes je ravno 37. teden), pa je "usoda" hotela drugače. No ja, tako ali drugače imam prekrasno punčko, ki neizmerno uživa, ko je mami ponoči kot kakšen zombiuser posted image .

Resnično želim, da bo vsaka izmed vas "uspešno" prestala to prečudovito izkušnjo. user posted image user posted image

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 12:08:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andras)
  Neposredna povezava do sporočila: 3969
27.6.2008 12:14:37   
glugluglu
Andras, lepo, da si se javilauser posted image ! Pa poglej vidve s punčko sta sedaj že pravi profesionalki, še posebej, ker sta morali dati že toliko stvari čez, važno, da, ste ok in da se lahko sedaj v miru rihtate. Nas pa čaka še marsikaj, mogoče tudi kaj nepredvidenega.

Želim tebi in tvoji družinici še veliko sreče za naprej, pa da se boste dobro rihtali, ostali zdravi in veseli!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
27.6.2008 12:32:56   
nanka
Dan,
sem že iz trgovine in se skrivam v senčki.

Punce, kje pa je Tims nazadnje se je javila 23.6. a je na morju ali nam je že kam pobegnila? A ketra kaj ve, pa Ilatic se tudi že nekaj časa ni javila, le kje se skrivata.

< Sporočilo je popravil nanka -- 27.6.2008 12:35:07 >

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
27.6.2008 12:34:25   
jocika
Frutka, mene je tud kak mesec nazaj peklo okrog popka, pa po trebuhu - včasih me je kr mravljinčilo zraven po telesu, kot kurja koža, ko te nekaj zaboli... Sej ni blo hudo, sam spomnila sem se. Pol je pa kr mimilo. Popek se mi je pa že zdaaavnaj izbočil.

punce, pri katerih imate delavce v tej vročini in skrbite in čistite še za njimi pa vsaka čast! jz mam sam enga- mojga lubija, ki dela počas pa je velik pucanja za njimuser posted image
Pod tole izjavo se še pa jaz podpišem. Pa danes mi je ginekologinja rekla, da me naroči za 11.7. na pregled (plus ctg) in da bo zeloooo presenečena, če me bo videla, ker je mala v nizkem štartu baje. Mislim, da bom jaz v bolnici ležala, ko bo moj dokončal sobico za malouser posted image . Pa mi ne verjame, ko mu prigovarjam, da se že malo mudi. Je pa obljubil, da če ne prej, ko prideva domov, bo baje tipi topiuser posted image . Tudi prav, mi vsaj čistit ne bo trebauser posted image

V glavnem - danes sem mela ctg plus pregled. Je blo tko smešno. Ko so me priklopli se je začelo mali tak kolcat - celih 20 min na ctg se ji je kolcal, tak da je bil utrip komaj slišen. G je pa rekla, da bo Patricija vsak čas tu - glavico ima čisto nizko in da sem jo super poredila - ima 3100 - 3200g.

Neboglasnica, a nam zaupaš, kakšna imena sta izbrala?

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
27.6.2008 12:35:45   
jocika
ni mi citiralo izjave od ksenciuser posted image , mi je kar prekopiralo...
eh, wtw

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
27.6.2008 12:43:42   
Inigo
populis - lejo, ne se hecat! mi smo poba naročili... user posted image user posted image sam jebeš tehniko - tk pravi moj sosed (je bivši mož od moje bivše G). user posted image

blacky
- jst mam kronične tele angine. si bakterije že skos sabo nosim, samo ko se namnožijo, te pa te rukne... tk se je zdj zgodilo že drugič v nosečnosti. ampak to je super veš... ker ponavadi jih mam po 4 ali 5 na leto. mi pa mandlov nočjo vn vzet, ker se bojijo, da bi bakterije ostale... bi mi pa lahko na pljuča udarlo, kar pomeni pol kronične pljučnice. to bi blo še veliko slabše, ne... tk, da mi jih bodo morda odstranili, ko se ne bodo več tolk pojavljale.

glugluglu - sm vidla da si opazla, da se je trbuh nazaj dvignil... tut men! res! pa sploh nism hotla omenjat, da ne b zvenela nora, ker je to teoretično mal zgrešeno. ampak men se je res dvignu. takrat, ko sm pisala prvič o težavah s popadki in to... je bil nizko. zdaj pa ko se se stvari malo umirile, pa je nazaj gor. user posted image

tinky - mi smo Lano dobli kak mesec in pol nazaj za 159€ v BC. je bla takrat v akciji... kake čudne cene iz meseca v mesec... vedno bolj drago je vse user posted image

frutka
- zgaga: nič agrumov, nič ananasa, čim manj mlečnih izdelkov, čim manj slano in nič pekočega, strup je tut čokolada in vse sladko. veliko pa donata, če je hudo kupi v lekarni Rennie tabletke za lizat. pa poskusi počivat/spat z privzdignjenim trupom. sam ne se zalagat s polštri, ampak kar pojstlo s kako drvo dvigni gor. okoli popka pa je problem raztezanje kože ja. to je mene tut peklo. poskusi z masažo.

lunica
- ti se kr tolažm da je plodovnice. NI!!! ker ma rodile oktobra-pozabla?! user posted image ej, pa mal te hecam... sam, jst bom res popenla počas... tale vročine me bo čist pojahala, pa še sama mam višjo temperaturo zdj, antibiotik je začel delovat in bi skos spala in slabo mi je in še bolj se potim... je dans primarij na pregledu v P tak bogo gledal, ko sm pršla tja z  zadelanim nosom... sm se mu prav zasmilila. je reku, da zdj pa morma počakat ene tri dni, da dobim mal energije nazaj, da ma lahk potiskala. sm se tk nasmejala... ka ti maš cajt čez tri dni? grema takrat rodit? user posted image
in čestitam za Danijela!!! prilepi nam kako slikco, ko ga boš šla pogledat.

neboglasnica - o ti nesrečnica... ni vam naklonjen ta čas. jst res upam, da se z dojenčkom začne novo, boljše obdobje user posted image user posted image user posted image da te malo potolažim. sam ti pa kr zavidam... si že tri prste odprta... jst bi tut bla... user posted image

no, in da še malo poročam kk je blo na pregledu v P. nič posebnega, ctg je bil ok. sicer je bil ful dinamičen, ne ravna črta. čudno... jst se ne spoznam na to. vaginalno me ni pogledal... mogoče sem pa že kaj odprta... no, tega ne vemo. naslednji pregled pa mam čez en teden, v petek 4.7., kar je 2 dni čez rok.

sam, a ni ponavad tko, da te na rok naročijo? no, mene niso...

sem pa vprašala malo kako bo glede mojega poroda, ker je bil mali prejšnji teden že 3,5kg. je reku, da je veliko možnosti, da pol bo CR, ampak da se bomo o tem pogovarjali, ko bodo popadki, ali bo voda odtekla oziroma naslednjič... skratka, ko bo šlo zares. reku je tut, da včasih tut ne pridobivajo več na kilaži v poznih tednih, včasih pa še zelo... tako, da je vse v zraku.

no, sm vam naklofala... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3974
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 12:44:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Rezano cvetje
F*R*U

Kateri cvet vas najbolj razveseli?

vrtnica (39%)

gerbera (5%)

tulipan (12%)

orhideja (24%)

drugo (10%)

bolj kakor rezano cvetje me razveseli lončnica (11%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!