|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
27.6.2008 12:47:03   
bastian111
Joj oprostite,katera pa je to rodila z cr! Res ne vem user posted image
Vseeno iskrene čestitke in veliko zdravja!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 12:48:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3977
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 12:53:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andras)
  Neposredna povezava do sporočila: 3978
27.6.2008 12:54:11   
lex
Tako zdaj imam pa dovoljenje še od user posted image  da lahko grem rodit, ker smo gotovi s temeljno ploščo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem kar malo važnauser posted image .
Jaz sem pa danes lena, tak da smrdi od mene. Mi je mama napovedala, da bom šla kar rodituser posted image . Po eni strani bi pa imela julijskega otroka, ko sta že oba v tistih mesecih kot sta bila napovedana.

Tamala se mi je spustila že čisto nizko. Se mi zdi, da je iz dneva v dan nižje, tako da samo čakam kdaj me peljejo za Rimuser posted image .

frutka tole z zgago pa vem kako je. jaz nisem smela nobenega paradižnika, pražene čebule, sladkega (še sreča, ker drugač bi se zredila kot user posted image . meni je pomagalo mleko in Rupurut.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
27.6.2008 12:55:02   
glugluglu
Lunica, koliko pa je bilo tega izcedka, ali vode, tudi pri meni je malo, ampak, če imam potem tisti dnevni vložek se sploh ne opazi, potem pa mislim, da če bi bila plodovnica, bi moralo biti vsaj malo več. Pa to je res drek ko ne vemo.

Frutka, ja ni kaj, vodiš, upam, da se spomnim, da jutri zjutraj tudi jaz malo poslikam kakšno razsulo me bo pričakalo ko pridem in da končno najdem kable, da bom slike lahko potegnila iz fotoaparata, sicer moram tudi še polnilec najti.

Danes me je že en mojster razjezil, ki naj bi jutri prišel vrata montirat v zgornjih sobah, sem mu že prejšnji teden rekla, da ta vikend bo ziher že parket narejen in vse pripravljeno, pa je rekel, ja sej ni problema, tistih 5 vrat bomo že zmontirali, danes pa je bil čisto drugi po telefonu. In bo zvečer šele poklical, če bo mogoče v nedeljo prišeluser posted image .  V ponedeljek pride pa že parketar nazaj tiste lajštice položit in, če ne bojo vrata gotova, potem tudi parketar ne bo mogel.
Sicer se pa ne bom za te malenkosti sekirala, mi smo zgoraj lahko brez vrat, če pa mojstru ne bo nič zoprno, da bo montiral, medtem ko bom jaz tam zraven dojila in previjala, potem pa ok.

No me je pa ravnokar soseda klicala, da so nam prišli travco položit, vsaj nekaj, čeprav to se je tudi vleklo. To so rihtali sosedje, ker je njim samo še to manjkalo, midva sicer urejanje vrta nisva imela v planu za letos, ker že notri ni zneslo vsega, ampak sva se potem priključila.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
27.6.2008 12:55:22   
Anonimen
Hay punce.

Najprej čestitke vsem novo pečenim mamicam, katerim še nisem uspela čestitat!

Blacky30 - jaz bi šla na seznam, ker bom v naslednjem tednu rodila!user posted image
En del čepka je že šel po gobe, zdaj čakam na kakšno akcijo - pa še danes je tašča, ki se malce ukvarja s šloganjem pogledala v karte in je rekla, da v roku enega tedna grem v Rim:-) (SICER IMAM PA ITAK ROK NASLEDNJO SOBOTOuser posted image )
Saj se pripravlja telo, me boli spodnji del križa, boki, noge...prepognem se ko stara ženička...aja, pa mali se je umiril - štejem gibe in danes sta bila dva-upam, da se bo kaj predramil, da ne bomo že danes leteli.

Lepo se hladite, mene pa zdaj dragi pelje na kosilouser posted image

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3981
27.6.2008 12:56:53   
Tinky
Inigo, izmeriš še ti tvojo mizo, prosim

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3982
27.6.2008 12:58:49   
Inigo
o ti srečka! no, jst ti želim, resnični ti želim, da te že v naslendnji urah odpeljejo in da boš v večernih urah že mami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
27.6.2008 13:01:54   
Inigo
tinky, moje mere so enake kot od flower - 75x94, tko da gre una velika podloga gor 76x80 in maš pri kraju še malo prostora, da si lahko zložiš kremice pa alkohol in te prčkarije gor. tk, da ti kr naroč pr recinkotu, ker je pol res bolj pocen kot v BC. aja, pa mi imamo belo - sj mam v albumu fotke, poglej.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 13:04:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3985
27.6.2008 13:05:23   
Anonimen
glugluglu... itak da ni plodovnica, sam mal upanja je pa blouser posted image  user posted image tisti izcedki so tak skoz, pa tut mehur mi že lep časa nagaja ( se mi ne ljub delat keglovih vaj), ampak zdej se je pa prav cedilo ven. sam se je tut lepo umirlo, tak da žal nič...

inigo.... ja ej čez tri dni. čak da pogledam na planer, kaj mam takrat. ooo poglej prosta sm, lahko grema rodit. praviš v ponedeljek? zmenjeno! glej da ne boš spet zatajila kot že tolkrat doslej user posted image user posted image user posted image user posted image

ostale: a se samo men zdi, al je danes manj vroče?

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3986
27.6.2008 13:05:34   
glugluglu
ja inigo res, že cel dan gledam, kje je sedaj tista trdota čisto spodaj, ki sem jo še par dni nazaj čutila, pa se mi zdi, da je spodaj vse mehko in dvignjeno, res ni logičnouser posted image ,
edino,....če je vzel zalet za lažjo izstrelitevuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
27.6.2008 13:08:02   
netki
lunica24......po moje se ti zdi user posted image user posted image user posted image

jst ne opažam razlike

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 13:08:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3989
27.6.2008 13:08:41   
Anonimen
glugluglu in inigo. ne morem verjet. pri meni isto... jaz sem pa včeraj se gledala v ogledalo in sem si rekla: ja kako pa sem mela občutek, da je trebuh nižje, sej je ful visoko. in potem sem danes spet gledala in sem bla ful žalostna, da očitno sploh ni tak nizko, ko sem mela v glavi da je... torej se pravi, da me ni prevaral vid, ampak da se je res dvignil, spet je čisto pod prsmi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3990
27.6.2008 13:11:05   
Anonimen
netki, menda res, ker teče mi pa isto dol kot včerak, sopara je hujša, samo mislim da sonce tak ne žge user posted image

flower, kaj pa če bi počakali do avgusta user posted image user posted image user posted image nene punce, nič s ene gremo več tak. inigo oprosti, jaz sem se odločla zatrdno. grem danes! najkasnej jutri zjutraj bom cartala, pa če vam je prav al pa ne.
sporočim tinky ko bom rodila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3991
27.6.2008 13:13:41   
bastian111
Joj Lunica 24, ko bi le bilo po tvoje bi vrjetno vska si zbrala primernejši datum. Vseeno pa ti res želim ,da že greš saj si že čisto pri koncu.Meni pa še manjka dobri 18 dni do cr in 24 dni do PDP.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
27.6.2008 13:19:51   
papir
tudi meni se zdi da se je spustil malo nižje.ampak drgač pa nič novega.-nič popadkov(sploh nevem kako ton zgleda pa kar čakam da me bo nekaj začelo boletiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
27.6.2008 13:22:16   
glugluglu
Lunica24, inigo, ja odkar so se stvari tako uredila , da sem se z veseljem uvrstila na go go go  seznam, se mi zdi, da je samo še dlje sedaj ta D dan.

Ja 1. 7, pa jaz ne bi, ker ima tašča takrat RD,
prej ali pa kasneje, če bo le možno, prosimuser posted image .

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
27.6.2008 13:29:11   
Anonimen
Ja 1. 7, pa jaz ne bi, ker ima tašča takrat RD,
prej ali pa kasneje, če bo le možno, prosim

He he, moja mami pa full navija da bi rodila 4.7., ker takrat ima pa ona rojstni dan. Saj bi bilo lepo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3995
27.6.2008 13:30:26   
Anonimen
kaj je to pri vseh tak, da določajo datume, kdaj smemo in kdaj ne, rodit? user posted image men je blo naročeno, da ne smem danes in 4.7... ter da moram 2.7 in 5.7. težko bom vsem ustregla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3996
27.6.2008 13:47:39   
klarazan
Lepo pozdravljene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam tolk, da se mal pofočkam, da ne boste misnale, da sem že kam šla ( v RIm namreč)user posted image user posted image user posted image user posted image , sem bla več kot teden dni brez compa, se mi je skor zmešal, sej ne da drugač tak velik pišem ampak vsaj berem, sem dvakrat skočla kar nazaj v službo, da sem vam lahka mal sledila.

Kar nekaj srečk je ža med nami, ki že veselo cartajo, zato vsem iskrene čestitke, mnogo cartanja in stiskanja, pa zdravja in čim več naspanih noči vam želim,user posted image user posted image user posted image user posted image , naslednji pregled imam 2.7. + ctg, čeprav bi se tudi jaz počasi vrinla na seznam, no do pregleda bom še že zdržala, pol bi pa kar šla, ker tud mene tale vročina počasi ubija, da o zatekanju nog raje ne govorim, sploh ne vem več kako zgledajo v ne zatečenem stanju, ko pa si jih zvečer pogledam se mi zdi kot, da sploh niso moje.

No,  pa  sem končno uspela neki naklofat, lep in kar se da čim hladnejši dan vam želim, pa čim manj nosečniških tegob.

Neposredna povezava do sporočila: 3997
27.6.2008 13:50:29   
jocika
Če bo pa men nosečnost čez glavo zrasla, pa bom hotla kr rodit, grem pa po stopnicah gor pa dol laufat. Moji znanki je pomagal, ko se je odločla, da ma dostuser posted image user posted image user posted image ..... Evo vam predloguser posted image

A je danes sam pr men bolj hladno? - mam 26 stopinj, pa mi je prav luštno...

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 13:57:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3999
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 14:00:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.