glugluglu
|
Lunica, koliko pa je bilo tega izcedka, ali vode, tudi pri meni je malo, ampak, če imam potem tisti dnevni vložek se sploh ne opazi, potem pa mislim, da če bi bila plodovnica, bi moralo biti vsaj malo več. Pa to je res drek ko ne vemo. Frutka, ja ni kaj, vodiš, upam, da se spomnim, da jutri zjutraj tudi jaz malo poslikam kakšno razsulo me bo pričakalo ko pridem in da končno najdem kable, da bom slike lahko potegnila iz fotoaparata, sicer moram tudi še polnilec najti. Danes me je že en mojster razjezil, ki naj bi jutri prišel vrata montirat v zgornjih sobah, sem mu že prejšnji teden rekla, da ta vikend bo ziher že parket narejen in vse pripravljeno, pa je rekel, ja sej ni problema, tistih 5 vrat bomo že zmontirali, danes pa je bil čisto drugi po telefonu. In bo zvečer šele poklical, če bo mogoče v nedeljo prišel . V ponedeljek pride pa že parketar nazaj tiste lajštice položit in, če ne bojo vrata gotova, potem tudi parketar ne bo mogel. Sicer se pa ne bom za te malenkosti sekirala, mi smo zgoraj lahko brez vrat, če pa mojstru ne bo nič zoprno, da bo montiral, medtem ko bom jaz tam zraven dojila in previjala, potem pa ok. No me je pa ravnokar soseda klicala, da so nam prišli travco položit, vsaj nekaj, čeprav to se je tudi vleklo. To so rihtali sosedje, ker je njim samo še to manjkalo, midva sicer urejanje vrta nisva imela v planu za letos, ker že notri ni zneslo vsega, ampak sva se potem priključila.
|