![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 17:57:38
|
|
|
|
Inigo
|
lex, a se hecaš? ritko pri popku??? o madonca... to je strašno nizko... mam novico: DANS PONOČ PRIDE ENA PUNČKA NA SVET. IME JI BO VITA, NJENA MAMI PA BO NAŠA LEX! pa 100% sm, da bo pa zdj res... glede na to kaj praviš... ka maš kak recept kk se to nardi?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 17:59:15
|
|
|
|
Inigo
|
aja, pa lunica... veš... mene si pozabla dat zraven na seznamček! jst grem danes. res! zdle se bo ena huda nevihta usekala, in sred najhujšega naliva bo men voda odtekla. in pol me bo marko peljal v S kjer bom v roku 5 ur rodila. naravno! jasno?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 18:03:03
|
|
|
|
Katy\o/
|
O lunica, upam, da si zadela, ker sem med imeni tud jaz. Blacky, tisto belo je vodni kamen, ki ostane na flaški ko se voda posuši. Nadležno ja, zato pa sem si jaz kupila kar sterilizator. Ni ravno poceni zadeva, ampak "okamenele" flaške so prav ogabne in ne zgledajo prav nič čiste. Britje...cel podvig. Tud meni ne rata prepričat, da bi mi malo pomagal. Potem pa se sama lotim zadeve. Do zdaj mi je še vedno uspelo. Jaz sem pa cel vikend (danes, jutri, pojutrišnjem) sama doma ponoči, ker ima nočno. Me je kar malo strah, da bo treba it rodit. Sicer mam pa zmenjeno, da mami pokličem, takoj ko bo treba it. Bo z mano v porodni, ker nekako ne pristane, da bo zraven.
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 18:03:12
|
|
|
|
Anonimen
|
inigo nisem vedla, da ti tak zgodaj hodiš spat sanjaj mala, sanjaj
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 18:09:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
blacky30, nikamor me ni poslala, pregled čez en teden. Ne, ne pijem malonovega čaja. Me pa spet nekam roke bolijo, kot da imam gripo ali kaj podobnega.Le zakaj???? lex, vem zakaj navijaš za Vito
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 18:11:30
|
|
|
|
jocika
|
Depiliranje - mene pa hvalabogu moj porihta, ker drugače ni šans, da bi sama kej uštimala - pa še uživa zraven Pri nas se tudi nekaj na dež pripravlja, je kr luštno spet mal okne odpret. Kar se pa striženja nohtov na nogah tiče, mi je pa dva dni nazaj celo uspelo - juhu. Se je moj nekaj ponujal, pa mi je ratal brez pomoči... Ja, moram vas pohvalit, da ste zelo pridne s tole gradnjo. Mene spravlja ob pamet priganjanje mojga, naj že vendar pokita pa porihta sobico, da boma prebelila. Prej ne grem rodit, pa basta!
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2008 18:14:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 18:30:44
|
|
|
|
kenya
|
mojcek1, sem si šla depilirat sam noge pa mal bolj bikini predel, pa je blo pri bikiniju že kar problem zarad trebuha, ker ga imam precej nizko, pa še velik je. Sem se kar natelovadila na tisti mizi Na brazilko pa nisem pomislila, pomoje bi bla bolj težka, čeprav verjetno če je spretna kozmetičarka bi šlo. Gled pedikure, je pa tud pri nas tako. Mi je rekla punca, da danes že skor ves dopoldan dela same pedikure.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2008 19:03:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 19:34:33
|
|
|
|
netki
|
mene tud moj depilira in to povsod, je tko natančen in mu gre dobro od rok
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 19:35:18
|
|
|
|
netki
|
a mi lahko ena pove kako se pije malinov čaj? kolikokrat na dan?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 19:37:02
|
|
|
|
bastian111
|
Punce ,ste me pa res nasmejale za tri dni nazaj in tri dni v naprej le tako naprej.Sama sem mnenja da bom kar danes doma rodila upam da se ne motim.LP
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 19:38:14
|
|
|
|
netki
|
punceeeeeeeee...vse bomo rodile, nč bat ene prej druge kasnej.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 19:51:06
|
|
|
|
lindy
|
malinov čaj se pije dvakrat na dan po 2dcl!
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 19:54:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi mamo pa dež in sem ful ful vesela. Tak da tut rodit ne rabim it danes, ker bo prijetno za spat in tudi jutri bo po mojem lažje. Sej vročino se še da prenašat, sparina je tista, ki ne da živet in dihat. V glavnem, čist vsem, kjerkoli ste, privoščim danes ohladitve, pa da bi fajn spale, jutri pa da bi bil en dan za zdržat. zdej pa grem pogledat, če bo kej zanimivega po tv. nočko
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 20:15:19
|
|
|
|
Tinky
|
Midva greva pa zdej žret, sem Dejana prepričala, da me pelje v Bosansko restavracijo
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 20:23:58
|
|
|
|
Inigo
|
tinky, dober tek!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 20:31:01
|
|
|
|
ksenci
|
juhuhu pa imamo dež oh, kako se lažje diha men se tud zdi da ma mali ritko pr popku a pravte da je to nizko mam filing da se mi trebušček kak dan res izrazito spusti nižje pol pa se par dni redi naš bajsek in ga mam spet isto visok sm pa že res kot balon. sm dans pri kosilu mela noge narazen ko sem jedla kr mi je bil buši tako napot sam pol pa je res nizko midva pa sva ravnokar zmazala eno planico tako da sva čist ohlajena in se nama bo dans pasal cartat
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 20:33:56
|
|
|
|
Inigo
|
punce, a katera razmišlja katero mlečno formulo bo mela, če neb blo mleka dovolj? zdj je na trgu tolk stvari... eni priporočajo Novalak. neki bi kupla, da bi mela doma za vsak slučaj, da neb blo pol panike kako nedeljo al pa ponoč.
|
|
|
|
Julijke 2008 III. del 27.6.2008 20:49:26
|
|
|
|
dzanika
|
Spet sem vas šele zvečer šla brat za cel dan in ste mi spet vzele precej časa. Ja to pa je tko če se cel dan potepam. Danes sem bla na pregledu in je vse ok. Odprta sem za en slab prst je rekla. Mali pa tehta približno 2900 - 3000 g. Sem pa v 37. tednu. A ktera ve kolk naj bi tehtu zdej? Al je to velik al je normaln?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 21:13:08
|
|
|
|
ksenci
|
dzanika-tole sm našla na netu, je pa odstopanje čist normalno. tvoj otroček je pa čist točn po tednu Sedemintrideseti teden Nastopil je čas porodnega termina, ki se razteza od 37 do 42 tednov nosečnosti. Plod je dolg okrog 47 cm in tehta približno 2900 g. Če se še ni, se bo verjetno sedaj obrnil na glavico in se pomaknil niže v medenico. Včasih se zgodi, da se pojavi enakomerno, hitro in sunkovito gibanje, tudi to gibanje je povsem običajno. inigo- jz ne bom nč kupla naprej kr resničćno upam, da mi ne bo treba. če pa bo slučajn potreba pa mislim, da bom dragega poslala po aptamil- ne vem še
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2008 21:52:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 22:08:43
|
|
|
|
Inigo
|
ja, sj tko tut bom. na vse pretege se bom potrudla, sam da bo mleko. ampak saj veš... včasih kak stres naredi toliko na psiho, da ga enostavno zmanjka. al pa mogoče neb blo dovolj kalorično. no, jst resnično upam, da ne bomo rabli tega. ampak bom ga pa najbrž šla jutr kupit eno pakungo. pa naj čaka... da bo rok potekel
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 22:11:12
|
|
|
|
Blacky30
|
Uf, se je fajn ohladilo. Vsaj diham lahko. Kenya, malinov čaj bi se naj pil samo enkrat na dan 2 dcl. Lindy, 2x da lahko piješ? Saj ne vem. Kupiš pa ga lahko v trgovinah z naravnimi zadevami ali na tržnici. Depiliranje - tudi mene moj porihta, ste me spomnile, da bo verjetno zdaj enkrat čas tudi pri meni, da se spet spravi zraven, da me kaj ne preseneti. Inigo, mi smo imeli pri Nejcu Novalac proti zaprtju in tega bi se poslužila tudi tokrat, v primeru, da mi dojenje ne rata. Je bilo vredu, sprobali pa smo tudi Aptamil, Comformil, Beba h.a. Prva dva sta povzročala ful krče, ta zadnjega pa smo začeli uporabljat pri 4 mesecih, ko smo dobili diagnozo atopični dermatitis in smo morali prešaltat na hipoalergensko hrano. Tak da teh Novalacov je več vrst in takrat smo uporabljali proti zaprtju, ker ta hrana otročke ful zapira. Sicer pa, nič ne kupuj, če dojenje ne bo steklo, lahko dragi takoj kupi v lekarni ali kupite po poti domov iz P, po drugo dozo pa greste do pediatra, ker morda lahko v vaši občini dobiš hrano na recept. To je treba preverit. Dzanika, teža tvojega je čisto normalna. Tudi moj je v ponedeljek tehtal 2800 g, pa sem bila polnih 37 tednov.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 27.6.2008 23:56:56
|
|
|
|
lindy
|
ja kolkr sem brala, sem zasledila, da ga lahko spiješ dve skodelici na dan!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.