|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
27.6.2008 17:57:38   
Inigo
lex, a se hecaš? ritko pri popku??? o madonca... to je strašno nizko...

mam novico:
DANS PONOČ PRIDE ENA PUNČKA NA SVET. IME JI BO VITA, NJENA MAMI PA BO NAŠA LEX! user posted image

pa 100% sm, da bo pa zdj res... glede na to kaj praviš... ka maš kak recept kk se to nardi?user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
27.6.2008 17:59:15   
Inigo
aja, pa lunica... veš... mene si pozabla dat zraven na seznamček! jst grem danes. res! zdle se bo ena huda nevihta usekala, in sred najhujšega naliva bo men voda odtekla. in pol me bo marko peljal v Suser posted image kjer bom v roku 5 ur rodila. naravno! jasno?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
27.6.2008 18:03:03   
Katy\o/
O lunica, upam, da si zadela, ker sem med imeni tud jaz. user posted image

Blacky, tisto belo je vodni kamen, ki ostane na flaški ko se voda posuši. Nadležno ja, zato pa sem si jaz kupila kar sterilizator. Ni ravno poceni zadeva, ampak "okamenele" flaške so prav ogabne in ne zgledajo prav nič čiste.user posted image

Britje...cel podvig. user posted image Tud meni ne rata user posted image prepričat, da bi mi malo pomagal. Potem pa se sama lotim zadeve. Do zdaj mi je še vedno uspelo. user posted image

Jaz sem pa cel vikend (danes, jutri, pojutrišnjem) sama doma ponoči, ker ima user posted image nočno. Me je kar malo strah, da bo treba it rodit. Sicer mam pa zmenjeno, da mami pokličem, takoj ko bo treba it. user posted image Bo z mano v porodni, ker user posted image nekako ne pristane, da bo zraven.

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
27.6.2008 18:03:12   
Anonimen
inigo nisem vedla, da ti tak zgodaj hodiš spat user posted image user posted image user posted image user posted image

sanjaj mala, sanjaj user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4029
27.6.2008 18:09:00   
neboglasnica
blacky30, nikamor me ni poslala, pregled čez en teden. Ne, ne pijem malonovega čaja.

Me pa spet nekam roke bolijo, kot da imam gripo ali kaj podobnega.Le zakaj????

lex, vem zakaj navijaš za Vito user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
27.6.2008 18:11:30   
jocika
Depiliranje - mene pa hvalabogu moj porihta, ker drugače ni šans, da bi sama kej uštimalauser posted image  - pa še uživa zravenuser posted image
Pri nas se tudi nekaj na dež pripravlja, je kr luštno spet mal okne odpret.
Kar se pa striženja nohtov na nogah tiče, mi je pa dva dni nazaj celo uspelo - juhu. Se je moj nekaj ponujal, pa mi je ratal brez pomoči...
Ja, moram vas pohvalit, da ste zelo pridne s tole gradnjo. Mene spravlja ob pamet priganjanje mojga, naj že vendar pokita pa porihta sobico, da boma prebelila. Prej ne grem rodit, pa basta! user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 18:14:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4032
27.6.2008 18:30:44   
kenya
mojcek1, sem si šla depilirat sam noge pa mal bolj bikini predel, pa je blo pri bikiniju že kar problem zarad trebuha, ker ga imam precej nizko, pa še velik je. Sem se kar natelovadila na tisti mizi user posted image   user posted image   user posted image   Na brazilko pa nisem pomislila, pomoje bi bla bolj težka, čeprav verjetno če je spretna kozmetičarka bi šlo.

Gled pedikure, je pa tud pri nas tako. Mi je rekla punca, da danes že skor ves dopoldan dela same pedikure. user posted image

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 19:03:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4034
27.6.2008 19:34:33   
netki
mene tud moj user posted image  depilira user posted image user posted image user posted image  in to povsod, je tko natančen in mu gre dobro od rok user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4035
27.6.2008 19:35:18   
netki
a mi lahko ena pove kako se pije malinov čaj?
kolikokrat na dan?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
27.6.2008 19:37:02   
bastian111
Punce ,ste me pa res nasmejale za tri dni nazaj in tri dni v naprejuser posted image  le tako naprej.Sama sem mnenja da bom kar danes doma rodila upam da se ne motim.LPuser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
27.6.2008 19:38:14   
netki
punceeeeeeeee...vse bomo rodile, nč bat user posted image user posted image

ene prej druge kasnej.....

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
27.6.2008 19:51:06   
lindy
malinov čaj se pije dvakrat na dan po 2dcl!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
27.6.2008 19:54:40   
Anonimen
Mi mamo pa dež in sem ful ful vesela. Tak da tut rodit ne rabim it danes, ker bo prijetno za spat in tudi jutri bo po mojem lažje. Sej vročino se še da prenašat, sparina je tista, ki ne da živet in dihat.

V glavnem, čist vsem, kjerkoli ste, privoščim danes ohladitve, pa da bi fajn spale, jutri pa da bi bil en dan za zdržat.

zdej pa grem pogledat, če bo kej zanimivega po tv.

nočko

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4040
27.6.2008 20:15:19   
Tinky
Midva greva pa zdej žret, sem Dejana prepričala, da me pelje v Bosansko restavracijo user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
27.6.2008 20:23:58   
Inigo
tinky, dober tek! 

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
27.6.2008 20:31:01   
ksenci
juhuhu pa imamo dežuser posted image user posted image user posted image
oh, kako se lažje dihauser posted image
men se tud zdi da ma mali ritko pr popkuuser posted image a pravte da je to nizkouser posted image
mam filing da se mi trebušček kak dan res izrazito spusti nižje pol pa se par dni redi naš bajsek in ga mam spet isto visokuser posted image sm pa že res kot balon. sm dans pri kosilu mela noge narazen ko sem jedla kr mi je bil buši tako napotuser posted image sam pol pa je res nizkouser posted image
midva pa sva ravnokar zmazala eno planicouser posted image tako da sva čist ohlajena in se nama bo dans pasal cartatuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
27.6.2008 20:33:56   
Inigo
punce, a katera razmišlja katero mlečno formulo bo mela, če neb blo mleka dovolj? zdj je na trgu tolk stvari... eni priporočajo Novalak. neki bi kupla, da bi mela doma za vsak slučaj, da neb blo pol panike kako nedeljo al pa ponoč.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
   Julijke 2008 III. del
27.6.2008 20:49:26   
dzanika
Spet sem vas šele zvečer šla brat za cel dan in ste mi spet vzele precej časa. Ja to pa je tko če se cel dan potepam. user posted image

Danes sem bla na pregledu in je vse ok. Odprta sem za en slab prst je rekla. Mali pa tehta približno 2900 - 3000 g. Sem pa v 37. tednu. A ktera ve kolk naj bi tehtu zdej? Al je to velik al je normaln?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
27.6.2008 21:13:08   
ksenci
dzanika-tole sm našla na netu, je pa odstopanje čist normalno. tvoj otroček je pa čist točn po tednuuser posted image user posted image user posted image

Sedemintrideseti teden

Nastopil je čas porodnega termina, ki se razteza od 37 do 42 tednov nosečnosti. Plod je dolg okrog 47 cm in tehta približno 2900 g. Če se še ni, se bo verjetno sedaj obrnil na glavico in se pomaknil niže v medenico. Včasih se zgodi, da se pojavi enakomerno, hitro in sunkovito gibanje, tudi to gibanje je povsem običajno.

inigo- jz ne bom nč kupla naprej kr resničćno upam, da mi ne bo treba. če pa bo slučajn potreba pa mislim, da bom dragega poslala po aptamil- ne vem šeuser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 21:52:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4047
27.6.2008 22:08:43   
Inigo
ja, sj tko tut bom. na vse pretege se bom potrudla, sam da bo mleko. ampak saj veš... včasih kak stres naredi toliko na psiho, da ga enostavno zmanjka. al pa mogoče neb blo dovolj kalorično. no, jst resnično upam, da ne bomo rabli tega. ampak bom ga pa najbrž šla jutr kupit eno pakungo. pa naj čaka... da bo rok potekel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4048
27.6.2008 22:11:12   
Blacky30
Uf, se je fajn ohladilo. Vsaj diham lahko.user posted image

Kenya, malinov čaj bi se naj pil samo enkrat na dan 2 dcl. Lindy, 2x da lahko piješ? Saj ne vem. Kupiš pa ga lahko v trgovinah z naravnimi zadevami ali na tržnici.

Depiliranje - tudi mene moj porihta, ste me spomnile, da bo verjetno zdaj enkrat čas tudi pri meni, da se spet spravi zraven, da me kaj ne preseneti.user posted image

Inigo, mi smo imeli pri Nejcu Novalac proti zaprtju in tega bi se poslužila tudi tokrat, v primeru, da mi dojenje ne rata. Je bilo vredu, sprobali pa smo tudi Aptamil, Comformil, Beba h.a. Prva dva sta povzročala ful krče, ta zadnjega pa smo začeli uporabljat pri 4 mesecih, ko smo dobili diagnozo atopični dermatitis in smo morali prešaltat na hipoalergensko hrano. Tak da teh Novalacov je več vrst in takrat smo uporabljali proti zaprtju, ker ta hrana otročke ful zapira.
Sicer pa, nič ne kupuj, če dojenje ne bo steklo, lahko dragi takoj kupi v lekarni ali kupite po poti domov iz P, po drugo dozo pa greste do pediatra, ker morda lahko v vaši občini dobiš hrano na recept. To je treba preverit.

Dzanika, teža tvojega user posted image  je čisto normalna. Tudi moj je v ponedeljek tehtal 2800 g, pa sem bila polnih 37 tednov.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
27.6.2008 23:56:56   
lindy
ja kolkr sem brala, sem zasledila, da ga lahko spiješ dve skodelici na dan!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.