![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 3:59:26
|
|
|
|
bastian111
|
Dobro Jutro ,ne boste verjele kaj je mene zbudlo.Potreba na wc tak me je zašroufalo da sem komaj prišla do wc.Drugače pa zdaj grem še malo poležat nato pa ob 5 uri greva k tašči na koline.Upam ,da bo se v redu,saj ne bom delala nič in še vroče tako ne bo.Kavico si kar same skuhajte in prilepite! LP Darja P.S. Kakšen hlad je zunaj prav paše!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 6:54:01
|
|
|
|
mis
|
Jaz pa pokonc Me štiha in ne morem spat. Začel me je 5:20, pa na 15 minut do zdej redno štiha. Sem vstala, možeka sem pustila še spat, bom vidla nadaljni potek. Evo spet.... ajs... no, na 8 minut.... Ne bom zganjala panike, mogoče ni nič, ampak tako redno še ni bilo do sedaj. Pa tud intenzivno. Če ležim, če sedim, če hodim... V vsakem položaju. prej se je v mirovanju kar umirilo. Zdaj pa ne. Bomo vidli. še mal počakam...
|
|
[Brisano sporočilo] 28.6.2008 7:46:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 8:09:53
|
|
|
|
Inigo
|
dobro jutro! jst sm pa dans tk fajn spala, k je blo hladno... ampak samo 6 ur. ob polnoč sm se spravla spat in sm bla ob 6ih že auf zgleda, da bo naša Mis, danes povila otročka! jupi! držimo pesti, da gre zares in da te ne zafrkava... in drgač?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 8:13:56
|
|
|
|
Inigo
|
kak je kaj lex preživela noč. mogoče pa že mamo novo dojenčico... blacky30, si že dobla kak sms?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 8:43:38
|
|
|
|
mis
|
Še sem tle. Popadki kar lepo na 5 minut že ene dve uri. Pa še kar vztrajam in nikamor ne grem Čim dlje doma bit... po izkušnjah prvega poroda
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 8:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
mis držim pestke za čimlažji porod, zgleda da boš čez kakšno uro že v porodnišnici.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 9:03:47
|
|
|
|
ksenci
|
jutro! ja ko sm misla da bom končno eno noč mirno spala, pa so me našl komarji sm ga lovila pa ga nism našla, tak da sm mogla pol pokrita spat in mi je blo spet vroče se je mal ohladil sam je pri nas vseen soparno upam da se bo še kaj ulil danes. mam pa gležnje še vseen zatečene ampak pol manj mis drži se
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 9:06:05
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej sem pa pozabla vprašat, mis a imaš številko od katere, da javiš ko bo za tabo? al si nam že pobegnila v porodnišnico? tle smo tak nestrpne in moramo za vsakega dojenčka zvedet, ko se rodi
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 9:06:25
|
|
|
|
Nasara88
|
Dobro jutro! Spala super Je prav pasala tale ohladitev. Mis zdaj pa gre očitno zares Drži se in nam poročaj. Pa čim lažji porod in, da bi svojo štručko čimprej v naročje stisnila.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 9:16:36
|
|
|
|
Blacky30
|
Jutro! Jaz sem tudi dobro spala danes, še celo pokrit sem se morala enkrat, ker me je malo zazeblo. Še nobenega sms-a nisem dobila. Lex očitno še spančka. Mis, drži se. Ti kar predihavaj, popadek mora trajati nekje 50 sekund, da je pravi. Ko so redni na 5 minut vsaj eno uro, pa lahko počasi odpeketaš, ker je to tvoj drugi porod. Komaj čakam novičke!!!!!! Lunica, mis ima mojo gsm št. in jaz njeno, tak da smo na vezi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 9:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
super blacky, že kar vem, da bom cel dan hodila na forum čekirat, kdaj dobimo novega člana na forumu
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 9:25:20
|
|
|
|
netki
|
mis.....dihaj, dihaj, dihaj.......diham s tabo držim pestke!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 9:26:00
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindy malinov čaj se pije dvakrat na dan po 2dcl! hvala! ga že pijem.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 9:37:29
|
|
|
|
Yasminka
|
Oj! mi smo že iz morja! Bilo je zeloooo vroče . Noge sem imela skoz v lavorju mrzle vode ali v morju, pa ni nič pomagalo - še vedno sem zatekala. Je bilo pa lepo gledat moja 2 kako plavata . Nisem se kopala v morju, šla pa sem k prijateljici v bazen....kako je pasalo . Zdaj sva z malo sami doma (možek je na službeno odsoten) in greva oropat našo lokalno trgovino, saj je hladilnik čisto prazen. Sem hotela vprašat: še katera krvavi iz nosa? Jaz se ponoči zbudim na krvavi blazini. Kri pa mi teče zvečer in zjutraj, čez dan se umiri. Imam pa še precej vneto levo oko in tudi vizin mi ne pomaga - očitno bo treba k zdravniku.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 9:42:27
|
|
|
|
Blacky30
|
Yasminka, jaz sem imela krvavitve iz nosa v drugem trimesečju, zdaj pa že dolgo več ne. Je pa menda to normalno čez celo nosečnost zaradi povečane prekrvavitve v telesu. Lepo, da ste se imeli fajn na morju. mis, si še doma!?!?!?!?!?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 9:50:14
|
|
|
|
Blacky30
|
Flower in Almera, po mailu sem vama poslala nov seznam julijk.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 10:26:27
|
|
|
|
mamči25
|
dobro jutro bodoče mamice se vam lahko pridružim?Moj sončica se je napovedal 12.7.08.Doma ga pa čaka še bratec tijan.Za punčko pa smo izbrali ime tija julija bomo štirje
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 10:28:00
|
|
|
|
Blacky30
|
Mamči25, dobrodošla med nas. Zdaj pa le na veliko čvekaj, da boš nadoknadila vseh 8 mesecev za nazaj, ko te ni bilo z nami.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 10:39:08
|
|
|
|
dzanika
|
mamči25 dobrodošla! Kje si se skrivala tolko časa?? Me pa smo že tolko načvekale v teh mesecih. mis, držim pesti da čimhitreje mine in da boš čimprej imela pri sebi svojega sončka. Meni se pa zdi da je spet tko soparno. Sploh ne vem če se je kaj ohladilo čez noč k je mal dežek padal. Zdej mi spet kar dol teče. Drugače pa se očitno meni tut telo počasi pripravlja na prihod našega . Že g. mi je včeraj rekla da se počasi pripravlja ker sem odprta za en prst, pa že dva dni me vsake tolk časa malo špikne. Ampak nič redno tko da vem da panike ni. Sploh pa vem ker nekatere tukaj gor že ful dolg tkole zajbava pa se noče nič zgodit. Kajne inigo?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 10:42:54
|
|
|
|
ina82
|
dobro jutro, končno se je malo ohladilo in to pomeni da ne bom tak tečna kot sem ko je nad 30C. evo danes imela zajtrk za računalnikom, dala slušalke na trebuh in mali že pleše v trebuhu dobrodošla nova nosečka mis če si že v P ti želim da bi vse potekalo tako kot treba
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 10:48:45
|
|
|
|
Blacky30
|
Jaz sem pa pravkar naredila sezname za pošiljanje sms-jev po rojstvu in dragemu in mami sem naredila seznam, koga morata poklicati, da bodo vsi obveščeni in da ne bo dolgih nosov. Marička, seznami so dolgi. Zdaj pa moram skup spravit še en verz za obvestilo o rojstvu. Ima katera kakšno idejo? Mis je očitno odšla, ker je ni več gor. Mamči25, tako majhnega fantička imaš doma. Ufff, ste pa hitro zrihtali. To bo veselje pri hiši.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 11:00:30
|
|
|
|
Inigo
|
ja, dzanika, točno tko... eni dobijo popadke in grejo rodit, eni pa mamo že skoraj mesec dni popadke pa še kr čakamo ampak mis bo pa danes že cartala. kk ji je fajn! res... tk sm vesela za tiste, ki so se že rešle, ker vem kak bedno je čakat. mis, drži se!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 28.6.2008 11:05:21
|
|
|
|
Senci
|
Danes je pa že bolj fajn - se da lažje dihat! Pri nas je včeraj zvečer začelo deževati tako, da se je v stanovanju za malenkost shladilo. Upam, da bo čim dlje zdržalo na taki temperaturi. Ja, zdaj se pa počasi začenja... na svet bodo začeli na pogosto prihajati mali julijčki in julijke! Vsem sonosečnicam želim čim krajši in čim manj boleč porod! Potem pa veliko veselja z malimi sončki in sončicami. Lep pozdrav, sotrpinka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.