|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
25.5.2008 9:40:10   
dolenjka
A ste vidle kok sem hitr kabl položila? user posted image  Je bil bl kratek, pa je blo hitr narjen user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
25.5.2008 9:44:39   
ella79
meti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem prav vesela, da sedaj ti in Janez bolje spita. Superca user posted image user posted image zdej si tudi ti bolj mirna, pa bo tudi janezek user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
25.5.2008 9:46:43   
ella79
moj še kar spi user posted image user posted image user posted image zoja je itak tudi že zaspala nazaj user posted image zdej bom pa začela z piskri zbijat

user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
25.5.2008 9:55:22   
aliska
usi še spijo sam moj lump noče spat..user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
25.5.2008 9:57:36   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: aliska

usi še spijo sam moj lump noče spat..user posted image

je tak sonček, da je res škoda prespati to dopolne user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu aliska)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
25.5.2008 10:03:39   
dolenjka
Pina, v kako velik pekač si dala to pečt?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
25.5.2008 10:07:24   
pina-1
no pa ste prilezle na planouser posted image user posted image

bravo za meti in janezka. Naša pa na boku spi in se Ac parkrat kar sama sprožiuser posted image  Moram tole malo pregledat še.

aja pra CARICA super za prvo prespano noč. Naše prespane noči so se za neki časa poslovile. Jaz mislim, da naša punčara dela zobeuser posted image  TO noč se je ob 1 zbudila. JE niki stokala. Sem rekla da zize ne dobi. Sem ji samo dudo dala in je nazaj zaspala. Pol se je pa ob 4 zbudila in sem ji dala jest. Pa mojga drvarja sem poslala v sosednje sobane malo nažagat. JE v sobi čisto vse posekaluser posted image . Ana je pa pol spala do 8user posted image . Samo kaj ko se je Mia zbudila ob 7user posted image

Sedaj pa grem peglo malo na sprehod peljat, ker Ana zuni spi, Mia in tati se kregata okoli kolesa. Zuni moji vrli komšije pa zopet neki delajo, pa kar mimo mojga okna neke deske postavljajo. Seveda spet niso nič vprašali..Mi kar lasje pokonci štrlijo. user posted image user posted image user posted image  Bojo pa v kratkem samo še ciprese gledali, ker mi grejo
že pošteno na živceuser posted image user posted image user posted image

Aja punce danes je praznik refoška v Mareziga. Vabljene na en deci, na povorko in na čvekuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
25.5.2008 10:08:59   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pina, v kako velik pekač si dala to pečt?

rožica v tapodolgovati malo večji. NE dajat v tistega iz pečice, ker ti  bo prišlo prenizko. Pa fajn speci, ker meni je ostalo malo bolj mehko kjer je bilo veliko sadja....

pa prinesi en košček za probatuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
25.5.2008 10:10:52   
pina-1
user posted image user posted image user posted image user posted image  na radiu vrtijo komad "Danas sam luda, ne znam šta hoču"user posted image user posted image user posted image
ne vem zakaj sem se takoj na februarke spomnilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
25.5.2008 10:57:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image  na radiu vrtijo komad "Danas sam luda, ne znam šta hoču"user posted image user posted image user posted image
ne vem zakaj sem se takoj na februarke spomnilauser posted image user posted image user posted image

to bi bla lohk naša himna! user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
25.5.2008 11:06:10   
bamby
lilči, ampak tvojega Lukca je pa tudi kar en zalogaj, veš user posted image . Je pa ful dober, kako kravce pase. Anaja se tudi pol toliko ne dvigne. Pa tortico ste imeli ful dobro. Skratka same pohvale iz moje strani user posted image !
Aja, ti morm še to povedat, da je bila zadnjič v enem našem primorskem cajtngu Maja Golob s psi noter. Je bil kar en oreg članek o njej napisan. Sem pa videla, da ni iz Godoviča, ampak iz Idrijskega Loga (se mi zdi user posted image ).

mala pikica, Anaja tudi že tako rito vzdiguje,da da jo moram imeti ziher privezano in ko se previjava, jo kdaj tudi že težje povijem, ker je stalno v "akciji".

ališka,  dobordošla me nami najvčjimi čvekami! Kako je pa kaj tvojemu fantku ime? Pa ne bit tako redkobesedna. Kar še malo več povej, da ga spoznamo.

K smetarkam raje niti ne pogledam, ker še tle ne folgam več user posted image .
Anaja je imela pa včeraj dan apetita. Mi je snedla 3x160, 1x150 in 1x110 user posted image . Danes šele 1x130, zdaj ji grem pa spet flaško naštimat. Sem pa prej skoraj fršlok kasirala, ko sem PC odprla user posted image . Vse imam po 5x iste ikone na namizju user posted image . Je včeraj mulc nekaj čaral po računalniku in res ne vem, kaj vse je ušpiču user posted image user posted image user posted image user posted image . Enkrat je celo v škatlo od računalnika usekal, da je začelo nekaj piskat in sem mu potem vse skupaj zaprla in mu prepovedala sploh še kaj zraven prit, danes pa z dobro jutro še tole zagledam user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
25.5.2008 11:06:39   
pina-1

to bi bla lohk naša himna! user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
a si bla v trgovini.. se pecivo že peče?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
25.5.2008 11:33:54   
buči
Joj, moj mlekarnar je res počen! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ker je Aljažu škripal en kamjon, mu ga je podmazal z VD40, zdaj je pa mali ves masten. Jaz naj pa perem. In potem me potolaži, da zdaj vsaj kolesa ne škripajo, kar gre meni na živce! Pa če to ni zadnji stadij!!!!

Mery_lou, kje si? Kako je s Tajsonom? Kaj več je?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
25.5.2008 11:40:04   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Joj, moj mlekarnar je res počen! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ker je Aljažu škripal en kamjon, mu ga je podmazal z VD40, zdaj je pa mali ves masten. Jaz naj pa perem. In potem me potolaži, da zdaj vsaj kolesa ne škripajo, kar gre meni na živce! Pa če to ni zadnji stadij!!!!

Mery_lou, kje si? Kako je s Tajsonom? Kaj več je?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak ta mlekarnar je res modeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
25.5.2008 11:42:49   
dolenjka
Pinči, zdaj sem moja dva spakirala za 2 uri ven, jaz grem pa spečt,pa posesat in pospravit malo, pa kosilo sku vržem, pa F5 bom vmes prtiskala user posted image

Punce, sem bila zdajle v kontaktu z našo user posted image  user posted image  Sayuri in vas vse lepo pozdravlja. Je rekla, da bi rada vsaj do 20.7. zdržala in sem ji povedala da ni problema, ker prej itak ne bo odpustnice dobila user posted image  user posted image  user posted image  V PO P jo lepo ubogajo, če ji bo pa kdo nagajal jim bo pa samo mene omenila, pa bo stvar rešena user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
25.5.2008 11:57:54   
pina-1
dolenjka lepo lepo jo pozdarvi in reci da me vse stiskamo pesti zanjo in njena dva avgustovska februarčka. Ona je bla in bo naša.user posted image user posted image user posted image

MOji so tudi vsi venih in jaz delam skoraj isto kot ti. Kuham in peglam. Sesala pa ne bom. Bom jutriuser posted image user posted image

F5 pa itak rulaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
25.5.2008 12:10:43   
MetiLu
Ja moj tamal pa spet spi user posted image  Sem se že napokala, da bova šla od doma, pa sva še pojedla in je spet zaspal user posted image

Jaz sem si pa dones  kar slivove cmoke skuhala za kosilo in jih že zmazala. Pegla me že tri dni čaka, da ji bom rep v vitčnco vtaknila, pa se mi ne da. Tud posesat bi blo treba, pa se mi ne da, pa kopalnice zribat se mi tud ne da ... še dobr da je f5 tko lahko pritiskat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
25.5.2008 12:17:41   
dolenjka

dolenjka lepo lepo jo pozdarvi in reci da me vse stiskamo pesti zanjo in njena dva avgustovska februarčka. Ona je bla in bo naša.user posted image user posted image user posted image

MOji so tudi vsi venih in jaz delam skoraj isto kot ti. Kuham in peglam. Sesala pa ne bom. Bom jutriuser posted image user posted image

F5 pa itak rulaaaaaauser posted image user posted image user posted image

sem prebrala da si napisala "seksala bom pa jutri" user posted image  user posted image  user posted image

Evo, dobrota v pečici, zdej pa za sabo pokidam, pol pa sisač zalavfam pa pojstlo preoblečem in skuham pa sem zmagala user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
25.5.2008 13:29:18   
bamby
Kuham in peglam. Sesala pa ne bom. Bom jutriuser posted image user posted image

Zakaj sem jaz tu noter še k videla user posted image  user posted image user posted image user posted image . Mi za pinči ni bilo podobno user posted image user posted image user posted image

sem prebrala da si napisala "seksala bom pa jutri" user posted image  user posted image  user posted image

Sem že mislila, da je z mano kaj narobe, pa vidim,da je dolenjka isto videla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
25.5.2008 13:47:31   
dolenjka
Bamby, ampak ti maš pa čist zmeraj pokvarjene misli user posted image  Me kar čudi, da imate samo 2 otroka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
25.5.2008 13:51:58   
pina-1
babe smotane... Seksala bi pa jaz vsak danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji punci spitauser posted image user posted image user posted image  . Gospod Pino je zabetniran pred TV- je formula danes. In jaz grem zopet peglo sprehajatuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
25.5.2008 14:39:35   
dolenjka
MMMM pecivo je odlično user posted image  user posted image  user posted image  Res sem dala manj sladkorja in je fajn, k nimam slabe vesti zdej k se bašem! user posted image  Bom mal k sosedom nesla, da ne požrem vsega sama user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
25.5.2008 16:25:14   
pina-1
k meni prinesi. jaz bi tudi jedla.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
25.5.2008 18:10:32   
itata
dan,
evo midva sva danes tud mal bolš spala. ob 12h se je sicer zbudil, ampak sem ga sam mal ponosila 10 min in je spal dalje do 2:30 - tko da se ne zbuja vmes zarad lakote, ampak verjetno ker ga vse srbi. pol med 3h in 4h sicer ne spim, ker se tolk premika, pol pa spet gre. sva clo (s prekinitvijo ob 5h/6h) spala celo nekje do 8h... pa še popoldne sem se mal zraven ulegla, tko da se mal bolš tud jaz dans počutim. meti teb gre pa sploh superuser posted image  se je janezek mal pomiril pa je. super. blagor.

drugač smo bili pa dop v mestu mal na kavici in pol še v štacuni, popoldne mal obiski taščica pa tko... nič tazga. zdej pa spi - prej se mu je preveč dogajaluser posted image  sam upam, da ne bo preveč dolg, da ne bo zvečer preveč težav... no bomo vidl.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
25.5.2008 18:52:19   
aliska
bamby-moj sončk je pa edis pa je pravi velikan..64 je velk pa skor 7 kil tehtauser posted image  je bajšk..k sam papa..

a mate pr vs že težave z zobki..pri nas se je zdj še driska pojavla..

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?