Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 9:40:10
|
|
|
|
dolenjka
|
A ste vidle kok sem hitr kabl položila? Je bil bl kratek, pa je blo hitr narjen
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 9:44:39
|
|
|
|
ella79
|
meti sem prav vesela, da sedaj ti in Janez bolje spita. Superca zdej si tudi ti bolj mirna, pa bo tudi janezek
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 9:46:43
|
|
|
|
ella79
|
moj še kar spi zoja je itak tudi že zaspala nazaj zdej bom pa začela z piskri zbijat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 9:55:22
|
|
|
|
aliska
|
usi še spijo sam moj lump noče spat..
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 9:57:36
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: aliska usi še spijo sam moj lump noče spat.. je tak sonček, da je res škoda prespati to dopolne
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 10:03:39
|
|
|
|
dolenjka
|
Pina, v kako velik pekač si dala to pečt?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 10:07:24
|
|
|
|
pina-1
|
no pa ste prilezle na plano bravo za meti in janezka. Naša pa na boku spi in se Ac parkrat kar sama sproži Moram tole malo pregledat še. aja pra CARICA super za prvo prespano noč. Naše prespane noči so se za neki časa poslovile. Jaz mislim, da naša punčara dela zobe TO noč se je ob 1 zbudila. JE niki stokala. Sem rekla da zize ne dobi. Sem ji samo dudo dala in je nazaj zaspala. Pol se je pa ob 4 zbudila in sem ji dala jest. Pa mojga drvarja sem poslala v sosednje sobane malo nažagat. JE v sobi čisto vse posekal . Ana je pa pol spala do 8 . Samo kaj ko se je Mia zbudila ob 7 Sedaj pa grem peglo malo na sprehod peljat, ker Ana zuni spi, Mia in tati se kregata okoli kolesa. Zuni moji vrli komšije pa zopet neki delajo, pa kar mimo mojga okna neke deske postavljajo. Seveda spet niso nič vprašali..Mi kar lasje pokonci štrlijo. Bojo pa v kratkem samo še ciprese gledali, ker mi grejo že pošteno na živce Aja punce danes je praznik refoška v Mareziga. Vabljene na en deci, na povorko in na čvek
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 10:08:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pina, v kako velik pekač si dala to pečt? rožica v tapodolgovati malo večji. NE dajat v tistega iz pečice, ker ti bo prišlo prenizko. Pa fajn speci, ker meni je ostalo malo bolj mehko kjer je bilo veliko sadja.... pa prinesi en košček za probat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 10:10:52
|
|
|
|
pina-1
|
na radiu vrtijo komad "Danas sam luda, ne znam šta hoču" ne vem zakaj sem se takoj na februarke spomnila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 10:57:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 na radiu vrtijo komad "Danas sam luda, ne znam šta hoču" ne vem zakaj sem se takoj na februarke spomnila to bi bla lohk naša himna!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 11:06:10
|
|
|
|
bamby
|
lilči, ampak tvojega Lukca je pa tudi kar en zalogaj, veš . Je pa ful dober, kako kravce pase. Anaja se tudi pol toliko ne dvigne. Pa tortico ste imeli ful dobro. Skratka same pohvale iz moje strani ! Aja, ti morm še to povedat, da je bila zadnjič v enem našem primorskem cajtngu Maja Golob s psi noter. Je bil kar en oreg članek o njej napisan. Sem pa videla, da ni iz Godoviča, ampak iz Idrijskega Loga (se mi zdi ). mala pikica, Anaja tudi že tako rito vzdiguje,da da jo moram imeti ziher privezano in ko se previjava, jo kdaj tudi že težje povijem, ker je stalno v "akciji". ališka, dobordošla me nami najvčjimi čvekami! Kako je pa kaj tvojemu fantku ime? Pa ne bit tako redkobesedna. Kar še malo več povej, da ga spoznamo. K smetarkam raje niti ne pogledam, ker še tle ne folgam več . Anaja je imela pa včeraj dan apetita. Mi je snedla 3x160, 1x150 in 1x110 . Danes šele 1x130, zdaj ji grem pa spet flaško naštimat. Sem pa prej skoraj fršlok kasirala, ko sem PC odprla . Vse imam po 5x iste ikone na namizju . Je včeraj mulc nekaj čaral po računalniku in res ne vem, kaj vse je ušpiču . Enkrat je celo v škatlo od računalnika usekal, da je začelo nekaj piskat in sem mu potem vse skupaj zaprla in mu prepovedala sploh še kaj zraven prit, danes pa z dobro jutro še tole zagledam !
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 11:06:39
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 na radiu vrtijo komad "Danas sam luda, ne znam šta hoču" ne vem zakaj sem se takoj na februarke spomnila to bi bla lohk naša himna! a si bla v trgovini.. se pecivo že peče?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 11:33:54
|
|
|
|
buči
|
Joj, moj mlekarnar je res počen! Ker je Aljažu škripal en kamjon, mu ga je podmazal z VD40, zdaj je pa mali ves masten. Jaz naj pa perem. In potem me potolaži, da zdaj vsaj kolesa ne škripajo, kar gre meni na živce! Pa če to ni zadnji stadij!!!! Mery_lou, kje si? Kako je s Tajsonom? Kaj več je?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 11:40:04
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Joj, moj mlekarnar je res počen! Ker je Aljažu škripal en kamjon, mu ga je podmazal z VD40, zdaj je pa mali ves masten. Jaz naj pa perem. In potem me potolaži, da zdaj vsaj kolesa ne škripajo, kar gre meni na živce! Pa če to ni zadnji stadij!!!! Mery_lou, kje si? Kako je s Tajsonom? Kaj več je? ampak ta mlekarnar je res model
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 11:42:49
|
|
|
|
dolenjka
|
Pinči, zdaj sem moja dva spakirala za 2 uri ven, jaz grem pa spečt,pa posesat in pospravit malo, pa kosilo sku vržem, pa F5 bom vmes prtiskala Punce, sem bila zdajle v kontaktu z našo Sayuri in vas vse lepo pozdravlja. Je rekla, da bi rada vsaj do 20.7. zdržala in sem ji povedala da ni problema, ker prej itak ne bo odpustnice dobila V PO P jo lepo ubogajo, če ji bo pa kdo nagajal jim bo pa samo mene omenila, pa bo stvar rešena
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 11:57:54
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka lepo lepo jo pozdarvi in reci da me vse stiskamo pesti zanjo in njena dva avgustovska februarčka. Ona je bla in bo naša. MOji so tudi vsi venih in jaz delam skoraj isto kot ti. Kuham in peglam. Sesala pa ne bom. Bom jutri F5 pa itak rulaaaaaa
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 12:10:43
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja moj tamal pa spet spi Sem se že napokala, da bova šla od doma, pa sva še pojedla in je spet zaspal Jaz sem si pa dones kar slivove cmoke skuhala za kosilo in jih že zmazala. Pegla me že tri dni čaka, da ji bom rep v vitčnco vtaknila, pa se mi ne da. Tud posesat bi blo treba, pa se mi ne da, pa kopalnice zribat se mi tud ne da ... še dobr da je f5 tko lahko pritiskat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 12:17:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dolenjka lepo lepo jo pozdarvi in reci da me vse stiskamo pesti zanjo in njena dva avgustovska februarčka. Ona je bla in bo naša. MOji so tudi vsi venih in jaz delam skoraj isto kot ti. Kuham in peglam. Sesala pa ne bom. Bom jutri F5 pa itak rulaaaaaa sem prebrala da si napisala "seksala bom pa jutri" Evo, dobrota v pečici, zdej pa za sabo pokidam, pol pa sisač zalavfam pa pojstlo preoblečem in skuham pa sem zmagala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 13:29:18
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Kuham in peglam. Sesala pa ne bom. Bom jutri Zakaj sem jaz tu noter še k videla . Mi za pinči ni bilo podobno IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sem prebrala da si napisala "seksala bom pa jutri" Sem že mislila, da je z mano kaj narobe, pa vidim,da je dolenjka isto videla
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 13:47:31
|
|
|
|
dolenjka
|
Bamby, ampak ti maš pa čist zmeraj pokvarjene misli Me kar čudi, da imate samo 2 otroka
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 13:51:58
|
|
|
|
pina-1
|
babe smotane... Seksala bi pa jaz vsak dan Moji punci spita . Gospod Pino je zabetniran pred TV- je formula danes. In jaz grem zopet peglo sprehajat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 14:39:35
|
|
|
|
dolenjka
|
MMMM pecivo je odlično Res sem dala manj sladkorja in je fajn, k nimam slabe vesti zdej k se bašem! Bom mal k sosedom nesla, da ne požrem vsega sama
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 16:25:14
|
|
|
|
pina-1
|
k meni prinesi. jaz bi tudi jedla.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 18:10:32
|
|
|
|
itata
|
dan, evo midva sva danes tud mal bolš spala. ob 12h se je sicer zbudil, ampak sem ga sam mal ponosila 10 min in je spal dalje do 2:30 - tko da se ne zbuja vmes zarad lakote, ampak verjetno ker ga vse srbi. pol med 3h in 4h sicer ne spim, ker se tolk premika, pol pa spet gre. sva clo (s prekinitvijo ob 5h/6h) spala celo nekje do 8h... pa še popoldne sem se mal zraven ulegla, tko da se mal bolš tud jaz dans počutim. meti teb gre pa sploh super se je janezek mal pomiril pa je. super. blagor. drugač smo bili pa dop v mestu mal na kavici in pol še v štacuni, popoldne mal obiski taščica pa tko... nič tazga. zdej pa spi - prej se mu je preveč dogajal sam upam, da ne bo preveč dolg, da ne bo zvečer preveč težav... no bomo vidl.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 25.5.2008 18:52:19
|
|
|
|
aliska
|
bamby-moj sončk je pa edis pa je pravi velikan..64 je velk pa skor 7 kil tehta je bajšk..k sam papa.. a mate pr vs že težave z zobki..pri nas se je zdj še driska pojavla..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?