|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
25.5.2008 20:19:44   
mary_lou
caw buci in ostale cveke evo me, ma sm mela ultara naporen vikend  tko da zdej grem pod tus in pol noge v luft.

Ja tajson ma zdej milumil in dons je potolku cca.6 krat po 200+ caj ogromno. matr sm ga skoz sam futrala da je nadomestil izgubljeno. Tko da naslednic k se okus navelica nc cakat ampak takoj mlek zamenjam, v bistvu mam ze na zalogi bebo, pa sej logicno ne more skoz eno in isto jest

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu aliska)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
25.5.2008 21:13:11   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Bamby, ampak ti maš pa čist zmeraj pokvarjene misli user posted image  Me kar čudi, da imate samo 2 otroka user posted image  user posted image  user posted image

Smo jih začeli kasno šele delat, misli so pa vedno in povsod prisotne user posted image user posted image user posted image . Saj pri vas imate pa samo enega, pa imate čist iste misli user posted image  user posted image

aliska, ali je imel Edis pri 3 mesecih že take mere, ali jih ima zdaj? Vsekakor rad dobro papca user posted image . Glede zobkov pa tako: sem že nekaj časa nazaj opazila belo pri spodnjih zobkih, sam jih še ni. Tavečji jih je dobil šele pri 8. mesecih. Se je pa malo začela slinit, ozirom mehurčke spuščat med ustnici user posted image .

mery, tvoj Tajson ga pa vredu zauga user posted image  in ti se še pritožuješ, da ne je user posted image . Moja je danes tudi še kar pridna za jest, čeprav malo manj kot včeraj, ampak še zmerom nad povprečjem user posted image .

buči, sorry, ker tebe zanemarjam danes , samo ti bo morda tole všeč, ker imam verjetno zate en tak recept, ki zajema vse tvoje kriterije: sočnost, sadje, čokolada in za vlit in einfach za narest user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
25.5.2008 21:25:04   
srečka nosečka
dober večer, user posted image

user posted image user posted image user posted image  - se vidi, kakšno lepo vreme je zunaj, ker nisem imela veliko dela z branjem. user posted image

Moram povedat, da zadnjič nisem slik od Lane izgubila, sem našla še na drugem disku shranjene. user posted image  jaz. Mater sem model. user posted image  Zdaj jih pa bom res še eni 5x shranila na različne medije.

Na RR sem našla to: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2776825
pa me zanima, kaj ve mislite o tem novem dognanju. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
25.5.2008 21:25:48   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

caw buci in ostale cveke evo me, ma sm mela ultara naporen vikend  tko da zdej grem pod tus in pol noge v luft.

Ja tajson ma zdej milumil in dons je potolku cca.6 krat po 200+ caj ogromno. matr sm ga skoz sam futrala da je nadomestil izgubljeno. Tko da naslednic k se okus navelica nc cakat ampak takoj mlek zamenjam, v bistvu mam ze na zalogi bebo, pa sej logicno ne more skoz eno in isto jest

user posted image  naša ima takšno količino pomojem za dva dni. Priden vaš fant. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
25.5.2008 21:31:34   
bamby
Še recept, da se ne bom preveč hvalila, da ga imam user posted image :

BANANINO PECIVO

biskvit
5 jajc
10 žlic sladkorja
2 vanilijna sladkorja
Penasto vmešamo in dodamo nato še:

10 žlic moke
1 pecilni
2 žlici čokolade v prahu
1 dcl vode
pol dcl olja

Vse te sestavine zmešamo skupaj, vlijemo v pekač in pečemo 20 minut v predogreti pečici na 180°.

Pečen biskvit polijemo z 3 dcl mleka,  ki ga zavremo in dodamo 2 žlici sladkorja in ko to osladkano mleko odstavimo, dodamo še pol dcl ruma.

nadev
Polit biskvit najprej namažemo z marmelado.
Povrhu položimo na kolobarje cca.0.5 cm narezane banane. Zmešamo 2 lončka kisle smetane z 4 žlicami sladkorja in vaniljnim sladkorjem in namažemo. Čez vse skupaj pa prelijemo s čokoladnim prelivom (nad soparo stopimo jedilno čokolado in maslo ali margarino)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
25.5.2008 21:40:57   
pina-1
Čer.

Srečka nosečka, meni je  med.sestra rekla da se začne z GH po  6. mesecu, pediatrinja pa da se začne z GH že s 5 meseci. Jaz sem ji pa rekla, da bom začela kot pri Mii kmalu po 4 mesecih. Predvsem zato ker veliko polivamo. Jaz pri Mii nisem nič komplicirala in sem ji pri 5 mesecih dala že juhico z paštico jest. PA kruh je tudi zgodi glodala. Jaz tudi zdej ne bom nič komplicirala, ker več kot kompliciraš slabše je.

Mi smo tudi po moje na poti do prvih zobov, ker Ani slina kar v potokih teče in kar celo roko da v usta, tako da sem kar pripravljena na to da bomo kmalu sitniuser posted image user posted image

no kje ste čveke. JAz sem stuširana in prirpavljena na kešnuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
25.5.2008 21:46:26   
srečka nosečka
Saj tudi jaz ne želim komplicirat, pa kar naprej razmišljam, kdaj naredit korak naprej. Lana je že čez 4 mesece.
Je tudi meni totalno mimo vsako novo jed uvajat teden dni, al koliko že user posted image  Pol bo glih pri 5 letih sprobala vso hrano. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
25.5.2008 21:57:36   
pina-1
ne vem če ti bo v pomoč, ampak jaz sem Ani že dala danes probat malo soka od češnje. Pa ga je cuzala kot nora in ji nič ne fali.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
25.5.2008 22:00:51   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ne vem če ti bo v pomoč, ampak jaz sem Ani že dala danes probat malo soka od češnje. Pa ga je cuzala kot nora in ji nič ne fali.

Super, da je sprejela nov okus user posted image . Naša tudi po novem pije čaj (hipp maline šipek), sicer zelo malo, ampak ga. To je zanjo že napredek.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
25.5.2008 22:10:09   
pina-1
jaz sploh nobenega ne poslušam in če vidim da me otrok gleda ko jem ji kar dam malo. sej ji od ene kapljic eše nič ne more bit.

poznam primere, ki so full časa čakale na uvajanje GH in so pol otroci bli še večji alergiki in izbirčni pri hrani.

kje so danes vse čveke. smo samo midve tukiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3485
25.5.2008 22:11:49   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

kje so danes vse čveke. smo samo midve tukiuser posted image

Čakajo na napad iz ozadja. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
25.5.2008 22:12:59   
dolenjka
Čer user posted image

A tko zgovorne ste danes user posted image  Pa kdo vas bo sledil? Nehajte!! user posted image  user posted image  user posted image

No tkole, če je kje kakšna umita naj se javi, drugač grem pa še mal kavč peglat. Pri nas ni nič novega. Carica spi od 20.30 dalje user posted image  , midva se pa s pecivom baševa user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3487
25.5.2008 22:34:22   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

oooo jencili user posted image user posted image user posted image je danes res ne tak pozitiven dan user posted image
a ma Taj danes mini roj. dan user posted image

čer,

samo na hitro, ker me user posted image  že čaka v postelji.
Ja, Ella, včeraj smo meli mini RDuser posted image user posted image user posted image

Vidim pa, da ste ful pridne. Lepo, da ste upoštevale to, da mene ni na RR in temu primerno načvekale samo 3 straniuser posted image user posted image . Sej ne morem verjet, da je to res možnouser posted image . A mogoče samo men kej ne dela ta računalnik???user posted image

No, šibam....

tata

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
25.5.2008 22:44:13   
mary_lou
BAMBY on je tok pojedu zdej po 2 dneh posta ko ni niti kapljice novalaca popil, zdej mamo pa milumil pa skusa nadoknadit zamujeno

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
26.5.2008 6:58:08   
srečka nosečka
dobro jutro,

prva user posted image user posted image user posted image .

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
26.5.2008 6:59:34   
srečka nosečka
Sem mislila, da sem forum zgrešila user posted image user posted image user posted image . A včeraj niste bile v formi? user posted image
Lana še pridno spančka, jaz pa budna user posted image . Popoldan pa mi bo manjkalo spanje.

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3491
26.5.2008 7:09:49   
itata
jutro,
mal boljša noč spet. gre na bolš vse skupi. izpuščaji še zmeri niso čist zginl, ampak vsaj ke do 4h spi mirno. bujenje pa okol 1h in okol 4h... po tej uri je pa kokr kdaj, ampak že to je napredek!
zdej grem pa mal nazaj počekirat kako in kaj ste napisale. mali se igra z igračkami in se je itak že ful posral vmes, tko dauser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3492
26.5.2008 7:34:24   
itata
ella: jaz mam malega ponoč v bodyju z dolgimi rokavi in žabcah. zunaj ko je 20 stopinj ali več in sonce pa kar s kratkimi rokavi in platnene hlače inštunfke... čist poletno

kaj sem si pa jaz zadnjič kupla: sladoled iz riževega mlekauser posted image  dobr ful. važn da lahk jem sladoled

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
26.5.2008 8:25:12   
MetiLu
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo janez user posted image user posted image user posted image user posted image

Spal od 22.00 do 4.15, popapal obe zize, spal od 5.00 do 7.40, popapal eno zizo in se pri atiju crklja user posted image  user posted image  user posted image  drugo dobi po frišni plenici user posted image

Če pa to ni nekam za zapisat!!
Zbudil me je sicer tudi ob 6.30 user posted image  pa sem ga dala kar na "ignore", pa sva spala še eno urco user posted image  pa še zize se imajo čas nafilat user posted image
Dolenjka, bomo mi še kej prišli na vaš konc, ker vaš gorski zrak pa carica Tarica prov dobr vplivate na mojga sineta user posted image  user posted image
In aleluja za AC user posted image  mami zdej mirno spi user posted image

Sem čist naspiderana zdele... dones mava v planu premaknit eno omaro v spalnici, pa je momju že včeraj vse dol padl, sam ko sem mu omenila spremembe, ker bo spet mogu revež pohištvo premikat user posted image

Mary lou user posted image  da Tai lepo papa, pa Bamby user posted image  za Anajo, da je zadnje dni bolj pridna za jest.

zdej se grem pa umit, pa tamalga zrihtat, če ni nazaj zaspal user posted image  user posted image

Aja, me pa moti, ker tamal ponoči po posteljici čist gor zleze in ko ne gre več gor, se pa v kot posteljice rine in se potem čist razkrije. A bi kej pomagalo če bi ga že zvečer položila z glavico skoraj pri vrhu posteljice? Zdej je odmakjen približno 20 cm.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
26.5.2008 8:29:42   
mala_pikica
Dobro jutro!

Joj punce vidim, da ste že pri gosti hrani. Jaz bom začela z gosto hrano pri 6m, če bom le imela mleka dovolj in bo Luka lepo napredoval. Če ne bi dojila, bi pa mogoče začela res malo prej. Tudi Lana je bila do 6m samo dojena. Sva pa midva oba alergika in sem zato bolj pazljiva. Drugače pa tudi jaz pri uvajanje GH nisem komplicirala, jedla ni pač tistih parih stvari, ki so poznane kot močni alergeni( Morske stvari, beljak, KM, lupinarji in agrumi, gobe,...). Je pa meni dojenje ful komot in se mi že zaradi tega nikamor ne mudi. Mislim pa, da je težko določiti strogo mejo kdaj je user posted image  zrel za uvajanje GH. Saj že par let nazaj v vsaki literaturi piše med 4 in 6m, sedaj pa odvisno od user posted image , eni so zreli že okrog 4m, drugi pa še pri 6m niso. Zato pa je najbolje, da vsaka mamica opazuje svojega user posted image , kdaj je tisti pravi čas. Pomembno je, da user posted image  izgubi plazenje jezička, to pa je ponavadi po 4m, da že vsaj malo hoče sedeti, da pogleduje za žličko, .... . Sem pa odkrito povedano v časih šokirano, ko preberem ali pa slišim kaj vse že eni 4m user posted image  morajo jesti. Vseeno mislim, da user posted image  ni pomanjšani odrasli in da je potrebno biti tudi malo pazljiv.

Sem pa ravno zadnjič brala v čakalnici članek iz časopisa, kjer so delali raziskavo in je bilo napisano, da prehitro in nepravilno uvajanje GH, poveča za nevem več koliko %, večjo možnost pojava alergij do 10 leta. Tako, da glede na to, da je Luka alergik bom jaz še ziher čakala.

Bamby user posted image user posted image  za Anjo, da je prido jedla. Pa recept sem tudi shranila, ko ne bom več na dieti, ga bom sprobala user posted image .

Pina ti si bila tudi pridna, meni se pa sploh ne da likati, ko je zunaj tako lepo vreme, zvečer pa sem tudi zanič.

Pa pzdravljene vse nove čveke! lp

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 26.5.2008 8:32:51 >

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
26.5.2008 8:32:10   
buči
Ne morem verjet, da skoraj niste nič naklepetale! Noro, sem vas prebrala, zdaj grem pa v Kavala na kavo skolegico novemberko! Lp

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
26.5.2008 8:35:56   
mala_pikica
O Buči a ti boš že kofetkala, moj user posted image  pa še spiuser posted image . Grem, pa tudi jaz bolj zgodaj na sprehod, ker po tem je že vroče. Lepo se imej s kolegico. Lp

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
26.5.2008 8:38:08   
larisa
Ojla user posted image ,

ja to ste me pa tolk pogrešala, da še čvekale niste skoraj nič user posted image user posted image user posted image user posted image

No morju smo se nagarali, da smo vsaj približno v red spravli prikolo user posted image , malo pa tudi uživali na sončku. Bilo je pa noro vroče in je bil naš mali kar mal tečkast, ker mu je blo vroče, bošček, kako bo šele poleti v tisti res pravi vročini user posted image user posted image user posted image

Danes smo pa spali od 20.30 pa do 5.30 user posted image user posted image user posted image , to je v bistvu zame cela nočuser posted image , no pa zdej še vleče naprejuser posted image user posted image user posted image . No sej na morju se je pa zbujal, kot takrat ko smo iz porodnišnice prišliuser posted image

Pa imamo končno sonček in bomo lahko zunaj, da ne bomo samo tle smetile user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
26.5.2008 8:41:13   
dolenjka
JUtro user posted image

Evo, Tarica carica je spala spet od 20.30 do 4.30 in potem do 8h, spet pojedla in pančka dalje user posted image  Mami je šla pa spet ob 00.30 spat user posted image  No, sam sem kulči, ker smo prejšnjo noč tko dobr spal... jah, bo treba po carja user posted image  user posted image  user posted image

Meti user posted image  user posted image  user posted image  Si videla, da se da? No, zdaj pa Janeza mal večkrat v kako zelenje zapelji pa bo, ker pod tendo očitno ne pali user posted image

Berem, da je Anaja ratala prava požeruhinja? user posted image  user posted image  user posted image

Tajson, ne jej preveč, ker carica ima rada lepo grajene fante user posted image  Marička user posted image

Buči, uživaj in rezerviraj cel vrt za sredo,pa ležalnike naj naštimajo user posted image   user posted image

OK, kje ste pa ostale IZDAJALKE?

Ella marš iz pojstle! user posted image  user posted image  user posted image

Larisa izpisale te bomo! user posted image  user posted image  user posted image

Pina, ne bit tko zgovorna!! user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
26.5.2008 8:43:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ojla user posted image ,

ja to ste me pa tolk pogrešala, da še čvekale niste skoraj nič user posted image user posted image user posted image user posted image

No morju smo se nagarali, da smo vsaj približno v red spravli prikolo user posted image , malo pa tudi uživali na sončku. Bilo je pa noro vroče in je bil naš mali kar mal tečkast, ker mu je blo vroče, bošček, kako bo šele poleti v tisti res pravi vročini user posted image user posted image user posted image

Danes smo pa spali od 20.30 pa do 5.30 user posted image user posted image user posted image , to je v bistvu zame cela nočuser posted image , no pa zdej še vleče naprejuser posted image user posted image user posted image . No sej na morju se je pa zbujal, kot takrat ko smo iz porodnišnice prišliuser posted image

Pa imamo končno sonček in bomo lahko zunaj, da ne bomo samo tle smetile user posted image user posted image user posted image

UUU ti si me pa začutla user posted image  user posted image  user posted image

A ti si tut profesijo zamenjala? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?