dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ej, Dolenjčica, bejbi, a veš, da nastavek za flašo ful lepo sede na voz pa vse. Pol daš pa flašo notr začne pa kar lest nekam, pa okrog vrtet , zgleda, da smo ga pihnili z nakupom in je res kar piše gor: only for bugaboo . Pa tolk sem bla hepi, k je ful lep, ostali so pa . a so v Bušiju rekl da paše Mogoče bi ga pa nazaj vzel, al pa da vsaj za kaj drugega zamenjaš Al pa da Bugabooja kupiš? Prav moj , da mogoče zato, k si dala flaško notr, ker on da piksno pira, pa nikamor ne leze Ej, a veš, da sem včeri hotla s sabo vzet res eno piksnco, k itak, da če se le da, ga vsak dan 2 dcl ruknem, za mlekca. Pa sama sem šla po kempu vse prešnofat, pa sem se pol premislna, k je pa čist možno, da bi me kšna socialna pol iskala No, sej če ga tko redno cukaš se lahko zgodi, da Nejc kr sam na socialno pokliče