Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 7:56:09
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dobro jutro punce! Mi v MB imamo tudi ful lepo vreme, bi tudi ,kar na sprehod letela. Lillchy tudi jaz mislim na malega Lukca in tebe. In res iskreno iz srca upam, da mu bodo lahko pomagali. Drugače pa imamo mi tudi Lukca in nisem vedela, da sta dva pri februarčicah. Vsem vam želim lep vikend! Lp
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 8:04:49
|
|
|
|
mala_pikica
|
Aja, punce pa hotela sem še vprašati, če se vaši , že tudi z nogicami oprejo v podlago in ritko dvigujejo, ker naš zadnje dni to nonstop dela. Ga moram imeti obvezno privezanega v jajčki in ležalniku. Pa on bi hotel že kar sedeti, prav trebušnjake dela, saj je faca, samo meni se zdi pa to še prehitro in bi rada, da še malo leži . Lp
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 8:20:21
|
|
|
|
misar
|
ej mala pikica...nič sekirat, ni prehitro. naša že ene 14 dni rit dviguje, ponavadi takrat, ko želi, da jo dvignem v naročje ..lisička... pa pri strani se v v ozičku prime pa hoče dvignit trup...nič ni baje prehitro kar sami delajo ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 9:04:54
|
|
|
|
pina-1
|
jutro..jaz bi pa še kar spala Noč je minila v znamenju enega vstajanja. Se je Ana zopet ponoči začela zbujat. Pjma nimam kaj ji je. Neki mam na sumu zobe, sam nisem ziher Moram pa še enkrat pohvalit AC. To noč sem tako lepo ajala, čeprav se je Ani parkrat zaletelo in me je zbudila, sam sem samo lučko pogledala, ki je enakomerno utripala, kar pomeni da je naša punčara lepo dihala MEti kako je blo pa pri vas?? grem ker spet kašljamo in se davimo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 9:15:40
|
|
|
|
ella79
|
evo prva idajalka že na mestu ste bile včeraj pridne, k niste tok načvekale, posledica je pa sonček danes je bla zoja pridna in mi dala spanja do 8:00 sam mi je skor boljš da je ob šestih, pa da potem lahko skor do desetih potegneva tako, pozajtrkovali smo, sedaj pa v mesto je tako luštn mal v soboto it, pa na kavico, pa koga srečaš še .... lep dan
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 10:47:49
|
|
|
|
pina-1
|
a vse še spite??? se vidi da je vikend pa mate šerife doma in se nič ne priklapljate buči evo jaz pecivo že pečem... A vohaš kako diši?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 10:52:03
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Pinči, Stipe sprašuje če je kej rožic v pecivu Se je ob 3.15 dam prklatu pa rabi neki da se spuca Evo, carica milica je spala superrr. Zaspala je sama (jo kar v posteljico dajemo in sama zaspi, brez pripomočkov ) in spala do 3.30, popapcala in spala do 7h, polizala zizo in smo skupaj spali do 8.45 Zdej pa pančka, midva sva pozajtrkovala in ko se carica zbudi, jo švignemo na zrak in nas do večera ni Tko, da ne boste mislile da me šerif ne pusti pred PC
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 11:31:00
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjči a hočeš malo moje punce. ŠE nikoli niso spale dlje kot do 7 stipetu povej, da v pecivo ni rožic, ker te šparam za posebne dušice mi je pa Pino ravnokar prinesu eno polno vejo lepih sočnih češenj. A pridete?????
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 12:19:50
|
|
|
|
lillchy123
|
bejbe, midva šibava dam, gradbenega nadzornika špilat, drgač ne bo nč..... upam, da se vidmo v sredo pa pa
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 13:02:05
|
|
|
|
aliska
|
čao..jst sm res nova..pa se nč ne zajebavam..jst mam pa fantka pa sm rodila 4.2
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 13:20:21
|
|
|
|
Februarka08
|
Aliska, dobrodošla! Pozdravim vas in grem kuhat, tamala se je glih najedla, sem ji danes probala dat na Aventovo flaško dudo št.2 in je blo ok. Joj, še to morm zaupat, ker me prav trebuh boli tako sem slabe volje. Pomoje sem zgubila al pa nekam založila od Larise zdr.kartico. Sploh jo ne najdem in sem že čist panična. Ne vem kaj narest. V pondelk bom še k dohtarju klicala, če so jo slučajno po pomoti dali v karton al pa kam (sam ne verjamem), pol pa ne vem... novo bom mogla zih naročit. Pa sej ni važn, sam da jo mam. Koza jest, kje je, pojma nimam. Matr sm huda sama nase. Sam kaj nej...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 13:31:16
|
|
|
|
buči
|
Dober dan! Danes uspešno brzdam svojo odvisnost: po telefonu še nisem govorila, na RR sem šele sedajle prvič, pa tudi samo 2 sem do sedaj pokadila. Če jaz nisem faca! Če mi bo šlo tako dobro še naprej, mogoče do srede celo začnem z dieto! Čeprav ta bi pa bila malo huda, a ne! Samo se pa dobro sliši!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 13:31:40
|
|
|
|
buči
|
pina, diši!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 14:51:06
|
|
|
|
itata
|
dan... mojo noč brezveze da komentiram, ker je bla tok švoh spet zbujanje zaradi srbenja in vrtenja po postelji... vmes pa še dojenje danes že skor na 2 ure spim pač ne... je bil pa dopoldne super priden v mestu. se je lepo vozil v dm in po trgu, pol lepo opazoval ko sem bila na kavi s koleico in pol zaspal v vozičku, ko sem jo pospremila... vsaj to je zdej bolš zdej sva pa doma in čakam obiske... pa mal bomo šli še kle okol z vozičkom, če se ne bo glih uscal...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 15:16:32
|
|
|
|
ella79
|
pina mi pridemo naslednji vikend na obalo na češnje, že komaj čakam jaz se jih bom najedla, pa če mi trebuh raznese, sam mal me skrbi kako bo z Zojo. Jem drugače že vse surovo sadje in zelenjavo, razen alergenih se izogibam. aliska dobrodošla si tudi ti povabljena v sredo v Kavala ob 11:00. Je velik čednih februarčic, tako da bo za tvojga tanta zagotovo zanimivo pa še vidla boš kake face smo me mi že iz potepanja, se maj domov prišli spočit, potem pa spet gasa na sončka
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 15:24:38
|
|
|
|
jencili
|
kok sm vesela...lalalalalalalaaaa Razlgov za to mam pa dost. Poročeni smo (no, ne jst ), mali je sit in previt, trenutno je z babi na sprehodu , čez dobro urco pa gremo naprej na žurko . Hihi, pa sem tko govorila, kako me danes ne bo nič na RR, ker mamo poroko . NE, JST NITI SLUČAJNO NISEM ODVISNICA!!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 15:43:46
|
|
|
|
ella79
|
oooo jencili je danes res ne tak pozitiven dan a ma Taj danes mini roj. dan
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 18:20:48
|
|
|
|
itata
|
evo midva sva popoldne šla klele po vasi še 2x z vozičkom na sprehod in je blo prav ok. otrok priden celo obakrat mal zaspal. sicer sam za pol urce, ampak je blo že to fajn, pa težil tud ni nič preden je zaspal. sej bo mogoče drugač sem ga pa prej previjala po tem ko je bil zunaj okol 16h in je bilo kar toplo... pa je mel spet pikice rdeče po celem trebuhu in v vseh pregibih. mislim, da ima ene izpuščaje od hrane ene dobi pa še od vročine. od spanja sem se itak že poslovila. ga bom zdej tam na povijalni mal dalj pustila, da se mal prezrači pa bodo mogoče vsaj te od vročine bolš. kriza je tole res. pridne bodite ajdiii
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 19:59:08
|
|
|
|
buči
|
Evo, šele drugič tlele gor. Sem vmes mojo grajsko kuhinjo popedenala. Medtem ko so fantje spali, sem pomila vse: pečico, ploščice, omarice, tla, samo okna so mi še ostala. In potem moj mlekarnar izjavi, da zakaj se trudim, ker on milsi itak čez 14 dni belit. Ja, a ga lahko pride ena vžgat, ker če ga bom jaz, ne bom imela potem pobelene kuhinje, ker ga bom premočno! No, pa smo šli še na sprehod. Se mi pa malo trga, ker je Aljaž ful naporen. Upam, da ga bo kmalu nehalo trgati, ker ne vem več, kako naj obvladam sebe, ker se kaj hitro začnem dret. Kar pa tako ali tako ni v redu, ker nič ne sliši, samo mlekarnarja znerviram ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 20:00:06
|
|
|
|
buči
|
Se že veselim srede. Je moj rekle, da če pa ve pridete, bo pa bolje, da gre v službi v menzo, ker bo sicer bolj švoh kosilo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 21:07:03
|
|
|
|
kati kati
|
aliaska-dobrodošla med nami ...naš Maj je tud tisti dan rojen....
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 21:12:13
|
|
|
|
ella79
|
evo evrovizija že špila, Zoja spančka, moj pa avtomobila sesa itata kok pa maš oblečenega Jakoba? K jaz jo mam pomoje tudi kar mal preveč, k jo oblečem v bodi z dolgimi rokavi, čez eno majčko, spodaj pa pač hlačke in štumfke. Je pa res da sedajle niti ni bilo tok toplo in še pihalo je. Drug teden naj bi bilo pa 30C, pa sloh ne vem kaj jo naj potem že čist poletno oblečem buči a misliš da je Aljaž ljubosumen al je pa to pač obdobje, k ga bomo vsi skoz dal kati kati in aliaska naša je tudi 4.2. so neki posebnega tili naši a ne
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 21:26:01
|
|
|
|
kati kati
|
LILLCHY123-kako lepe slikce...Naš Maj je imel iste oblekce za krst kot vaš Lukec... držim pesti-ker je pravi sonček
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 21:28:45
|
|
|
|
kati kati
|
ella-mislim da so nekaj posebnega...sej so vsi... Kje pa si ti rodila?...pa še MISAR je takrat rodila pa še ena moja kolegica k smo nakoncu pristale skupaj v sobi...in še to da je ona dala svoji ime Maja...js pa svojemu Maj! v eni sobi pa sta bila HAN in HANA tud po naključju
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 24.5.2008 21:33:24
|
|
|
|
pina-1
|
čer. Aliska dobrodošla A lahko nehate s tem kavalom, ker mi lušte delate. Bi z takim veseljem prišla tudi jaz, sam ŽAL ne morem pridet Drugače smo pa mi doma, Ana že pridno spi, Mia pa kavč pegla skupi s tatijem. Smo se cel dan potepali. JE blo lepo, samo v kopalnici je pa cel stroj Miinih stvari za pranje, ker je vse roza postalo rjavo buči lepo da ti diši, meni tudi. Pa pol pekača že manjka . Še dobro da je dietno . Sam tale tvoj mlekarnar je tudi en pacient. Sem si prov predstavljala tvoj friz ko ti je to povedal. aja pa za rušenje rekordov Pa pridna mami, da si kuhno spedenala. Jaz sem ravnokar kopalnico zdrnila in je prov lepa ella, ja sem se češenj že najedla in ana ni imela problemov. No neki več krčev je blo, čeprav ne vem ali so ble češnje krive ali ne. no a smo danes pripravljene na čvek? Jaz sem si jo že umila, pa podepilirala... sem redi stedi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?