|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
24.5.2008 21:39:22   
dolenjka
Čer user posted image

Danes je pa zatišje tu gor user posted image  A so šerifi po mizah udarl al kako? user posted image

No, mi smo bili pridni in kupili vse kar smo nameravali, pa seveda še mal zraven user posted image  Carica ima novo prenosno posteljico za na morje, pa kovterček smo ji končno kupili, ker moramo posteljico doma raztegniti user posted image  Pa v Bušija smo zavili in ji kupili nov oz. dodatni zgornji del vozička, da bo kljub temu, da je v košari, imela notri mal več zraka in svetlobe (za poletje), pa lučko z žirafo so imeli 50% znižano in seveda jo je bilo treba kupiti, pa Ana Banana je bila 50 % znižana in je zdaj njena user posted image  Mami ima še 1 nov modrc za dojenje, pa blazinice sem v Chiccotu kupila (2 EUR cenejša škatla kot v BC user posted image ), pa gel proti komarjem in UV lučko proti komarjem smo tudi v Chiccotu kupili. Je bilo treba današnje popuste v BTCju izkoristiti user posted image  No, po tri urnem šopingu smo šlo pa lepo domov na kmete, pa povabili MetiLu, Đonija in g. MetiLu, pa smo se v hrib zagnali in gor kosilo pojedli user posted image  user posted image  user posted image  No, preden so obiski odšli, sem Đoniju še lepo ene 5x razložila kako se je in spi in upam, da je celo pot do doma ponavljal in me zdaj že uboga user posted image  user posted image  user posted image  Se mi je tko smejal, da upam, da se ni norca delal user posted image  user posted image

Carica pančka, mami je do zdej na kavču ležala, Stipe drva žaga user posted image , jaz grem pa zdaj mal pod tuš, da bom sveža za čvek, če si jo bo še katera umila? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
24.5.2008 21:40:25   
pina-1
recept: BIO PIRINA PITA S HRUŠKAMI

Sestavine:
320g pirine moke
1 kg hrušk
5 jajc
250g rjavega sladkorja
2 jedilni žlici gustina
1 pecilni
2 vanilij sladkorja
ščepec soli
120g masla
1,5 dcl mleka
1 limona
sladkor pomešan s cimetom

Postopek: Hruške olupimo in naržemo na kocke ( jaz sem kar iz kompota dala in je blo tudi dobro). POlij s sokom ene limone.
Jajca, sladkor, vanilij sladkor, sol penasto zmiksaj. Dodaj pirino moko, pecilni in gustin ter dobro premešaj. Primešaj še mleko in stopljeno maslo.

V pekač, ki smo ga opremili s peki papirjem, stresemo maso. V enakomerno porazdeljeno maso natresemo hruške. Čez pa še potresemo s sladkorjem pomešanim s cimetom.

Pečemo 35 min na 185 stopinj.

P.s.
Jaz dam manj sladkorja.

Pa dober tek.

ella user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 24.5.2008 21:42:21 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
24.5.2008 21:45:12   
ella79
pina user posted image user posted image user posted image carica si user posted image
dolenjka tole ste pa imeli pravi šoping dan user posted image user posted image pa še fajn obiske user posted image jaz si jo grem tudi sedaj umit user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
24.5.2008 21:47:49   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

pina user posted image user posted image user posted image carica si user posted image
dolenjka tole ste pa imeli pravi šoping dan user posted image user posted image pa še fajn obiske user posted image jaz si jo grem tudi sedaj umit user posted image user posted image

tnx. pa poročaj kako je uspelo.

A šele sedaj si jo gresta umit. No moja že dišiuser posted image user posted image user posted image

dolenjka to je bil pa šoping. Bravo vi in bravo carica. Jaz se pa držim stran od trgovin, ker je prazen takvinuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
24.5.2008 21:50:41   
ella79
morm najprej po moko, potem pa zagotovo tole spečem user posted image dej sam povej, a je to boljš če je bolj na debelo, al bolj na tekno?
jaz bi tok češnje jedla, da se mi že kar rola user posted image user posted image baje, da se zna zgodit, da gremo tudi jutri dol user posted image bom cel večer pridna in sam kimala user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
24.5.2008 21:51:34   
dolenjka
Mah ne mi omenjat, sem spet mal preveč zabluzila v štacunah user posted image  Samče je carica tko pridna in luštna da se mi pol milo stori in kr morm kupit user posted image  Itak da se mi bo enkrat povrnil vse to user posted image

Še nisem stuširana k sem hotla it mal smetit k januarkam in kaj sem ugotovila? Da je smetarka Triš na Starši čvekamo odprla novo temo z naslovom "Smetarke" user posted image  user posted image  user posted image  Valda sem se šla pofočkat, ker prvih 100 je članic avtomatiš, pol bo pa vstopnina user posted image  Evo, se laho pofočkate, jaz si jo pa umijem in uletim user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
24.5.2008 21:52:15   
dolenjka

morm najprej po moko, potem pa zagotovo tole spečem user posted image dej sam povej, a je to boljš če je bolj na debelo, al bolj na tekno?
jaz bi tok češnje jedla, da se mi že kar rola user posted image user posted image baje, da se zna zgodit, da gremo tudi jutri dol user posted image bom cel večer pridna in sam kimala user posted image user posted image

A F5 ne boš nič prtiskala? user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
24.5.2008 21:58:42   
ella79
ej dolenjka pa te smetarke so nore, v 10 min 3 strani user posted image user posted image
moj bo pomoje kmal ločitev zahteval user posted image user posted image
kva sem se spomila, gremo danes z vozičkom, pa enedva mlada vsa zaljubljna in jima moj reče, no pr nama se je tudi tako začelo, pa mamo sedaj tole (pa na voziček pokaže) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
24.5.2008 22:05:54   
pina-1

ej dolenjka pa te smetarke so nore, v 10 min 3 strani user posted image user posted image
moj bo pomoje kmal ločitev zahteval user posted image user posted image
kva sem se spomila, gremo danes z vozičkom, pa enedva mlada vsa zaljubljna in jima moj reče, no pr nama se je tudi tako začelo, pa mamo sedaj tole (pa na voziček pokaže) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ne jaz se ne grem več..Komi februarke sledim, pa se tam že smetiuser posted image user posted image

danes bom kar oboje spustila. Se moj neki slini. JE spil dva kozarca viška pa se pripravlja na neki ekšnuser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
24.5.2008 22:09:15   
pina-1
grem dijo

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
24.5.2008 22:10:20   
ella79
jaz se tudi tam ne grem, k potem bom pa res že za v polje user posted image user posted image
mi je tole naše čvekanje čist dovolj, pa še tok ste luštne user posted image user posted image
pina pomoje si mu ti tista dva kozarca viška uturila user posted image user posted image user posted image pametna punca, tako je treba user posted image
moj pa še kar sesa zunaj user posted image a ni že mal pretemno user posted image
zdej si jo grem pa res umit user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
24.5.2008 22:21:56   
dolenjka
Evo, moja je pa frišn umita, sam neki rdečga jo vseen zaliva user posted image  user posted image
Pa kremplje sem mal skrajšala, tko da ne vem če sem sploh še za v Bučijin grad user posted image
Sej res, kje pa je naša Bučka? A je resno abstinenco užgala? Ji je nehal ven tečt, pa se je šla z mlekarnarjem pogovarjat? user posted image

Pina, ti si pa IZDAJALKA. Sam za čez teden smo dobre a ne? user posted image  kok se hitr prodaš! Za tistih ušivih 10 dag mesa??? user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
24.5.2008 22:50:38   
dolenjka
No, očitno ste danes vse izdajalke, jaz mam pa tega mojga gozdarja s to motorko tut polno kapo in grem ajat! Vseen vam pa tegale pošiljam, k je tko simpatičen user posted image  Sem ga pri smetarkah ukradla user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
24.5.2008 23:04:28   
Februarka08
Tud jest vas sam še na hitro pozdravljam... neki je čudna naša punca ratala, njena ura je zdej 22 za spat.user posted image user posted image user posted image user posted image Prej sem mogla še ful peglat, pol pa tamalo uspavat in me noge bolijo za pop*****. No, upam da bo zdaj spala do jutra.user posted image
Nočko vsem in jutri lepo nedeljo... Men nau treba kuhat, ker grem na roj.dan.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
24.5.2008 23:18:08   
aliska
hvala za dobrodošlico..no kaj ste počele kj lepga dons..jst sm bla tud u btc-ju..sm šla mal zapravlat..zdj pa končno pančkat..nočko***user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
25.5.2008 8:06:45   
pina-1
Jutro. Prva izdajalka na postrojuuser posted image

Dolenjčica ma ne prodam se jaz za 10 dag mesa, sam kaj ko sladolenda palčka tako malo špila pri nas. Jo je treba izkoristit kadar se ponuja. Sej zdej mam spet za neki cajta dostuser posted image  ( tako on pravi). Bom spet smao vašauser posted image user posted image

Smetarke so pa utrgane. No jaz ostajam zvesta februarčicam. Sem pa tam bom kej prebrala, sam dosti pa ne.

Ajd ustante, ker kava je že kuhanauser posted image

(odgovor članu aliska)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
25.5.2008 8:46:14   
aliska
jutro..mi smo tud že ustal..smo se odločl da gremo mal na bled..k je tako lepo vreme..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
25.5.2008 8:48:48   
ella79
druga izdajalka user posted image user posted image user posted image
kava je že kuhana in v želodčku
naša ma sedaj uro za vstat ob osmih, no sej polet bo to skor boljš kot ob desetih, k potem bo že prevroče za vn user posted image
sam kaj ko t drug otrok še spi user posted image jaz res ne vem kdo je večji otrok al zoja al user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
25.5.2008 8:49:43   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: aliska

jutro..mi smo tud že ustal..smo se odločl da gremo mal na bled..k je tako lepo vreme..user posted image user posted image user posted image

men je tudi moj obljubljal da nas da nes na izlet pelje, sam mam občutek da bo še kosilo prespal user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu aliska)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
25.5.2008 9:18:10   
dolenjka
Jutro izdajalke in ostala kompanija user posted image

Evo, za nami je najčudovitejša nočččččč, ker smo celo prespali! user posted image  user posted image  user posted image  Zaspala je malo pred 21h in spala do 6h user posted image  pojedla cico in spala do 8.30 (drugo smo mogl pa sčrpat user posted image ), še mal polizala in zdej spi, oči pa žaga zraven user posted image
No tko, zdej ji bom pa pisno potrdilo naredila, da je res CARICA user posted image  user posted image  user posted image
Samo 1 napako sem jaz naredila, ob 00.30 sem šla spat user posted image  user posted image

Tko, jaz sem se odločila, da spečem pinin biskvit, sam še v trgovino moram skočit, če me seveda ve ne boste zadržale preveč user posted image  user posted image  user posted image

Grem še k smetarkam prečekirat kaj dogaja, pa kje je največ smeti  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
25.5.2008 9:22:00   
buči
Abstinentka se vam javla! Sem spet ful slabo spala, ker me je trgalo po rokah, kar lektrika me je tresla. Mislim, da moram zdravnika zamenjat in it še enkrat malo pojamrat, ker tole ni več za zdržat!

Pina, hvala za recept! Bom ta teden naredila. Ja, moj mlekarnar je en pacient, ampak je pa tudi model. Saj zato je pa moj! user posted image user posted image user posted image user posted image

ella, ne vem, če je Aljaž ljubosumen. Mislim, da ne , ker je od začetka ok do Tilna, ga ima rad, na čase pozabi nanj, ampak v glqavnem čisto vse v mejah normale. Mislim, da je pač obdoje, ker tudi mamice njegovih sošolcev v vtrcu jamrajo. Jaz sem imela Tilna tudi zdaj, ko je bilo malo hladneje, tako oblečenega. Zdaj bo pa definitivno manj: body dolgi rakovai, hlačke, nogavice. Če bo še bolj vroče: body kratke rokave, hlačke, nogavičke. Ko bo obupno vroče: body kratki rokavi, kratke hlače, mogoče nogavice. Ko bo za pop****** vroče: body brez rokav. Ko ne bo več za zdržat, se pa itak selim, ker nimamo klime! user posted image

meti, kako ste spali? Si kaj bolj mirna?

Grem na enega, ker mi že pripada! Pa še par sončnic posadit, nekaj jih imam pa za vas, če katera hoče. Samo vas bo to stalo!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
25.5.2008 9:26:21   
ella79
pr smetarkah je čist preveč smeti user posted image user posted image user posted image jih raj ne začnem brat, k potem ne bom samo odvisnica, ampak tudi smetarka user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za carico k je mamico pustila spat celo noč user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
25.5.2008 9:33:52   
dolenjka
No tko, kavo sem popila, zdej grem pa kabel poližit, pol pa nazaj pridem user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
25.5.2008 9:35:50   
MetiLu
Uf, sem mela sam 5 strani za prebrat user posted image

Dolenjka, ne boš verjela, Janez je med potjo palčkom razlagal, kaj si mu naročila in očitno si je zapomnil user posted image
Smo se šli najprej kopat, potem jest in je jedu po 3 urah, pol pa zaspal ob 21.30 spal do 3.20, sem ga v sede podojila, pa je eno zmazal in zaspal, jaz sem ga pa pol probala še na drugo dat in je zagrabu, pa ni dost pojedu, nekaj pa le user posted image  in spal do šestih user posted image , no pa sva pojedla še eno porcijo in spala do 8.00.

Zdele pa spet spi, ga je že med zajtrkom zmanjkalo user posted image  zajtrk je bil pa spet po 3 urah user posted image  pa še celo D3 sem se mu spomnila dat user posted image
Včeraj je blo pa res super, sam naš fante je bil malo siten user posted image  se pa moj ni mogu načudit, kok smo pocen jedli user posted image

Pina, AC je super. Ma res grem bolj pomirjena spat, se dones nisem zbudila dokler me ni tamal, prej sem se pa že ob enih zjutraj, da sem ga čekirala, če je slučajno kakno noč malo potegnil... Pa prejle sem ga dala na bok ležat, pa čez 2 min slišim pisk, ki zapiska pred alarmom. Pa grem hitr pogledat in očitno ga na boku ni dost zaznaval in sem malo povečala jakost in je zdej ok user posted image

Midva imava pa danes v planu obiskat mojo taščo in mojga fotra, tko da grem zdele hitr mal pokidat stanovanje, pol pa gas, ko se tamal zbudi. Sva pa danes spet cel dan sama, moj ma celodnevni šiht user posted image

V sredo bi tudi midva prišla, samo imava glih ob devetih pregled pri nevrologu user posted image  če bova hitro opravila, bova vseeno priletela z zamudo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
25.5.2008 9:39:30   
dolenjka
NO vidiš Meti, da se da! user posted image  user posted image  user posted image  Sam ne takoj ko mu kaj ni, zize ven vlečt, pa se bo fante najedu in pol tut spal mal dalj user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Janezek user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?