buči
|
Abstinentka se vam javla! Sem spet ful slabo spala, ker me je trgalo po rokah, kar lektrika me je tresla. Mislim, da moram zdravnika zamenjat in it še enkrat malo pojamrat, ker tole ni več za zdržat! Pina, hvala za recept! Bom ta teden naredila. Ja, moj mlekarnar je en pacient, ampak je pa tudi model. Saj zato je pa moj! ella, ne vem, če je Aljaž ljubosumen. Mislim, da ne , ker je od začetka ok do Tilna, ga ima rad, na čase pozabi nanj, ampak v glqavnem čisto vse v mejah normale. Mislim, da je pač obdoje, ker tudi mamice njegovih sošolcev v vtrcu jamrajo. Jaz sem imela Tilna tudi zdaj, ko je bilo malo hladneje, tako oblečenega. Zdaj bo pa definitivno manj: body dolgi rakovai, hlačke, nogavice. Če bo še bolj vroče: body kratke rokave, hlačke, nogavičke. Ko bo obupno vroče: body kratki rokavi, kratke hlače, mogoče nogavice. Ko bo za pop****** vroče: body brez rokav. Ko ne bo več za zdržat, se pa itak selim, ker nimamo klime! meti, kako ste spali? Si kaj bolj mirna? Grem na enega, ker mi že pripada! Pa še par sončnic posadit, nekaj jih imam pa za vas, če katera hoče. Samo vas bo to stalo!