Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:15:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Ne, jaz sem na bolj intelektualnih zadevah: sajenje bučk in ostalih vrtnin za mpojega Tilenčka, da bo bio jedel na začetku svoje kariere, pa z Aljažem vsako leto sončnice sadiva, ki jih sam poseje. Če boste pridne, pa mogoče kakšno dobite. Dolenjka, predvidevam, da imaš vrt pri hiš, ti lahko eno podarim , ker si moja prijateljica! vrta še nimam, čakam da ena Buči uleti na obisk pa to mal spedena Joj, jaz sem spet smetila pri sosedah in Pina me je zalotila So pa kar intimne tam
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:15:20
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pina dej če boš utegnila un recept pripopej, k jaz mam pa rada take stvari pa vem da zdele nimaš časa enkrat do zime babji. ČE ga nebi pri materi mela bi ti ga zdej takoj stipkala. Jutri ga ziher napišem, pa če se sesuje cel svet. Sam da ti bom lahko pripopala zraven sam bo trajal da pirino moko kupim, zato sem napisala do zime pa še domače hruške morm počakat do jeseni
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:15:43
|
|
|
|
buči
|
pina, potem pa mora res mojega mlekarnarja spoznat, on že 8 let ne kadi, je ful karakter. Sicer pa vidva z mojim telovadita in se pejta diete, midva s tvojim vaju bova pa gledala in kakšnega prižgala zraven!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:16:56
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, potem pa mora res mojega mlekarnarja spoznat, on že 8 let ne kadi, je ful karakter. Sicer pa vidva z mojim telovadita in se pejta diete, midva s tvojim vaju bova pa gledala in kakšnega prižgala zraven! evo eden od 25.00000.00000 izgovorov
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:17:20
|
|
|
|
buči
|
pina, a se ni larisa javila za meniđerja na mojem gradu. Saj to je neki v smeri đouka pa tega!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:17:53
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, potem pa mora res mojega mlekarnarja spoznat, on že 8 let ne kadi, je ful karakter. Sicer pa vidva z mojim telovadita in se pejta diete, midva s tvojim vaju bova pa gledala in kakšnega prižgala zraven! evo eden od 25.00000.00000 izgovorov sam je pa dober, ker vsak pride prav!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:17:55
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Joj, jaz sem spet smetila pri sosedah in Pina me je zalotila So pa kar intimne tam no no lepo da se me malo bojiš. SI takoj nazaj damu prišla. A te mami ni navadla, da je treba prašat če greš lahko stran od "doma"?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:18:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, potem pa mora res mojega mlekarnarja spoznat, on že 8 let ne kadi, je ful karakter. Sicer pa vidva z mojim telovadita in se pejta diete, midva s tvojim vaju bova pa gledala in kakšnega prižgala zraven! A lahko še jaz plissss Stipe bo pa s Pino in mlekarnarjem kolo gonu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:18:25
|
|
|
|
buči
|
Nočko punce!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:18:32
|
|
|
|
MetiLu
|
Matr, še kr F5 prtiskam kva je to Ja Ella, zdej bo edini problem, ker bo tamal celo noč "norel", jaz ne vem zakaj ga palčki skoz iz deželice ven mečejo Bohved s čim jim teži Glede videza sem mela pa podočnjake v mislih, še dobr, da mam eno spešl kremco ajde, zdej pa res grem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:18:45
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, potem pa mora res mojega mlekarnarja spoznat, on že 8 let ne kadi, je ful karakter. Sicer pa vidva z mojim telovadita in se pejta diete, midva s tvojim vaju bova pa gledala in kakšnega prižgala zraven! evo eden od 25.00000.00000 izgovorov sam je pa dober, ker vsak pride prav! ja ja...ti bi mogla politika špilat, ker čisto vse tako obrneš da je prov
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:19:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Joj, jaz sem spet smetila pri sosedah in Pina me je zalotila So pa kar intimne tam no no lepo da se me malo bojiš. SI takoj nazaj damu prišla. A te mami ni navadla, da je treba prašat če greš lahko stran od "doma"? Ne, sem tut njej ušla pred leti ob 11ih ponoč pa nikol več nazaj šla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:19:08
|
|
|
|
lillchy123
|
po 4 urah za***** mi je končno ratal prpopat neki slikc od našga frajerčka, pa še neki od krsta. gesli pa sta Luka in krst. mi je bil pa krst res tolk dobr, da bi ga kr še enkrat krstila. sej če bi ga u drugi fari, mogoče sploh pogruntal ne bi?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:19:25
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, potem pa mora res mojega mlekarnarja spoznat, on že 8 let ne kadi, je ful karakter. Sicer pa vidva z mojim telovadita in se pejta diete, midva s tvojim vaju bova pa gledala in kakšnega prižgala zraven! A lahko še jaz plissss Stipe bo pa s Pino in mlekarnarjem kolo gonu Ja, seveda, bomo raje v ležalnikih ležali, da se ne utrudimo preveč!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:19:26
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, potem pa mora res mojega mlekarnarja spoznat, on že 8 let ne kadi, je ful karakter. Sicer pa vidva z mojim telovadita in se pejta diete, midva s tvojim vaju bova pa gledala in kakšnega prižgala zraven! A lahko še jaz plissss Stipe bo pa s Pino in mlekarnarjem kolo gonu ti si nehala!!! Janso?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:20:35
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Joj, jaz sem spet smetila pri sosedah in Pina me je zalotila So pa kar intimne tam no no lepo da se me malo bojiš. SI takoj nazaj damu prišla. A te mami ni navadla, da je treba prašat če greš lahko stran od "doma"? Ne, sem tut njej ušla pred leti ob 11ih ponoč pa nikol več nazaj šla no pol ti je vse oproščeno
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:21:27
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, potem pa mora res mojega mlekarnarja spoznat, on že 8 let ne kadi, je ful karakter. Sicer pa vidva z mojim telovadita in se pejta diete, midva s tvojim vaju bova pa gledala in kakšnega prižgala zraven! evo eden od 25.00000.00000 izgovorov sam je pa dober, ker vsak pride prav! ja ja...ti bi mogla politika špilat, ker čisto vse tako obrneš da je prov Aveš, da je bil rezervni scenarij za na faks, da če ne bom na nemščino sprejeta, bi šla na socilano delo, če pa še tja ne, pa na politologijo. Sam je fotr reku, da me pol iz bajte vrže ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:23:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Lilchy Luka je tko cortiš! Pridita v sredo v Kavala če le uspeta!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:23:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Aveš, da je bil rezervni scenarij za na faks, da če ne bom na nemščino sprejeta, bi šla na socilano delo, če pa še tja ne, pa na politologijo. Sam je fotr reku, da me pol iz bajte vrže ... zdej maš idealno za uresničit svoje želje. Bodo kmalu volitve, pa bi ziher z dobro kampanijo na RR dobila mnogo glasov
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:24:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, potem pa mora res mojega mlekarnarja spoznat, on že 8 let ne kadi, je ful karakter. Sicer pa vidva z mojim telovadita in se pejta diete, midva s tvojim vaju bova pa gledala in kakšnega prižgala zraven! A lahko še jaz plissss Stipe bo pa s Pino in mlekarnarjem kolo gonu ti si nehala!!! Janso? Kaj pa mi zdej Janeza Janšo omenjaš??? Sej ni on kriv za vse!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:24:04
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, potem pa mora res mojega mlekarnarja spoznat, on že 8 let ne kadi, je ful karakter. Sicer pa vidva z mojim telovadita in se pejta diete, midva s tvojim vaju bova pa gledala in kakšnega prižgala zraven! A lahko še jaz plissss Stipe bo pa s Pino in mlekarnarjem kolo gonu ti si nehala!!! Janso? pa si mioblubila, da se ga napijeva pa nakadiva, ko boš nehala dojit! A zdaj boš pa zahinavla, dolenjka?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:24:14
|
|
|
|
ella79
|
res je Luka tak cukrček
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:25:03
|
|
|
|
jencili
|
čer, vidim, da ste dons končno mal umirjene, da se vas da vsaj približno dohajat. No, jst sm ta glavno poštimala. Nohtki so lepi, je zadovoljen, zdej grem pa sam še srajco speglat, pod tuš in spat. Jutri bo veselo in morm bit spočita V tem trenutku tudi predajam svojo krono včeraj dobljenega boja z januarkami in iščem dobrovoljko, ki bo danes prevzela to funkcijo. Nč, bodite pridne, pa se javim v nedeljo. nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:25:05
|
|
|
|
ella79
|
jaz sem danes karakter..... NOČKO
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 22:25:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kaj pa mi zdej Janeza Janšo omenjaš??? Sej ni on kriv za vse! evo ti tebi tudi samo politika po glavi hodi. Pa glih nanj si pomislila!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?