|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
23.6.2008 9:56:55   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Nogomet - včeraj smo se okoli 21h vrnili s Snežnika, kjer je bilo ful luštno. Kako lepo so prenovili grad; če boste kdaj v bližini priporočam ogled; sploh je pa tudi okolica pravljična... meni je bilo všeč že pred prenovo, se je najboljša prijateljica tam poročila. Skratka, smo pripravili žar, vrgli gor par čevapčičev in hrenovk, prinesli na vrt televizor, povabili par sosedov in gledali tekmo. Noben ni bil zagret, zato smo se glede na to, da nas je bilo pet naključno v rdečih majicah, odločili, da navijamo za Špance. Sicer nimam pojma o nogometu, ampak se mi je že pred podaljški zdelo, da igrajo bolje kot Italijani. Pa ne me zdaj napast.

kaj čmo te napadat, če je pa resuser posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
23.6.2008 9:59:36   
Oranža
no pa dobro jutro,

dons je pa vročeuser posted image user posted image user posted image

Tintin mi smo bli od 11h do 16.30, smo se tud not kopali, s tavelikim pa še zuni, sej veš tobogani pa touser posted image user posted image

grem......

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
23.6.2008 10:00:29   
Oranža
Aja Kanarka zmer te pozabim vprašat: a si žaube dobla?

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
23.6.2008 10:05:04   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

V petek smo bili v Zoo-ju..pa nisem nobene znane srečala...na srečo smo bili pred dežjem doma...je blo fullll luštn in res se je velik dogajal..pa še našega predsednika sem srečala g. Turka..user posted image user posted image user posted image

Ja potem si bila pa tam ravno takrat kot Ajtak in jaz. Midve sva ga tudi srečali, med bazenom morskega leva in otroškim živalskim vrtom. Škoda, škoda, bomo morale pa kdaj ponoviti Trubarjevino; kaj praviš na četrtek ali petek dopoldne, če bo vreme, seveda.

Mimogrede, ali je katera v stiku z Žirafo, se mi zdi, da od nje ni bilo nobenega glasu že več kot en mesec. Ali je poroka že mimo?

Martin user posted image , ampak vseeno med zobatimi novembrčki vodijo punce user posted image

Kanarka, ful dober podpis in kako zelo res.

Aja, pa ker sem zadnjič zabentila čez mojega, ga moram ful pohvalit, včerajšnji dan je bil prav sanjski; sem dobila briljantni prstan in je rekel, da zato, ker sem mu rodila tako lepo hčerkico. Sicer ni zelo zgovoren tip, tako da so mi kar solze prišle na oči.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
23.6.2008 10:10:00   
BrinaS
BrinaS - jaz imam ovsene kosmiče od Milupe in jih pripravim enako kot npr. rižolino, vmešam v toplo mleko in je to to, ker so že zdrobljeni.

Aha, mislim pa da je Rozika omenila, da cele skuha, ali pa si samo domisljam. Prakticiram pa od Alnature 4 zita z nehomogeniziranim mlekom in jih zelo rada jeuser posted image

Nogomet - jaz pa sem si vceraj pri nogometu prinesla likalno desko pred televizor in tako zlikaka cel kup. Ko pa so bile na vrsti 11 metrovke pa je bilo celo sosesko slisat ko so dali Spanci gol. Kako je bilo sele v Spanijiuser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
23.6.2008 10:11:32   
BrinaS
Aja, pa ker sem zadnjič zabentila čez mojega, ga moram ful pohvalit, včerajšnji dan je bil prav sanjski; sem dobila briljantni prstan in je rekel, da zato, ker sem mu rodila tako lepo hčerkico. Sicer ni zelo zgovoren tip, tako da so mi kar solze prišle na oči.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
23.6.2008 10:48:17   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS
Prakticiram pa od Alnature 4 zita z nehomogeniziranim mlekom in jih zelo rada jeuser posted image

Aha, so super, smo že izpraznili eno škatlo. Trenutno kombiniram 3/4 rižolino, 1/4 keksolino, pa je tudi ok.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
23.6.2008 11:10:20   
nicolina
Ojla,
mi smo se tud skor cel vikend potepali, jeblo prav luštno. Tin se je tud včeraj kopal v bazenčku. user posted image
Moram reč, da je koža mal boljša, sem pa tudi jaz na dieti brez pšenice in jajc. bomo vidli, če bo kaj bolje, samo rezultati se itak pokažejo šele v 3 tednih.

Mamuška in Tanayya, welcome back. user posted image
Tintin  user posted image user posted image  za magistersko.

Čestitke, tudi vsem za zobke in tistim, ki prespijo celo noč. Pr nas to ne bo še dolgo, čeptrav je danes lepo spal, z hranjenjem ob 2 in ob 6, potem sva oba potegnila še do 9.

Jaz sem pa v petek dobila user posted image  in me kar zaliva. Nisem imela še nikoli tolk močno, ampak HB me vsaj boli ne nič. Porabila sem že 5 paketov vložkov. A ste ve prvo tud imele tolk močno?

Nč, šibam mal pospravit in pripravit za kosilo...

Naš jedilnilnik:
malica:  melona, banana
kosilo: ajdova kaša z bučkami
večerja: Hippova kašica
vmes dojenje

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
23.6.2008 11:16:03   
sonchek
dan...

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

V petek smo bili v Zoo-ju..pa nisem nobene znane srečala...na srečo smo bili pred dežjem doma...je blo fullll luštn in res se je velik dogajal..pa še našega predsednika sem srečala g. Turka..user posted image user posted image user posted image

Ja potem si bila pa tam ravno takrat kot Ajtak in jaz. Midve sva ga tudi srečali, med bazenom morskega leva in otroškim živalskim vrtom. Škoda, škoda, bomo morale pa kdaj ponoviti Trubarjevino; kaj praviš na četrtek ali petek dopoldne, če bo vreme, seveda.

user posted image Ja jaz sem ga pa srečala pr morskih levih user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja komot...sicer bomo šli po vsej verjetnosti za kakšen dan na morje..ali v čet. ali v pet....ampak ni panike..se slišmo...user posted image
oooooooooooooooooooooo kako lepšo romantično.....zelo lepo od tvojega dragega user posted image user posted image user posted image ,
hmmmmmmmmmmm kaj je že to romantika user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

je pa zahtevala predzajtrk (ane, Sonchek user posted image ).

jaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

lep dan...grem naši miški pripravit nekaj za jest...pa mojma nimam kaj...
A iz špargljev se da kaj narest za njo...? user posted image

papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
23.6.2008 11:59:19   
Tanayya29
Čaw!

No,en lep vroč pozdrav iz Medvod,ventilator laufa,klime nimamouser posted image .

Taj je prebolel šesto bolezen,sedaj je spet zdrav.
No,spanje,je pri nas slabše,se zbuja,sicer nazaj zaspi,vendar ni več spanja,tako kot je bil mali dojenček.

Kako jih oblečete za spat v tej vročini?Ponoči mislim?

Jaz ga pomoje preveč oblečem,pa bom danes poskušala manj....verjetn mu je vroče,pa slabo spiuser posted image user posted image .

Nicolina,kakšni so rezultati alergije??
Anit28,super te je blo videt,Urban je fulll srčkanuser posted image ,hvala za skutouser posted image user posted image .Jaooo,ta tvoja je pa tut zoprna,nekam jo pošlji(ja,ko bi blo tako enostavno ane?)....

mama11,jaz tut vse preberem....user posted image user posted image ,danes nova laufauser posted image user posted image user posted image user posted image .....

jau morm it,pol še pridem nazaj,

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
23.6.2008 12:02:44   
tintin
Dober dan še od mene,
midva sva že nazaj iz ture, sva šla do Mullerja obnovit zaloge....user posted image
Uff, ko vas berem in vse govorite o močni user posted image me je kar malo strah, jaz je še nisem dobila....in je nič kaj ne čakamuser posted image
Sicer pa zdajle naš mladič spi, zunaj je pa noro šundr ker z vapom pucajo balkone (jih bodo potem obnovil).

Zunaj je pa vroočččeeee....bil prav pasalo malo osvežitve......v sredo gremo mogoče na Vrbsko jezero, je skor malo bližje kot morje...pa z mojim imava 3.obletnico porokeuser posted image (ja, na praznikuser posted image ).

Uživajte v senčki...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
23.6.2008 12:04:26   
tintin
Za spat - pižamca s kratkimi (enodelna - kr hlače in kr rokav) in ta tanka spalka iz Hm. Ja tudi pri nas se zbujamo, ampak samo dokler midva ne prideva spat, pol je mir do jutra...zbuja se pa ker se začne kobacat po postli in potem se butne v en rob, pa v druzga....user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
23.6.2008 12:50:14   
kanarka
Jutrooo!

Pr nas smo vsi neprespani. Tuki je bilo res vojno stanje ponoči. Sej niso normalni. Pa sej je sam fuzbal. Mala mi tut sploh ne more zaspat. Se mi že pol ure dere ko nora. Čist je sesuta. Jst pa tut. Ampak žal mene ne čaka spanje.

Oranža..ja sem dobilauser posted image . Sam je še vse original zapakirano. Še nič nisem pogledala in poskusila. Nimam časa.

Mama11...joj. Priznam, da jaz nič ne berem in sem nekje slišala, da bo mamica ali pa mogoče preslišala in da je bilo rečeno, da je že. A je novemberkauser posted image ? Ja, kako je pa potem bila na koncertuuser posted image .

Spanje...no glede na poletne temperature, naša spi samo v bodyu in nepokrita. Če jo pokrijem, se v sekundi odkrije ali pa zbudi, ker ji je vroče. Še nisem videla, da bi se dojenček tako potil. Po glavi ima kapljice.

Jaz že Babyvac-a nisem 1 mesec zalaufala. Po mojem, ker je tuki tako suh zrak, se ji sploh nič ne nabere noter. Drugač pa še vedno kriči ko nora. A ni to ena zadnjič spraševala? Sem hitra, a ne.

Anit28...ne sekiraj se za tisto od brata. Sej veš, Arabela se tut ni. Je bla ful skuliranauser posted image . Se spomnim, da sem si kot otrok zamišljala, da če kakšna dobra vila lahko izpolnila samo eno željo, bi ji rekla, da zrihta Arabelin prstan, ker potem bi si jih lahko sama izpolnila še tistoč in tisoč. Tolk o otroški skromnosti.  

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
23.6.2008 13:17:39   
naraščaj
sam na hitr se javim, vas mam kr par strani za prebrat,

Je tok vroče, da za pop..... klimo laufam, ko za stavo.pol se pa seliva iz prostora v prostor. da se ji izogibava.

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Za spat - pižamca s kratkimi (enodelna - kr hlače in kr rokav) in ta tanka spalka iz Hm. Ja tudi pri nas se zbujamo, ampak samo dokler midva ne prideva spat, pol je mir do jutra...zbuja se pa ker se začne kobacat po postli in potem se butne v en rob, pa v druzga....user posted image
enaka jst, sam ji je zgleda še vroče. mah ne vem no. rogovili not, ko da je na prvenstvu

mah grem ker se dere v stajici - neče bit notuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
23.6.2008 14:52:54   
barika
Dober dan!
eno vprašanje za SCUBO...za kaj se uporabljajo obroči za potapljatuser posted image user posted image user posted image , meni to zgleda kot ena fajn igrača za Martinauser posted image  user posted image

Glede spanja...Martin je včeraj spal v kratkih hlačah in majici brez rokavov (27°C), pokrila sem ga z dekico, pa se je v 2 sekundah odkriluser posted image user posted image ...

uživajte

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
23.6.2008 14:55:50   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Oranža..ja sem dobilauser posted image . Sam je še vse original zapakirano. Še nič nisem pogledala in poskusila. Nimam časa.

No samo da si dobilauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Zunaj je pa vroočččeeee....bil prav pasalo malo osvežitve......v sredo gremo mogoče na Vrbsko jezero, je skor malo bližje kot morje...pa z mojim imava 3.obletnico porokeuser posted image (ja, na praznikuser posted image ).

Mi smo mislil it včerej pa smo se pol odločli za Snovnik. Še nikol nismo bli gor in nimam pojma al je samo za sprehajat al se lohk tud kje dol počiš alla Bled, Bohinj varianta. No če si bolj domača tam prosim povej, ker bi res en dan šli gor samo po vročini mi ni glih za sprehode, bi pa šla da si ogledam pa  da se kje mal dol počmo pa tko...k baje je prelepooooooouser posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
23.6.2008 15:08:19   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Dober dan!
eno vprašanje za SCUBO...za kaj se uporabljajo obroči za potapljatuser posted image user posted image user posted image , meni to zgleda kot ena fajn igrača za Martinauser posted image  user posted image

Barika to vprašanje nameravam postavit v lidlu če bom kaj tam ker nimam pojma  Sem pa gledala v katalogu že prejšnjo rundo. Potapljam se 4 leta, vprašala sem inštruktorja res da mu nisem pokazala slikce, sem samo opisala), pa nihče o tem še ni nič slišal. Mogoče ve BrinaS ?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
23.6.2008 15:09:33   
tintin
Oranža mi smo tud včeraj mislil it na Vrbsko...pa smo prepozno vstali...
Na Vrbskem še nismo bili na kopanju, se pa dostikrat tam ustavimo če smo blizu Celovca . So pa tam 3 kopališča, voda ima 21 stopinj trenutno. Sicer pa zihr kaj tudi na spletu piše... http://www.woerthersee.com/

men je tudi gor luštno...ko bi bla na morjuuser posted image

Aja odkrila sem še ene ful fajn in pocen plenice...zadnjič sem jih v Aut kupila...Babysmile od drogerije Schlecker. Je pa 66 komadov 6 evrov, so elastične v pasu tko k Pamperske, ful mehke in fajn vpojne.

Zdej pa grem, naš plazilec je tečkouser posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
23.6.2008 15:11:36   
tintin
Aja Oranža, zdaj sem prebrala na spl strani da je celo 8 plaž...user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
23.6.2008 16:18:48   
levčica
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Dober dan!

Barika to vprašanje nameravam postavit v lidlu če bom kaj tam ker nimam pojma  Sem pa gledala v katalogu že prejšnjo rundo. Potapljam se 4 leta, vprašala sem inštruktorja res da mu nisem pokazala slikce, sem samo opisala), pa nihče o tem še ni nič slišal. Mogoče ve BrinaS ?

Te obroče se uporablja (vsaj mi to delamo) za to, da ga vržeš v vodo (ki je bol ali pa manj globoka, odvisno od znanja otrok), otroc ga pa stavhajo ven. Jim je zelo zaninimivo, ker se radi potapljajo. Pa kakega otroka, k ne upa glave potopit prpraviš do tega, da v nizki vodi pod vodo pogleda, da najde ta obroč. So tko mal težji da se lapo potopijo pa fajn se jih vidi pod vodo ker so tko pisani. Evo tok od mene na hitrco.

Pa še hvala za dobre želje, Matic ma še vedno vročino, mogoče je 6ta bolezen ampak je vročina pod 38,5 (za zdaj - HB).

Če ne moreš pomagati, pa vsaj nagajaj! Važno je sodelovati!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
23.6.2008 16:56:41   
GB
Dobr dan . Evo ,da se na brzino mal oglasim . Tianna ma mal zamasen nosek in je nekam prstjena user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam,da jo cim prej mine .

Oranza : joj kako si me presenetila ( me vsaj en pogresa tuki gor user posted image user posted image )

Sploh se mi ne gleda vec nogometa - navijala sem za hrvate - so izpadli , navijala za Italijane _ so izpadli . Zdej pa nevem vec za koga naj navijam.  Bom pa kr za Ruse a ne ?

Aja bila sem danes pri zdravniku in je rekel ,da sem dobro opravila operacijo in da je vse ok in naj samo merkam , kako strizem nohte user posted image user posted image

No grem , bom kasneje se kej napisala

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
23.6.2008 17:31:03   
ajtak
NAŠI LEVČKI
user posted image
01.10.2007
MURENČEK rd. 28.11.81
Staš
01.10.07- 2040 g 44 cm
1m 1t.- 3350 g 51 cm
3.m 1t.- 5200 g 59 cm
5.m.- 6300 g 65 cm

7.10.2007
MAMUŠKA rd. 18.08.71
Dominik        user posted image user posted image
07.10.07 2670 g 50 cm
6.t.- 4100 g 57 cm
3.m- 5715 g 62 cm
5.m.- 6700 g 65 cm
6.m.- 7100 g 71 cm
8.m.- 8500 g 73 cm

16.10.2007
ZIRAFA76     rd:07.09.76
Izabela
16.10.07- 2450 g 47 cm
1.m.- 3800 g 50 cm
2.m.- 4470 g 55 cm
3.m.- 5080 g 59 cm
4.m.- 6080 g 64 cm
5.m.- 6990 g 67 cm
6.m.- 8100 g 72 cm

user posted image
24.10.2007
LAUBICA rd. 20.01.72
Timon            user posted image user posted image
Rojstvo- 3640 g 52.5 cm
1.m.- 4725 g 55 cm
2.m.- 5770 g 57 cm
3.m.- 7040 g 63.5 cm
4.m.- 7700 g 64.5 cm
5.m.- 8170 g 66 cm
6.m.- 8520 g 67 cm
7.m.- 9000 g 70,5 cm

27.10.2007
SLIVA10 rd. 25.11.75
Anže
27.10.07- 2910 g 50 cm
1m.- 4820 g 52 cm
3m.- 7250 g 60 cm
4.5m.- 8540 g 63 cm
5m.- 8890 g 65 cm
7.m.- 10380 g 70 cm

28.10.2007
MARTITA rd. 20.9.78
Maja         user posted image user posted image
Rojstvo- 3530 g 53 cm
1.m.- 3920 g 54,5 cm
2.m.- 4810 g 58 cm
3.m.- 5430 g 60,5 cm
4.m.- 6100 g 64 cm

30.10.2007
GRUŠKA rd. 06.09.75
Taja
30.10.07- 3570 g 50 cm
1.m.- 4510 g 53,5cm
2.m.- 5510 g 56,5cm
3.m.- 5820 g 59,5cm
4,5.m.- 6130 g 62 cm
6.m.- 6820 g 63 cm

SONI rd. 25.8.1976
Lan            user posted image user posted image
30.10.07- 2650 g 47 cm
1.m.- 3800 g
2.m.- 5270 g
3.m.- 6500 g 61,5 cm
4.m(26.2.)- 7130 g 62 cm
4,5.m.- 7400 g 64 cm
6.m.- 8100 g 68 cm

Patricija         user posted image user posted image
30.10.07- 2350 g 47 cm
1.m.- 3165 g
2,m.- 4120 g
3,m.- 5450 g 59,5 cm
4,m.- 5900 g 60 cm
4,5.m.- 6150 g 62 cm
6.m.- 6700g 65 cm

ANIT28
Urban
30.10.07 3390 g 51 cm
2.m.- 5370 g 60 cm
3.m.- 6350 g 63 cm
4,5. m.- 7150 g 65,5 cm
6.m.-7630 g 69 cm

1.11.2007
JOOLY rd. 20.04.1978
Kim               user posted image user posted image
01.11.07 2690 g 48 cm
1.m.- 3700 g 52 cm
3.m.- 5450 g 62 cm
4,5.m.- 6250 g 63 cm
7.m.- 7450 g 68 cm

4.11.2007
BABUKA
Taja
rojstvo- 3500 g 52 cm
1.m.- 4380 g 52,5 cm
2.m.- 5000 g 60 cm
3.m.- 6000 g 60,8 cm
4.m.- 6200 g 61 cm
5.m.- 6840 g 65 cm
6.m.- 7220 g 65,6 cm

5.11.2007
MMAJAA rd. 17.10.78
Žan Luka          user posted image user posted image
5.11.07- 3430 g 51 cm
1.m.- 4490 g 54 cm
2.m.- 5530 g 58 cm
3.m.- 6280 g 60 cm
4.m.- 6780 g 64,5 cm
6.m.- 7540 g 68 cm

6.11.2007
TANAYYA29 rd. 30.12.78
Taj Tristan
06.11.07- 3130 g 49 cm
1.m.- 4160 g 54,5 cm
2.m.- 5260 g 58 cm
3.m.- 5650 g 61,5 cm
4.m.- 6280 g 63,5 cm
4,5m.- 6550 g 65 cm
6.m.- 7300 g 68 cm

MOJVAL rd.30.06.75
Neža
06.11.07- 3580 g 53 cm
1.m.- 4630 g 57 cm
2.m.- 5100 g 60 cm
3.5 m.- 5620 g 62 cm
4.5 m.- 5920 g 64 cm
6.m.- 6240 g 66 cm

8.11.2007
TINTIN rd. 22.07.80
Vasja           user posted image user posted image
8.11.07 4200 g 54 cm
6 t.- 5270 g 59 cm
3 m.- 6780 g 66 cm
4m.- 7700 g cca.69 cmD
4,5m.- 7300 g 69,5 cm
6.m.- 7995g in 71,5 cm

PAVLYNA
Larisa    user posted image user posted image
8.11.07- 3280 g 52cm
1. m.- 3930 g 54cm
2.m.- 4910 g 58cm
3.m.- 6110 g 62cm
4.m.- 6630 g 64cm
5.m.-7150 g 66 cm
6.m.- 7600 g 68 cm

9.11.2007
KESI
Tian
9.11.07- 2900 g 52 cm
1.m.- 4000 g 53 cm
2.m.- 5770 g 56 cm
3.m.- 7400 g 61 cm
4.m.- 8140 g 65 cm

10.11.2007
POTEPINKA rd. 29.9.74
Mark            user posted image user posted image
10.11.07 -3140 g 50 cm
1.m.- 4510 g 57 cm
2.m.- 5600 g 58 cm
3.m.- 7150 g 66 cm
5.m.2.t.- 9600 g 71 cm 
7.m.- 11100 g 74 cm

11.11.2007
KIMI6 rd. 19.08.78
Enej
11.11.07 3250 g 52 cm
1.m.- 5350 g 52 cm
3.m.- 5300 g 57 cm

14.11.2007
LEVČICA  rd.  24.7.72
Matic
14.11.07- 3440 g    52 cm
1.m.- 4370 g 54 cm
3.m.- 6630 g 61 cm
4.m.- 7230 g 64,5 cm
6.m.- 7500 g 66,5 cm

16.11.2007
MANCA rd. 05.02.1982
Maja                 user posted image user posted image
16.11.07- 3590 g 54 cm
5 t.- 5115 g 56 cm
2.m.8d.- 6270 g 60 cm
3.m.12d.- 7140 g 65 cm
4.m.3,5t.- 8140 g 67,5 cm
6,5.m.- 8900 g 70 cm

KANARKA
Sara             user posted image
16.11.07- 2705 g 47 cm
1.m.- 3400 g 53 cm
2.m.- 4975 g 56 cm
4.m.- 6700 g 63 cm
6.m.- 8400 g 66,5 cm

MARINCI rd. 30.10.81
Jan                      user posted image
16.11.07- 3110 g 49 cm
1. m.- 4580 g 54,5 cm
2. m.- 6030 g 59 cm
3. m.- 6850 g 62,5 cm
4,5m.- 7800 g 65 cm
5.m.- 8260 g  ?
6,5.m.- 9100 g 71 cm

17.11.2007
AJTAK rd. 22.03.83
Tjaš            user posted image user posted image
17.11.07- 4280 g 55 cm
1,5m.- 5900 g 59 cm
3.m.- 7650 g 65,5 cm
4.m.- 8300 g ?
5.m.- 9000 g ?
6.m.- 9700 g 72 cm

MAMA11 rd. 24.6.75
Tamara              user posted image user posted image
17.11.07- 3870 g 55 cm
3.t.- 4200 g 55 cm
2.5m.- 5025 g 59 cm
4.m.- 6190 g 63 cm
5.m.-  7155 g 65 cm
6,5.m.- 7990 g 67 cm
7.m.- 8400 g

20.11.2007
BARIKA 24.10.84
Martin         user posted image user posted image
20.11.07- 3905 g 51 cm
1.m.- 5290 g 58,5 cm
2.m.- 6730 g 61,5 cm
3.m.- 8100 g 66 cm
5.m.- 9000 g 70 cm
6,5.m.- 10100g 74 cm

22.11.2007
NANA LIZA rd. 26.5.76
Tevž           user posted image user posted image
22.11.07- 2940 g 50 cm
1.m.- 4965 g 56 cm
2.m.- 6220 g 58,5 cm
3,5.m.- 7330 g 62 cm
4.m. - 7535 g 64 cm
5,5.m.- 8350 g 68 cm 

user posted image
23.11.2007
NARAŠČAJ rd. 26.5.80
Taja                  user posted image
23.11.07 3670 g 51cm 
1.m.- 3830 g 57,5 cm
2.m.- 5500 g 60 cm D
3.m.- 6000 g 62 cm D
3,5.m.- 6250 g 62,5 cm
4.m.- 6700 g 65 cmD
5.m.-7100 g 67 cm
6.m.- 7500 g 68 cm

ALEKS28   rd. 14.01.79
Staš
23.11.07- 3240 g 49 cm 
1,5m- 4500g 55 cm
2.m.- 5000 g 59 cm
3,5.m.- 5730g 62 cm
5.m.-6350 ?

6,5.m.- 6930 g 67 cm

24.11.2007
ROZIKA12     rd. 12.08.71
Neža
24.11.07- 3480 g 53 cm
1.m.- 4200 g 53'5 cm
2.m.- 4900 g 56 cm
3.m.- 5470 g 59 cm
4.m.- 5740 g 62 cm
4.m.1t.- 6060 g 62'5 cm
5,5.m.- 6500 g 65 cm

26.11.2007
DEBELUŠKA rd. 25.09.76
Erna           user posted image
26.11.07- 3810 g 54 cm
1,5.m.- 5350 g 56 cm
2,5.m.- 7200 g 61,5 cm
5.m.- 9170 g 66,5 cm
6,5.m.- 10190 g 70 cm

SONCHEK rd. 01.10.77
Neli
26.11.07 3070 g 50 cm
1,5 m.- 3920 g 54,3 cm
2.m.- 4535 g 57 cm
3.m.- 5250 g 59,5 cm
4,5m.-6000g 63,5 cm
6.m.- 6600g 67 cm

28.11.2007
NICOLINA rd. 14.01.76
Tin
Rojstvo- 3250g 53 cm
1.m.- 4650g 56 cm
2.m.- 5650g 61 cm
3.m.- 6300g 63 cm
4.m.- 7300g 68,5 cm
6.m.-  8500 g 72 cm

SCUBADIVER rd. 4.9.75
Lana            user posted image user posted image
28.11.07- 3350 g 51 cm
1.m.- 4980 g 55 cm
2.m.- 6660 g 58 cm
3.m.- 7840 g 61 cm
4,5.m.- 8720 g 66 cm
6.m.- 9940 g 68 cm

GB
Tianna         user posted image
28.11.07- 4280 g cca 55cm
1.m.- 5100 g 58 cm
2.m.- 5560 g 61 cm
3.m.- 5750 g 63 cm
4.m.- 5850 g 66 cm

1.12.2007
BRINAS rd. 21.02.71
Tina             user posted image user posted image
01.12.07- 3950 g 54 cm
1.m.- 4800 g 57 cm
2.m.- 5180 g 59 cm
3.m.- 5700 g 61 cm
5.m.- 6700 g 65 cm
6,5.m.- 7100 g 67 cm

3.12.2007
DAJICA rd. 09.07.78
Kaja                user posted image  user posted image
03.12.07- 3210 g 51 cm
1.m.- 4125 g 56 cm
3.m.- 5290 g 61.5 cm
4.m.- 5780 g 63 cm
5.m.- 6040 g 65,5 cm 

8.12.2007
ORANŽA rd. 11.03.76
Timon
08.12.07-3720 g 52 cm
1.m.- 4815 g 57 cm
3.m.- 6020 g 61,5 cm
4.5.m.- 6690g 64 cm 
6.m.- 7020 g 68 cm

18× user posted image       20×user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
23.6.2008 17:32:34   
Laubica
Z zeno sva sedela v fini restavraciji, zena se je ozrla naokrog in pri bliznji mizi opazila prijetno opitega moskega.
Med vecerjo pa je kar naprej pogledovala k temu gospodu.

Koncno sem dejal: " Draga, opazil sem, da ze kar nekaj casa pogledujes tega moskega. Ali ga poznas?"

"Ja," je odgovorila, "to je moj bivsi in tako pije ze odkar sem ga zapustila pred sedmimi leti."

Dejal sem:" To je pa izredno! Ne bi si mislil, da lahko kdo praznuje
  tako dolgo!"

Od takrat še ni spregovorila z mano.

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
23.6.2008 17:41:03   
ajtak
En lep pozdrav od nas user posted image .

Mi smo ze doma, malo prej kot je bilo planirano ker je pasje vroce in v sotoru ni za zdrzat...
Se je pa mali prav fajn drzal klub vrocini in novim zvokom (galebi so se glih ob 20h najbolj drli...). Res, pravi frajer!

Aja, sem ugotovila, da sem si drugi zobek prehitro prpopala... je predrl sele vceraj in mamo zdej 2 prav konkretni zagici...

Aja, opecena sem pa tko, k da nisem se nikol slisala za kremo za soncenje, pa sem bila skoz v senci namazana z ZF10, malega sem pa mazala z ZF 30 je pa qul - hvala bogu, ne vem kaj bi blo ce bi ga tkole zapeklo...

aja, barika, un paviljoncek je zakon!!!

No, lep dan se naprej, se se kaj javim...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
23.6.2008 21:31:32   
Tanayya29
dober večer!!!

Končno mam nekaj časa za RR ;).
Cel dan nekaj pospravljam in šibam naokoli,zdj pa gledam Poletje v Školjkiuser posted image user posted image user posted image ,ani super film,no men je,no...Mi,ko smo bili majhni smo se skoz igral Tomaže in Milene,jaz se fulll spomnim ene knjige,ki sem jo imela od Poletje v školjki...No,prav tak lep spomin je ta film.

Sicer sem pa še kar v šoku,sosed je z ženo pil kavo na balkonu,in ga je kap,umrl je ženi v naročju,star 52let,3 sinovi itd....tako,da smo kar vsi v šoku(doma je bil v sosednjem bloku).....

Pa s Tajem sva zgubila novo kapo s šiltom.....pa tko lepa je bla od disneya,sem kr jezna nase,k tok slabo pazim,tamal si jo v vozičku skoz iz glave vleče,enkrat jo je pa na tla očitn vrgu....no,mogoč smo jo tudi kje založil med cunjami v stanovanju,no upam.

Debeluška super slikice iz ZOOjauser posted image user posted image user posted image .

Tintin bravo,si pridna,res!!!

Sem Taju kupla čevljčke ciciban(madonca so dragiuser posted image user posted image user posted image ).....

Joj,grem gledat film,pa kapo iskat....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.