anit28
|
DJ. Kafečk, zajtrk in sveže iztisnjen sokec za vas Levinje. IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Aja, da vam povem, da smo včeri imeli tuki Jeniffer Lopez in Marka Anthoniya. Za našim blokom je stadion in je bil koncert. 2 tedna nazaj pa Jamiroquai (ne vem, če sem prav napisala). Zdej imamo celo poletje same koncerte. Joj, kaj berem, Jamiroquai čisto blizu tebe, sem ti kr mal fouš. Sem bla že na dveh njegovih koncertih in komaj čakam naslednjega. Aja, a vi se še spomnete Arabele, tiste Češke, ki je imela tak prstan, da se je lohk kr preslikala kam drugam? No jaz si ga kr velikrat želim in tut sedaj bi ga, da bi se k Kanarki preslikala . Schuba, žal naju nisi mogla videt, ker naju ni bilo. Greva danes na morje in sem morala pakirat. Danes pa ne morem spati. Je od moževega brata partnerica tok glupa in tok žleht, da mi ne pusti spati. Saj si velikokrat rečem, da se nesmem sekirat zarad njene primitivnosti, pa kr ne gre. Živita pri moji tašči, katera jima pedena od spredaj in od zadaj. Se je pri 35. letih spovlna, da bi mogoče ona pa tut kaj skuhala, da ne govorim, da nikoli (oz. ene 2x je) ne pospravi po kosilu in pol men jajca lomi, ka sm za vse sama. Me vpraša včeraj R. brat, kje je pa, pa jaz rečem, da kje neki kot na koncertu in ona "Jaz jaz sem mislila da pa lika", sem enkrat na blogu objavla, da mi je kuhinjske krpe zlikal (prvič in zadnjič) in on zej men kr lika . Ko pa njej njena mamica pa tašča je pa vse OK. babji! Joj, sem se mogla mal spucat, ker če mojmu kaj rečem, pol si jaz vse samo domišljam al pa rečejo (tut tašča), jaj saj veš kakšna je. Ja pa jaz res nisem na svetu zato, da bi poslušala njene gluposti. Pa saj ne rečem, ko bi bla ona 100%-tna. No ja, dost jamranja Zej grem pa naprej pakirat, aja Tannaya fajn te je blo videt . Lep teden vam želim in papa
|