gruška
|
No, tale post sem imela kakšno dobro uro napisan, pa sem šele zdaj ugotovila, da ga nisem poslala ... sem vse drugo brskala po RR, pa hočem zdaj ugasnit računalnik in vidim, da imam še nekaj odprto ... Hvala punce za odgovore o kalamarih .... sem jih včeraj jedla Levčica, sem dons po treh dneh spet prižgala RR (ste si mal odpočile od mene ) in sem se tok nasmejala tvojemu ZSju ... a ste zrihtal? Upam, da je Matic kaj bolje Tintin za magistrsko .... Laubica, bravo za spanje .... jaz si kar ne predstavljam, da ne bi spali celo noč (Taja spi že od 3. tedna) ... upam, da boste zdaj vsako noč prespali Mama11 - se ti je pa odkupu tvoj, kaj (k si bla pa v soboto tok huda) Moj pije kavo z mlekom ali pa makjato - dve "nasprotji" Kanarka - lep podpis ... ena na RR ga ima napisanega v slovenščini, pa ne vem če je novembrka Dajica, super za krst Sonchek, a se dobiva jutri v Lj.? Ali pa v četrtek? V Supernovi? Mi gremo potem v soboto na morje, pa se bova mal težje dobili, ker bomo precej leteči tudi potem .... Naša Taja ne pije ravno rada iz lončkov alla Tupp., Avent, Nuk ... ful lepo pije iz kozarčka oz. kar iz plastenke Anit28 - saj veš zakaj imamo dva ušesa, a ne? Ne sekiraj se..... Nicolina, jaz sem imela ta prvo tok močno, za znoret ... druga je ful zamujala, bla tud precej močna, samo ne tok kot prva ... upam, da se uredi ... Mi smo tud postavli bazenček na vrt in otroc noro uživajo... Včeraj smo bli na morju, smo se kopal, pa nismo Tevža in Pike spravli iz vode.... tok sta uživala, da ju je blo užitek gledat.... Za spat ima Taja pižamco - pajac z dolgimi "rokavi in nogami" ... mi imamo hladno v hiši, pa ji ni vroče .... tud jaz imam dolgo pižamo... Levčica, hvala za razlago o obročih za potaplanje ... sem tudi jaz danes danes gledala v katalogu kaj je to.... Taja bo pa vsak čas dobila 1. zobek - ima že nabreklo dlesen, pa nemirno spi, se ful premetava in zajoka vmes.... Še to vam povem - ne morem verjet, da gre moj Tevž jutri zadnjič v 1. razred ... pa komaj se je rodil .... kako čas beži, noro ... no, pa da se še pohvalim oz. ga pohvalim - če ne bi bilo opisnega ocenjevanja, bi bil odličen ... bom jutri videla na spričevalu kako piše .... Zdaj grem pa spat.... NOČKO!!!