|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
23.6.2008 21:37:25   
Laubica
i smo ze doma, malo prej kot je bilo planirano ker je pasje vroce in v sotoru ni za zdrzat...
Se je pa mali prav fajn drzal klub vrocini in novim zvokom (galebi so se glih ob 20h najbolj drli...). Res, pravi frajer!
AJTAK-prosim podrobna navodila -kje je malček spal ,kaj si vzela od hrane za njega oz. kaj je jedel-ker gremo od petka do nedelje z malim šotorom pa sem kar nervoznaaaaaaaaaaa
TANAYA-sožalje za soseda

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
23.6.2008 21:54:35   
barika
dober večer, mi smo iz "hribov" Kunigundauser posted image  - Ajtak, veš kje je to?

TANNAYa, tole je bilo pa grozno slišatuser posted image user posted image user posted image user posted image (za gospo in otroke)

AJA Tanayya, zakaj pa Taj že rabi cicibanke????user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
23.6.2008 21:55:29   
Tanayya29
Barika zato jih rab,k so men všečuser posted image user posted image user posted image user posted image ,no jih bo rabu....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
23.6.2008 21:57:18   
Tanayya29
A še kdo gleda poletje v školjki?user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
23.6.2008 22:00:58   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

A še kdo gleda poletje v školjki?user posted image

Jaz gledam user posted image ....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
23.6.2008 22:02:21   
scubadiver
Tanyya sožalje za soseda, uboga družina.. Jaz gledam poletje v školjki. Sem bla kot mula čist nora na ta film, pa mi ga je zdej zanimivo po 100-letih spet gledat user posted image

Joj Ajtak prav škoda da ste piršli prej nazaj. Si pa predstavljam da je blo prevroče.

Bolj izkušene mamice..
a je kej takega kar je treba imet nujno sabo za na morje? Jest bom vzela Panadol baby če bi bla kakšna vročina al kaj takega.. a je kej razen pumpice za nahod? Kak sprej al kaj takega? Ker vem da eni spreji so, sam ne vem če že za tko majhne škrate.. A je še kej takega kar je treba met nujno sabo?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 2906
23.6.2008 22:07:02   
gruška
Scuba, jaz vzamem vedno s sabo svečke (paracetamol), pa Calpol sirup, Bepanthen in Tea tree kremo ... mislim, da nič drugega posebnega....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
23.6.2008 22:12:06   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Scuba, jaz vzamem vedno s sabo svečke (paracetamol), pa Calpol sirup, Bepanthen in Tea tree kremo ... mislim, da nič drugega posebnega....

Ojla,
no jest mam namesto calpola Panadol baby, ampak sej to je ista figa.. A svečke se dobijo brez recepta al rabim recept?

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
23.6.2008 22:13:08   
barika

samo to dvoje od naštetega, termometer, obliže (za naju), pa lekadol in aspirin migran za meneuser posted image ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
23.6.2008 22:14:11   
barika
pa če ne greš v kak zabačen kraj, lahko večino vse tam kupiš, da ne boš tovorna mulauser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
23.6.2008 22:15:57   
Tanayya29
Sem dodala v albumček slikico Taja in prababice od Taja(a nista luškana...).....

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
23.6.2008 22:24:56   
scubadiver
Tanayya kaj se pa greste v Medvodah: http://24ur.com/novice/crna-kronika/streljanje-v-medvodah-storilec-na-begu.html

Neposredna povezava do sporočila: 2912
23.6.2008 22:27:14   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Tanayya kaj se pa greste v Medvodah: http://24ur.com/novice/crna-kronika/streljanje-v-medvodah-storilec-na-begu.html

u mater,zdej se pa morm zaklent,madonca ja!!!!ma me je strah....

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
23.6.2008 22:31:55   
Tanayya29
No,sem prepričana,da se je to zgodil pred mačkami,jaz sem pa še ob osmih tam okol z vozičkom se sprehajala....user posted image user posted image user posted image user posted image

Me je že moj nauču,k je enkrat en žvižgu za  mano,pa sm se jst usajala,da naj bom raje tiho,da nam kakšno dobila....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2914
23.6.2008 22:33:22   
Tanayya29
No,pa je blo pr 24 ur,da ga še zmer iščejo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2915
23.6.2008 22:33:45   
Tanayya29
No,zdj me je pa strah.................pa še sama sm

Neposredna povezava do sporočila: 2916
23.6.2008 22:35:03   
ajtak

jaz sem vzela isto sam da sem dodala se zanzi baby proti komarjem.

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

mi smo ze doma, malo prej kot je bilo planirano ker je pasje vroce in v sotoru ni za zdrzat...
Se je pa mali prav fajn drzal klub vrocini in novim zvokom (galebi so se glih ob 20h najbolj drli...). Res, pravi frajer!
AJTAK-prosim podrobna navodila -kje je malček spal ,kaj si vzela od hrane za njega oz. kaj je jedel-ker gremo od petka do nedelje z malim šotorom pa sem kar nervoznaaaaaaaaaaa
TANAYA-sožalje za soseda

mamo sotor za 4osebe z dvema spalnicama, v eni spalnici sva bla midva, v drugi pa mali v prenosnem kinderpetu user posted image , podnevi pa je tud spal v kinderpetu(zunaj v senci) cez pa sem postavla un paviljoncek k ga je barika kazala zadnjic . Za jest sem vzela kasice za mesat z vodo (zajtrk vecerja), nekaj frutkov (ce bi se sli kam potepat in za na pot) kosilo pa je jedel isto ko mi (oz bi mu kaj dokuhala ce bi mi kaj takega jedl). Vodo sem mela ustekleniceno, sabo pa sem mela grelec za vodo in palicni mesalnik.
Tko da kar se opreme tice res ni blo tezav! Ce bi le lahko clovek okol 13h naredu temo in za kako urco al pa dve mal shladil (za ene 10°C user posted image ) bi sigurno se ostali user posted image .

Pa saj mi pravzaprav cist pase ker sem rdeca ko kuhan rak in probal smo tko da vem da ko bo mal starejsi recimo drugo leto ze ne bo vec tok tezav (ce pa bodo pa ni panike- pridemo domov user posted image ).
Itak mamo "ta prav" dopust planiran augusta v apartmaju user posted image , pa upam da bo voda bolj topla ker zdej sem sebe komi prepricala da sem sla plavat, mali bi pa itak zmrznu...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
23.6.2008 22:36:15   
Nana Liza
Čer! Vas moram malo pozdravit. Trenutno imam 5 minutčasa. Skoraj oba škratka že spita, en že drugi se uspava. Vroče je zapop. Čez dan sploh ne vem, kam bi se dali. Danes smo hodili kar po šoping centrih. :-)

Tevž ful uživa v vodi. Tako brca z rokamiin nogami in gleda svojo nagajivo sestrico, kaj počne. :-))) So pa počitnice zelo atkivne ob 2 malih nagajivcih. Priznam!

papa, pozdrav iz Zadra!

Neposredna povezava do sporočila: 2918
23.6.2008 22:37:52   
ajtak
aja se to, ponoci se full shladi tko da je sel spat v dolgi pizami in tanki sp. vreci cez kako uro sem ga pa s koutrom pokrila.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
23.6.2008 22:38:17   
kanarka
A sem jst mal blesava al kaj, da ne morem nobenega albumčka več pogledat. Vse mate zaklenjeno, gesel pa nč ne povete. A mamo novemberke kakšno univerzalno, pa sem ga spregledalauser posted image  
Niti debeluškinega iz Zoo-ja ne morem in tvoja Tanayya tut ne.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
23.6.2008 22:38:22   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

jaz sem vzela isto sam da sem dodala se zanzi baby proti komarjem.

A to je tist od Chicco-ta? Jaz sem glih danes kupila, pa sem vzela še tistega za po piku. Piše da je od 0 mesev naprej. Tko da upam da ni preveč škodljivo user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
23.6.2008 22:40:21   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: barika

samo to dvoje od naštetega, termometer, obliže (za naju), pa lekadol in aspirin migran za meneuser posted image ...

Ja, termometer tudi vzamem ... jaz sem pisala samo za otroke kaj vzamem ...

Scuba, svečke lahko kupiš v lekarni, če imaš pa recept jih pa dobiš brezplačno ....

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
23.6.2008 22:43:12   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

... pa upam da bo voda bolj topla ker zdej sem sebe komi prepricala da sem sla plavat, mali bi pa itak zmrznu...

user posted image Kje ste pa bli? Mi smo bli včeraj v Savudriji, pa je bla ful topla voda, sem tud Tajo namakala ...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
23.6.2008 22:45:51   
scubadiver

Ja, termometer tudi vzamem ... jaz sem pisala samo za otroke kaj vzamem ...

Scuba, svečke lahko kupiš v lekarni, če imaš pa recept jih pa dobiš brezplačno ....

Aha super. POtem jih bom šla kr kupit, da mi ni treba še do pediatra letat.
Sej sem tud jaz spraševala za otroka kaj rabim, zase in za mojega vem kaj rabim user posted image
Hvala Gruška, Ajtak, Barika user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
23.6.2008 22:46:18   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

Čer! Vas moram malo pozdravit. Trenutno imam 5 minutčasa. Skoraj oba škratka že spita, en že drugi se uspava. Vroče je zapop. Čez dan sploh ne vem, kam bi se dali. Danes smo hodili kar po šoping centrih. :-)

Tevž ful uživa v vodi. Tako brca z rokamiin nogami in gleda svojo nagajivo sestrico, kaj počne. :-))) So pa počitnice zelo atkivne ob 2 malih nagajivcih. Priznam!

papa, pozdrav iz Zadra!

Čao uživači .... lepo, da si se javila .... pa uživajte še naprej user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.