|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
22.6.2008 22:21:24   
kanarka
Sem dala en verz v Moj profil. Zakaj mi ga ne objavi???

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
22.6.2008 22:26:45   
Dajica
Hoj hoj!
Mi smo imeli danes krst in je uspel! user posted image Naj na kratko povem, kako je bilo. Skratka, sedimo v cerkvi v klopeh in zupnik ima svoj govor.... In Kaja kar naenkrat zaspi. Kmalu nas povabi, naj pridemo blizje. Kaja se kar spi. Zupnik jo poliva z vodico po glavi, Kaja se kr spi. Zupnik jo mazili po glavici, Kaja se kr spiiii.... Slikamo se, Kaja se spi.... Gremo ven iz cerkve, Kaja se koncno zbudi. Joj, mene je pa tko skrbelo, da bo jokala, na, ona pa je cel svoj krst prespala. user posted image
Je pa dobila od botrov verizico in avto, ki je kot gugalnik, al ga mi porivamo...no, moram se preuciti, skratka vec funkcij ima. Potem je dobila se od ostalih nekaj denarja, pa tricikel (full dober, ima lucke, musko, trobi, kosarica spredaj, zadaj....ampak pise, da je od 2let do 4 let-ma, mi jo bomo kar prej vozili v njem, k je tko fajn), gugalnico (od 6mesecev do 12let), pa 2 kompletka za oblect.
Fajn smo se imeli, le malce prevroce je bilo.Bom v kratkem dala kksne slikice v album. Je bila pa kot princeska, v roza belo oblekici,pa klobucek. Pa fullllll pridna cel dan!!!user posted image Vsi so jo samo gledali in se ji cudili, kako priden otrok je. Pa se zvecer je ful cvekala, brcala, se igrala. Potem je sledilo se kopanje, vecerja, dojenje in zdej spi kot top. Sej jaz bom pa kmalu tud. user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
22.6.2008 22:29:56   
Dajica
Aja levcica, sem pozabila povedat, da poznam tvoje bodoce sosede iz sosednjega dvojcka. user posted image

barika-user posted image za zobek

mamuska-welcome back

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
22.6.2008 22:30:45   
Dajica

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Sej se vidi, ce gres z misko na tvoj nick, se pojavi.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
22.6.2008 22:32:43   
sonchek

sej ti ga je...
Nisi ga dala v podps...če greš z miško na svoj nick ti ga napiše...
Če ga hočeš v podpisu, ga morš dat v drug stolpec v tvojmu profilu...
l.p.

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
22.6.2008 22:42:25   
sonchek
Hoj..
sam tok da se na hitrco javim...
Mi smo ok, nič posebno novega pri nas...uživamo tole toplo vreme...

V petek smo bili v Zoo-ju..pa nisem nobene znane srečala...na srečo smo bili pred dežjem doma...je blo fullll luštn in res se je velik dogajal..pa še našega predsednika sem srečala g. Turka..user posted image user posted image user posted image
drugače pa se zunaj kopamo in čofotamo 100/h user posted image user posted image user posted image
Zvečer pa ko se vse umiri pa mami v akcijo, peri, ribaj, likaj...user posted image user posted image user posted image

evo in tko nam minevajo dnevi....

Lep večer še naprej...
papa

p.s.: Gruška a boš ta teden kej v lj..al pol po praznikih se zmenva za un sprej...mi gremo pol mal na morjeuser posted image podaljšan konec vikenda...user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
22.6.2008 22:43:17   
Oranža
Čer,

Mi smo dons se kopali v Snoviku. Prvič tam, je blo luštno, smo zmatrani.....otroc in mož spijo jst pa še tle okol skačem pa mal pospravljamuser posted image .
Vsem dobrodošlice nazaj, Matic naj se čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image ,
Kaji pa poljubčke in čestitke za uspešno opravljen krstuser posted image user posted image user posted image .

Tko zdej grem pa še mal pred tv da vidim kdo bo v polfinalu - upam da italjaniuser posted image
VB kje si ? A si čist u fuzbal padla?user posted image user posted image

Nč vas pozdravljam in šibam se beremo ju3......
Nočko

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
22.6.2008 22:44:59   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

sej ti ga je...
Nisi ga dala v podps...če greš z miško na svoj nick ti ga napiše...
Če ga hočeš v podpisu, ga morš dat v drug stolpec v tvojmu profilu...
l.p.

Kanarka...sem vidla da ti je ratalo...superca podpis... user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
22.6.2008 22:46:06   
scubadiver
Dajica iskrene čestitke Kaji in seveda tudi vama za krst user posted image user posted image Kakšna pridna punčka user posted image

Levčica kaj pa je Maticu? joj upam, da bo kmalu zdrav. kar nekaj zbolevajo zadnje čase naši novembrkčki.. mi imamo kar srečo. .Samo en mali prehladek takoj na začetku - za božič drugega pa zaenrkat nič. Trkam na les...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
22.6.2008 22:46:56   
kanarka
Thxuser posted image . Sicer sem ga prej dala v podpis, pa ga tut ni blo, zato sem ga potem dala dol. No, glavno je, da ga zdej vidim.

Dajica bravo za tak krst. user posted image Kaji pa tako ali tako ne bi ostal v spominu. Ata Bog že ve, kako jih uspavatuser posted image .

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
22.6.2008 22:51:19   
potepinka
Čer

Lepo po vrsti

Vse dobrodošle nazaj iz dopusta
Martin čestitke za zobke
Kaja-čestitke za krst
Matic -tebi pa želim čimprejšnje okrevanje

Mark je boljši sam čist mal še nosek nagaja,včasih mal pokašlja drgač pa je dober
Je pa danes pogruntal ko je na vseh štirih mu rata da rokice pomakne naprej,ker prej je samo ritko v zrak dvigval in se guncal,potem se na prstke postavljal,skratka ful posrečen je.No mislim da bo kmal aktualno puzanje.

Sigurn sem še kaj pozabla.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
22.6.2008 22:51:30   
tintin
Halo še od mene,
zdej ko sem brez dela user posted image se mi ful manj da na RR pisat kot prej.user posted image ne res je hecen feeling, kar preveč časa mi ostaja.
Oranža tudi mi smo bili danes v Snoviku - med 16h in 18h. Samo smo se samo notri kopali....

Sicer pa smo postali kake par dni nazaj konkretni plazilci. No, zdaj je konec miru, moram ga imet skozzzzz na očeh, ker mi mimogrede kam uide...No, priden fant je počakal da mami magisterij do konca spišeuser posted image

Jedilnik včeraj in danes:
včeraj
kašica marelice, breskve, jabolko
špinača s krompirjem
2 mala fruchtzwergca
ml. kašica banana

danes
kašica breskve, banana, marelica
pečen krompir, bučka, mini pleskavica iz govedine narejena especially for Vasja
kašica bebivita maline, jabolko
ml kašica jabolko, banana

da se pohvalim, otrok se je naučil pit. Danes je spil 2.5 dl vode. Ključ do uspeha? Aventov magični lonček, ki ima bolj trd nastavek in tudi če ga grize ne teče ven, mora konkretno povlečt.user posted image

nočka vsem. šibam malo brat...za sprostitev...user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
22.6.2008 22:53:01   
kanarka
Tko zdej grem pa še mal pred tv da vidim kdo bo v polfinalu - upam da italjaniuser posted image

Si nora...bo tukaj takoj genocid nad Italjaniuser posted image
JAvi mi, kdo bo...jaz fuzbala zdej sploh ne gledam. Mam drugega dela dost. Sicer pa sej bom slišala. Če bo vse tiho, potem so Italjaniuser posted image

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
22.6.2008 23:08:21   
scubadiver

Si nora...bo tukaj takoj genocid nad Italjaniuser posted image
JAvi mi, kdo bo...jaz fuzbala zdej sploh ne gledam. Mam drugega dela dost. Sicer pa sej bom slišala. Če bo vse tiho, potem so Italjaniuser posted image

Men je pa danes prvič vseeno..
Včeraj sem bla ful žalostna ko so šli nizozemci domov, pa za portugalce mi je žal, danes bi pa privošlila obema ekipama.. jest se na fuzbal tok ne spoznam, pol pa navijam za tiste narode ki so mi simpatični.. To so mi pa tako italijani kot španci.. Je pa res, da španci nimajo nobenega luškanega fuzbalerja, italijani pa dva, to pa tud šteje user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
22.6.2008 23:22:00   
scubadiver
Kanarka fejt žurat, Španija gre naprej user posted image

Jest grem pa spat, sem čist zmatrana od tega fuzbala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2865
22.6.2008 23:32:36   
barika
men je pa prav "pasalo" da je šla španija naprej...tile italijani so mi ful antipatični user posted image user posted image

grem proti postelji... pa en stroj cot še morem oprat user posted image

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2866
22.6.2008 23:34:04   
kanarka
Joj Scuba, kako je tuki. Sploh nisem rabla gledat, da sem vedla, da so Španci zmagali. Ognjemeti, pa vse sirene od avtov tulijo.

Aja, da vam povem, da smo včeri imeli tuki Jeniffer Lopez in Marka Anthoniya. Za našim blokom je stadion in je bil koncert. 2 tedna nazaj pa Jamiroquai (ne vem, če sem prav napisala). Zdej imamo celo poletje same koncerte.

(Elizabeth Stone)

Neposredna povezava do sporočila: 2867
22.6.2008 23:36:23   
barika
Aja, da vam povem, da smo včeri imeli tuki Jeniffer Lopez in Marka Anthoniya. Za našim blokom je stadion in je bil koncert. 2 tedna nazaj pa Jamiroquai (ne vem, če sem prav napisala). Zdej imamo celo poletje same koncerte.

packa važnauser posted image user posted image user posted image ,ti kr privoščim, pa ne kr, ful ti privoščim...zastonj koncerti, pa verjetno niso slabi izvajalci (JL, in JQ sta mi fajn)user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
22.6.2008 23:43:49   
kanarka
Ma Barika, sej jst nisem šla, sliši se pa na moj balkon tut ne. Sicer pa nisem v stanju it nikamor, ker zvečer res kr dol padem. Nisem pa vedla, da je Lopezka tuki vsako leto...samo naslednje ne bo več, ker bo postala mamicauser posted image . Mamo pa tuki res same zvezde celo poletje in tut čez leto. Tk da mal sem pa res važnauser posted image .

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
23.6.2008 6:04:50   
anit28
DJ.
Kafečk,
zajtrk in
sveže iztisnjen sokec za vas Levinje.

Joj, kaj berem, Jamiroquai čisto blizu tebe, sem ti kr mal fouš. Sem bla že na dveh njegovih koncertih in komaj čakam naslednjega.
Aja, a vi se še spomnete Arabele, tiste Češke, ki je imela tak prstan, da se je lohk kr preslikala kam drugam? No jaz si ga kr velikrat želim in tut sedaj bi ga, da bi se k Kanarki preslikalauser posted image .

Schuba, žal naju nisi mogla videt, ker naju ni bilo. Greva danes na morje user posted image  in sem morala pakirat.

Danes pa ne morem spati. Je od moževega brata partnerica tok glupa in tok žleht, da mi ne pusti spati.
Saj si velikokrat rečem, da se nesmem sekirat zarad njene primitivnosti, pa kr ne gre.
Živita pri moji tašči, katera jima pedena od spredaj in od zadaj. Se je pri 35. letih spovlna, da bi mogoče ona pa tut kaj skuhala, da ne govorim, da nikoli (oz. ene 2x je) ne pospravi po kosilu in pol men jajca lomi, ka sm za vse sama.
Me vpraša včeraj R. brat, kje je pa, pa jaz rečem, da kje neki kot na koncertu in ona "Jaz jaz sem mislila da pa lika", sem enkrat na blogu objavla, da mi je kuhinjske krpe zlikal (prvič in zadnjič) in on zej men kr likauser posted image . Ko pa njej njena mamica pa tašča je pa vse OK. user posted image babji!
Joj, sem se mogla mal spucat, ker če mojmu kaj rečem, pol si jaz vse samo domišljam al pa rečejo (tut tašča), jaj saj veš kakšna je. Ja pa jaz res nisem na svetu zato, da bi poslušala njene gluposti. Pa saj ne rečem, ko bi bla ona 100%-tna. 

No ja, dost jamranjauser posted image

Zej grem pa naprej pakirat, aja Tannaya fajn te je blo videt user posted image .

Lep teden vam želim in papa

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
23.6.2008 9:41:52   
BrinaS
Dan,

pa kvala za kofetek Anit 28.
Pa ne sekiraj se zaradi svakinje. Povej ji, da ce je tvoj moz cez dan priden (pospravi, skuha, popedena otroka...) mu ti pa zvecer pomagas likatiuser posted image user posted image user posted image
Uzivajte na morju.

Mi odhajamo v sredo. Je bil pa tavelik v soboto v mini bazencku 4 ure. Ven in not, ven in not...  
Rozika - kako Nezi skuhas ovsene kosmice. Na mleku in zmiksas? Fino da uspavanje s ''tapkanjem'' po riti delujeuser posted image
Lepo se imej na Jinx-ih. Da ne pooluudiiiss...
Je imela enkrat njihova pevka narejeno mini oblekico iz samih kravatuser posted image

Tintin - tudi Tina lepo pije vodo iz aventovega ''magicnega'' cuclja, samo da ima mehkejsi nastavekuser posted image

Cestitke za spanje otrok Laubica, Narascaj (upam, da ni bilo samo enkrat),... in nove zobke!

Gruska - jaz samo skoljk se nisem jedla, pa bom tudi to kmalu skuhaliuser posted image  

Se en vroc dan nas caka

(odgovor članu anit28)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
23.6.2008 9:42:38   
mama11
Dobro jutro, dober dan. Dete je danes spalo bolje kot kadarkoli, imamo nov rekord 8 ur v kosu (če ne šteje ena zahteva za dudo vmes). Je spala od 22h-6h, ob 3h je pa dudo dobila. Ampak to meni ni nič pomagalo, ker sem bila od štirih na zelo rahlem spancu, ker sem imela joške čisto vroče in trde kot da so iz kamna. Sem pa rekla, da je ne zbudim za noben denar. To sem nazadnje naredila januarja, ko je spala 7 ur, potem je pa samo še skrajševala naslednje 3 mesece. Ravno, ko sem mislila, da bo treba zalaufat pumpo, je pa zahtevala predzajtrk (ane, Sonchek user posted image ).

Nisem pa vedla, da je Lopezka tuki vsako leto...samo naslednje ne bo več, ker bo postala mamicauser posted image .

Lopezka je že mamica, letos je s carskim dobila fantka in punčko. Ja, občasno preberem tudi kak trač časopis user posted image

Anit28, hvala za zajtrk. Ti se kar izkašljaj, zato pa smo tukaj. Ampak, kaj pa dela, da ti ob 6h zjutraj ne pusti spat??

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
23.6.2008 9:52:29   
mama11
Aja, pozdrave vsem povratnicam z dopusta.

Tintin, mi pijemo pa iz NUKovega lončka, ki ima tudi trd nastavek; super, ker ne poliva; ampak samo zdoma, sicer najbolj laufa kozarec.

Gruška - kalamare jaz že od začetka brez problema, ribe tudi, morskih sadežev pa ne maram.

Tapkanje - deluje, deluje, HB je potrebno vedno redkeje in za vedno manj časa.

BrinaS - jaz imam ovsene kosmiče od Milupe in jih pripravim enako kot npr. rižolino, vmešam v toplo mleko in je to to, ker so že zdrobljeni.

Nogomet - včeraj smo se okoli 21h vrnili s Snežnika, kjer je bilo ful luštno. Kako lepo so prenovili grad; če boste kdaj v bližini priporočam ogled; sploh je pa tudi okolica pravljična... meni je bilo všeč že pred prenovo, se je najboljša prijateljica tam poročila. Skratka, smo pripravili žar, vrgli gor par čevapčičev in hrenovk, prinesli na vrt televizor, povabili par sosedov in gledali tekmo. Noben ni bil zagret, zato smo se glede na to, da nas je bilo pet naključno v rdečih majicah, odločili, da navijamo za Špance. Sicer nimam pojma o nogometu, ampak se mi je že pred podaljški zdelo, da igrajo bolje kot Italijani. Pa ne me zdaj napast.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
23.6.2008 9:54:50   
mama11
Dajica user posted image , čestitke za dobro opravljen krst. Pa ful luškan nov avatar, vidim, da je bila Kaja res ful dobre volje.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
23.6.2008 9:55:46   
mama11
Hmm, a sem sama gor. Se vidi, da dete spi in da imam stanovanje pospravljeno. Nič, grem kak trač cajtng brat, vam bom povedala, če izvem, kdo znan je še rodil user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.