tana7
|
Pozdravljene! za nami je malce slabša noč. Spala je od 23.00 (midva od 24.00) do 3.10, takrat je že glasno godrnjala, zato sva šli papcat. Potem pa klasika...ni več tišine, godrnja, cmoka, mljacka,... In oči jo je spet odnesel v dnevno, da jaz lahko še malo spim... ampak je bil okoli 7.00 že jok... jo je previl, jaz pa nahranila, zdaj pa spi, midva pa Moj ni skoraj nič več spal po 4.00. Res ne vem, kaj je s tem njenim godrnjanjem in cmokanjem ponoči - tako se mi zdi grozno, da jo mora odnesti iz sobe, da lahko spim, ampak res ne moram spati ob njenih zvokih, pa se počutim prav grozno... kakšna mama sem glede Mustele pa: ali mi nimamo temenice, ali pa Mustela ne deluje glih... predvčerajšnjim zvečer smo ji namazali lasišče z Mustelino kremo, potem zjutraj pa še sprali to dol z Mustelinim šamponom za temenico (pena). Pa je bilo stabnje še vedno enako. Po tem, ko sem videla, da imate očitno nekatere od Mustele samo tale šampon za temenico in ne tudi kreme, sem se odločila, da ji včeraj zvečer še enkrat operemo lase s tem šamponom za temenico in danes zjutraj gledam, ima še vedno tisto po lasišču. 1. Ali je treba to večkrat ponavljat? - na navodilih nikjer ne piše, da se ponavlja to kuro 2. Ali mi nimamo temenice, ampak samo neko suho kožo po lasišču - kar bi mi bilo sicer čudno, pa tudi med laski sem videla nekaj "koščkov" ali pikic, podobnih prhljaju 3. Ali ... ne vem... kaj bi še lahko bil razlog, da je stanje nekako takšno kot pred uporabo Mustele A imate res samo šampon v peni proti temenici? Zakaj so meni prodali zraven še kremo, ki jo namažeš čez noč? Pa pustimo odgovor, da so pač dobri prodajalci
|