Anitka
|
Oj! Danes sem pa tako utrujena, da bom verjetno v sekundi zaspala, a ne za dolgo, saj bo naš Gal potem okrog dveh, pol treh že želel jesti. Jutri dopoldne pa gremo v MB v šopiiiiiiiiiing Ima ati jutri dopust, pa naju bo peljal. Komaj čakammmmm. Jana hvala za kompliment glede našega sončka. Jamic na ličkih pa nima Za srečanje v MB sem pa takoj za. Vas pa lahko povabim tudi v naše Prekmurje, da ga malce spoznate Hmmm ti pediatri pa so res hodili v različne šole Mi imamo pa predpisane 4 kapljice AD3. Bom še napisala obljubljeno vabilo za krst. Sem ga danes le našla Ves v belem bom sijal, mogoče tudi zajokal, ko botrca v rokah me bo držala, mamica in ati svečko bosta prižgala, gospod župnik pa zakrament prvi mi dal. Bog podaril nam novo je življenje, bitjece nežno in polno skrivnosti. _____ zdaj sonček je naš, srca nam greje in vsak dan novo prinaša veselje. Vabiva vas, da se nam datum, ob uri pridružite v cerkvi _______ in z nami delite trenutke, ko bo najin sin ____ prejel zakrament svetega krsta. Po slovesnosti pa vas vabiva na kosilo, ki bo v _____________ mamica in ati (imena) z _____ Zdaj pa grem, ker komaj še gledam. Nočko