|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
10.7.2008 18:03:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
ali katera pozna kakšen cd z otroškimi uspavankami

Odvisno kaj iščeš: klasično glasbo, nežne otroške pesmice, "panpipes" varianto,... Se pa da vse zvleči dol z eMule user posted image  Šverc komerc user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
10.7.2008 18:07:45   
tilči
mislila sem kakšne slovenske ljudske ne klasičnih,tiste smo dobili v porodnišnici

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
10.7.2008 18:16:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
mislila sem kakšne slovenske ljudske ne klasičnih,tiste smo dobili v porodnišnici

Mogoče tole še obstaja: KLIK

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
10.7.2008 18:18:26   
Čmrlika
Špelin@ hvala za AM.....so paene poimenovale s tem tud Aptamil...user posted image
sem glih uspela nekaj najt....
Vitamin D je v našem.D3 pa ne.....user posted image

Lara od katy vse najboljše za 2 meseca...user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
10.7.2008 18:52:19   
CatJa
Zdravo punce!

Se že kaj na razprodaje pripravljate? Naš mali je že skoraj vse cotke prerastel in nosi že št. 68. Sem nameravala it v H&M, danes pa sem slučajno zavila v BC, da vidim, kaj še imajo, ker potem na razprodajah itak nič pametnega več ne dobiš. In opravila fajn nakup - en kompletek kratke hlačke in majčka, ene dolge tanke hlačke in dve majčki s kratkimi rokavi -> za celih 18 € user posted image  Nisem vedla, da imajo akcijo kupiš eno, dobiš dve oblačili. No, tolk v info, če je katera tolk za luno kot jaz user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
10.7.2008 18:54:22   
Estrella*
Oj!

Danes smo se cel dan potepali po LJ. Mala je bila v varstvu pri kolegici in sem vmes enkrat prišla nazaj, da sem jo podojila tako, da ni pila AM in se je obneslouser posted image  Uspela sem tudi zapečatit naše počitnice, ki bodo 20.8 v Kemer- ju.

sesil: težko bi ti odgovorila na vprašanje glede plenic. Jaz bi na tvojem mestu kupila 2 in  3, ker boš tako edino zvedla ali ji bodo prevelke. 2 boš itak ponucala, 3 pa če bodo velike pa malo kasneje in je problem rešen.user posted image

Joj, mala kliče,,user posted image sem mislila, da spi.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
10.7.2008 18:59:31   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Zdravo punce!

Se že kaj na razprodaje pripravljate? Naš mali je že skoraj vse cotke prerastel in nosi že št. 68. Sem nameravala it v H&M, danes pa sem slučajno zavila v BC, da vidim, kaj še imajo, ker potem na razprodajah itak nič pametnega več ne dobiš. In opravila fajn nakup - en kompletek kratke hlačke in majčka, ene dolge tanke hlačke in dve majčki s kratkimi rokavi -> za celih 18 € user posted image  Nisem vedla, da imajo akcijo kupiš eno, dobiš dve oblačili. No, tolk v info, če je katera tolk za luno kot jaz user posted image

CatJa: če bo tvoj Mark tako rastel kot trava po dežju, bodo morali uvesti zate še mesne razprodajeuser posted image
Nisem vedla, da so že pri oblekcah začel z akcijo 2=3. Vidla pa sem v Yello, da so meli tako varianto in jaz nebodiga lena sem jo izkoristila.
Jaz sem imela le 2 ali 3 bodyje 62, pa sem rekla, da ne bom kupovala in sem vzela kar 74 iz omare ni slabo, se kar bnese

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
10.7.2008 19:09:13   
CatJa
Nisem vedla, da so že pri oblekcah začel z akcijo 2=3.

1=2! Se pravi, če vzameš enakovredna izdelka, imaš 50% popusta. Zato se mi pa fajn zdi, ker na razprodajah dobiš še samo sranje za tak popust.

Evo, zdaj pa reči, če se ni splačalo user posted image

user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
10.7.2008 19:10:46   
tilči
špelin@ hvala! sem nekaj najdla tudi v BC

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
10.7.2008 19:14:08   
tally

V albumu Rastemo sem dodala nove fotke, geslo je isto.

< Sporočilo je popravil tally -- 10.7.2008 19:23:43 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
10.7.2008 19:15:07   
Estrella*
CatJa:user posted image odličen nakup! Kje si pa nabavila točnoV kateri trgovini si pa nabavila, če ni skrivnost? Jaz bi mogla kakšne cute kratke hlačke za našo mačko kupit, vsaj za v Turčijo, če ji bo kak tipček všečuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
10.7.2008 19:17:39   
Estrella*
Joj,joj kakšne traparije že pišemuser posted image  Sem pozabla prvi del stavka zbrisat. A mislite, da se me ponovno loteva SNP???

Neposredna povezava do sporočila: 2412
10.7.2008 19:19:15   
CatJa
V Velenju. Ponavadi se nič lušnega ne dobi za fantke in sem bila res presenečena.

John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 2413
10.7.2008 19:26:13   
Estrella*
CtJa: Velenje? Škoda, bom verjetno prepozna, ker grem v Velenje čez kake 2 tednauser posted image  Je kolegica rodila punčko na moj RD in jo grem pogledat.

Tally: Kakšnega smejavčka imaš! Tolk je cortkana, še posebno na ta zadnji slikciuser posted image So mi ful všeč buhteljčki(hrana in otročkiuser posted image )

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
10.7.2008 20:43:29   
aurora28
Catja v Velenju si kupovala, tako blizu mene user posted image in Estrella* ti tudi prihajaš v Velenje user posted image user posted image user posted image .

Jana kdaj imaš namen jutri se oglasiti v Velenju in ali prideš z Nejcom?

Tilči
jaz sem našla v Mercatorjevem centru Andersonove pravljice za samo 4,19 € in so super pravljice. Drugače pa si jih potegni dol z Emule imaš kar ti srce poželi.

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 10.7.2008 20:47:17 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2415
10.7.2008 21:16:42   
hijenca
Čmrlika jaz hodim s tamalim k dr. Babičevi. Zasebna pediatrična ambulanta je.

Zdaj pa šibam pod tuš pa spat, ker Videk že spi, mene pa tudi že vabi postla.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
10.7.2008 21:20:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Vitamin D je v našem.D3 pa ne.....user posted image

Vse to je vitamin D, ki natančneje obstaja v obliki D2 in D3.

CatJa, user posted image  za odličen nakup.

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Jaz bi mogla kakšne cute kratke hlačke za našo mačko kupit, vsaj za v Turčijo, če ji bo kak tipček všečuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Joj,joj kakšne traparije že pišemuser posted image  Sem pozabla prvi del stavka zbrisat. A mislite, da se me ponovno loteva SNP???

Pa buhteljčki user posted image user posted image user posted image
Estrella*, tebi se pa vidi (no, "bere"), da si imela fantastičen dan user posted image user posted image user posted image user posted image

tally, prava damica je že tvoja sončica user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
10.7.2008 21:26:03   
aurora28
A ve lahko spite na trebuhu? Jaz ne morem, ker mi preveč joške tišči. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
10.7.2008 21:54:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
A ve lahko spite na trebuhu? Jaz ne morem, ker mi preveč joške tišči. user posted image

Jaz (žal) vedno lažje spim na trebuhu, mleka namreč zmanjkuje, ker ne črpam redno.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
10.7.2008 21:55:11   
špelin@
natasa34, vidim, da si gor user posted image  Zadnjič sem vas vse 4 videla v rit, smo se malo zgrešili. Kako kaj vozičkate? Upam, da se kaj srečamo user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
10.7.2008 22:04:51   
Estrella*
A ve lahko spite na trebuhu? Jaz ne morem, ker mi preveč joške tišči.

Jaz nikoli nisem marala spat na trebuhu, ampak sem pred dnevi ugotovila enako kot ti , da me zize fejst tiščijo in mi je bilo prav nelagodno. Me je dragi masiral in sem tiščanje kar "potrpela"user posted image

Špelin@: Glede AD3 kapljic si se kar dobro odločila. Moja P je rekla, da je dobro dajat kapljice predvsem otrokom, ki so rojeni jesen-zima, tistim, ki pa so pomlad-poletje pa je sicer dobrodošlo, vendar so potrebe manjšeuser posted image
Jaz mali dajam samo po 3 kapljice in bom dozo povečala šele po 6m oz. na pozno jesen pa do nekako marca meseca.

anitka: user posted image  za uspešen G pregled. Pa so bile skrbi zamanuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
10.7.2008 22:10:17   
Estrella*
Ena( Špelin, mya, kasso???),  je nekaj časa nazaj pisala od B kompleksa, da povečuje apetit in ga dajejo neješčim otrokom.
Mogoče ve v kakšni obliki??? Spet SNPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2422
10.7.2008 22:17:01   
Estrella*
Vidim, da ste vsepolno zaposleneuser posted image Grem še jaz malo pogledat mojo fračo, ki naj bi spala, pod tuš in v krmižle.

Jutri imava z Aljo kontrolo teže. Držite pestke, da bo vse OK. Tehtnico sem kar pospravila, da je ne vagam skoz, ker je tehtanje postalo  obsesijauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2423
10.7.2008 23:30:15   
Anitka
Oj!

Danes sem pa tako utrujena, da bom verjetno v sekundi zaspala, a ne za dolgo, saj bo naš Gal potem okrog dveh, pol treh že želel jesti.

Jutri dopoldne pa gremo v MB v šopiiiiiiiiiinguser posted image user posted image user posted image Ima ati jutri dopust, pa naju bo peljal. Komaj čakammmmm.user posted image user posted image user posted image

Jana hvala za kompliment glede našega sončka. Jamic na ličkih pa nimauser posted image Za srečanje v MB sem pa takoj za.user posted image user posted image Vas pa lahko povabim tudi v naše Prekmurje, da ga malce spoznateuser posted image

Hmmm ti pediatri pa so res hodili v različne šoleuser posted image user posted image Mi imamo pa predpisane 4 kapljice AD3.

Bom še napisala  obljubljeno vabilo za krst. Sem ga danes le našlauser posted image

Ves v belem bom sijal,
mogoče tudi zajokal,
ko botrca v rokah me bo držala,
mamica in ati svečko bosta prižgala,
gospod župnik pa zakrament prvi mi dal.

Bog podaril nam novo je življenje,
bitjece nežno in polno skrivnosti.
_____ zdaj sonček je naš,
srca nam greje in
vsak dan novo prinaša veselje.

Vabiva vas, da se nam datum,
ob uri pridružite v cerkvi _______
in z nami delite trenutke,
ko bo najin sin ____ prejel
zakrament svetega krsta.

Po slovesnosti pa vas vabiva na kosilo,
ki bo v _____________

mamica in ati (imena)
                                                   z _____

Zdaj pa grem, ker komaj še gledam.

Nočko

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
11.7.2008 0:06:53   
Tina 28
OOOOO, Anitka, kako lepo  vabila...si ga lahko izposodim?user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?