Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 18:03:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči ali katera pozna kakšen cd z otroškimi uspavankami Odvisno kaj iščeš: klasično glasbo, nežne otroške pesmice, "panpipes" varianto,... Se pa da vse zvleči dol z eMule Šverc komerc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 18:07:45
|
|
|
|
tilči
|
mislila sem kakšne slovenske ljudske ne klasičnih,tiste smo dobili v porodnišnici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 18:16:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči mislila sem kakšne slovenske ljudske ne klasičnih,tiste smo dobili v porodnišnici Mogoče tole še obstaja: KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 18:18:26
|
|
|
|
Čmrlika
|
Špelin@ hvala za AM.....so paene poimenovale s tem tud Aptamil... sem glih uspela nekaj najt.... Vitamin D je v našem.D3 pa ne..... Lara od katy vse najboljše za 2 meseca...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 18:52:19
|
|
|
|
CatJa
|
Zdravo punce! Se že kaj na razprodaje pripravljate? Naš mali je že skoraj vse cotke prerastel in nosi že št. 68. Sem nameravala it v H&M, danes pa sem slučajno zavila v BC, da vidim, kaj še imajo, ker potem na razprodajah itak nič pametnega več ne dobiš. In opravila fajn nakup - en kompletek kratke hlačke in majčka, ene dolge tanke hlačke in dve majčki s kratkimi rokavi -> za celih 18 € Nisem vedla, da imajo akcijo kupiš eno, dobiš dve oblačili. No, tolk v info, če je katera tolk za luno kot jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 18:54:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Oj! Danes smo se cel dan potepali po LJ. Mala je bila v varstvu pri kolegici in sem vmes enkrat prišla nazaj, da sem jo podojila tako, da ni pila AM in se je obneslo Uspela sem tudi zapečatit naše počitnice, ki bodo 20.8 v Kemer- ju. sesil: težko bi ti odgovorila na vprašanje glede plenic. Jaz bi na tvojem mestu kupila 2 in 3, ker boš tako edino zvedla ali ji bodo prevelke. 2 boš itak ponucala, 3 pa če bodo velike pa malo kasneje in je problem rešen. Joj, mala kliče,, sem mislila, da spi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 18:59:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Zdravo punce! Se že kaj na razprodaje pripravljate? Naš mali je že skoraj vse cotke prerastel in nosi že št. 68. Sem nameravala it v H&M, danes pa sem slučajno zavila v BC, da vidim, kaj še imajo, ker potem na razprodajah itak nič pametnega več ne dobiš. In opravila fajn nakup - en kompletek kratke hlačke in majčka, ene dolge tanke hlačke in dve majčki s kratkimi rokavi -> za celih 18 € Nisem vedla, da imajo akcijo kupiš eno, dobiš dve oblačili. No, tolk v info, če je katera tolk za luno kot jaz CatJa: če bo tvoj Mark tako rastel kot trava po dežju, bodo morali uvesti zate še mesne razprodaje Nisem vedla, da so že pri oblekcah začel z akcijo 2=3. Vidla pa sem v Yello, da so meli tako varianto in jaz nebodiga lena sem jo izkoristila. Jaz sem imela le 2 ali 3 bodyje 62, pa sem rekla, da ne bom kupovala in sem vzela kar 74 iz omare ni slabo, se kar bnese
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 19:09:13
|
|
|
|
CatJa
|
Nisem vedla, da so že pri oblekcah začel z akcijo 2=3. 1=2! Se pravi, če vzameš enakovredna izdelka, imaš 50% popusta. Zato se mi pa fajn zdi, ker na razprodajah dobiš še samo sranje za tak popust. Evo, zdaj pa reči, če se ni splačalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 19:10:46
|
|
|
|
tilči
|
špelin@ hvala! sem nekaj najdla tudi v BC
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 19:14:08
|
|
|
|
tally
|
V albumu Rastemo sem dodala nove fotke, geslo je isto.
< Sporočilo je popravil tally -- 10.7.2008 19:23:43 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 19:15:07
|
|
|
|
Estrella*
|
CatJa: odličen nakup! Kje si pa nabavila točnoV kateri trgovini si pa nabavila, če ni skrivnost? Jaz bi mogla kakšne cute kratke hlačke za našo mačko kupit, vsaj za v Turčijo, če ji bo kak tipček všeč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 19:17:39
|
|
|
|
Estrella*
|
Joj,joj kakšne traparije že pišem Sem pozabla prvi del stavka zbrisat. A mislite, da se me ponovno loteva SNP???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 19:19:15
|
|
|
|
CatJa
|
V Velenju. Ponavadi se nič lušnega ne dobi za fantke in sem bila res presenečena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 19:26:13
|
|
|
|
Estrella*
|
CtJa: Velenje? Škoda, bom verjetno prepozna, ker grem v Velenje čez kake 2 tedna Je kolegica rodila punčko na moj RD in jo grem pogledat. Tally: Kakšnega smejavčka imaš! Tolk je cortkana, še posebno na ta zadnji slikci So mi ful všeč buhteljčki(hrana in otročki )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 20:43:29
|
|
|
|
aurora28
|
Catja v Velenju si kupovala, tako blizu mene in Estrella* ti tudi prihajaš v Velenje . Jana kdaj imaš namen jutri se oglasiti v Velenju in ali prideš z Nejcom? Tilči jaz sem našla v Mercatorjevem centru Andersonove pravljice za samo 4,19 € in so super pravljice. Drugače pa si jih potegni dol z Emule imaš kar ti srce poželi.
< Sporočilo je popravil aurora28 -- 10.7.2008 20:47:17 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 21:16:42
|
|
|
|
hijenca
|
Čmrlika jaz hodim s tamalim k dr. Babičevi. Zasebna pediatrična ambulanta je. Zdaj pa šibam pod tuš pa spat, ker Videk že spi, mene pa tudi že vabi postla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 21:20:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Vitamin D je v našem.D3 pa ne..... Vse to je vitamin D, ki natančneje obstaja v obliki D2 in D3. CatJa, za odličen nakup. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz bi mogla kakšne cute kratke hlačke za našo mačko kupit, vsaj za v Turčijo, če ji bo kak tipček všeč IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj,joj kakšne traparije že pišem Sem pozabla prvi del stavka zbrisat. A mislite, da se me ponovno loteva SNP??? Pa buhteljčki Estrella*, tebi se pa vidi (no, "bere"), da si imela fantastičen dan tally, prava damica je že tvoja sončica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 21:26:03
|
|
|
|
aurora28
|
A ve lahko spite na trebuhu? Jaz ne morem, ker mi preveč joške tišči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 21:54:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A ve lahko spite na trebuhu? Jaz ne morem, ker mi preveč joške tišči. Jaz (žal) vedno lažje spim na trebuhu, mleka namreč zmanjkuje, ker ne črpam redno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 21:55:11
|
|
|
|
špelin@
|
natasa34, vidim, da si gor Zadnjič sem vas vse 4 videla v rit, smo se malo zgrešili. Kako kaj vozičkate? Upam, da se kaj srečamo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 22:04:51
|
|
|
|
Estrella*
|
A ve lahko spite na trebuhu? Jaz ne morem, ker mi preveč joške tišči. Jaz nikoli nisem marala spat na trebuhu, ampak sem pred dnevi ugotovila enako kot ti , da me zize fejst tiščijo in mi je bilo prav nelagodno. Me je dragi masiral in sem tiščanje kar "potrpela" Špelin@: Glede AD3 kapljic si se kar dobro odločila. Moja P je rekla, da je dobro dajat kapljice predvsem otrokom, ki so rojeni jesen-zima, tistim, ki pa so pomlad-poletje pa je sicer dobrodošlo, vendar so potrebe manjše Jaz mali dajam samo po 3 kapljice in bom dozo povečala šele po 6m oz. na pozno jesen pa do nekako marca meseca. anitka: za uspešen G pregled. Pa so bile skrbi zaman
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 22:10:17
|
|
|
|
Estrella*
|
Ena( Špelin, mya, kasso???), je nekaj časa nazaj pisala od B kompleksa, da povečuje apetit in ga dajejo neješčim otrokom. Mogoče ve v kakšni obliki??? Spet SNP
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 22:17:01
|
|
|
|
Estrella*
|
Vidim, da ste vsepolno zaposlene Grem še jaz malo pogledat mojo fračo, ki naj bi spala, pod tuš in v krmižle. Jutri imava z Aljo kontrolo teže. Držite pestke, da bo vse OK. Tehtnico sem kar pospravila, da je ne vagam skoz, ker je tehtanje postalo obsesija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 10.7.2008 23:30:15
|
|
|
|
Anitka
|
Oj! Danes sem pa tako utrujena, da bom verjetno v sekundi zaspala, a ne za dolgo, saj bo naš Gal potem okrog dveh, pol treh že želel jesti. Jutri dopoldne pa gremo v MB v šopiiiiiiiiiing Ima ati jutri dopust, pa naju bo peljal. Komaj čakammmmm. Jana hvala za kompliment glede našega sončka. Jamic na ličkih pa nima Za srečanje v MB sem pa takoj za. Vas pa lahko povabim tudi v naše Prekmurje, da ga malce spoznate Hmmm ti pediatri pa so res hodili v različne šole Mi imamo pa predpisane 4 kapljice AD3. Bom še napisala obljubljeno vabilo za krst. Sem ga danes le našla Ves v belem bom sijal, mogoče tudi zajokal, ko botrca v rokah me bo držala, mamica in ati svečko bosta prižgala, gospod župnik pa zakrament prvi mi dal. Bog podaril nam novo je življenje, bitjece nežno in polno skrivnosti. _____ zdaj sonček je naš, srca nam greje in vsak dan novo prinaša veselje. Vabiva vas, da se nam datum, ob uri pridružite v cerkvi _______ in z nami delite trenutke, ko bo najin sin ____ prejel zakrament svetega krsta. Po slovesnosti pa vas vabiva na kosilo, ki bo v _____________ mamica in ati (imena) z _____ Zdaj pa grem, ker komaj še gledam. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 0:06:53
|
|
|
|
Tina 28
|
OOOOO, Anitka, kako lepo vabila...si ga lahko izposodim?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?