barbaw
|
SS meni Maja sprazni samo eno dojko, pa še to ne vem, če jo čisto sprazni. Ima pa dovolj, ker spi do 4 ure. Zaenkrat se nič ne pritožuje nad pomankanjem, ker ga ni. Nimam pojma kako veš, da nič ni več v dojki. S pumpico bi lahko videla, če še kaj teče. Na dan se mi zdi, da če pridobi 100g je več kot dovolj. Kako to računaš v ml pa nimam pojma. Se mi pa zdi, da tvoja Manca kar veliko poje. Je pa tako, da jejo kolikor lahko, potem pa nehajo ko so siti. Midve se dojive cca 20 do max 30 min. Z vmesnim podiranjem kupčka, ker gre potem več v želodček. Se Maja prav ustavi za podiranje kupčka potem pa nadaljujeve. Kupček podiramo čez rame. Jaz jo naslonim nase in se še malo nazaj nagnem (ni prijetno za križ), da ni preveč pokonci in gre to hitro. jana jaz dam povijalno plenico, zmajčka in še eno tetra. Tako kot to delajo v P. Ko pa bo prevroče pa bom opustila vse skupaj. Aurora pri lulčku pa je ful treba pazit. Enkrat na dan moraš obvezno potegniti kožico dol kolikor gre. Meni je pediatrinja pokazala, da jo je treba z občutkom še malo bolj "vlečt", da bo šla s časoma preko glavice. Jaz moram škratu še zdaj to počet, ker ima vioko vpeto kožico. Upam, da mu bo šlo dol, ker mu operacije ne privoščim. Boli kot sam satan. Vožnja v vozičku pa je najboljša, če je na čim bolj ravnem. Jaz imam košaro, vem pa da je ene nimate. Kot je Jana napisala jajčka glih ni najboljša. Jaz dam Majo na bok, tudi škratek je tako spal in grem. Se pa nisem nikoli obremenjevala, če se bo otrok zbudil, če ga bom dala iz jajčke, ker mi je škratek vedno takoj nazaj zaspala kakor sem začela rinit voziček. Maja pa je tudi taka, da se ne da ful motit.