Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 13:34:48
|
|
|
|
natasa34
|
Darmar, ja težko se je izogibati vsega mlečnega. Za zajtrk sploh nimam nobenih idej več .... Prej sem najrajši jogurt s kosmiči, pa margarina ... Najhuje je bilo ukiniti čokolado Se pa takoj pozna, če se slučajno pregrešim s kavo s smetano. Pa bomo že zdržali. Ne bom gledala za nazaj, ena je spraševala za uspavanke. Mi smo čisto slučajno odkrili recept za našo bejbo oz. bratec je. Ko je tečnarila ji je na telefonu predvajal komad iz risanke Alvin and the Chipmunks. Zdaj jo pa ta muska ali umiri ali pa uspava. Smo takoj potegnili dol muske za cel CD.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 13:50:28
|
|
|
|
bobika
|
pozdravljene oooo 100 stran že lep čas se nisem nič oglasila. Nazadnje sem se takrat ko je Anže zbolel. Danes po dolgem času malo več spi in sem lahko malo na rrju. Najprej hvala za dobre želje, da čimprej ozdravi. Na žalost ni bilo tako. Ponovno je bolan. Včeraj sva prišla iz pediatrije, kjer sva bila tri dni. Sprejeli so naju na opazovanje, ker je po 10 dneh ab ponovno zbolel, poleg tega pa še jesti ni hotel. Ob vsakem hranjenju se dere kot zmešan in se zvija. Ugotovili so, da ima v grlo neko bakterijo ki z ospenom ni bila pozdravljena. Sedaj je dobil še amoksiklav za 10 dni. Upam, da bo ta ab uničil bakterije. Dretje in zvijanje pa je posledica zelo močnih kolik. Ne preostane nama nič drugega, kot da se bojujeva, iščeva pravi način kako se bo najedel in vstrajava. Saj tudi ob steklenički je stanje enako. V bolnici se je najedle le pri cuclju, ki je imel veliko luknjo in mu je kar samo steklo v želoček. Ne vprašajte kakšne kolike so še le potem bile. Včeraj sva poskusila dojenje v pauchu in nama je šlo brez bojev. Tako sedaj dojim v pouchu takrat ko mu drug položaj ne paše. Se pa tudi zelo rad nasi v njem. Še dobro, saj le tako lahko kaj storim zraven. Mi res pride zelo prav. Zelo bi rad akaj čvekala z vami pa mi ne uspe. Tako tudi nimam pojma kaj se pogovarjate, ker nisem utegnila nič prebirati. Se spomnim, da je ena pisala, da je naročila neke probiotične kapljice. Ne spomnim se katera in katere kapljice so to bile. Kaj mi lahko poveste kako delujejo, saj jih tudi jaz danes dobim in upam, da mu bodo res pomagale. Toliko zaenkrat grem kosilo kuhati. Naslednjič pa upam, da še kakšno veselo novico napišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 14:03:21
|
|
|
|
mya26
|
A je morda katera videla slinge v prosti prodaji, ne na internetu? Se navdušujem nad njim in bi si ga kupla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 14:24:02
|
|
|
|
kasso
|
bobika, držim pesti, da Anžetu prime amoksiklav pa čimmanj kolik! Kaj je pauch? Mya kaj je sling? mal sem za luno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 14:25:35
|
|
|
|
jana81
|
kasso mislim da si enkrat pisala o tem ali pa dala link, katere kreme za sončenje so najboljše, pa sem zdle 20 minut iskala nazaj kje je to bilo in ne najdem...pa imaš še mogolče kje shranjeno??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 14:26:15
|
|
|
|
jana81
|
aja punce morem se pohvalit, da sem uspešno prestala BRAZILSKO DEPILACIJO.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 14:32:17
|
|
|
|
aurora28
|
Oj ja čestitke za uspešno depilacijo . Povej mi kak to zgleda, ker meni je tak nerodno, da bi imela noge narazen in bi mi kozmetičarka pacala med nogami A fejst boli? A si videla slike najinih korenjakov? Glede krem je pa na seznamu o katerem je govorila Kasso bila na 1. mestu Eucerinova sončna krema. Ti pa lahko povem Jana, da so meni za dojenčka pod 6 meseci odsvetovali Eucerinovo kremo, ker je bolj primerna za starejše otorke in so mi svetovali kremo Ilrido, ki nima nobenega parfuma in čisto neutralen vonj in dobra zaščita, prijetna za dojenčkovo kožo. Jaz sem to kupila in bila z njo zadovoljna. Jo pa kupiš samo v lekarni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 14:39:33
|
|
|
|
eole
|
bobika - držim pesti, da se boste zdravi mi imamo sling (dobili za darilo), pa noče biti v njem. kasso sling je v bistvu štorklja, taka cunja v kateri nosiš dojenčka, roke pa so proste.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 14:40:04
|
|
|
|
mya26
|
kasso: nisi za luno, sej jaz sem tud pred kratkim zvedla za to. Je pa ruta k si jo zavežeš okol telesa in notr nosš otroka, k v afriki . Se mi zdi da bi blo bolj praktično za kakšne kratke sprehode, npr. po mestu, ali pa če moram na hitro v trgovino ali pa po Lano v vrtec,... KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 14:56:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28Oj ja čestitke za uspešno depilacijo . Povej mi kak to zgleda, ker meni je tak nerodno, da bi imela noge narazen in bi mi kozmetičarka pacala med nogami A fejst boli? A si videla slike najinih korenjakov? Glede krem je pa na seznamu o katerem je govorila Kasso bila na 1. mestu Eucerinova sončna krema. Ti pa lahko povem Jana, da so meni za dojenčka pod 6 meseci odsvetovali Eucerinovo kremo, ker je bolj primerna za starejše otorke in so mi svetovali kremo Ilrido, ki nima nobenega parfuma in čisto neutralen vonj in dobra zaščita, prijetna za dojenčkovo kožo. Jaz sem to kupila in bila z njo zadovoljna. Jo pa kupiš samo v lekarni. AHA..super hvala..imam od bubchna pa jo bom mela še kr naprej, če tista ni vredu, sej ga ne bom izpostavljala soncu direkt. ja naša dva sta super pozerja...prava prijatelja. Depilacija: ja prideš tja, in se vležeš na mizo, najprej mi je noge zdepilirala, pol sem se pa slekla(ne sme ti bit nerodn, sicer pa pri porodu je okol mene hodl 5 dr.), pa je vzela en drug vosek, ki ga namaže, počaka da se strdi, in odlepi, tak ne bom rekla da ne boli, ampak zapeče mal. Ampak se da potrept, pa še mal dlje kot 1 mesec maš mir...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 15:15:00
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja punce morem se pohvalit, da sem uspešno prestala BRAZILSKO DEPILACIJO. ¸ BRAVOOOO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 15:16:18
|
|
|
|
Čmrlika
|
Hojla mačke! upam, da preživljate lep dan....Moram vam povedat, da Taji včeraj nisem dala D3 in ni blo krčkov ... Tud danes jih nisem in je malo zaenkrat brez...Hvlaabogu, če je t to, mam občutek da ji ne bom dajala---do zdaj res nisva prav vedeli kaj so hude kolike, in po moje je še ona revica sama zdaj zarad tega bolj trpela...ker je tud njo presenetla bolečina... Drugače pa ima danes svoj dan...samo reži se...če lahko verjamete še enkrat ni zajokala danes... Trenutno ji je ful zanimivo iz stolčka opazovat mami, ki nekaj klofka po tipkovnici... Joj res mam zlato dete...upam, da tako ostane... Ne vem, ste me včeraj spregledale, ko sem spraševala po Barbaw in Skye? sling, si bom pa jaz kr sama nardila, oziroma mi ga bomo od prijateljice mama...da probamo, včasih je fajn met roke proste, ne? Drugač se mi zdijo fajn cena...pol še not ne bo hotla kje bit... Joj kaka faca je...ugotovila, da ma nogice...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 15:17:12
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Darmar, ja težko se je izogibati vsega mlečnega. Za zajtrk sploh nimam nobenih idej več .... Prej sem najrajši jogurt s kosmiči, pa margarina ... Najhuje je bilo ukiniti čokolado Se pa takoj pozna, če se slučajno pregrešim s kavo s smetano. Pa bomo že zdržali. Sploh si ne predstavlam bit brez vsega mlečnga... ampak, če bi mogla, bi se probala držat, za vse.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 15:19:34
|
|
|
|
valentina2006
|
bobika: Teb in tvojmu pošiljam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 16:48:40
|
|
|
|
aurora28
|
Ženske nekaj mi predlagajte: Gal ima eno majčko, ki je snežno bela, na sprednji strani je natisnjen plav zajček in rokavi in ovratnik so prišiti s patentov, ki je zeleno-sive barve. Vprašanje je kako naj perem to majčko: ali zraven belih ali zraven barvnih? Je pa majčka ful umazana in jo moram strojno oprati.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 16:52:02
|
|
|
|
Estrella*
|
kasso: zgleda, da smo "ta straejše mamice"vse bolj v zaostanku s vso to napedujočo baby tehnologijo Še dobro, da smo na rr u, da se malo izobražujemo tudi v tej smeri. nataša: prosim povej mi kaj ješ za zajtrk????Jaz morm tudi ukiniti mleko, pa se brez njega ne znam prehranjevat bobika: držim pesti za vaju, da se čim prej pocajtata. Sem se že spreševala kje si tako dolgo časa. S hranjenjem imata težave? Mi smo jih tudi imeli, pa smo se sedaj malo poboljšali. Kako pa ti napreduje s težo? Špelin@: pestke so pomagale, saj je mala v enem tednu pridelala 260g in smo sedaj na 4900g. Kontrola ni več potrebna, žal pa je še vedno vsa pikasta in bom mogla jaz na enotedensko dieto brez mleka. Upam, da se ji je čišča malo zavlekla in da ni alergija.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 16:59:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ženske nekaj mi predlagajte: Gal ima eno majčko, ki je snežno bela, na sprednji strani je natisnjen plav zajček in rokavi in ovratnik so prišiti s patentov, ki je zeleno-sive barve. Vprašanje je kako naj perem to majčko: ali zraven belih ali zraven barvnih? Je pa majčka ful umazana in jo moram strojno oprati. Jaz bi jo dala prat na 40-50 st k "svetlo pisanim cunjam"- nežne barve(rumene, bele, bež, sv.modre barve) Jaz doma perem vedno svetlo in temno pisane poosebej. P Prej jo probaj malo namočit , mogoče v vanish in že na roko malo podrgnit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 17:04:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ženske nekaj mi predlagajte: Gal ima eno majčko, ki je snežno bela, na sprednji strani je natisnjen plav zajček in rokavi in ovratnik so prišiti s patentov, ki je zeleno-sive barve. Vprašanje je kako naj perem to majčko: ali zraven belih ali zraven barvnih? Je pa majčka ful umazana in jo moram strojno oprati. Jaz bi jo dala prat na 40-50 st k "svetlo pisanim cunjam"- nežne barve(rumene, bele, bež, sv.modre barve) Tudi jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 17:09:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: pestke so pomagale, saj je mala v enem tednu pridelala 260g in smo sedaj na 4900g. Kontrola ni več potrebna, žal pa je še vedno vsa pikasta in bom mogla jaz na enotedensko dieto brez mleka. Upam, da se ji je čišča malo zavlekla in da ni alergija. za težo. In , da ne gre za alergijo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 17:10:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ne vem, ste me včeraj spregledale, ko sem spraševala po Barbaw in Skye? Obe sta se malo nazaj oglasili V iskalnik daj posamezen nick in najdeš zadnji javljanji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 17:11:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Drugače pa ima danes svoj dan...samo reži se...če lahko verjamete še enkrat ni zajokala danes... Trenutno ji je ful zanimivo iz stolčka opazovat mami, ki nekaj klofka po tipkovnici... Joj res mam zlato dete...upam, da tako ostane...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 17:12:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Se spomnim, da je ena pisala, da je naročila neke probiotične kapljice. Ne spomnim se katera in katere kapljice so to bile. Kaj mi lahko poveste kako delujejo, saj jih tudi jaz danes dobim in upam, da mu bodo res pomagale. http://www.biogaia.si/ Obrni se na Majabo, ona jih uporablja In za revčka Anžeta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 17:15:21
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* .... žal pa je še vedno vsa pikasta in bom mogla jaz na enotedensko dieto brez mleka. Upam, da se ji je čišča malo zavlekla in da ni alergija. Estrella*: Tud naš je pikast , a je to zarad mleka . Men je v posvetovalnici rekla, da je zarad hormonov .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 17:36:53
|
|
|
|
sesil
|
jaz pa sporočam veselo novico. naša se je včeraj kopala brez dretja (no, za vzorec ga je bilo ). jupi, sta bla mami in tatko prav vesela. jana, čestitam za pogum za na brazilsko. jaz nimam jajc . naša je spet spremenila ritem hranjenja. iz 3 ur smo prišli na 2 uri. ponoči pa še vedno 2 x treba dat joško ven. a ve imate tehtanje???? mi imamo naslednjo posvetovalnico komaj 3 septembra. mogoče bi pa vprašala , če mi jo stehtajo v porodnišnici, ko bom šla na kontrolo kolkov. upam da bodo tolko prijazne sestre.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.7.2008 17:40:22
|
|
|
|
sesil
|
imate kakšno idejo, kako bi obesla igračke na steno, s tem da ne bi vtrala v zid ali žebljev zabijala? kakšno lepljivo varijanto bi, ki se da potem tudi odstranit.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?