Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.6.2008 20:18:13
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz ne v Medvodah ne v Idriji nisem rabila nobene tetra plenice, ker jih imajo tam. Vagajo pa nage in gre tudi tak k zdravnici. V Medvodah pa so ga vagali vedno s plenico. Res je od P do P različno. Špelin: a je tvoja danes tolk priden, da si lahko več na RR?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.6.2008 20:33:43
|
|
|
|
Anitka
|
mi pa še kar nismo kakali in mami z Galom spet solze pretaka Tudi pri nas v posvetovalnici tehtajo otročičke z bodijem in plenico in nato odštejejo. Zdravnica pa ga potem pri pregledu odvije in pogleda. Za Nežo 81 sem pa tudi jaz zelooooooooooooo vesela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.6.2008 20:34:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin: a je tvoja danes tolk priden, da si lahko več na RR? Je bil, ja. Poudarek na "bil" Zdajle se že dere, kot bi ga dajali iz kože Drugače smo bili pa danes veliko notri, ker je sonce tako nažigalo, samo zjutraj in prejle smo šli ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.6.2008 20:57:29
|
|
|
|
Estrella*
|
Špelin@: ja ne smemo biti preveč zahtevne do naših . Jaz pravim, če so vsaj ponoč pridni in polovico dneva jim je že za Anitka: mi kakamo po tanovem na 5 dni. No danes je dead line, pa še vedno nič. Samo trga jo.Poskusila že vse ukrepe, pa so odpovedali. edaj imam samo še svečko na voljo in cincam ali jo uporabit ali počakat še kakšen dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.6.2008 21:02:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: mi kakamo po tanovem na 5 dni. No danes je dead line, pa še vedno nič. Samo trga jo.Poskusila že vse ukrepe, pa so odpovedali. edaj imam samo še svečko na voljo in cincam ali jo uporabit ali počakat še kakšen dan Povej a ni hudo gledat uboge naše nebogljenčke kako se matrajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.6.2008 21:10:23
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka: ja res so bogi. Bi ji tako rada pomagala tisto zadevo ven spravit....Pa še s hranjenjem ima zaradi tega težave. Mi bo zize odtrgala tako z glavo cuka in se napenja. Upam, da izgine ta zaprtost čim prej. Ko bomo začeli z uvajanjem goste hrane pa sigurno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.6.2008 22:06:04
|
|
|
|
Katina
|
špelin@, rolanje je super uspelo , hvala. Trikrat hura za babi in dedija ter njuno iroko srce . katy82, hvala za skrb. Če ne bo hujšga bomo tele težave brez problema pregural . Glede Hippa, ti je že špelin@ odgovorila. ****, bravo za vašega P . Upam, da bo Omar zvozil mimo alergije. Anitka, upam, da se kmalu pokakate . barbaw, za hitro odpravo zdravstvenih težav . TamaraJ, kako sem vesela, da si se oglasila. Ful mislim nate. Zadnjič sva z **** klepetali, da bi se zelo rade videle ali slišale s tabo, če si za. Jaz se te kar nisem upala poklicat. A te potem lahko kdaj? Držim pesti za oktober . Bravo za nežo 81 . Meni pa Hipp-ov kakec bolj smrdi od Aptamilovega . Vendar našem božanstvu bolj paše Hipp. Danes smo imeli čudovit dan, preživeli smo ga na vrtu mojih staršev. Otroka sta uživala na zraku, da je kaj. je spal kot top in nato je bil zelo dobre volje ter nam naklonil cel koš nasmeškov . Ravnokar se je skopal in se pripravlja za mižule.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.6.2008 22:18:05
|
|
|
|
kasso
|
katina...hiperparatirodizem: Prekomerna aktivnost obščitnice, ki rezultira v povečanem izločanu parathormona
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.6.2008 22:20:48
|
|
|
|
jana81
|
oj oj se mal javim,mi smo cel dan bili zunaj v senčki, potem smo pa šli še k atiju na bazen (dela tam čez vikend), in ob 21h domov, se skopat in zdej že aja...upam da potegne vsaj do 3h. **** tole mleko ki ga omenjaš - Alernova more jesti moja nečakinja-ima namreč hude alergije (stara je 9m), mamica je več ne doji, ker ni bilo dobro za njo, je lahko jedla sam polento in je čist shujšana, zato je zdej na tem mleku.Ampak res SMRDI. TamaraJ ,oktobra pa držimo pestke zate. Anitka jst si sploh ne predstavljam da naš ne bi kakal 2 dni, kaj šele 5... ker ima vsak dan po 6x na dan pokakano plenico. Je pa razlagala od mamice prijatlca da njena hčerka ni kakala 10 dni in so jo dajalai na ne vem kake preglede vse, pa na koncu ugotovili da ima pač 100 % izkoristek hrane Punce povejte kdaj bi se doble za srečanje? jst bi pa že rada vidla vaše sončke.. pa vas tudi seveda
< Sporočilo je popravil jana81 -- 29.6.2008 22:21:21 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.6.2008 22:36:49
|
|
|
|
kasso
|
TamaraJ, vsak dan mislim nate in si rečem, da te bom popoldne poklicala, ko boš doma, a mi nikakor ne znese. Čez teden dni pa gresta otroka na morje za dva tedna, tako, da si bom vzela kako popoldne fraj, da se dobiva. Sem precej bolje, mravljincev ni več, le podplati niso še ok, ampak sem precej v akciji in ko je preveč postanejo prav pekoči in grem počivat...ampak glavno, da gre na bolje ;) Kratke sprehode si že privoščim Vikendi in ko sta otroka doma pa je zelo pestro, predvsem ker je Varja precej bolj zahteven otrok in ni ravno zadovoljna, če je sama v vozičku ali posteljici. Najraje visi na prsih, pa čeprav ni lačna. Tako da obvladam gospodinjska opravila in skrb za otroka z njo na prsih Ma glavno, da mi spi celo noč in ni nočna ptička. Enkrat ali dvakrat se zbudi, da jo podojim (podoj traja le par minut), zbudi se okrog 7:00. Jo podojim in še malo spi, če jo hčerka ne zbudi z božanjem spi še kako urco, drugače pa vstanemo. Smo pa včeraj ukinili popoldansko spanje za Petjo (ima dobri dve leti) in je brez problema vzdržala oba dneva in to stalno akcija, zvečer pa zaspala takoj, ko je zaprla oči in to že ob osmih zvečer. Razlog zakaj sem se odločila, da ukinem popoldansko spanje pa je zelo preprost. Enostavno mi ni več zneslo dogotrajno uspavanje, ki je trajalo tudi po urco in dlje, ker ni bila nikoli dovolj zaspana in je norela po postelji, da je potrošila še tisto malo energije, ki jo je imela v sebi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.6.2008 23:42:14
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi smo se končno dokopali do klime. za atija. Sicer nimamo pretirano vroče, se pa vseeno lažje spi in diha. Najbolj je bila kriza zvečer. Čez dan še gre, ker več kot 28 stopinj zaenkrat še ni bilo noter. Se mi pa smilite vsi, ki ste v bloku ali pa hiši, ki ni izolativna kar se vročine tiče. Naša je glede tega kar super. mi smo jo tudi danes montirali. Imamo mansardo in je bilo ne glede na extra izolacijo neznosno vroče. Zadnjih nekaj dni 30 stopinj Zdaj bo pa lušno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 29.6.2008 23:48:42
|
|
|
|
CatJa
|
valentina2006, sem si ogledala albumček. Krasna otročka imaš! Se mi pa zdi Matevž na nekaterih fotkah podoben našemu Marku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.6.2008 8:04:41
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Kje ste majčice, vse že na sprehodu? Jaz sem ravno ustala, da se pripravim za štart v Lj.HB ni dežja, ki je bil napovedan. Danes so še zadnji Z NAŠEGA SEZNAMČKA STARI 1 MESEC DAVUD in NARAVA- Mala je bila včeraj cel dan pridna, celo zvečer je brez ibng zaspala. Pojedla je ob 5.15h in še sedaj spi Če bi bilo vsk dan vsaj pribljižno tako, bi bila mamica super spočita.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.6.2008 8:06:22
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro, za nami je še ena prespana noč...spet od 22h do 3.30 in potem do pol 7h...zdej pa že od 7h čeblja sem ga mogla dat v stolček ker sem tako lačna da mi dobesedno kruli po želodcu...in zdej ne vem kaj naj jem, pojedla sem jogurt, pa sem še vedno lačna. pri nas je tud tako na posvetu, da ga sestra tehta v bodiju in plenici, pri zdravnici pa ga moreš čist slečt.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.6.2008 8:21:23
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Kakšni zaspančki so tile naši majski hroščki :) Varjo sem podojila ob 23:00 (ampak to le dala na prsi namesto dude), da je padla v komo, pa še enkrat se je zbudila ponoči in ob 06:00. Zdaj pa še vedno spi. Ker sem pa včeraj za večerjo jedla riž z grahom, sem se bala kaj bo ponoči...pa razen parih konkretnih prdcev danes zjutraj ne da bi se prebudila, je bila mirna noč Ja estrella, na kratkem sprehodu s psičko Srečanje.... jaz bi se tudi udeležila, če ne boste imele v planu daljšega sprehoda.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.6.2008 8:31:06
|
|
|
|
jana81
|
punce a imajo že vaši hroščki povšterčke pod glavico al še vedno pleničko? jst bi mu že počas dala povšterček...a mislte da je prehitro??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.6.2008 8:36:32
|
|
|
|
tilči
|
dojenček naj ne bi imel povšterčka. starejši sin je star tri leta, pa je še vedno brez,razen kakšnega levčka si da pod glavo, na povštru pa noče ležat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.6.2008 8:44:50
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a imajo že vaši hroščki povšterčke pod glavico al še vedno pleničko? jst bi mu že počas dala povšterček...a mislte da je prehitro?? Ja, mislim, da je prehitro. Jaz dam tanek povšter, ko je otrok star cca eno leto.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.6.2008 8:52:25
|
|
|
|
Anitka
|
Jutro! Naš Gal še malce spi, je sicer bedel od 5-ih do pol sedmih, ker je poskušal kakati in mu še vedno ni uspelo Sem spet jokala skupaj z njim. Še dobro, da je ponoči lahko spal. TamaraJ vesela sem, da si se oglasila in držim pestke, da bo letošnja jesen zate prinesla le lepe stvari Grem zdaj nekaj pojest, ker ko bo naš sonček vstal ne bo takoj časa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.6.2008 8:58:56
|
|
|
|
jana81
|
tilči in kasso hvala vama. potem bom še počakala do kakega leta. Mu dam kr pleničko spodaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.6.2008 10:09:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka mi pa še kar nismo kakali in mami z Galom spet solze pretaka Anitka, sicer je normalno če ne kaka tudi do 7 dni ampak vem kako je to hudo. Midva zadnjič nisva kakala 2 dni pa je bilo joj. Pokakala sva se pa ko sem ga lepo namakala v precej topli vodi in masirala, potem pa sem ga vzela ven iz vode in še dodatno fino ziher ene 15 minut masirala z oljem. Olje je pa od firme WELEDA -olje za trebušček pomirja in sprošča - piše gor. No med to dolgo masažo je potem začelo kar letet iz njega... Če ti moja izkušnja kaj pomaga o.k. če pa ne pa vsekakor držim pestke .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.6.2008 10:14:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ ****... midve se nekakor ne moreve ujet . Upam, da greve še na kavo, preden odrineš domov. Greš že kaj do Mantove? Zdaj imam čas šele po 4. oz. 5 uri popoldne..ampak upam, da nam uspe . Se bova že ujeli... se bom potrudila. Vse ostalo kar ti imam za povedat pa osebno, ko te ujamem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.6.2008 10:20:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 **** tole mleko ki ga omenjaš - Alernova more jesti moja nečakinja-ima namreč hude alergije (stara je 9m), mamica je več ne doji, ker ni bilo dobro za njo, je lahko jedla sam polento in je čist shujšana, zato je zdej na tem mleku.Ampak res SMRDI. Jana imam prošnjo, ali bi lahko povprašala to sorodnico če Aptamil pregomil , ki je tudi za alergije tudi toliko smrdi??? Sicer sem se že zmenila NOVOLAC -ALLERNOVA bodo vzeli nazaj,ampak da ne bo uno drugo mleko tud tok smrdelo pol pa ne vem kaj bom?? Ker tega moj noče pit in pika, pa saj ga čist razumem tud jaz ga ne bi...Meni pa vsak dan zvečer zmanjka mleka moram vedno dodat recimo 2x po 30ml.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.6.2008 10:33:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem precej bolje, mravljincev ni več, le podplati niso še ok, ampak sem precej v akciji in ko je preveč postanejo prav pekoči in grem počivat...ampak glavno, da gre na bolje ;) Kratke sprehode si že privoščim Super, da ti gre na bolje Sem komaj čakala na takole dobro novico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.6.2008 10:36:05
|
|
|
|
špelin@
|
Anitka, res upam, da se bo Gal kmalu uspel pokakati kasso, za Varjino spanje!!! Naš mali je danes pridkano spal od 22h do 3h, potem pa pojedel in precej hitro zaspal nazaj do pol 6h
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?