tana77
|
Pozdravljene!! Najprej moram povedati, kao je z zadevami, glede katerih sem včeraj jamrala tukaj gori, pa ste me ene kar tolažile in vzpodbujale - hvala!! skratka... tista otrdlina v desni dojki je še vedno tam, ampak zgleda kot da se je zmanjšala ali malo zmehčala!!! Je pa še vedno tam. Ampak upam, da je to dober znak - in tako kot je ena od vas napisala, bom tudi jaz še naprej poskušala z masažo in toplimi obkladki/tušem, pa upam, da izgine včeraj sva šla pa potem na Rakitno!! Kar malo me je bilo strah, kako bo z vožnjo, pa previjanjem zunaj, da ne omenjam dojenja, za katerega sem še v stanovanju štor, če sedim Ampak.... JE ŠLO!! Malo pred Rakitno je sicer močno zajokala, ful sem seustrašila, bila je vsa temno rdeča... Ampak potem je bilo kmalu vse ok - na sumu imava eno škatlo, ki se je vozola po avtu zaradi ovinkov in mogoče je zadela maxicosija in se je ustrašila. No, upam, da je bilo to. Na kako dolge proge pa ste že ve peljale svoje ?? Naslednji vikend bi šla rada k mojim staršem, pa je 1ura 20 min vožnje. No, ko je bil čas, sva našla tudi eno klopco pod drevesi in jo previla, in mami je uspelo celo, da jo podoji na tisti klopci brez pomagal (blazina za dojenje...). Zunaj smo bili tako brez vožnje cca. 4,5 - 5 ur. Kam pa se sicer še da it z v tej vročini v bližini LJ? Rakitna je ok, ker je ful svež zrak, pa hladneje kot v LJ. Kamniška Bistrica? Še kaj podobnega? Jutri imamo pa prvi pregled pri P!!! Malo imam tremo. Predvsem zaradi zvijanja. Da nas ne pošlje na kakšno fizioterapijo. V bistvu pa ne vem, koliko zvijanja je še normalno. Saj zelo se ne. Po moje. Ampak kaj jaz vem. V kakšnih položajih ve podirate kupčka? Mi na ramenu nikoli, meni to sploh ne gre, moj pa pravi, da se mu zdi, da jo muči, če jo da na ramo. Tako smo nekaj časa podirali tako, da je sedela na mojih nogah (glavico smo ji seveda podpirali). Ena je zadnjič rekla, naj tega raje ne omenim P - zakaj? tako slikco sem videla v eni knjigi o dojenčkih (eden od treh položajev za podiranje kupčka). Podiramo ga pa tudi tako, da jo dvignem k sebi, prislonim na prsa, da mi sega do brade, ona je pokonci, prislonjena name. A mogoče tako hrbet trpi, ali kako? In v kakšnih jih nosite okoli, ko jim je dolgčas in nočejo ležat? Naša sploh noče biti v tistem klasičnem položaju v naročju. Začne takoj jokat. Ko jo dvignem gor k sebi in jo prislonim k sebi na prsa (kot sem prej rekla za podiranje kupčka), podpiram jo pa spodaj za rito in zgoraj za glavico, pa je dobro. Gleda okoli in je tiho. Prav zadovoljna. Je pa res, da ponavadi vidim v takšnem položaju malo starejše otroke, ki jih starši prenašajo. Koliko plenic pa je treba vzet na tale 1. pregled? Nam je rekla po telefonu, naj vzamemo "več tetra plenic", zdaj pa ne vem, koliko je ta "več". Kako pa izgleda ta pregled? Verjetno merijo, tehtajo, gledajo reflekse (?), poslušajo srčka, še kaj??
|