|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
30.6.2008 16:20:35   
Katina

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Na srečanje bi pa tudi jaz prišla, samo zaenkrat bodo verjetno relacije za naju dva malce predaleč. Do MB bi še nekak šlo. Če vas ne spoznam prej pa morda, ko bomo malce večji.

Počakaj, da začnejo veljati vinjete, potem tudi jaz pridem do MB

No, od jutri naprej pride špelin@ tudi do MBuser posted image .  Meni je že itak vseeno kam se peljem, ker SLO ni tolk velika.

Malo sem že pozabila katera vprašanja so se pojavljala, zato bom šla po spominu:
Uspavanje: jaz sem se po dnevih nošenja s krčki močno naveličala tega nošenja, ker sem imela roke do tal. Ko smo zamenjali AM smo zamenjali tudi sistem uspavanja. Čez dan dremlje na igralni dekici. Dam mu dudko in jo malo popravljam dokler ne zaspi. Ležalnik žal še ni v funkciji upam pa, da ga navadim tudi nanj (kljub špelininim "prijateljicam" user posted image .
Zvečer spi v zibki kamor ga položimo po večernem ritualu. Navadno mu dam dudo in počakam zraven na postelji, ker mu ziher nekajkrat pade ven in zajoka. Ko se umiri vključim varuško in odidem.
V vozičku je pa vedno priden in spi kot top. Jaz sem malo manj navdušena, ker vem, da bom jaz fuč ko prideva domov, on pa buden kot ris.user posted image

kasso: tudi pri nas smo navajeni praktičn vse likat. Vendar bi ti zaradi svoje bolezni lahko izločila del perila. V četrtek grem po napotnico za fizioterapijo, kjer naj bi mi z ultrazvočno terapijo pomagali. Upam, da res. Bom pa zdravnici omenila možnost povezave z ledvicami.

špelin@, ti si ekstra 1A organizatorka. Bi se potrudila tudi tokrat za organizacijo srečanja? user posted image

user posted image kliče, čao...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
30.6.2008 16:26:17   
Anonimen
Ej punce ampak moj P. je pa res zlata vreden.user posted image user posted image user posted image  V petek sva se pogovarjala da ga bo poslal k alergologu. Sedaj me kliče in pravi da imam jutri pregled in sicer v Trbovljah...

Ej, ker drug bi mi samo napotnico dal, pa išči si sam ,kje in kako...On je preklical vse naokrog kam bi ga najhitreje lahko spravil...
In zrihtal že za jutri...
Pa rečte če ta človek ni zlata vreden...user posted image user posted image user posted image

Špelin@: helppppp kako se pride v Trbovlje v bolnico.Pls čim krajšo možno varianto, ker nimamo klime v avtu...in se bomo že tako skuhali...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1652
30.6.2008 16:32:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Špelin@: helppppp kako se pride v Trbovlje v bolnico.Pls čim krajšo možno varianto, ker nimamo klime v avtu...in se bomo že tako skuhali...

Najbolje na AC in na Trojanah dol. Potem imaš do Trbovelj slabih 25 km - skozi Izlake, Kisovec in Zagorje.

Lahko greš do LJ in potem proti Litiji, skozi Litijo in do Trbovelj, ampak se zna kar vleči in še gradbišče je vmes.

A se kaj vidiva? Pridem tudi do bolnice, samo da te vidim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
30.6.2008 16:32:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Ko se umiri vključim varuško in odidem.
V vozičku je pa vedno priden in spi kot top. Jaz sem malo manj navdušena, ker vem, da bom jaz fuč ko prideva domov, on pa buden kot ris.user posted image

Tole mi je pa zelo poznano....user posted image user posted image user posted image

Katina: saj me je sram vprašat, ampak kaj pa je narobe s tabo? Na kateri strani si pisala, kaj o tem, da ti ne bo treba še enkrat pisat..

Karkoli že je: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1654
30.6.2008 16:38:47   
kodrana

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

čao punce.

sem mojega poslala v lekarno po kapljice proti krčem in imajo neke nove. BioGaia probiotične kaplice za otroke. menda naj bi bile učinkovite. pomagajo vzpostavit črevesno floro.
jih je katera že probala?

Ne, meni jih je P odsvetoval. Zato smo še kar na sab simplexu in vetrovnih in tistih italijanskih ki so itak iste kot sab simplex v obeh je sintetikon glavna sestavina...

Sem hotela te nabavit pa je rekel da se mu ne zdi jo uredu, da probiotiki naj ne bi bili za novorojenčkovo črevo....

a res?
tale v lekarni jih je pa full pohvalilauser posted image user posted image .
da so to nove in da so zelo dobri rezultatiuser posted image .
jaz sem ji jih pa že dala..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
30.6.2008 16:41:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Najbolje na AC in na Trojanah dol. Potem imaš do Trbovelj slabih 25 km - skozi Izlake, Kisovec in Zagorje.

Lahko greš do LJ in potem proti Litiji, skozi Litijo in do Trbovelj, ampak se zna kar vleči in še gradbišče je vmes.

PLS. daj mi mobi če se slučajno zgubim...In ko pridem v Trbovlje, kje pa je bolnica?? Pa valda pridi v Bolnico...če utegneš.
Sej ne vem še kako bom to izvedla glede hranjenjauser posted image user posted image user posted image

Kakšna ideja od tistih,ki že šopingerate user posted image   in pohajkujete user posted image ???

Koliko časa pa rabim od Vrhnike do tja??

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1656
30.6.2008 16:42:43   
Anonimen

čao punce.

sem mojega poslala v lekarno po kapljice proti krčem in imajo neke nove. BioGaia probiotične kaplice za otroke. menda naj bi bile učinkovite. pomagajo vzpostavit črevesno floro.
jih je katera že probala?

Ne, meni jih je P odsvetoval. Zato smo še kar na sab simplexu in vetrovnih in tistih italijanskih ki so itak iste kot sab simplex v obeh je sintetikon glavna sestavina...

Sem hotela te nabavit pa je rekel da se mu ne zdi jo uredu, da probiotiki naj ne bi bili za novorojenčkovo črevo....

a res?
tale v lekarni jih je pa full pohvalilauser posted image user posted image .
da so to nove in da so zelo dobri rezultatiuser posted image .
jaz sem ji jih pa že dala..

Mogoče pa to z "črevi" velja samo za mojega user posted image user posted image  Ki ima kolike pa še alergijo na KLM?!!

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1657
30.6.2008 16:48:29   
špelin@
kodrana, te kapljice uporablja Majabo.

Moram vam povedati, da sem takooo ponosna na našega malega junačka user posted image user posted image  Toliko stvari že obvlada. Vsak dan je kaj novega. Včeraj sem ga dala ležat na hrbet na kavč, ki rahlo visi (sedalni del), in se je obrnil na bok, potem pa tako dolgo "poganjal" z nogico, da se je prevalil na trebuh user posted image  Danes je pogruntal, da lahko po igračah, ki visijo nad blazino igralne podloge, tolče z rokicami in je že 2 uri srečen notri user posted image  Pa še nekaj: včeraj je user posted image  fotografiral našega junaka, ki leži na meni in pase kravice, in se je mali konkretno dvigoval, že celo prsni koš user posted image  Bom dala fotko v album user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
30.6.2008 16:52:49   
jana81
punce naš Nejček ima na lulčku en tak rdeč obroček, tak okoli in okoli lulčka po kožici... a mislite da morem k zdravniku? pa še eno jajčko ma nižje kot drugo.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
30.6.2008 16:58:44   
špelin@

PLS. daj mi mobi če se slučajno zgubim...In ko pridem v Trbovlje, kje pa je bolnica?? Pa valda pridi v Bolnico...če utegneš.
Sej ne vem še kako bom to izvedla glede hranjenjauser posted image user posted image user posted image

Kakšna ideja od tistih,ki že šopingerate user posted image   in pohajkujete user posted image ???

Koliko časa pa rabim od Vrhnike do tja??

1. Rabiš dobro uro, če ni zastojev. Nekje uro in deset minut približno.

2. Ko prideš v Trbovlje, pelješ ves čas po glavni (prednostni) cesti. Skozi prvi semafor greš naravnost, ravno tako se držiš te iste smeri skozi krožišče, skozi drugi semafor naravnost, pri tretjem pa levo, pelješ ene 100m do vrh hribčka in spet levo. Potem pa ene 200 m naravnost in si pri "kompleksu" zdr. doma + bolnice + otroškega dispanzerja. Pri tem križišču greš desno navzgor in ob zdr. domu zaviješ levo (se da parkirati ob otroškem dispanzerju - za rampo pri bolnici, ki se dvigne, ko pripelješ do tam) ali pa kar še naravnost in nekje ob cesti, kjer so zarisani parkirni prostori, parkiraš. Odvisno od ure, ob kateri prideš, ker je včasih težko najti prost parking.

3. Kar se hranjenja tiče, se lahko ustaviš pri meni v Zagorju in poštimaš zadeve, doma sem tik ob glavni cesti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
30.6.2008 17:30:36   
Taula
Hranjenje...jaz prekuham vodo in jo dam v termovko...zdrži mi do 5 ur.user posted image

Vedno pozabim vprašati....koliko časa se čaka na odločbo za otroške dodatke? Midva sva vlogo oddala 3 teden nazajuser posted image  Sej dobila bova najnižji znesek, ma bolje to kot nič.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
30.6.2008 18:10:03   
špelin@
Pa še nekaj: včeraj je user posted image  fotografiral našega junaka, ki leži na meni in pase kravice, in se je mali konkretno dvigoval, že celo prsni koš user posted image  Bom dala fotko v album user posted image

Je že v albumu user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
30.6.2008 18:11:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Hranjenje...jaz prekuham vodo in jo dam v termovko...zdrži mi do 5 ur.user posted image

Vedno pozabim vprašati....koliko časa se čaka na odločbo za otroške dodatke? Midva sva vlogo oddala 3 teden nazajuser posted image  Sej dobila bova najnižji znesek, ma bolje to kot nič.user posted image

Meni voda v termovki zdrži fajn vroča celo 12 ur user posted image

Odločbo za otr. dod. sem dobila v 1 tednu user posted image  Je pa res, da user posted image  pozna tisto uslužbenko user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
30.6.2008 18:14:15   
Taula
Kako termovko pa imaš? Material?

Sem pogledala slikice..mali se konkretno dvigneuser posted image user posted image  Tista slikica, ko so vsi trije otročki skupaj je pa user posted image

Še nekaj..ko vaši pasejo kravice...kaj imajo rokice v pesti ali prstke iztegnjene?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
30.6.2008 18:33:16   
Katina
Valentina2006, ful cute slikice user posted image .
špelin@, mali je že pravi junak user posted image .

špelin@ in ****: jaz bi se pa vama pridružila, če je to ok in če bo to dopoldan. Sicer bi šla z manu tudi user posted image , vendar upam, da vaju to nič ne moti.

****, glede mojih težav ti enkrat razložim "v živo", da ne bom smetila po forumu. 

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
30.6.2008 18:45:59   
Anonimen

špelin@:

hvala obvezno te pokličem....user posted image

Jaz bi tud geslo. gregor mi ne prime... si kaj novega pogruntala...

Uro imam ob 16.30... Špelin@  a je takrat gužva??

Še eno vprašanje: avto nima klime, kaj svetujete da olajšam malemu to na žalost nujno vožnjo???

Katina vabljena vedno, saj veš... user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1666
30.6.2008 19:06:54   
Anonimen
Špelin@:
Aha sem pogruntala geslo... pravopisno mora bituser posted image user posted image user posted image . Pravi korenjak. Saj ne zameriš, morala sem pofirbcat, ker sta glih isti dan rojena in vidim da sta kar približno glih v razvoju... Dva orenk deca.user posted image user posted image

Saj ko bom imela kaj cajta bom tud jaz kako sliko not v album nalimala...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1667
30.6.2008 20:08:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Kako termovko pa imaš? Material?
Iz rostfraja je - bila je draga kot user posted image

Še nekaj..ko vaši pasejo kravice...kaj imajo rokice v pesti ali prstke iztegnjene?
Stiska pestke.

Uro imam ob 16.30... Špelin@  a je takrat gužva??

Za parkirat takrat ni več problem, je pa gužva na cesti, ker se ljudje vračajo iz služb - to vzemi v račun, da boš pravi čas tu user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
30.6.2008 20:54:41   
Taula
Glede kakanja....

ZNAKI
Otrok ima težave z zaprtjem, če:
- se napenja, ko hoče kakati
- je razdražljiv
- joka md odvajanjem blata
- ima trdo, suho blato
- ima drobne kapljice krvi na plenički ali v blatu
- ga boli trebušček 

Dojenčki
- Zaprtje je pogostejše pri dojenčkih, ki pijejo adaptirano mleko, ker je težke prebavljivo od materinega, v tem primeru preverite ali je mlečna formula pravilno pripravljena. Preveč koncentrirano mleko lahko povzroči zaprtje, malce redkejša mešanica lahko razreši težavo
- Med obroki lahko ponudite prekuhano ohlajeno vodo, da bo dobil dovolj tekočine
- Slecite mu pleničko in nežno pritisnite njegova kolena proti trebuščku ali pa mu trebuščk rahlo masirajte, da spodbudite dlovanje črevesja
- Ponudite mu kamilice oslajene z laktozo
- Dojenčku, ki je uživa gosto hrano ponudite čim več sadja in zelnjave (ne babane in korenja)
- Skuhajte kompote in jabolk, sliv, marelic-otrok naj poje tudi sadje iz kompota, tekočino mu lahko ponudite večkrat dnevno
- čez noč namočite sihe slive in fige, zjutraj precedite in na tešče ponudite dojenčku
- Če nič od prej naštetega ne pomaga dojenčku lahko ponudite mlačen, postan (brez mehurčkov) donat in sicer 1 ml na kg telesne teže

http://med.over.net/forum5/read.php?46,1588391,1588391#msg-1588391

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
30.6.2008 22:24:50   
barbaw
Vse, ki imate težave s kakanjem omejite kapljice proti krčem, ker je eden med stranskih učinkov zaprtje. Mi HB nimamo več krčev iin jih ne uporabljamo, kaka pa vseeno na nekaj dni. Se pa naša pikica ne muči. Prdi pa tako, da prav smrdi. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
1.7.2008 8:25:42   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Samo na hitro, da ne izginemo na drugo stran user posted image

Pesticidi v otroškem čaju - tudi Lumpi, Sparky user posted image

KLIK

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
1.7.2008 8:48:45   
špelin@
Joj, pri nas sonce že tako nažiga user posted image  ****, upam, da se z Omarjem ne bosta skuhala v avtu, ker bosta brez klime user posted image  Pa tako sem stiskala pesti, da bi bilo danes vsaj malo oblakov user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
1.7.2008 8:49:17   
špelin@
Madona, se je luštno sam s sabo pogovarjat... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
1.7.2008 9:24:33   
Anitka
Dan!

Nam  se še kar ni uspelo pokakatiuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
1.7.2008 9:33:51   
tilči
dobro jutro! midva sva že s sprehoda, sedaj pa spi. v vozičku mi sploh noče spat, ker mora vse okoli pregledati.
kako vaše sončke uspavate zvečer. čez dan nimava problemov, zvečer pa se dere kot bi ga klali, potem ga pa nosimo, pa košek vozimo gor pa dol, potem mora pa dobiti še flaško, da zaspi. danes se mi je po 2. uri zbujal na dve uri, malo pojedel, pa zaspal nazaj. Ob 6. pa je bil že v luftu, saj zvečer hodimo spat ob 20.
jutri imava prvo posvetovalnico. bomo videli, če je kaj s srčkom. srčno upam ,da ni nič narobe. Jutri imam še jaz pregled pri ginekologu.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?