|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
29.6.2008 9:28:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

pozdravljene majčice!

Upam, da mi lahko katera od vas odgovori! Se vam kdaj zgodi, da se otrok med dojenjem histerično joka in ga morate vsakih par potegov umiriti, če ga lahko. včasih pa se grozno joka po dojenju! To se mi dogaja, če ne dvakrat na dan pa obvezno zvečer!
Čemu tako?

Moj to dela prav tako kot tvoj. Potem ga dvignem in podreva kupčka in se umiri. Se pravi moj to dela, ko ga nekaj žuli v trebuščku.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
29.6.2008 9:29:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Uf, sem že dolga... saj ne bo noben bral teh črev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem jih user posted image user posted image user posted image  Zdajle sem si vzela čas za plačevanje položnic in vmes skačem na RR user posted image  Za hrbtom mi pa Gregi kaka v ležalniku user posted image

Novalac pa zastopa in prodaja Medis http://www.novalac.net/

Je pa proizvod francoske firme United Pharmaceuticals SA, 55 Avenue Hoche. 75008 Paris - France.

Tudi meni je Novalac pri mali piki gnusno smrdel in sem skoraj bruhala ob pranju stekleničk user posted image  Že sam mlečni prah ima en ostuden vonj user posted image

user posted image  za Omarja in zate, da je v kakcu manj sluzi!!! In velik user posted image  za pediatra s srcem.

Mi bomo našega princa kar cepili proti rotavirusu, ker gre mala pika jeseni v vrtec in bo v zimskem času domov privlekla zagotovo tudi to obolenje. Bom bolj pomirjena, mali pa bolj varen. Prvo dozo bosta častila dedi in babi (moja starša) user posted image user posted image

Evo, mali se je pokakal, zdaj pa spet dremlje user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
29.6.2008 9:41:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Uf, sem že dolga... saj ne bo noben bral teh črev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem jih user posted image user posted image user posted image  Zdajle sem si vzela čas za plačevanje položnic in vmes skačem na RR user posted image  Za hrbtom mi pa Gregi kaka v ležalniku user posted image

Novalac pa zastopa in prodaja Medis http://www.novalac.net/

Je pa proizvod francoske firme United Pharmaceuticals SA, 55 Avenue Hoche. 75008 Paris - France.

Tudi meni je Novalac pri mali piki gnusno smrdel in sem skoraj bruhala ob pranju stekleničk user posted image  Že sam mlečni prah ima en ostuden vonj user posted image

user posted image  za Omarja in zate, da je v kakcu manj sluzi!!! In velik user posted image  za pediatra s srcem.

Mi bomo našega princa kar cepili proti rotavirusu, ker gre mala pika jeseni v vrtec in bo v zimskem času domov privlekla zagotovo tudi to obolenje. Bom bolj pomirjena, mali pa bolj varen. Prvo dozo bosta častila dedi in babi (moja starša) user posted image user posted image

Evo, mali se je pokakal, zdaj pa spet dremlje user posted image

Eh, hvala Špelin@ se pravi ni medex ampak MEDIS zastopnik. Ej jutri jih kličem in zamorim... Bom probala iztržit teh slabih 15 euro, ki sem jih plačala nazaj. Ker res to je nemogoče, kako to smrdi...

Sem mislila , da sem samo jaz čudna pa je še moja mami skor bruhala ko je povohala, pa sedaj če si tudi ti to izkušnjo dala čez potem bo že res...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Za tvoje starše, da kaj primaknejo. In priden je Gregorček da je lepo zadovoljen v ležalniku...Moj ima že naštudirano da so roke zakon... Pa saj ga odlagam vsepovsod v voziček pa na postlo pa.... zdrži glih 5 minut.
Vem sama sem kriva, ampak kaj naj ko ima pa čez dan obdobja hudih krčev in takrat ga moram crkljat.... krči minejo ampak crkljal bi se pa še.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
29.6.2008 9:58:15   
CatJa

Ooo, lepa gesta user posted image

A da tako smrdijo te mlečne formule? Ko je bil tukaj na počitnicah brat z družinico, jim je tudi zmanjkalo njihove formule, pa je svakinja kupila Aptamil in se čudila, zakaj ga mala ne je. Potem je pa povohala in poskusla, pa ji je skor želodec obrnilo. Sem mislila, da mal pretirava, pa je zgleda res user posted image  
Ampak kolker se jaz spomnim od Jana, ko sem mu delala kašice s Hippovim mlekom, je bil ful dober in tud dišal je lepo.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
29.6.2008 10:31:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Ooo, lepa gesta user posted image

A da tako smrdijo te mlečne formule? Ko je bil tukaj na počitnicah brat z družinico, jim je tudi zmanjkalo njihove formule, pa je svakinja kupila Aptamil in se čudila, zakaj ga mala ne je. Potem je pa povohala in poskusla, pa ji je skor želodec obrnilo. Sem mislila, da mal pretirava, pa je zgleda res user posted image  
Ampak kolker se jaz spomnim od Jana, ko sem mu delala kašice s Hippovim mlekom, je bil ful dober in tud dišal je lepo.

Ne, ne narobe si me razumela. SMRDI NOVOLAC - mleko. Med tem ko sem pred tem dodajala aptamil -comformil in je prav lepo dišal in ga je mali tudu rad pojedel. Moja punčka pa popije še vedno vsak večer MILULIM od Milupe in prav tako zelo diši.

Torej da ne bo pomote smrdi ampak neznosno smrdi NOVOLAC mleko - nikar ne kupujte!!!

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1580
29.6.2008 10:35:40   
CatJa
****, sej sem razumela, hotela sem samo rečt, da je svakinji oz. njeni dojenčici tako smrdel Aptamil. Sama pa ne vem, ker nimam takih izkušenj.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
29.6.2008 10:59:28   
špelin@
Hipp mleko meni čisto prijetno diši, mali ga pa tudi zelo rad pije, po njem nima nobenih težav, kaka lepo 2-3x dnevno user posted image

Off topic: boste kaj vplačale loto? Dobitek sedmica je kar 1,6 milijona evrov user posted image  Midva z user posted image  bova prvič po dobrega pol leta spet vplačala en listek, za vsak slučaj user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
29.6.2008 12:22:42   
Anonimen

Hipp mleko meni čisto prijetno diši, mali ga pa tudi zelo rad pije, po njem nima nobenih težav, kaka lepo 2-3x dnevno user posted image

Off topic: boste kaj vplačale loto? Dobitek sedmica je kar 1,6 milijona evrov user posted image  Midva z user posted image  bova prvič po dobrega pol leta spet vplačala en listek, za vsak slučaj user posted image user posted image

Kje se pa to vplača? Pa do kdaj?user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1583
29.6.2008 12:26:33   
Anitka
Oj!

Kako smo? Mi še vedno nismo kakali pa se mi naš revček že tako smili. Kar jokam skupaj z njim. Sem mu dala sladke kamilice pa še kar ničuser posted image user posted image user posted image Kar ne morem verjeti kako pride s kakanja 3-5 krat na dan na "zaprtost"user posted image user posted image

Špelin@ mi bomo naslednji teden igrali loto, ko bo še večji dobitekuser posted image user posted image user posted image

**** tudi jaz sem tvoja čreva prebralauser posted image user posted image Glede smradu teh pripravkov pa sem brez besed. Še dobro, da nam jih zaenkrat ni treba kupovati.

Sicer pa drage moje, mi smo danes dopolnili že kar 5 tednov.user posted image user posted image user posted image Kako čas beži.

Lep popoldan vsem skupaj in se beremo

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
29.6.2008 12:35:21   
katy82
**** naša tud ful poliva pa ji v svoje mleko vmešam žličko am proti krčem al pa proti polivanju pa ji bolj odgovarja,k prej je ogromno polivala zdej pa mogoče par kapljic.Strah me je edin,da bi se mala preveč zredila,sam po mojem mleku je bla lačna po 1,5 do 2 urah zdej pa zdrži po 3-4.Dejte mi izkušene mamice povedat,če to lahko kej škod otročku?
Drgač pa user posted image za omarja pa za P da si je vzel čas za vaju.
Špelina moje je vplačal loto k je vidu kolk je tega keša,čist ga je zmešal pa je prej dal pol leta lepo mir.No sej tud jst nisem neki nedolžna tlele,bi mi tud pasal kak evrček

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
29.6.2008 12:51:32   
barbaw
Jaz vas več ne sfolgam. Imam preveč drugega dela. user posted image  Škratku se je zagnojila rana, ki jo je dobil v Ljubljani, zdaj pa bogi revež spi, ker smo ga matrali ko smo čistili rano. Hecno pa je, da se je rana zacelila, prstek pa zagnojil. user posted image
O tej temi, ki jo trenutno obdelujete pa nimam kaj povedat. Lahko edino komentiram, da mi umetno mleko smrdi in na srečo ga še ne uporabljamo. Včeraj pa smo nazadnje jedli ob cca 21 in je spala do 5-ih. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
29.6.2008 13:06:56   
mya26
Mi smo pri Lani uporabljali Beba mleko (vglavnem sem jo dojila, AM je dobile le parkrat, ko sva šla midva v gledališče ali kaj podobnega), enkrat pa nisem dobila Beba mleka in sem kupila HIPP in ni innihotela jesti. Sedaj sem kupila Aptamil (malo pakiranje) in Maj tud ni bil najbolj navdušen (kko sem bila pri zobarju, pa je vmes postal lačen).
Meni vsi smrdijo in so čudnega okusa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
29.6.2008 13:26:22   
TamaraJ
Ojla frajerke!

Mal vas pozdravim na hitr.. Nič se več ne prijavljam na rr.. vas pa moram na hitr pozdravit. Upam, da ste vse ok.

****... midve se nekakor ne moreve ujetuser posted image . Upam, da greve še na kavo, preden odrineš domov. Greš že kaj do Mantove? Zdaj imam čas šele po 4. oz. 5 uri popoldne..ampak upam, da nam uspeuser posted image .

Spoznala sem malo Anjo-Tio in malega Žana... upam pa, da mi uspe skočit še do Estrelle kakšno popoldne.

Kasso...kako si kaj ti?

Jaz sem bila v torek na prvem pregledu po porodu in sem dobila izvide brisa, ki so mi ga vzeli pred porodom. Pri meni je bilo vse negativno in se detece ni okužilo od mene. ''Tiste'' izvide pa se čaaaakaaaaaaa, tako da še nič ne vem. Važno je, da sem jaz ok in da pri meni ni bilo kaj kritičnega. Tako da moramo sicer še malo počakat in potem go, go, go.

Bi pa rada, da pride že enkrat jesen, ker je bolj moj čas. Poletja ne maram preveč (razen večerov) in morja (pa tudi tam spet samo večerovuser posted image ). Oktober čakam... Takrat bomo (če bo seveda vse po sreči) nekako odprli ''proizvodno linijo''user posted image . Pa upam, da rata in se srečno prebijemo do konca.

Mamice, uživajte s svojimi hroščki in se ob priliki še kaj javim.

Čau,
Tamara

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
29.6.2008 13:55:55   
tana77
Pozdravljene!! user posted image

Najprej moram povedati, kao je z zadevami, glede katerih sem včeraj jamrala tukaj gori, pa ste me ene kar tolažile in vzpodbujale - hvala!! user posted image

skratka... tista otrdlina v desni dojki je še vedno tam, ampak  zgleda kot da se je zmanjšala ali malo zmehčala!!! Je pa še vedno tam. Ampak upam, da je to dober znak - in tako kot je ena od vas napisala, bom tudi jaz še naprej poskušala z masažo in toplimi obkladki/tušem, pa upam, da izgine

včeraj sva šla pa potem na Rakitno!! Kar malo me je bilo strah, kako bo z vožnjo, pa previjanjem zunaj, da ne omenjam dojenja, za katerega sem še v stanovanju štor, če sedim
Ampak.... JE ŠLO!! user posted image  Malo pred Rakitno je sicer močno zajokala, ful sem seustrašila, bila je vsa temno rdeča... Ampak potem je bilo kmalu vse ok - na sumu imava eno škatlo, ki se je vozola po avtu zaradi ovinkov in mogoče je zadela maxicosija in se je ustrašila. No, upam, da je bilo to.
Na kako dolge proge pa ste že ve peljale svoje user posted image  ?? Naslednji vikend bi šla rada k mojim staršem, pa je 1ura 20 min vožnje.
No, ko je bil čas, sva našla tudi eno klopco pod drevesi in jo previla, in mami je uspelo celo, da jo podoji na tisti klopci brez pomagal (blazina za dojenje...). Zunaj smo bili tako brez vožnje cca. 4,5 - 5 ur.
Kam pa se sicer še da it z user posted image  v tej vročini v bližini LJ? Rakitna je ok, ker je ful svež zrak, pa hladneje kot v LJ. Kamniška Bistrica? Še kaj podobnega?

Jutri imamo pa prvi pregled pri P!!!
Malo imam tremo. Predvsem zaradi zvijanja. Da nas ne pošlje na kakšno fizioterapijo. V bistvu pa ne vem, koliko zvijanja je še normalno. Saj zelo se ne. Po moje. Ampak kaj jaz vem.
V kakšnih položajih ve podirate kupčka?
Mi na ramenu nikoli, meni to sploh ne gre, moj pa pravi, da se mu zdi, da jo muči, če jo da na ramo. Tako smo nekaj časa podirali tako, da je sedela na mojih nogah (glavico smo ji seveda podpirali). Ena je zadnjič rekla, naj tega raje ne omenim P - zakaj? tako slikco sem videla v eni knjigi o dojenčkih (eden od treh položajev za podiranje kupčka). Podiramo ga pa tudi tako, da jo dvignem k sebi, prislonim na prsa, da mi sega do brade, ona je pokonci, prislonjena name. A mogoče tako hrbet trpi, ali kako?

In v kakšnih jih nosite okoli, ko jim je dolgčas in nočejo ležat?
Naša user posted image sploh noče biti v tistem klasičnem položaju v naročju. Začne takoj jokat. Ko jo dvignem gor k sebi  in jo prislonim k sebi na prsa (kot sem prej rekla za podiranje kupčka), podpiram jo pa spodaj za rito in zgoraj za glavico, pa je dobro. Gleda okoli in je tiho. Prav zadovoljna. Je pa res, da ponavadi vidim v takšnem položaju malo starejše otroke, ki jih starši prenašajo.

Koliko plenic pa je treba vzet na tale 1. pregled? Nam je rekla po telefonu, naj vzamemo "več tetra plenic", zdaj pa ne vem, koliko je ta "več".

Kako pa izgleda ta pregled? Verjetno merijo, tehtajo, gledajo reflekse (?), poslušajo srčka, še kaj??

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
29.6.2008 14:34:51   
špelin@

Kje se pa to vplača? Pa do kdaj?user posted image

Lahko tudi na Petrolu - imaš še slabe pol ure časa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
29.6.2008 14:42:10   
MARTINA25
OJLA MAMICE IN HROŠČKI!!!!

...da se še jst malo javim!!!!
Pri nas lepo napredujemo, naša Tjaša je že prava velikanka!!!Prav danes je stara 1 MESEC!!!!
Ponoči je pridna, spi in je, čez dan pa se večinoma cartljamouser posted image

Večkrat vas preberem, pišem pa bolj malo-ko utegnem,drugače sva pa z ESTRELLO kar v kontaktu!!

Mamice uživajte v tej lepi nedelji!!!
Papa

(odgovor članu tana77)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
29.6.2008 14:47:37   
špelin@
Anitka, user posted image  za 5 tednov.

moje je vplačal loto
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Špelina moje je vplačal loto k je vidu kolk je tega keša,čist ga je zmešal pa je prej dal pol leta lepo mir.No sej tud jst nisem neki nedolžna tlele,bi mi tud pasal kak evrček

user posted image  Mislim, da se nihče ne bi ravno branil kakšnega dodatnega evra user posted image

barbaw, user posted image user posted image user posted image  za tvojega škratka user posted image

tana77, user posted image  za izlet.

IZVIRNO SPOROČILO: tana77
Na kako dolge proge pa ste že ve peljale svoje user posted image  ??
Mi smo šli že pri dobrih dveh tednih starosti našega user posted image  v LJ - t.j. dobra ura vožnje, pri enem mesecu pa smo šli k tašči in tastu - 1,5 ure vožnje.

Kam pa se sicer še da it z user posted image  v tej vročini v bližini LJ? Rakitna je ok, ker je ful svež zrak, pa hladneje kot v LJ. Kamniška Bistrica? Še kaj podobnega?
Mi smo šli v Arboretum - Volčji potok. Včeraj pa v živalski vrt. Sicer je vse to za plačat (krepko user posted image ), ampak mi smo se imeli res luštno user posted image

V kakšnih položajih ve podirate kupčka?
Obvezno na rami, ker mu gre tako najbolje, čeprav mu je danes uspelo, da je pridno rignil tudi, ko je sedel pri meni v naročju user posted image

In v kakšnih jih nosite okoli, ko jim je dolgčas in nočejo ležat?
Naš se dere v vseh drugih položajih, samo na rami je ves blažen, drži glavo pokonci, jo vrti in veselo zija naokoli user posted image

Koliko plenic pa je treba vzet na tale 1. pregled?
Pri nas rečejo, da prinesi s sabo 4 tetra plenice.

Kako pa izgleda ta pregled?
Pri nas najprej sestra otroka "stestira" (mu pozvoni z zvončkom, pred očmi mu nosi levo-desno skupek živo rdeče volne), potem ga slečeš in ga stehtajo ter zmerijo (obseg glave, obseg prsi, telesno dolžino). Nato greš z nagcem k pediatrinji, ki pregleda vse, kar sestra vpiše, vpraša po posebnostih, težavah, nato pa otroku pretipa kolke, pogleda v ustka, v ušesca, posluša srček, pretipa trebušček,...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
29.6.2008 14:48:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Prav danes je stara 1 MESEC!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
29.6.2008 14:49:01   
barbaw
tamara user posted image user posted image . Jaz še vedno mislim nate in ti pošiljam pozitivno energijo. Držim pesti, da ti rata naslednjič pripeljat srečno do konca dogodivščino.

tana mi smo se eže enkrat peljali od Mb do Lj, pa ni bilo problema. Podiramo kupčka vedno čez ramo, dolgočasi pa se HB nikoli. Ko je budna gleda žabico in se pogovarja z njo ali pa je v ležalniku v katerem se sama ziblje, ker veselo brca. Na ležalniku ima tudi igračke in se tudi z njimi pogovarja. Ko pa zasitnari pa jo dam spat. Res sem srečna, da je vsaj moja druga žabica nezahtevna, ker tole nošenje po rokah mi ne gre več in bi znorela, sploh pa v tej vročini, ker ratam sitna, ko mi je ful vroče.
Na pregled sem ja vzela dve tetra plenici. Na eno daš otročka. Drugo pa user posted image . Jaz sem jo imela za vsak slučaj. Na pregledu pa tehtajo, merijo obseg glave, trupa, P pogleda celega otročka, usta, posluša srčka, ... Nič posebnega.

Mi smo se končno dokopali do klime. user posted image  za atija. Sicer nimamo pretirano vroče, se pa vseeno lažje spi in diha. Najbolj je bila kriza zvečer. Čez dan še gre, ker več kot 28 stopinj zaenkrat še ni bilo noter. Se mi pa smilite vsi, ki ste v bloku ali pa hiši, ki ni izolativna kar se vročine tiče. Naša je glede tega kar super.
Škratku smo sčistili prstek in upam, da se tole hitro pozdravi. Me kar malo skrbi zaradi vrtca. user posted image  Ful mi je težko bit z njim doma ko je tako vroče. Bomo videli kako bo s prstkom zvečer.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tana77)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
29.6.2008 14:55:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Ojla frajerke!

Mal vas pozdravim na hitr.. Nič se več ne prijavljam na rr.. vas pa moram na hitr pozdravit. Upam, da ste vse ok.

****... midve se nekakor ne moreve ujetuser posted image . Upam, da greve še na kavo, preden odrineš domov. Greš že kaj do Mantove? Zdaj imam čas šele po 4. oz. 5 uri popoldne..ampak upam, da nam uspeuser posted image .

Spoznala sem malo Anjo-Tio in malega Žana... upam pa, da mi uspe skočit še do Estrelle kakšno popoldne.

Kasso...kako si kaj ti?

Jaz sem bila v torek na prvem pregledu po porodu in sem dobila izvide brisa, ki so mi ga vzeli pred porodom. Pri meni je bilo vse negativno in se detece ni okužilo od mene. ''Tiste'' izvide pa se čaaaakaaaaaaa, tako da še nič ne vem. Važno je, da sem jaz ok in da pri meni ni bilo kaj kritičnega. Tako da moramo sicer še malo počakat in potem go, go, go.

Bi pa rada, da pride že enkrat jesen, ker je bolj moj čas. Poletja ne maram preveč (razen večerov) in morja (pa tudi tam spet samo večerovuser posted image ). Oktober čakam... Takrat bomo (če bo seveda vse po sreči) nekako odprli ''proizvodno linijo''user posted image . Pa upam, da rata in se srečno prebijemo do konca.

Mamice, uživajte s svojimi hroščki in se ob priliki še kaj javim.

Čau,
Tamara

Srčica zlata, nate mislim čisto vsak dan, predvčerajšnjim sem še posebej, sem te že mislila kar poklicati, ampak sem si rekla, kaj če ste kje na morju user posted image  Včeraj smo šli v Park zvončkov obiskat našega user posted image  in sem mislila na vse vas moje dragocene prijateljice, ki ste prav tako izgubile male srčke, draga Tamara, user posted image user posted image user posted image  zate.

Oktobra bom pa še posebej stiskala pesti user posted image user posted image user posted image  Sem s tabo user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
29.6.2008 16:35:15   
špelin@
Danes imam očitno res preveč časa... user posted image

Ampak sem ob brskanju po RR našla eno prekrasno novičko o naši majčici, ki ji žal ni bilo usojeno obdržati svojo pikico (septembra je imela ss user posted image ). Zdaj je ponovno noseča in je že v 25. tednu user posted image user posted image user posted image  Gre za Nežo81 user posted image user posted image user posted image  Sem tako vesela, da bi kar vriskala!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Popravljam: je že dopolnila 25 tednov!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 29.6.2008 16:41:31 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
29.6.2008 18:15:11   
tilči
naš se je dva dni matral, ker je težko kakal, pa sem mu danes dudo namočika v donat, pa se je ukakal brez problema. tudi pri prvem sinu smo to prakticirali, pa se je obneslo.

prvič slišim, da moraš s sabo prinesti tetra pleničke na pregled, ker v Kranju ni bilo nikoli treba. kam pa hodite na preglede?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
29.6.2008 18:38:43   
špelin@
tilči, user posted image  za kakanje.

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
prvič slišim, da moraš s sabo prinesti tetra pleničke na pregled, ker v Kranju ni bilo nikoli treba. kam pa hodite na preglede?

A v KR dobiš tetra pleničko tam? Ker pri nas jih imaš s sabo zato, da te nagi user posted image  slučajno ne polula user posted image , ko ga držiš v naročju in ga daješ na tehtnico, greš v ambulanto k zdravnici,...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
29.6.2008 18:53:53   
tilči
v Kranju ga vagajo s plenico in v bodiju te nato odšteje. pri zdravnici pa je tudi v plenički in mu jo potem odvije in ga pregleda, tako da ni nikoli čisto nag

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
29.6.2008 20:01:19   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
v Kranju ga vagajo s plenico in v bodiju te nato odšteje. pri zdravnici pa je tudi v plenički in mu jo potem odvije in ga pregleda, tako da ni nikoli čisto nag

Aha, to je pa čisto drugačna praksa user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?