|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
30.6.2008 11:24:37   
hijenca
Halo mamice!

Lepo vas pozdravljam iz deževnega Maribora. Kjer je končno tako prijetno, da imam v dežju vsa okna na stežaj odprta, da se bo le lepo prezračilo in da bomo malo bolje spali.

Naš Vid si je sedaj prestavil uro spanja. Zaspi po novem že okrog 20 do 20.30 ure in je potem okrog 1. buden in nato spi do 5. ure in mama je sedaj user posted image , ker jaz pač grem okrog 23. ure spat.

Imava pa trenutno borbo za spanje čez dan. Rada bi ga navadila, da bi sam zaspal čez dan v kinderpetu, pa ne na rokah, ali pa da mora mama zraven njega ležat. Pa je trenutno jok iz kinderpeta. Ima katera kak nasvet???

Kinderpet smo v soboto peljali nazaj v Baby center in smo vzeli drugega, ta pa je bil nepoškodovan user posted image user posted image . Malo čudno so me pogledale trgovke, ker sem kinderpet pripeljala nazaj, ker bi drugače mogla kontaktirat Lip Poljčane, ampak sem vzela kar drug kinderpet, ki so ga ravno na novo dobili. Ne bom se jaz jezila, pa cel mesec čakala, da mi bodo poslali pravi del.

Moj Videk zadnjih par dni zelo prdi, ampak res zelo. Ko da bi se fižola najedel. user posted image  Mislite, da je vse vredu?

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
30.6.2008 11:45:31   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image mi pa še kar nismo kakali in mami z Galom spet solze pretakauser posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka, sicer je normalno če ne kaka tudi do 7 dni ampak vem kako je to hudo. Midva zadnjič nisva kakala 2 dni pa je bilo joj.
Pokakala sva se pa ko sem ga lepo namakala v precej topli vodi in masirala, potem pa sem ga vzela ven iz vode in še dodatno fino ziher ene 15 minut masirala z oljem. Olje je pa od firme WELEDA -olje za trebušček pomirja in sprošča - piše gor.
No med to dolgo masažo je potem začelo kar letet iz njega...

Če ti moja izkušnja kaj pomaga o.k. če pa ne pa vsekakor držim pestke user posted image user posted image user posted image .

**** hvala za nasvet, bom poskusila tudi s tem.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
30.6.2008 12:06:36   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: ****
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
**** tole mleko ki ga omenjaš - Alernova more jesti moja nečakinja-ima namreč hude alergije (stara je 9m), mamica je več ne doji, ker ni bilo dobro za njo, je lahko jedla sam polento in je čist shujšana, zato je zdej na tem mleku.Ampak res SMRDI. 

Jana imam prošnjo,

ali bi lahko povprašala to sorodnico če Aptamil pregomil , ki je tudi za alergije tudi toliko smrdi???

sem vprašala pa ne ve, ker uporablja samo tega., ji pa zraven daje tud neke kosmiče, da ma mal drugačen vonj. do 7 mesca je pa izključno dojila.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
30.6.2008 12:07:21   
kasso
Špelina hvala user posted image . Kako si pa ti? Pri skoraj vseh ženskah, ki imajo MS, se bolezen po porodu poslabša, tako da si res srečnica, če ti da mir. Držim pesti, da tako ostane user posted image

Varja pa podira rekorde, zdaj ko je že skoraj poldne, je pa res ura za vstat, tako da se iz spalnice nekaj pritožuje (sem jo enkrat dopoldne preoblekla in podojila pa je takoj zaspala nazaj). Sem lahko v miru zlikala par strojev user posted image

Glede Novalaca...Varja ga z veseljem popapca (nisem niti vedela, da druga mleka v prahu ne smrdijo), če mi zmanjkuje, ali pa ko ima dan, ko bi non stop visela na prsih, potem pa ne vem, kaj ji fali.... mah je ena velika cartonka.
Me pa zanima, katera AM so pakirana v vrečkah? Ker rabim le občasno, celega Novalaca niti približno ne poje v treh tednih.

Anitka, moj sine je bil zaprt 5 dni in po petih dneh se je tako pokakcal, da je vse premočilo, plenico za enkratno uporabo, tetra plenico, hlačke...katastrofa, vse je bilo pokakano.... bilo je enega drekca za pet dni, tako da nimam pojma, kje je to imel v trebuščku. Upam, da se Gal kmalu reši tega zaprtja, pa Estrelina Alja tudi user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
30.6.2008 12:16:00   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Moj Videk zadnjih par dni zelo prdi, ampak res zelo. Ko da bi se fižola najedel. user posted image  Mislite, da je vse vredu?

Itak, da je v redu. Dokler prdi in gre zrak ven je vse ok. Po mojem je večji problem, če ne more spravit zraka iz trebuščka in ga začnejo krči matrat...
Kako navadit dojenčka, da zaspi sam, pa ne vem, če sploh obstaja kak recept. Odvisno je od tega, kako ga od začetka navadiš in predvsem pa od karakterja otroka. Če je bolj mirne narave, ga daš v posteljico, lahko da malo pojokca, a ga kmalu zmanjka, ker sladko zaspi. Če pa ni, pa žal tudi sama ne vem. Varjo najlaže uspavam na prsih, tako da se uležem v posteljo, ona zraven, traja par minut in zaspi.  Ko bo pa večja oz. ko ne bom dojila, bo pa flaško spila, jaz bom zraven ležala in bo zaspala. Upam le, da je tašča ne bo razvadila z nošnjo gor in dol po spalnici, ko bo v varstvu pri njej.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
30.6.2008 12:19:08   
barbaw
Pozdravljene mamice!

Zdaj pa imam malo časa, ker hoče nekaj de4ževat in je že malo rosilo. Tudi mi na veliko zračimo, ker se malo lažje diha danes.

Anitka si probala močno sladkan čaj dati Galu?

Kasso kaj ti ne počivaš več??? Par strojev za zlikat???
Aptamil je pakiran v vrečkicah.

Pri nas tudi redko kaka, pa še to ji s sladkanim čajem pomagam. Dajem ji drugače čaj brez sladkorja, ko pa vidim, da že ni kakala več dni, ji pa ga enkrat sladkam in ga poije tisti dan. Potem pa ji spet dam nesladkanega.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
30.6.2008 12:45:51   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kasso kaj ti ne počivaš več??? Par strojev za zlikat???
Aptamil je pakiran v vrečkicah.

Hvala, bom nabavila Aptamil. Ga prodajajo mogoče tudi v lekarnah?
Počivanje, ja saj počivam za računalnikom user posted image ... Varja kar spi, prej je malo pojokcala in zaspala nazaj. Jo kar pustim, naj se naspi, da bo popooldne pestro user posted image . Drugače pa glede likanja..ne ostane vse meni, ker kakšen stroj cunj pošljem tašči...danes sem ji poslala dva, čez vikend pa je imela enga. Zlata moja tašča user posted image
Zdaj se spet pere en stroj in potem moram še enga zalaufat, ampak ga bom pustila za jutri user posted image ..madonca teh cunj ni konca...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
30.6.2008 12:58:28   
barbaw
Kasso Vas je le pet in imaš dva nadebudneža, ki se verjetno tako kot moj velikokrat umažeta. Moj škratek se obvezno enkrat dnevno polije, ko je sladoled ga ima tudi nekaj na majci, ... in tako se nabira cunj. Ena izmed dobrih mojih lastnostih pa je ta, da dam takoj prat ko se mi nabere za en stroj. Zato nimam nikoli velikih kupov. Hb da imaš tako dobro taščo. Na srečo so še dobri ljudje na tem svetu. user posted image  Tudi mojo moram pohvalit. Mi ogromno pomaga. To sem mojemu že dvakrat zabrusila v zadnjih dneh. Ga je kar zabolelo. Kaj čmo, resnica včasih boli.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
30.6.2008 12:59:04   
barbaw
Aja, za lekarne pa ne vem. Verjetno jih tudi imajo. Jaz sem jih videla v BC in Leclercu, drugje pa nisem gledala.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
30.6.2008 13:25:19   
tally
ojla mamice in hroščki!

Končno se je malo ohladilo in lažje dihamo. Mi smo še zmeraj pridni in ponoči pančamo od 22-4 potem pa spet do 9, tko da je mamaica še kr naspana. Smo ke ujeli ritem.
Rada je tudi v vozičku, bolj jo trese bolj se ona smeje....user posted image Podnevi je večinoma pokonci in hoče pozornost

Kakanje- Hb zaenkrat kakamo vsak dan večkrat pa jo še zmeri včasih zvija, ne predatavljam si kako je vašim božčkom ko ne kakajo par dni. Upam da se čimprej pokakate.

Hijenca:
Moj Videk zadnjih par dni zelo prdi, ampak res zelo. Ko da bi se fižola najedel.
 Mislite, da je vse vredu?

Moja tudi skos prdi in to kot odrasli jasno in glasno user posted image user posted image user posted image . Mislim da ni nič narobe ker prdijo še boljše je da gre zrak tako ven kot da jih zvija.

Kako ga navaditi da sam zaspi ne vem, Emilija ponavadi zaspi med hranjenjem, če pa vidim da ji mal manjka da zaspi jo odložim v posteljico in ponavadi sama zaspi, včasih je potrebna dudica v ustih včasih pa ne.

Mlečne formule- user posted image mi imamo aptamil ker ji včasih dodam in mi ful smrdi prav smili se mi revica ker mora to jesti, ampak ga ona z veseljem popapca.

Kasso- par strojev za zlikat user posted image jaz sem včeraj dva pa sem skoraj škripnula, vroče mi je bilo pa vse me je bolelo.

A za srečanje se niste še nič zmenile? Midve bi tudi prišle, da se spoznamo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
30.6.2008 13:57:50   
mya26
Jaz sem tudi danes izkoristila in zlikala 2 stroja, ostalo je le nekaj hlač. To bo pa možek zlikal. user posted image
Maj nam zadnje čase zaspi okol 9 ali malo kasneje, malo pred polenajsto ga še podojim (če mi uspe, včasih tko trdno spi, da ga ne morem). Pa okol 1 in 4, pa zjutraj ob 7. Jaz sem kar zaspana, pa še ta problem imam da čez dan ne morem spat oz. včasih bi še lahko zaspala, ampak če se mi to zgodi sem pol cel dan k da bi me s traktorjem povozu in pol rajš ne zaspim.
Jaz sem tud za srečanje, bi vas prav rada spoznala. user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
30.6.2008 14:00:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Špelina hvala user posted image . Kako si pa ti? Pri skoraj vseh ženskah, ki imajo MS, se bolezen po porodu poslabša, tako da si res srečnica, če ti da mir. Držim pesti, da tako ostane user posted image

Zaenkrat sem zelo dobro user posted image  Načrtno delam na tem, da se mi MS ne bi poslabšala: pazim pri prehrani, jemljem dodatke + homeopatska zdravila, malega ne prenašam naokrog, ampak ga imam budnega lepo v ležalniku, na igralni podlogi, v košku ali v vozičku. Ko je siten, mu kar v ležalniku ali na postelji dam dudko + vetrovne kapljice in ga božam ter mu govorim. Ne jemljem ga za vsak jokec ven, ampak ga umirim in uspavam kar na tak način - pa če se antiležalnikarice na glavo postavijo user posted image , moram misliti tudi na svoje zdravje, ker ob fizičnih naporih (kar večno vlačenje oz. nošnja user posted image  na rokah je) hitro opešam. Poleg tega sem se odlično izmazala iz krempljev padca hormonov, ki mi je pri mali piki povzročil poporodno depresijo, tokrat pa sem imela le eno manjšo krizo, potem pa sem trmasto delala na tem, da ni šlo navzdol, kar sem mi zdaj obrestuje, ker se počutim 1A user posted image

Aja, kasso, jaz skoraj nič ne likam user posted image  Operem, obesim in suho hitro poberem ter takoj zložim - likam samo res nujne reči, ki pa jih je zelo malo user posted image  Moja mami bi mi sicer pomagala, če bi bila sila, ampak ima toliko zdravstvenih težav + skrb za očeta in staro mamo (kjer ji jaz trenutno ne morem nič pomagati), da je nočem še jaz obremenjevati. Zdaj sem že vpeljala en približen red, da sfolgam vse tri razgrajače in glavnino gospodinjskih del brez posebnih težav user posted image  Ob vikendih pa vprežem user posted image , da poasistira okrog user posted image  user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
30.6.2008 14:10:32   
špelin@
hijenca, moj mali tudi veliko in glasno prdi user posted image  In prav je tako, ga vsaj ne zvija, ampak gredo plini lepo ven user posted image

Punce, tudi jaz sem za srečanje - pridem tako do LJ kot do CE user posted image  ****, tudi do Vrhnike lahko user posted image

No, moj mali princ bo danes dopolnil 6 tednov, uf user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
30.6.2008 14:26:53   
Anitka
Ojla!

Mi se še kar nismo pokakaliuser posted image user posted image Sem mu dala zdaj še pol žličke mlečnega sladkorja in upam na čudež. Naš tudi kar fajn prda in te dni, ko ne kaka zna to kar fajn "zadišat". Sem že večkar mislila, da zdaj pa bo kupček v plenički pa je bil le prdec. Bogi moj revčekuser posted image user posted image

Likanje - hu, tega mi poleg treh dedcov pri hiši ne zmanjka. Sem pa zdaj uvedla to, da se srajce odnesejo lepo v čistilnico zlikat. Jih je preveč. Ko bom pa spet bolj fraj jih bom pa začela spet sama likat. Saj tu pa tam kakšno zlikam, če mi Gal pustiuser posted image user posted image

Špelin@ user posted image user posted image user posted image za prinčevih 6 tednov.

Na srečanje bi pa tudi jaz prišla, samo zaenkrat bodo verjetno relacije za naju dva malce predaleč. Do MB bi še nekak šlo. Če vas ne spoznam prej pa morda, ko bomo malce večji.

Barbaw že dva dni poskušam s precej sladkim kamiličnim čajem, katerega za spremembo  zelo rad spije, pa ni učinka.user posted image

Kasso jaz tudi upam, da se čimprej pokakamo. Aptamil v vrečkicah pa sem jaz videla v DM-u.

Grem zdaj malce počivat, ker je Galu uspelo zaspati.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
30.6.2008 14:30:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Na srečanje bi pa tudi jaz prišla, samo zaenkrat bodo verjetno relacije za naju dva malce predaleč. Do MB bi še nekak šlo. Če vas ne spoznam prej pa morda, ko bomo malce večji.

Počakaj, da začnejo veljati vinjete, potem tudi jaz pridem do MB user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
30.6.2008 14:32:09   
hijenca
Torej HB da Videk veliko prda user posted image user posted image .

Zdaj pa ena še bolj resna stvar. Videk je sedaj šel z babico na sprehod. Prvič je šel brez mene kam na sprehod. Jaz pa sem sedaj tako nervozna, da se jima le ne bi kaj zgodilo na cesti, ker eni pač vozijo kot "butli". Nisem nervozna če ga pustim babici, pa sta doma,.... ampak sedaj sta šla na potep. Jaz sem imela namen malo zadremat, ampak v tej nervozi še sedim težko pri miru. Saj vem, da je to smešno, ampak jaz sem nervoznauser posted image user posted image  in bom sedaj ob oknu stala in čakala.

Glede umetne hrane. Mi smo do sedaj uporabljali aptamil, pa mi ne smrdi, pa prijeten okus ima. Bom pa sedaj kupila HIPP-ovo mleko, pa bomo probali še to. Aptamil proti kolikom pa naš mali ni hotel jest, ker mu je pregosto in mu ni pasal okus. Novolac pa res smrdi, da ti slabo zraven postane.

Jaz pa imam občutek, da sem včeraj dobila prvo menstr. user posted image . Še dva meseca ni počakalo. Sem še par dni nazaj mojemu rekla, da bom sigurno počasi dobila menstruacijo, ker sem imela vnetje. Ker vnetje sem včasih dobila kak teden pred menstruacijo. In sedaj imam že drug dan  rahel rjavkast izcedek, mislite, da je to to???

Nič, grem sedaj gledat skozi okno, če že prideta.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
30.6.2008 14:36:55   
hijenca
Jaz bi na srečanje tudi prišla, če bi bilo kje bliže MB. Naš MB konec je tudi lep, pa bi punce tudi lahko prišle malo na Štajerski konec.user posted image user posted image user posted image  Pa bi še Anitka prišla, pa Barbaw bi tudi imela bliže, pa Čmrlika. Samo tak malo za razmislek.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
30.6.2008 14:45:42   
Soncnica Sandra ***
Ojla punce!

Kako ste kaj?
Vam vročina dela kaj preglavic?
Grem zdaj mal za nazaj brat.

****: joj bogeca vidva z Omarjem. Tudi naša je imela krčke pa se je stanje umirilo. Sedaj zadnja dva dni pa spet nekej jamra, tako da upam, da se ne bodo spet vrnili. Upam, da se čim prej znebita te nadloge. Manca pa Omarju pošilja en velik user posted image  jaz pa mamici tudi en velikuser posted image da ji bo vsaj malce  lažje.

Darmar: lepo da si se oglasila user posted image user posted image user posted image  Joj upam, da ti porod res ni pustil kakih posledic. Tole se sliši kar malce preveč resno.  Bova z Manco držale pesti, da bo čim prej bolje.
Drugače pa sem jaz seveda za, da se dobimo 1x v Loki, da vidim še ostale škratke in princeske. Joj komaj čakam!!!
Aja pa še to: kam pa vidve z Zalo hodita k P? V Loko mogoče al v Kranj?

Valentina:user posted image user posted image user posted image  lepo, da si si našla čas za nas.

Špelin: joj kolk je tvoj Gregor cukr user posted image

tana77: kadar naša panča, je tudi na sedežni, no trenutno je slučajno zaspala na igralnem centru, tako da panča kar na tleh. Drugače pa kadar kuham in je ona budna jo imam v ležalniku v kuhinji. Ogromnočasa pa preživi tudi v vozičku-v globoki košari, saj sva veliko zunaj.
Na posvetovalnici je pri nas čisto dovolj ena tetra plenica, saj jo rabijo samo takrat ko user posted image  stehtajo in izmerijo. No jaz sem imela s sabo 2.
Drugače pa ga sestra stehta, izmeri veličino, izmeri obseg glavice. Nato ga oblečeš nazaj v pleničko in bodi ter gresta k P. Tam najprej sledi "obnova" nosečnosti in poroda, ter kup vprašanj, potem pa user posted image  poslušajo srček, preverijo reflekse, ...

TamaraJ: user posted image user posted image user posted image  lepo da si se ogalasila, tudi jaz se večkrat spomnim nate

Anitka: tole kakanje pri naših user posted image  je pa res grozno. Tudi midve se ubadava s takimmi težavami kot vidva

Nč, sedaj pa grem med lonce user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
30.6.2008 14:49:47   
80kaja
čau punce....
sem prebrala zgolj zadnjo stran,ker več ne utegnem...
kakanje...ma tudi mi kakamo nekje na 2 celo 3 dni...in takrat fulllllllllllll....
za srečanje sem pa tudi jaz...plis sporočite kdaj in kje....
sedaj pa še eno vprašanje:
jutri imava prvič pediatra...pa še nisva dobili zdravstvene izkaznice...bo vse ok, če greva pač brez le te ?

lp, kaja

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
30.6.2008 14:54:13   
Anitka
kaja vzameš svojo kartico ali atijevo pa je. Pa tisti obrazec, ki si ga dobila pri urejanju zav. za otroka tudi velja.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
30.6.2008 15:11:43   
80kaja
Uf, thx anitkauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
30.6.2008 15:51:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Glede Novalaca...Varja ga z veseljem popapca (nisem niti vedela, da druga mleka v prahu ne smrdijo), če mi zmanjkuje, ali pa ko ima dan, ko bi non stop visela na prsih, potem pa ne vem, kaj ji fali.... mah je ena velika cartonka.
Me pa zanima, katera AM so pakirana v vrečkah? Ker rabim le občasno, celega Novalaca niti približno ne poje v treh tednih.

Mleka kupljena v Mueller-ju ne smrdijo. Milumil 3, ki ga pije moja tamala celo zelo lepo diši. Vendar so mleka v Mullerju drugačna kot ostala na Slovenskem tržišču. Tista iz Mullerja so granulat ostalo kar se prodaja v Sloveniji pa je prah, tako da že po izgledu so drugačna kaj šele po okusu...

Na žalost v Mullerju nimajo nobenega mleka za alergike na KLM in moram kupiti v Lekarniuser posted image user posted image user posted image

Me pa zanima ali ima tvoja potem tudi alergijo na KML, da ji daješ Novolac Allernova??? Kako se pa pri vas kaže ta alergija?
In a tvoja pa popije to mleko Novolac Allernova , brez problema? Moj ga namreč noče in če ga silim potem bruha...

Ne vem za ostale mlečne formule ampak ta Novolac Allernova smrdi kot kuga... Jaz sem danes nesla nazaj v Lekarno in so mi zamenjali za Aptamil pregomil nise še odprla, bomo videli kaj in kako bo s tem...

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
30.6.2008 16:00:09   
kodrana
čao punce.

sem mojega poslala v lekarno po kapljice proti krčem in imajo neke nove. BioGaia probiotične kaplice za otroke. menda naj bi bile učinkovite. pomagajo vzpostavit črevesno floro.
jih je katera že probala?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
30.6.2008 16:09:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

čao punce.

sem mojega poslala v lekarno po kapljice proti krčem in imajo neke nove. BioGaia probiotične kaplice za otroke. menda naj bi bile učinkovite. pomagajo vzpostavit črevesno floro.
jih je katera že probala?

Ne, meni jih je P odsvetoval. Zato smo še kar na sab simplexu in vetrovnih in tistih italijanskih ki so itak iste kot sab simplex v obeh je sintetikon glavna sestavina...

Sem hotela te nabavit pa je rekel da se mu ne zdi jo uredu, da probiotiki naj ne bi bili za novorojenčkovo črevo....

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
30.6.2008 16:16:09   
Taula
Pozdravljene

Mala spi...upamuser posted image , tako da imam malo časa. Danes smo spet spali kot polhki..od 20h do 03.30huser posted image  Nato jo je očka previl, nafutral in je spala do 7.30h ko sva šli na sprehod.user posted image  Ko bi vedela recept kako naj naredim da mala tako spiuser posted image  3x do sedaj je spala toliko časa. No ja sej ni važno, tudi če se zbudi prej..samo da mi spi ponočiuser posted image

80kaja...vzameš zd.kartico od tistega ki je mala zavarovana. Edino v lekarni znajo komplivirati če bo recept na malo, kartice pa nima, tako da bodi pozorna na to.

rabim pa tud jst eno pomoč no bolj informacijo.
naš mali falot skos tišči rokico v uste, celo pest, pa ni več lačen, ker zize noče tud ne flaške, sam ko podirava kupčka on začne rokico tiščat v usta...a mislte da ga srbijo dlesni in se mu pripravlja na zobke???

Naša to dela. Brala sem da je to normalno in se pojavi med 7 in 12 tednom. Otrok se tako pomiri.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?