|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
5.4.2009 9:13:11   
sayuri
Jutro. Tudi naša noč je bila ok. Sta spala celo noč...no, Zara do pol petih. Potem sva šli kar v dnevno, ker je bila preglasna s svojimi adadadada user posted image user posted image user posted image . Ob šestih jo je zmanjkalo, se je pa Lovro zbudil, tko da sem samo menjavo nardila user posted image . Zdajle moram v Špar po Pamperske. Kakšen teden nazaj smo porabili še ta zadnje, ki nam jih je podaril Tuš. Potem sem pa kupila Mullerjeve plenice in pa ene sem se mi zdi iz Hoferja dobila. Oboje zgleda naši punci ne paše. Ima tko vneto ritko. user posted image  Lovro jih ok prenaša, ZAra ma pa danes že prav mehurčke user posted image . Bogica. Tko, da grem po obične pamperske zdajle user posted image

Lepa nedelja bo...sonček je pokukal user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
5.4.2009 10:47:24   
klepetkaa
Dan,

nimam čisto nič časa.. kuham, pospravljam,... zato sem vas samo pozdravit prišlauser posted image
in

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
5.4.2009 14:42:55   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

user posted image

user posted image  

Vaju pa orng neki ruka. Pomlad, pomlad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JA, RES ,S UPER STA , TAK SPROŠČENI, VEČ TAKIH OKROG MENE, YEEEEEE user posted image

pikica, čigav je un plac zraven vas in ali bi ga prodali (meni npr)user posted image  

SAYURI- TAKO SE DELA, user posted image

Mi smo šli vseeno ven. Jah...se mi je že rolalo. user posted image  Cel dan not, Filipu so šle same lumparije po glavi, L&Z že sitna... S je delal cel dan user posted image , potem je pa prišel in nas spokal ven. En krog okrog Hrovače. Je prav pasalo. Zdajle pa otroke skopat....
PROV S NARDILA IN UPAM, DA Z BRONHITISOM NE BO NIČČČČČČČ, KER JWE user posted image

klepetka zihr tud žar porablja danes. Al pa okna puca.
OH, KLEPETKA, JAZ BI TUD KAJ IZ ŽARA, njamiiii user posted image

Hja, tole s kavico v Lj, pa res ne vem, kako bomo speljale. NAslednji ponedeljek je pa velikonočni...user posted image

jap, JAP , JAP, UPAM, DA NAM BO USPELO USKLADITI SE user posted image

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
5.4.2009 15:03:12   
Menčy
user posted image OJLA  , ŠE IZ MIJE STRANI, vreme krasnouser posted image
mi smo bili danes pri maši , pri Novi Štifti, odnesli žegnat žegnčk, seveda ga zamudili, ker se naša princeska težko kam pravi čas odpravi, kot mamiuser posted image user posted image user posted image , sedaj pa oba spita, saj ponoči je blo za las biljš ne pa še čist, no, ja, pošteno menčy : NASPALA SE NISI?user posted image user posted image
NE POČUTIM SE ŠE DOBRO, KAR NEKAM SLABO MI JE user posted image , najbrž ti  user posted image antibiotiki, pa kar 2 škatli po 16 tablet moram požrt user posted image .
Kaj bomo še počeli, ne vem user posted image , najbrž bomo šli še kaj na user posted image ...
sedaj pa moram spisat še eno prošnjo in eno vabilo, pa mi nr gre nimam dneva, pardon ga nimam že več dni/tednovuser posted image  user posted image  user posted image

bEREM in berem in se smejim, cooluser posted image

user posted image torej rajš prihodnji teden ? user posted image  kakor se bomo zmenile, jaz sem za!!! SAM DA GREMO user posted image ...

NOGICA - bolj pridne , ko si ti pa najbrž ni tle naokol a ne? Ti tam sosede kar zavidajo menda user posted image in tvojemumožeku?!
Ampak veš kaj prišle bomo pa raj takrat, ko boš ti doma, tvoj user posted image je gotovo boljš k od tašče user posted image user posted image user posted image
KLEPETKA IN SMRKA - mater sta pa pridni, predavanja, izpiti.... user posted image
SEny - si mela pa res manekenske mere user posted image user posted image , nisem vedla , da tvoja tašča čuva otroke, same pohvale poslušam, moja soseda bo dala sinka O. v septembru user posted image
PIKICA - a tvoj tud kuha user posted image , mojster za vse, bravo, finga si si zbrala, takih je malo user posted image      user posted image

papa moram it , me kliče možek mogoče je user posted image skuhal

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
5.4.2009 15:56:36   
smrka
Dannnnn! Mi smo danes torto delali. Jest sem spekla dva biskvita, moja dva user posted image user posted image pa sta jo okrasila.
Najprej je blo treba probat smetano
user posted image

mal je treba potem zalizat vse skupi

user posted image
no tko je pa vse skupi ratal tko.. marcipan je bil mal premajhen za povrh :)
user posted image

< Sporočilo je popravil smrka -- 5.4.2009 15:58:25 >

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
5.4.2009 20:57:31   
seny
menčy , ja moja tašča čuva otroke , tko , da , jaz imam varstvo zagotovljenouser posted image user posted image user posted image user posted image Imam vezeuser posted image user posted image user posted image Tudi Alena je ona čuvala in ni delala prav nobene razlike ko so bili še ostali otroci tam, čeprav je Alen vedu , da je "tadomač", je včasih mal pokazal, ampak tko je blo za vse in pika.Moram rečt , da sem bla ful zadovolna , na začetku sicer mal skeptična , ampak pol sem pa vidla , da je super.user posted image Pa še privilegij sem mela , sem ga zjutraj kar v spalni vreči peljalauser posted image user posted image user posted image Mi je tako fajn prišlo , saj veš , zjutraj gre za minuteuser posted image user posted image user posted image user posted image
smrka , krasne slikce , tvoja peka sta pauser posted image Upam , da je bila tortica dobra user posted image ma bi jo z veseljem en košček.user posted image user posted image

Popoldne smo bili pri pikici na obisku , je brez internetauser posted image user posted image Zala je tak faconar , skoz se smeje user posted image No najavli smo se na kavo , pol pa mojga sploh nisem mogla odlimat, ne vem kaj ma to en lim na stolu, bi ga jaz še za doma porabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa moj celo popoldne" bral v knjižnici"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko , da je imel pol obširno obnovo , al kok se že reče , dar govorauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aja , pa tud Sveto Ano bi po mojem lahko mal premaknuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je bil tko zelo nadarjen v vseh pogledihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pikica super se je tkole mal načvekat , sem se fajn imela, sem ti pa že prej obrazložila , da se za par minut ne splača it na obiskuser posted image user posted image user posted image user posted image orng al pa nčuser posted image user posted image user posted image user posted image Sam bi te prosila , če lahko drugič namest balona , kakšno rjuho , na drevo obesišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi zdi bolj kuluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda , da mi ta pomlad res mal nagaja, vse se mi nakaj smejeuser posted image user posted image user posted image Saj je vseeno , važno , da se človek dobro počuti , ane?user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri greva z Alenom na UZ, saj vem , da je vse ok, ampak kakšno pestko pa le stisniteuser posted image
Lahko noč čveke moje, želim vam eno mirno noč.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
6.4.2009 8:05:20   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Kje sta pa nogica in dulci??????????

Jaz sem tle. V petek popoldne sva bila z mojim ves dan zunaj, ker je bilo prav poletno vreme. Sva neki po vrtu sadila, pa presajala pa... V glavnem, ob 8 zvečer, ko sva šla proti Ribnici, je bilo še zmeraj 17 stopinj.

V soboto zjutraj, sem bla prav razočarana, ker je v Rakitnici padal dež. No, vseglih sva na vrtu posadila rumeno malino in sibirsko borovnico. Po kosilu pa sva se odpravila na Goro, k nekočnajinemuvikendu, kjer sva vsadila eno jablanco. Potem sva šla pa direkt nazaj domov v AJD.

Včeraj je bil spet lep dan. Dopoldne sva šla v eno vrtnarijo, kjer se je moj dobil z babami z enga foruma, so si neke rastline izmenjevali. Pa una lastnica ni znala nehat govorit, tako, da sva domov prišla v času kosila. Sam kosila ni bilo še kuhanega, ker je tašča šla na neko orientacijo, tko da sva mogla pol še skuhat. Po kosilu sva pa skopala sadike fige in pol mogla to še posadit. V glavnem, spet sem bla cel dan zunaj. Namestoo da bi se učila. Danes imam namreč izpit. Upam, da mi da vsaj tisto šestko, kaj več itak ne rabim.

Ostalo bom pa komentirala kasneje, verjetno jutri. Danes zvečer imava namen it v NG, bojo na enmu trgu gledali zvezde.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
6.4.2009 9:41:41   
sayuri
Jutrouser posted image  Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  DAnes še virtualna, jutri pa ta prava user posted image .

NAš prehlad je zaenkrat obmiroval ne neki stopnji user posted image  Vlečemo smrklje ven z baby vacom, malce še pokašljujeta, ampak HB še ni šlo nič naprej. Pravijo, da se 4 dni paca v otroškem telesu, predno se razvije bronhitis ali bronhiolitis. Zjutraj sem ju kopala. Sta bila tko presenečena. Ponavadi to zvečer nardim. PA sta bila včeraj preveč utrujena (cel dan zunaj). PA težave imamo s temenci. Ma kaj pa vem. Se mi zdi, da zdaj tud Mustela več ne pomaga user posted image  Mah...

A pikica pa brez neta? JAh no, naj poštimajo čimprej, da bo spet ažurna user posted image
seny ja o tvoji tašči sem pa tud jaz same pohvale slišala. Koliko otrok pa pazi? Imaš srečo, da ti ni treba skrbet glede varstva. Mene zdajle kar nekaj črviči, ko je pikica začela omenjat tole vse skupaj. Moram že zdaj tašči in tastu začet omenjat, da bosta morala poprijet z vsemi štirimi, če ne dobimo vrtca user posted image

Menčy ti se moraš orng pocajtat, pa tele antibiotike vse do konca pojest. Slabo ti je? DA ti ni od česa drugega mogoče? user posted image  Kakšne prošnje to pišeš? Za službo?
smrka uuuu, ste bili pridni. user posted image user posted image user posted image  Adriana je čedalje bolj tvoja. Se bo moral tvoj še namatrat, da bo naslednji njemu podoben user posted image  PA tisto, akr si pisala o steklu v hrani user posted image  user posted image  KAtastrofa user posted image

klepetka super za čimboljo Lanino samostojnost. DAj mi povej, katere čeveljčke uporabljate? In kdaj si jih dala na nogo? Sploh se ne spomnim, kolk je bil Filip star-se mi zdi, da okrog 10 mesecev? Vem, da sem takrat ene Cicibanove kupila, sam so bili tko nekam trdi user posted image
dulči tvoj je pa čist not v ta semena padel user posted image  Pridna sta. user posted image
srki in Nasy, alo na raport. Kje se skrivata?
nogica...ok, če se že vse grebejo za čemaž, se pa še jaz priporočam zanj user posted image  Boš to v Gol dostavila al kako? user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
6.4.2009 9:48:20   
sayuri
Nekaj sličic...

ČETVERČKI user posted image user posted image user posted image user posted image   
user posted image

Smejkota
user posted image

FAcko
user posted image  

KAj hočeš mami? Da si namontiram cunjo na trebuh in brišem po tleh?
user posted image

V kuhinjo..kdo po prej...
user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 6.4.2009 9:50:58 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
6.4.2009 10:38:10   
Anonimen
Ojla

Sayuri kakšna cukra user posted image user posted image user posted image . Tista s četverčki je pa ful dobra user posted image , ti itak obvladaš v nulo in ti ne bi blo nič težko jih ibvladat a ne.

ČEMAŽ dobite vse (Seny, Menčy, Pikica, Sayuri - a sem katero pozabila?), najbolje res kar jutri na kofetku. Samo pripravite se, ker boste imele potem še teden dni prijeten vonj po česnu po avtu user posted image . Ne rabte nič osvežilca kupovat.

Pucam okna, pa sem mogla mim račkota, pa ni dal miru, sem mogla gor pokukat user posted image user posted image user posted image Odvisnost user posted image user posted image user posted image

Seny
fajn opravte v Lj. Držim pesti, čeprav vem, da bo vse ok user posted image

Lep sončen dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2310
6.4.2009 10:51:21   
sayuri
Pod mojim oknom je sejem....če katera kaj rabi. Mi se pa ven rihtamo počasi. Juuupi za sončka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
6.4.2009 19:03:20   
dulcinea
Ekola, nardila izpit.

Zdej morm pa najprej virtualno častit.

user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
6.4.2009 20:05:26   
smrka
Gratissss!!!!!! Cestitam bejbi!!! A zdaj sam se diploma?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
6.4.2009 20:50:23   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

Dan,

nimam čisto nič časa.. kuham, pospravljam,... zato sem vas samo pozdravit prišlauser posted image
in

user posted image
pridna , pridna , daj , da ne boš jutri ob enajstih pozabila , imaš obvezno predavanjeuser posted image user posted image  v Golu user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
6.4.2009 21:08:40   
seny
Z Alenom sva v Ljubljani super odrihtala , ni nič posebnega , sam baje je imel čist polno blata v črevesju, user posted image user posted image user posted image  Naš fant , pa dvakrat preden smo šli noter driskal od živcevuser posted image Zdravnica mi reče :Ja , vaš Alen ima kronično zaprtjeuser posted image .Jaz pa tiho , ker več nisem vedla , al sem sanjala , al je bil res dvakrat na stranišču, preden smo bili na vrstiuser posted image Sem bila modro tiho in si mislila svojeuser posted image user posted image user posted image Saj vem , da ni nič narobe , ker vse težave so bile povezane z tisto bakterijo ,ampak, ker sva imela napotnico , sva pa pač šla.In potem zvem za kronično zaprtje user posted image user posted image user posted image  in to pri njegovi prebavi user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh ne vem kaj naj si mislimuser posted image
dulci , kok sta vidva pridna.Tvoj more bit pa pravi mojster za vrtnarstvouser posted image user posted image user posted image
sayuri, ful dobre slike. Se Filip , rad igra z L&Z ?Varstvo , ja, men je res eno veliko breme prišparanouser posted image Ti pa kar dedija in babici aktiviratuser posted image user posted image user posted image user posted image Moja tašča zdaj čuva šest otrok in več jih tudi noče oz. potem ni več časa , da se pocrkljajo , kaj narišejo , naredijo , ker vse zahteva svoj čas , več jih je manj časa za takšne stvari.Je pa nora na te otroke , včasih že , kar malo prevečuser posted image user posted image user posted image Pa ne me narobe razumt....user posted image
nogica , ti si pa spet ful pridnauser posted image user posted image user posted image Jutri kavica , da slučajno ne pozabišuser posted image user posted image
DULCI ,ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
6.4.2009 21:15:10   
seny
Pogrešam  menčy , danes se ni nič javla , upam , da je zdrava in , da se jutri vidimo.user posted image
klepetka se tudi ni nič javila , upam , da ji dela internet user posted image mogoče je pa spet račkota v kufer pospravla.user posted image user posted image
pikica je itak brez internetauser posted image user posted image user posted image
smrka od tebe , pa tud nič druzga kot eno veselje ko , je dulci častila user posted image user posted image  saj se hecamuser posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
6.4.2009 21:27:23   
Anonimen
Dober večer!
Končno spet povezana z vami user posted image . Nam je strela zagodla, pa smo tudi to zdaj rešili. Vikend je mimo, bil je user posted image , žar v soboto, žar v nedeljo user posted image  Se je pa Zoja včeraj na tistem vetrčku, ki zgleda ni bil tako nedolžen, prehladila. Ponoči smo čuli 3 ure user posted image , imela je vročino 38, zjutraj kot bi odrezal, seveda je prehlajena, pa pokašlja tu in tam.. bomo videli kaj bo. Lana se nam je začela upirat, noče v vrtec, ona bi šla po kosilu domov, pa žalostna je v vrtcu.. user posted image  očitno se nekaj dogaja..

Sayuri- mene ruka občasno, ampak takrat orng user posted image  Un plac zdraven nas je od tasta in tašče, pa upam, da bo nekoč naš user posted image  Mislim, potihem računam na to user posted image user posted image user posted image  Tako da z prodajo ne bo nič, pa to ne pomeni, da te ne bi hotla imet za sosedo. user posted image
Slikice, kot vedno user posted image user posted image user posted image  Sončki cukrasti!

klepetka- a ti si po tanovem ob ponedeljkih zasedena? Ma važno da nisi ob torkih user posted image  Si prepričana da si mojo Lano vidla na rolerjih in ne na tleh? user posted image user posted image user posted image  
user posted image  za Lanine korake. Frajerka mala!

nogica- Lana ni imela zdaj "na novo" vnetja ušes, samo preglede na ORL pa moramo kljub temu opravljat. Tako da kakor se bo kaj pripravljalo na to (upam, da ne), bom šla v akcijo s tistim tvojim receptom user posted image  Skoz pa ne mažem user posted image  Aja, a lahko kremo tee trea dnevno uporabljam na Zojinem obrazu?? Ima velikokrat pikice po obrazu, pa kar vsak dan mažem.
Madonca kolk maš ti enih planov.. Kapo dol! Res!

seny- Ja, ja, ti imaš varstvo zagotovljeno. Punce, če katera ne ve "Kako sprehajati svojo taščo?!" naj vpraša Seny, ona to dobro zna user posted image user posted image user posted image  
Včeraj bilo tudi meni fino, zelo in naj bo še večkrat tako user posted image user posted image  Seny, mislim da bi bilo tudi na stol, kjer si ti sedela, nanesti velikooo lepila user posted image  Tvoj je bil včeraj čisto QL, nič se ne pritožuj.
A zdaj se boš pa še zmišljevala?? Nič več balonov, rjuha, aja?? Ne me kurt, veš da sem vsega zmožna user posted image . Bojo potem sosedje po mojem klical 112 al kolk je že una številka, saj ne vem.. potem boš pa ostala brez kave in borovničk. Zdaj se pa odloči, al rjuha, al K&B user posted image
Nisi mi sporočila kako je bilo z Alenom? Pa v Okaidiju, H&M-u, Mullerju...user posted image user posted image  Si dobila poganjalčka?

dulcinea- vidva sta tud full pridna, se tako ukvarjata s temi rastlinicami. .. Lepo,  lepo. Ste šli gledat zvezde? Vauu user posted image  ČESTITKE za opravljen izpit! user posted image  In hvala za coctail, zelo paše user posted image

Menčy- upam, da si bolje! In da se jutri vidimo! Kavica drug teden, očitno. Bomo že našle kakšen dan, ki bo primeren, saj nas ni toliko da ne bi mogle uskladit. Jap, moj tudi kuha user posted image  Sploh nedelje so običajno njegove user posted image

smrkauser posted image user posted image  za torto. In lepa punčica je tvoja A.user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2317
6.4.2009 21:33:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

pikica je itak brez internetauser posted image user posted image user posted image

Ni, ni, pikica ni več brez interneta. Sem imela dopoldan mojstra na domu, je vse porihtal user posted image
Drugač pa sva s kolegico po deveti uri zjutraj po Ribnici iskali sonček, v Golu ga nisva našli, v hotelu pa ga je bilo za izvoz. Jutri bi se jaz dala nekam na sonček, seveda ne kamorkoli, nekam, kjer strežejo kavico user posted image
Se vidimo torej jutri? Upam, da bo pri nas vse OK z Zojo.. se ji pa vidi, da ni čisto ok. Mogoče jutri prideta na kofi tudi Muklla in njena Špela user posted image user posted image

Zdaj pa grem v akcijo! user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2318
6.4.2009 22:09:08   
klepetkaa
Dober večer,

Nisem vas še nič brala..  zato samo toliko, da dam cahn, da še brcam in diham...user posted image   .

in samo še sporočim, da jutri PRIDEM v Gol.. obvezno...

grem peglat... ker sonce  oz. vreme zunaj dela svojeuser posted image .(čas mi jemlje, tako da moram pol odkidat takle časuser posted image )

lahko nočuser posted image .

po moje se danes še kaj pišemouser posted image ... se zna kaj takega še zgodituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
6.4.2009 22:29:23   
smrka
O joj klepetka si dobra da se ti da peglat. Jest bom jutr, zdej nebi prjela za peglo, da je od zlata user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2320
7.4.2009 0:29:25   
Anonimen
O klepetka, tudi ti si sprehajala likalnik po deski, vidim. Jaz sem zdaj končala, še pod tuš skočim in spat. Možek pa tud glihkar iz delavnice prilezel user posted image

Super, da se jutri-danes user posted image  vidimo!

hehehe smrka, kaj bi potem rekla zame, ko sem začela peglat pred polnočjo? user posted image  sem prej pa vsa kuhinjska vrata omaric zloščila in malo bolj pospravila kuhinjo kot običajno. Itak bo za ene 2 dni, potem pa spet bomba user posted image

Nočko zdaj pa zares user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2321
7.4.2009 7:40:31   
sayuri
Spet bo sonček dane, juuuuupiiii user posted image user posted image user posted image . Se vidimo ob 10h. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
7.4.2009 8:26:40   
Anonimen
Dobro jutro!
Spali smo kar solidno. Do 1h se je zbudila ene 3x, za dudo, pa prestavit jo je bilo treba, ker je imela glavo pri nogah user posted image ,  potem pa je spala do 7h. Je pa kar prehlajena in pokašljava user posted image . Zdaj pančka, da se malo spočije.

Ja, krasen dan je zunaj! user posted image  Se vidimo!

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2323
7.4.2009 8:31:57   
seny
Samo , da vam zaželim dobro jutro .
Krasen dan bouser posted image user posted image user posted image user posted image se vidimo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
7.4.2009 8:37:18   
klepetkaa
Jutro,

samo toliko, da danes špicam kofe... Maruša driska, bruha, vročino,.....user posted image

.. šibam...lep dan

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.