|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 4.4.2009 22:33:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Je šlo grmenje naprej zato nadaljujem ... nogica, da ti ni user posted image res račkota zaplenil, ko te ni nič?!user posted image Ni, ni, čeprav skoz grozi Če že danes nima buške od kakšnega vogala al pa ploščic, zakaj je ne bi imela od pol kile težke kreme? user posted image Joj kolk si ti dobra Teb se pa res iz srca nasmejem Pa Lanino za buškico nogica?? kje si?user posted image TUKAJ Pozdravljeni! Smo študentke 3. letnika Komunikologije – tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. Pri predmetu Praktikum 1 delamo raziskavo o otroški prehrani, v okviru katere moramo izvesti tudi anketo o otroških kašicah in sokovih. Za vaše sodelovanje se vam že v naprej lepo zahvaljujemo, saj nam bodo podatki v veliko pomoč pri opravljanju obveznosti predmeta. Anketa je dostopna na: http://lime.fdvinfo.net/index.php?sid=51839〈=en Lep pozdrav, Nina Bom v ponedeljek izpolnila. Obljubim. Hej , a tisto ste prebrale :Ksenija Blatnik ide na svjetovno prvenstvo u aerobiki.......Ako nas osječaj ne vara , če osvojiti zlatu kolajnu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti si pa ta druga faca. A kar zlato ciljaš klepetka user posted image user posted image user posted image za solidno noč. Testuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz to tko na cca 10 let počnemuser posted image user posted image user posted image user posted image A čez 10 let nej zopet pričakujem veselo novico Jest se pa še nisem odločila Kje sta pa nogica in dulci?????????? TUKAJ Na krovu, živa in zdrava, tečna zarad menstre, ... Pa ne vem, al samo men ne znese nič nardit čez dan al kaj?? Nej te potolažim, da tud men ne. Premalo časa, preveč vsega za naredit. Pa kaj, saj jutri je nov dan... Danes pri nas kuha/peče ati user posted image user posted image user posted image Dej nam ga posod za kak dan Je rekel, da je imel eno nogavico mokro, pa si jo je preobul user posted image user posted image user posted image user posted image Šparaven že zdaj user posted image Filip Kje pa je nogica ???????Nič se ne javiuser posted image Ji bom kar SMS napisala. Sm se ti javla, pol sem te pa pozabila klicat. Se mi je ful mudilo. Sm bla iz službe, pol sva pa s taro hitro šle k maši. Sva danes nesle butarico žegnat, ker jutri mene ne bo, pa sem šla raje jaz danes z njo. če bo pa oči jutri pri volji naj jo pa še on pelje, ne bo nič škodlo, ker slišale sva bolj malo pridige, je blo več moje Jutri delam najbrž cel dan, no od 10- 19 ali 20-ih, tako da bo šel dan v .... Mam pa v ponedeljek toliko planov, da če to speljem, sem zakon . V torek grem za rožice gledat, pa s taščo na potep, v sredo sem najbrž frej (ni še čist sigurno), pol pa spet delam. Kdaj nameravate v Lj.? Kaj predlagate?? Da prestavmo še za en teden, ker drug teden je glih pred prazniki, pa vidim, da ima vsaka nekaj v planu, tako da edin to mi pride na pamet Ma saj se lahko zmenimo tudi za drugi ponedeljek , če vam odgovarjauser posted image jest delam, pa še velikonočni je nogice pa res niuser posted image . Tole je pa že zaskrbljujoče stanjeuser posted image user posted image . Edin če se ena nardi francoza in gre k njej po čemaž za izgovor in preveri situacijouser posted image user posted image Ve kar pridte po čemaž. Sta tast pa tašča ful prijazna do obiskov . Tašča bo kofe skuhala, tast vam bo pa čemaž nabral aja, še to nogica še dihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja še diha in glih kar vas je predihala. Res ste se načvekale. Mi je pa prav všeč ratalo zdej pri ribnčankah. Smo, ste se kar fajn ujele, tako da ful malo hodim kam drugam brat, mam skoz tole odprto. Drugač pa se mi dnevi ful vrstijo. Včeraj sem zjutraj spekla tri velike protvane biskvitne oz. potratne potičke, eno za nas, eno za mojo mami in eno za staro mamo (ona ji pravi torta ). Sem jo kar v skrijo spakirala, ker me drug teden ne bo prav dost doma. Okna bom omila ta teden, ker mi jih skoz dež moči. Pa rožice bom še do konca presadila, pa vse tipitopi pospravla, pa na vrtu mamo en obok za zmontirat, tako, da mam kar nekaj v planu. Pa še voščilnice moram naredit, ampak bom čisto enostavne. Pa cajt je za nabiranje zelišč za moja "jegrčka" mmmmmmmm Lepo bodte, ne me pogrešat, ker me jutri ne bo mam vas rada lepo in mirno noč vsem
< Sporočilo je popravil nogica -- 4.4.2009 22:36:52 >
|
|
|