|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
4.4.2009 11:24:27   
seny
sayuri ne v Lj. v tvoj rodni kraj gremo na kosilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se pa dobro šliši a?Drugač ti pa v Lj. priporočam Jurmana , velike in okusne porcije.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
4.4.2009 15:50:06   
Menčy
pozdravljene moje

kako kaj?vidim da mate v glavnem delovno vzdušjeuser posted image user posted image

SAYURI - predvsem ti si pridna; velikoooo maš v načrtu, pa še malča dva bolna, ampak nekatrei ste sposobni user posted image ...
pikica - super predlog za izlet, sem se danes peljala po tej dolini, zelooo lepo in toplo je bilo, jezero pa se je bohotilo v svoji lepoti user posted image user posted image
SENY - uživajte danes na kosilu!!! pa naj čimprej mineta " tečnoba", tud pr nas je kar neki, včeraj je dobil vročino ne več kot 38 C (tok da naj bi bili lahko zobki user posted image , sam videt ni še nikjer ničuser posted image )

Spali nismi nič, ampak res nič  user posted image , zjutraj nisem vedela kje imam glavo , že 6. noč neprespana, olala, je pa vsaj Zarja spala mirno, sam 2x je špla lulat user posted image user posted image , torej suha posteljauser posted image .

Pravijo da bo drug teden lepše vremeuser posted image , tak da user posted image na glavo pa na user posted image  a ne ???

Danes sem peljala Zarjo na ogled gled. predstave GRDI RAČEK, v Cerknico, zanaimiva različica Grdega račka, dobro videti še kaj drugega, ogledala sem si seveda tud dvorano in vam povem kapo dol, vse poštimano, tako se dela, naj si ribniški občinarji mal pogledajo pa kaj ukrepajo v tej smeri..-..-..-..

opalla moram hiter gor, kuham za Tobija, se tak hiter prismodi--   :(

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
4.4.2009 16:02:01   
Menčy
še vse OKuser posted image
no, sem pozabila povedat, dasem mnogo bolje, antibiotik očitno že deluje

ah , ja PIKICA, to sicer niso vse moje izkušnje, pravojo pa takole:
V. po pripovedovanju mamice, ki je bila sicer kar zadovoljna, ker se je mali naučil reda, je v mojih očeh user posted image user posted image  
B., torej S. tašča: user posted image , so mi jo vsi (3s katerimi sem se pogovarjala) priporočale.
HRovača - user posted image  sem si 1x sama tud ogledala::::: premalo prostora v hišiuser posted image , zunaj čudovitouser posted image , in gospa zelo fajn user posted image
Prigorica - sem si sama ogleda 1x 1 uro sem bla tam , sam ne moreš dobit res pravega pogleda v tok kratkem času, sam meni je nekaj manjkalo, pa šeza samo varnost premalo preskrbljenouser posted image , ne vem , no 

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
4.4.2009 16:29:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Če bomo doma, da ti niti slučajno ne pride na pamet da se oglasiš na kofe po kosilu, prav??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa saj to ni res, kaj sem pa jaz to napisala??
Sem mislila takole Seny:
Če bomo doma, da ti niti slučajno ne pride na pamet da se NE oglasiš na kofe po kosilu, prav??

Tole bo že bolje, a ne? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem že mislila , da bosta kakšno akcijo imela po kosilu , ko bojo otroci spaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem hotla že mojmu reč , da mormo po kosilu takoj domovuser posted image user posted image user posted image user posted image , da bi še mi zaštartaluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Seny, saj bi, sam pri nas po kosilu otroc nikol ne spijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  HB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač me je pa Jaka prej vprašal, če bomo jutri tud mi prišli na kosilo user posted image user posted image user posted image  tako da ni hudič da se ne bomo kje tam videli user posted image user posted image
Lahko pa ti pomagam, da ne boš pozabila na kavo po kosilu. Lahko na kakšno drevo obesim balon, pa ko boste šli mimo, te bo spomnil na kofee time user posted image  Kaj praviš?

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
4.4.2009 16:41:12   
Anonimen
Mi smo danes zaštartali roštilj, smo jedli čevapčiče na terasi. Ma to je bilo fino user posted image  Zdaj pa ne speljem nobene stvari. Zoja ne spi, Lana se pa s sosedi podi po vrtu, je že spet raztrgala eno trenerko in si potolkla kolena. In pol jo slišim kako teče proti meni in momlja "****u božiča hudičevga" Pa saj ne vem al bi se smejala al jokala user posted image , mi je pa zelo ponosno pokazala potolčena kolena. Kao "mami, poglej kako pogumna sem" Jao, jao..
Imam zdaj Zojo privezano tukaj v enem poganjalčku. user posted image  Ne morem da ne bi malo sem poškilila. Same je več ne morem pustit niti 5 sekund.. Ko je samo plezala, je še šlo, zdaj pa no way!

Sayuri- ne vem, kar neka panika me je zagrabila glede vrtca. Kaj pa vem kako bo letos, ker je "drugi" otrok zastonj. Po mojem bo marsikdo dal otroka zdaj zarad tega v vrtec, ne vem. Tud Erna mi ne zna povedat. Potem ko bodo odločbe zunaj, bo še bolj prepozno za privat varstvo iskat.. Jaz se pa raje zagarantiram prej, da bo pripravljeno kot je treba. Tašča je čuvala Lano, ja. Zoje ne bo mogla. Ker bo imela O. user posted image

Seny- najprej sem tud jaz mislila da je L. Ljubljana. Sam ko si se k meni na kavico prijavila, sem pa vedla da to ni to user posted image  Kaj zdaj, obesim balon al ne? user posted image

Menčy- Jaaaa, lepše vreme se nam obeta. Se vidimo, definitivno! user posted image user posted image user posted image
user posted image  za predstavo. Zarja uživala, a ne? In super za tvoje boljše počutje!
Hvala za mnenja o varuškah, bo treba malo preštudirat in premislit.

Zdaj pa letim, se mala že pritožuje user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2280
4.4.2009 17:26:12   
seny

Če bomo doma, da ti niti slučajno ne pride na pamet da se oglasiš na kofe po kosilu, prav??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa saj to ni res, kaj sem pa jaz to napisala??
Sem mislila takole Seny:
Če bomo doma, da ti niti slučajno ne pride na pamet da se NE oglasiš na kofe po kosilu, prav??

Tole bo že bolje, a ne? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem že mislila , da bosta kakšno akcijo imela po kosilu , ko bojo otroci spaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem hotla že mojmu reč , da mormo po kosilu takoj domovuser posted image user posted image user posted image user posted image , da bi še mi zaštartaluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Seny, saj bi, sam pri nas po kosilu otroc nikol ne spijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  HB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač me je pa Jaka prej vprašal, če bomo jutri tud mi prišli na kosilo user posted image user posted image user posted image  tako da ni hudič da se ne bomo kje tam videli user posted image user posted image
Lahko pa ti pomagam, da ne boš pozabila na kavo po kosilu. Lahko na kakšno drevo obesim balon, pa ko boste šli mimo, te bo spomnil na kofee time user posted image  Kaj praviš?
user posted image user posted image user posted image user posted image  ne, ne ni potrebe , bom tud brez balona uletela user posted image user posted image Ej , skupno kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se že veselimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Menčy , revca bolana , pol pa še spite ne user posted image No , če ti je kaj v tolažbo tudi mi nič ne spimouser posted image Sam danes je vsaj znosna , včeraj je blo pa zauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  za predstava , Z. je ziher uživala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
4.4.2009 17:27:12   
sayuri
Ah ja... tolikov načrtov sem imela v glavi danes, pa niti enega nisem speljala do konca. No...vsaj približno je pospravljeno. Ven nismo šli, Z&L ful kašljata. Čist sta zabasana kljub stalnemu čiščenju noskov. Se bojim, da bo šlo tole spet na bronhitis user posted image  KAšelj je že tak user posted image
Okna bojo enkrat drugič na vrsto prišla. No ja, vsaj namen je bil dober user posted image user posted image user posted image  Piškote sem tud imela namen peč, pa mi ne znese. Sem bolj Filipu hotela lušno narest, ker pri tem uživa. user posted image  Joj, kaj mi je prejle naredil. ČAsopisen papir natrgal na koščke, nato pa vse skupak polil z vodo (na tleh na parketu user posted image user posted image ) ter zmešal vse skupaj. Sem mislila, da se mi bo zmešalo, ko sem to vidla. On pa men hladno "Ja, papir bom na novo naredu, ne?" user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem, ko sem se skričala in pomirila, pa pride v eni rjavi in v drugi rdeči nogavici user posted image . Je rekel, da je imel eno nogavico mokro, pa si jo je preobul user posted image  user posted image user posted image user posted image  Šparaven že zdaj user posted image

seny aja v Laze ste šli na kosilo user posted image  JAz sem pa avtomatsko v Ljubljano mislila. Saj res, vi imate žlahto v Lazih user posted image
pikica ma sej čist prav razmišljaš. Jaz se pa kar neki zanašam, da bo prostor v vrtcu user posted image  Hmm. A ti kaj veš, kdaj bojo odločbe zunaj? Kdaj bomo vedeli, če smo sprejeti?
Menčy super, da si boljše. Tobija bo pa že splezal, nikar se ne sekiraj. Možno pa tud, da bo direkt začel hodit. Tud taki so. user posted image  PA da bi bila današnja noč mirnejša. Da se končno naspiš in spočiješ user posted image
smrka vi pa kar sonečk? Blagor ti. Tlele je čist aprilsko user posted image

Jok...moram it

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
4.4.2009 17:29:06   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy
.

Pravijo da bo drug teden lepše vremeuser posted image , tak da user posted image na glavo pa na user posted image  a ne ???

user posted image user posted image user posted image user posted image  , da ne boste šle slučajno v ponedeljek , ker grem v Lj. z Alenom , nebi rada manjkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem drgač tud v šolo redno hodilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kosilo imamo pa jutriuser posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
4.4.2009 17:30:20   
seny
Kje pa je nogica ???????Nič se ne javiuser posted image Ji bom kar SMS napisala.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
4.4.2009 17:31:59   
sayuri
Aja za LJ..jst v sredo (moram v šolo na razgovor za jesen)user posted image  in v petek (fizioterapija)  ne morem user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
4.4.2009 17:33:35   
sayuri

Kje pa je nogica ???????Nič se ne javiuser posted image Ji bom kar SMS napisala.

JA, kaj se to zdaj prav. Totalna ignoranca. KAj ko bi začeli kar tkole "manjkanino" pobirat. En € na dan. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
4.4.2009 18:20:05   
Anonimen
Seny user posted image , se pravi nočeš balona. Jaz sem se pa že tolk potrudila user posted image user posted image user posted image user posted image  Še moža sem aktivirila. V bistvu sem jaz od vsega tega samo fotografirala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pošiljam dokaz. Nič hudga če balona ne maraš, itak je že počil, ko se je ruknil ob eno vejo user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

No, pol pa sam ne rec da nič zate ne naredim user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
4.4.2009 18:31:03   
Anonimen
Ma pri meni se vidi, da je pomlad tu user posted image . Pa kar naj bo večkrat tako user posted image user posted image user posted image
Zoja ima zdaj tiste urice, sem jo malo možu dala, da si malo oddahnem. No, saj itak imam vso posteljnino še za preoblečt..

Seny- skupinsko kosilo. Wiiiiiiii user posted image  Je prejle Jaka prišel po Lano in jo odpeljal na tortico user posted image  Sem ga vprašala če je spet to fora, ker nas je pred tem pa na kosilo za jutri vabil user posted image

Sayuri- Filip user posted image user posted image user posted image  No comment. Sem se nasmejala.. heheh, pa nogavice..heheh A potem tudi ti kričiš??? Uf, sem si oddahnila, da ni samo pri nas tako user posted image
Bravo za načrte, meni piškoti še na misel ne pridejo user posted image  Okna pa tam ob ene 11h zvečer user posted image  In upam, da se ta vaš kašelj ne razvije v bronhitis.user posted image user posted image
Odločbe o sprejemih v vrtec mislim da bodo zunaj (junija) julija.

Nogica- kje si? Te je Seny priklicala?

Glede srečanja v Ljubljani.. user posted image user posted image   Meni ne odgovarja:

torek- telovadba dop, pop aktivnosti v vrtcu
četrtek- plavanje
petek- fizioterapija

Se pravi, ok mi je ponedljek (Seny ne more), ali sreda (Sayuri ne more) user posted image user posted image

Kaj pa zdaj?? Očitno bomo morale tud kavico pri meni prestavit na naslednji teden user posted image user posted image , ker še do Lj. ne bomo prišle kompletne..očitno..
Kaj predlagate??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2288
4.4.2009 18:35:49   
seny

Seny user posted image , se pravi nočeš balona. Jaz sem se pa že tolk potrudila user posted image user posted image user posted image user posted image  Še moža sem aktivirila. V bistvu sem jaz od vsega tega samo fotografirala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pošiljam dokaz. Nič hudga če balona ne maraš, itak je že počil, ko se je ruknil ob eno vejo user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

No, pol pa sam ne rec da nič zate ne naredim user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hahahahahahahahaha jao, jao , kar dol bom pala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
4.4.2009 18:39:17   
seny
Ma saj se lahko zmenimo tudi za drugi ponedeljek , če vam odgovarjauser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
4.4.2009 19:28:54   
sayuri

user posted image

user posted image  

Vaju pa orng neki ruka. Pomlad, pomlad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikica, čigav je un plac zraven vas in ali bi ga prodali (meni npr)user posted image  

Mi smo šli vseeno ven. Jah...se mi je že rolalo. user posted image  Cel dan not, Filipu so šle same lumparije po glavi, L&Z že sitna... S je delal cel dan user posted image , potem je pa prišel in nas spokal ven. En krog okrog Hrovače. Je prav pasalo. Zdajle pa otroke skopat....

klepetka zihr tud žar porablja danes. Al pa okna puca.

Hja, tole s kavico v Lj, pa res ne vem, kako bomo speljale. NAslednji ponedeljek je pa velikonočni...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
4.4.2009 19:56:05   
smrka

sayuri ne v Lj. v tvoj rodni kraj gremo na kosilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se pa dobro šliši a?Drugač ti pa v Lj. priporočam Jurmana , velike in okusne porcije.

Tudi jest dajem desetko za Jurmana! Ful velke porcije in uzitno user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
4.4.2009 20:57:26   
klepetkaa
OJ,

moram vas vsaj pozdravit. Na hitro.

Smo bili cel dan zunajuser posted image , dopoldne sem imela še predavanje, zdaj pa otroci so popadali v posteljo, user posted image  je na eni privat fešti, mati pa čist crknjena.

Tako da sayuri, nič čevapčičev-čeprav ne bi bilo slabo-, da pa bi okna pucala pa sploh pomislila nisem nič na njihuser posted image . Ja, ne vem, spomladanska utrujenost bi se temu lahko reklouser posted image

Lana je danes  zunaj že čisto super maširala, tako samozavestnouser posted image . KER še včeraj je imela rahle zadržke glede hoje zunaj.. notri je bilo prve dni čist nekja drugega.Mogoče zato, ke je manjše 

kavica; jaz po tanovem ob ponedeljkih zasedena. SO nam dane sdali nov urnik predavanj in tako namesto v petek je v ponedeljek. Ampak ni panike, če me ne bo zraven, kar zmenite se(saj bo še priložnostuser posted image ), ker očitno bo kar težko, da se vse uskladimo

seny in pikica, user posted image user posted image  sta pa res faciuser posted image . Kolk se vama zmeraj nasmejimuser posted image
sayuri, ma ti si čist zares super mamiuser posted image .
Upam da noski čimprej nehajo puščatuser posted image

Glede tvoje žlahte pa nič ne vem, baje naj bi šli junija, ja. Ampka B. je ziher vpisan v šolo(smo bil iskupaj na vpisu) in na RS sva bili obe. Tako da....

pikica, včeraj sem te vidlla, ko ste šle z Lano(z rolerjiuser posted image ) in Zojo po G.. Jazs em šla pa po eni ulici, ampka prej ko je meni užgalo , kdo to vozička in rola, ste bile že v Lazihuser posted image user posted image

Jurmanovi; ne bi bilo slabo kaj kmalu k njim. Tako, da se jim ne zamerimo slučajnouser posted image

Tudi meni je všeč tam.user posted image

nogice pa res niuser posted image . Tole je pa že zaskrbljujoče stanjeuser posted image user posted image . Edin če se ena nardi francoza in gre k njej po čemaž za izgovor in preveri situacijouser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

No...sem šla s cunjo mimo kabineta proti pknom Filipove sobe, pa me je tale škatla premamila. user posted image  user posted image

uuuuuuuuuu, poznanooooooo.. pa še kakouser posted image user posted image

oddam, pa se vrnem kasneje.. moram še cunje dat prat pa mal odkidat, ekr drugače, se mi zdi da me bo vs eza jutri počakalouser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
4.4.2009 21:24:29   
seny
klepetka ,ti si pa ful pridna šola , otroci , hiša ...pol bi pa še službo radauser posted image Ja vsaka častuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz si sploh ne predstavljam , kako bo bilo zdaj še v šolo hodit.No sicer sem hodila, ko sem v Ljubljani delala , pa sem glih tko zmogla , sam sem bla pa kronično zmatranauser posted image Nisem mela časa tud jest , kaj šele živt , Alen me je pa tud ful pogrešal.Edino ,kar je bilo dobrega iz tistih časov je to , da sem bla prava manekenka z 48 kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko slike pogledam sem si ful všečuser posted image user posted image user posted image user posted image Ampak resno mislimuser posted image user posted image
Sayuri , kaj že velika nočuser posted image ja pa kam gre ta čas.Pred 11 leti na velikonočno nedeljo sem rodila Alenauser posted image joj, kot , da bi bilo včerajuser posted image

Zdaj grem pa spat in upam , da se bom naspala.
lahko noč
aja, še to nogica še dihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
4.4.2009 21:47:47   
Anonimen
Ojla drage moje     user posted image
Še sem živa seny user posted image user posted image user posted image Zdej mam  pa tolk za prebrat, da ne vem če mi bo uspelo. Pa grem kar po vrsti komentirat, tako, da ne zamerte, če ste kej že premlele.

Nogica - ti si pa res pridna, hišo maš že vso lepo velikonočno okrašeno, kuhaš zavidljive stvari (mimogrede bi pa še jaz čemaž user posted image , da vsaj poizkusim kaj iz njega , če mam že tvoje super recepte user posted image .), pol pa še kar naporen šiht, pa tvoje vrtnarjenje. Pa veš kaj ZAKAJ NISI TI RAJE KAKŠna vrtnarka al pa aranžerka, al pa ???

menčy joj ko bi ti vedla kaj mene vse veseli user posted image . Full rada kaj ustvarjam, aranžiram, sadim, kopljem režem les, barvam... ma ni da ni. Sem poklic totalno zgrešila. Sej malo razmišljam o prekvalifikaciji, ampak šele ko se zaposlim, da bi potem ob delu. Samo to je še v user posted image
Čemaž pa dobiš. Drug teden en dan ga bom ful nabrala pol vas pa skličem na en kofe user posted image

pikica za kak okrasni feferon se tud jest priporočam. Sem jih imela dve leti nazaj pa sem vse stran pometala, ker so mi smetili. Zdej bi jih pa spet imela, če jih maš še kej user posted image

Pikica a Lani se pa vnetja še kar ponavljajo? A si kej poskusila tisto kar sem ti takrat rekla? Ampak njo bi res morala skoz mazat, pa mogoče ji vsaj malo omiliš.

smrka user posted image user posted image user posted image za šolo. Ko si ravno v elementu, a bi men diplomo spisala user posted image user posted image user posted image

Men se bo zrooollllllllaaalllllloooooo naša nič ne spi , sitna je kouser posted image , če pa zdaj ne bo zoba , bom pa ..............ne vem kaj!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote
seny ja ubogi revčki user posted image . Še predobro vem kako je to. Se spomniš mene, ko sem ti pred pol leta al pa leto nazaj ful jamrala. Ne želim ti takšnih noči user posted image user posted image user posted image Ti ti Tija, boš pustila mamici, da se spočije user posted image user posted image user posted image Čak, ti bom jaz malo Taro poslala, da te poduči kako se odvadiš rogovilit ponoči user posted image user posted image user posted image Kok sem pametna, jutri bom pa jest jamrala user posted image Ampak res upam, d abo zdej pa kak zobek priril ven, je že čas ja. Tiji res laski poganjajo, ni časa, da bi še zobki user posted image user posted image user posted image

Joj kako grmi, do tle sem vas prebrala, zdej moram pa izklopit, drugače mi bo kje ven vrglo. Se tipkamo. Lepo nedeljo jutri....

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
4.4.2009 21:51:40   
seny
ooooooooooooooooooo   ,    nogica !!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil seny -- 4.4.2009 21:52:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
4.4.2009 21:53:12   
smrka
Pikica tole z balonom si pa fajn nardila! Ful si faca!

Sayuri,  tvoj sine je tudi faca, da bolj ne more bit, sem se tako nasmejala... ja sej se je lahko rezat, vem pa kako je blo teb ko je bla voda po parketu... o stumfih pa... tudi nasa A. si tako dostikrat obuje, njej je to hecno in fajn se ji zdi. Na zacetku sem bla jezna, zdaj mi je pa vseeno - ji tako pase :) samo v vrtec jo pa ne pustim take :)

Seny 48 kg si mela???? mater ti suhi! Jest sem mela pa 51 kg.. zdaj mam mal manj kot duplo user posted image .

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
4.4.2009 22:33:59   
Anonimen
Je šlo grmenje naprej zato nadaljujem ...

nogica, da ti ni user posted image res račkota zaplenil, ko te ni nič?!user posted image

Ni, ni, čeprav skoz grozi user posted image user posted image user posted image

Če že danes nima buške od kakšnega vogala al pa ploščic, zakaj je ne bi imela od pol kile težke kreme? user posted image

user posted image user posted image user posted image Joj kolk si ti dobra user posted image user posted image user posted image Teb se pa res iz srca nasmejem user posted image user posted image user posted image Pa user posted image Lanino za buškico

nogica?? kje si?user posted image

TUKAJ user posted image

Pozdravljeni!

Smo študentke 3. letnika Komunikologije – tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. Pri predmetu Praktikum 1 delamo raziskavo o otroški prehrani, v okviru katere moramo izvesti tudi anketo o otroških kašicah in sokovih. Za vaše sodelovanje se vam že v naprej lepo zahvaljujemo, saj nam bodo podatki v veliko pomoč pri opravljanju obveznosti predmeta.

Anketa je dostopna na:

http://lime.fdvinfo.net/index.php?sid=51839〈=en

Lep pozdrav, Nina

Bom v ponedeljek izpolnila. Obljubim.

Hej , a tisto ste prebrale :Ksenija Blatnik ide na svjetovno prvenstvo u aerobiki.......Ako nas osječaj ne vara , če osvojiti zlatu kolajnu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti si pa ta druga faca. A kar zlato ciljaš user posted image user posted image user posted image

klepetka user posted image user posted image user posted image za solidno noč. Testuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz to tko na cca 10 let počnemuser posted image user posted image user posted image user posted image

A čez 10 let nej zopet pričakujem veselo novico user posted image user posted image user posted image Jest se pa še nisem odločila user posted image user posted image user posted image

Kje sta pa nogica in dulci??????????

TUKAJ user posted image user posted image user posted image Na krovu, živa in zdrava, tečna zarad menstre, ...

Pa ne vem, al samo men ne znese nič nardit čez dan al kaj??

Nej te potolažim, da tud men ne. Premalo časa, preveč vsega za naredit. Pa kaj, saj jutri je nov dan...

Danes pri nas kuha/peče ati user posted image user posted image user posted image

Dej nam ga posod za kak dan user posted image user posted image user posted image

Je rekel, da je imel eno nogavico mokro, pa si jo je preobul user posted image user posted image user posted image user posted image Šparaven že zdaj user posted image

user posted image user posted image user posted image Filip user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sm se ti javla, pol sem te pa pozabila klicat. Se mi je ful mudilo. Sm bla iz službe, pol sva pa s taro hitro šle k maši. Sva danes nesle butarico žegnat, ker jutri mene ne bo, pa sem šla raje jaz danes z njo. če bo pa oči jutri pri volji naj jo pa še on pelje, ne bo nič škodlo, ker slišale sva bolj malo pridige, je blo več moje user posted image
Jutri delam najbrž cel dan, no od 10- 19 ali 20-ih, tako da bo šel dan v .... Mam pa v ponedeljek toliko planov, da če to speljem, sem zakon user posted image . V torek grem za rožice gledat, pa s taščo na potep, v sredo sem najbrž frej (ni še čist sigurno), pol pa spet delam. Kdaj nameravate v Lj.?

Kaj predlagate??

Da prestavmo še za en teden, ker drug teden je glih pred prazniki, pa vidim, da ima vsaka nekaj v planu, tako da edin to mi pride na pamet

Ma saj se lahko zmenimo tudi za drugi ponedeljek , če vam odgovarjauser posted image

jest delam, pa še velikonočni je user posted image

nogice pa res niuser posted image . Tole je pa že zaskrbljujoče stanjeuser posted image user posted image . Edin če se ena nardi francoza in gre k njej po čemaž za izgovor in preveri situacijouser posted image user posted image

Ve kar pridte po čemaž. Sta tast pa tašča ful prijazna do obiskov user posted image . Tašča bo kofe skuhala, tast vam bo pa čemaž nabral user posted image

aja, še to nogica še dihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja še diha in glih kar vas je predihala. Res ste se načvekale. Mi je pa prav všeč ratalo zdej pri ribnčankah. Smo, ste se kar fajn ujele, tako da ful malo hodim kam drugam brat, mam skoz tole odprto.

Drugač pa se mi dnevi ful vrstijo. Včeraj sem zjutraj spekla tri velike protvane biskvitne oz. potratne potičke, eno za nas, eno za mojo mami in eno za staro mamo (ona ji pravi torta user posted image ). Sem jo kar v skrijo spakirala, ker me drug teden ne bo prav dost doma. Okna bom omila ta teden, ker mi jih skoz dež moči. Pa rožice bom še do konca presadila, pa vse tipitopi pospravla, pa na vrtu mamo en obok za zmontirat, tako, da mam kar nekaj v planu. Pa še voščilnice moram naredit, ampak bom čisto enostavne. Pa cajt je za nabiranje zelišč za moja "jegrčka" user posted image mmmmmmmm

Lepo bodte, ne me pogrešat, ker me jutri ne bo user posted image user posted image user posted image mam vas rada user posted image user posted image user posted image lepo in mirno noč vsem user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nogica -- 4.4.2009 22:36:52 >

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2298
5.4.2009 8:31:21   
seny
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem skuhala za vse.
Današnja noč je bila fenomenalna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tija spala od 20-6-tihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kdaj je nazadnje tako spala.
pikica , sem celo noč čakala ulaz u kuču Velikog bratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa si baje odpovedala, saj nebi bilo treba zarad mene, saj jaz bi lahko tud kater drug dan prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No ja, bom pa že , kar zdaj uletela , pa bom tam nekje do osmih pri vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj vas ne bom motilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aja, bomo vsi pa še nečaki ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sayuri in menčy upam , da je bila tud vaša noč tako dobra kot našauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te so pa za L&Z....A sta kaj boljš?Kako pa vaša" pika nogavička" , a še papir lima?user posted image user posted image user posted image user posted image
nogica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za potičke, bom mogla v kratkem obiskat vašo kavarno.
smrka ja 48 kg sem imelauser posted image joj, kje so tisti časiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj jih imam pa 63 , pol veš kakšna panceta semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dulci, javi se pobiramo manjkalninouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
klepetka kar danes Jurmanove obiskat , se mi zdi , da so že kar mal zamirliuser posted image user posted image user posted image user posted image

vsem želim eno lepo , sončno nedeljouser posted image kot kaže bo lep danuser posted image Izkoristite sončkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
5.4.2009 8:44:38   
smrka
JUtroo user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas se tudi lep dan dela... hcero zdaj priganjam da ge zajtrkovat, jest posrkam kofi, in gremo takoj ven na zrak do kosila. Kosilo je ze skuhano sam krompircek skuham kot prilogo. Popoldne gremo pa na slovensko maso. Yeahhhh user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.