|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
8.4.2009 14:16:40   
sayuri
Nogica, če imaš vs ezbrano na enem mestu, potem mi pošlji na sayuri.kristina@gmail.com user posted image

No, bila v šoli (službi). MAlce smo se pomenili,kako, ko pridem iz poroniške pa tile novi pravilniki o ocenjevanju delavcev user posted image , pa čvek s sodelavkami....ko sem odšla, sem ugotovila, da me res še nič nima za v službo it user posted image  Mi je tko luštno na porodniški. user posted image  Sem omenila tudi prošnjo za podaljšanje. Ravnateljica ni nič komplicirala. Joj, kako ej zdaj, fajn, ko imamo novo rvnateljico, ko se da res vse zmenit brez problema.

L&Z sta se v Lazih čuvala. Bila pridna user posted image . JAz sem pa neki švoh user posted image  Hmm, po grlu me praska...verjetno sem kje kaj pobrala user posted image

Se ostale sončku nastavljate? Prav ej tako. JAz sem moram spravit teraso pospravit. user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
8.4.2009 15:16:54   
Anonimen
Še jaz. Prekrasen dan je zunaj, jaz sem že ob 8h v svoji družbi uživala ob kavici na sončku zunaj, sem imela občutek, kot da uživam v krasnem jutru na morju user posted image  Tišina, nikjer nobenega, samo ptički in jaz in Zoja user posted image  
Sem pa kmalu opazila klepetko, ki si je naredila lep sprehod po gozdni poti. Nisem bila prepričana če je bila res ona (sem se kasneje pozanimala kakšen voziček ima user posted image ), sicer bi kričala za njo naj pride na kavo! user posted image  Potem sem kar nekaj časa čakala na Seny, ki je prav danes imela tolikooo dela z neko zemljo user posted image . Ampak sem jo dočakala, kdor čaka dočaka, pravijo user posted image  Najprej sva si privoščile kavico, vmes je klicala nogica, in bila sem pripravljena pristavit še za eno kavico, in dve, in tri user posted image , ampak glej ga zlomka, nogica je bila na potepu s taščo user posted image  Nogica- drugič brez tašče na potep! user posted image  Nato sva s Seny odšle na krasen sprehod po poti, kjer je prej hodila klepetka user posted image  No, vsaj meni je bil krasen. Obdelale sva marsikaj, prav luštno je bilo, še večkrat naj bo tako user posted image  Na poti skozi vas sva videle tudi od Sayuri L&Z, ki sta pridno spala v vozičku pred garažo.

Sicer pa dan, ko tudi mene nekaj po grlu praska, Zoja je prehlajena orng, nič ne je, ampak bo. Tako da je jutrijšnje plavanje pod user posted image . Preberem in pokomentiram vas kasneje, ko bom imela čas. Zdaj grem na kosilo.
Pa-pa

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2352
8.4.2009 16:02:00   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

No, bila v šoli (službi). MAlce smo se pomenili,kako, ko pridem iz poroniške pa tile novi pravilniki o ocenjevanju delavcev user posted image , pa čvek s sodelavkami....ko sem odšla, sem ugotovila, da me res še nič nima za v službo it user posted image  Mi je tko luštno na porodniški. user posted image  Sem omenila tudi prošnjo za podaljšanje. Ravnateljica ni nič komplicirala. Joj, kako ej zdaj, fajn, ko imamo novo rvnateljico, ko se da res vse zmenit brez problema.

A mate novo ravnatlco? Un je šu v penzijo? No, sam da je OK. Ja, nov zakon o napredovanju in vsem tem je ful zaj***n. Za sodelavke je pa itak po tolkem času en dan premalo a ne?

Držim pesti, da dobiš odobreno podaljšano porodniško še za nekaj časa. A o polovičnem DČ pa ne razmišljaš? No, in kaj ti bodo dodelilo z novim šolskim letom?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
8.4.2009 20:51:34   
Anonimen
O punce jaz sem spet zbolela. Tako kot pri vas se je začelo zjutraj s praskanjem po grlu, pol mi je blo skoz slabo v avtu, nisem bla taprava. Zdej popoldne me je pa zvilo. Mrzlica, grlo user posted image user posted image user posted image , čist sem kaput. Nimam volje niti pisat.

Grem odležat za kako urco pol pa upam, da bo kej boljš, ker mam še nekaj za dokončat.

Dulči
pri nas čemaž raste bolj na vlažnem rastišču, ampak je pa tudi v gozdu, tako, da ti ne vem povedat kakšno zemljo dat. Najboljš kje na vrtu zakopat v kakšnem kotičku, kjer ne bo motil in bo prišel še kako prav. Sicer pa bosta uživali le še kak mesec, potem se pa pokosi user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
8.4.2009 21:13:37   
klepetkaa
oJ,
da še jaz pristavim svoj piskrček.

Vsake tolk vmes bi prav  prišel  kakšen deževen dan, da nisem potem v takem zaostankuuser posted image .

Kratko naše poročilo, pol pa vas grem za nazaj brat.

SEm v velikanskem zaostanku z branjem, ker vreme dela svoje. Pridemo skoraj samo še spat noteruser posted image

M. je še vedno bolna, kuha sicer ne več, je bila pa  včeraj vročina čez 39..... ah, bo bolje.

Včeraj sem bila na 5 žensk. com in mi je bilo čisto ok. Je bilo za nasmejat, tudi tisto, ko si se ozrl okoli sebe in si videl kakšnega moškega, kako nejeverno zmajuje z glavo user posted image

Je bila pa danes Lana nekam sitna, skoz po M. plezala, tako da sem jo dopoldne popokala v voziček in sva šli en giro do Lazov. Bil je prav prijeten sprehod tam po gozdnih cestah(Pikica, v vašem koncu ), tak mir, nič prometa... za nazaj pa... pa sem trepatala za Lanino in svoje življenjeuser posted image . Pred nama je namreč pridrvela kosmata rjava zverina(pes po domače) in ker se jih jaz neznansko bojim, sem čisto resno podvomila, da se bo tole srečanje dobro izteklo. PEs  se ustavi točno pri nama, vzamem Lano iz vozička, v primeru da bi napadel, da bi  mene in ne njo,... pa me gleda.  Jaz se ga nisem upala gledat in sem gledala nekam mimo.Lana itak ful navdušena nad njim in kar cvilila od veselja. BLIzu in daleč pa nikjer žive duše, da bi naju rešil. Že razmišljam, da bi klicala policijo.. potem pa rešilna bilka- poštaruser posted image . POštar lepo mrtvo hladno mimo nas, pes pa nič. NO, potem pa sem se ojunačila, ekr sem predvidevala , da če je poštar preživel, da pa bova mogoče tudi midve. In grem počasi mimo njega, pes pa nič... jao, nazadnje sem ugotovila, da sva se bala en drugega.Očitnouser posted image user posted image

NIč, zdaj pa grem brat in kaj  sproti pokomentirat;

Dulči, ČESTITKEE za diplomouser posted image user posted image .Pridna si, ni kajuser posted image

Emkey pa raztura s temi rastlinami. user posted image POhvalno. Zelo.user posted image

smrka, super tortauser posted image . Adriana je pa prava lepotičkauser posted image
sayuri, iii kolk lepe slikceuser posted image .  Krasne.user posted image

Si spraševala za čeveljčke; Lana je bila kar dolgo zunaj brez čevljev, ekr pozimi je bila vedn ov kombinezonu z nogicami, za noter pa je bila vedno v sho shoes(al nekaj tacga). POtem pa sem  ji  pri 13 mesecih že zarad lepšega za ven obula cicibanove čevlje, kljub temu da še ni hodila. Ampak niso bili nič kaj udobni, taki trdi. POtem pa ko je shodila  ima še ene cicibanove, malo mehkejše, in ene nikice, te pa so super. Mehke, lahke,...

SEm pa imela namen kupiti elefanten čevlje; ti so baje zdaj "IN", prodajajo jih v Deichman-u v SN, ampka imajo nikakvo izbiro. REs ne, pa nisem neka zbirčna. Pravijo da greo sproti. Tako da ne vem.

nogica, a te pol lahko še jaz prosim za mal čemaža?! Za probat, ekr očitno ne vem kakšen je ; jaz sem si nekaj drugega predstavljala pod čemažuser posted image . JAo pa taka gospodinja

seny, suepr da sta z Alenom kar najbolje zrihtalauser posted image .
user posted image  Al tebi in pikici oz. vajinim dvogovorom se pa vedno iz srca nasmejimuser posted image . Idealne imata na zalogi. Ostanita takšni še naprejuser posted image

pikica, user posted image ma čist  prepričana sem,  da je bila Lana na rolerjih in ne na tlehuser posted image . Sice rpa ni panike, saj morajo tud ščitniki vsake tolk  služit svojemu namenu, akjne?!

Ampak tole v vrtcu; si bila pa upravičeno jezna. jaz bi bla tud. IN ziher bi kaj zinla, čeprav mogoče nehoteuser posted image

menčy, ne imej slabe vesti če je Zarja v vrtcu.  Ker otrok mora bit med vrstniki.
Čeprav če se spomnim za nazaj, sem jo imela pa na začetku tudi jaz(potem ko se je rodil D. ) ,ampak M. je ful uživala v vrtcu in mi je bilo zato lažje.

torkov kofeteK;  vIdim da ste uživale, kot vednouser posted image . Pa vidim, da sem bila med pogrešanimiuser posted image .  SAj sem  se tud jaz ful veselila, da se spet vidimo, ampak kaj čmo, pride kaj kdaj vmes.user posted image Računam na torek in na sonceuser posted image

sayuri, drugič.. user posted image  za uspavanje Lovra. Upam da je dane stud delovalo. Sicer pa glavno, da so noči mirne, a ne deuser posted image
Sem te pol včeraj , ko ste prišli iz telovadbe, videla s patrio. SEm šla ravno iz knjižnice, potem ša sem letela še po Domna v vrtec.KER je Lanan glih spala doma, sem mogla izkoristit priliko.

Držim pesti, da ti podaljšajo P.user posted image

nogica, drugič; kakšno kombinacijo rožic sta si umislili? Daj še meni vrzi kakšen nasvet za kakšno kombinacijo za na balkon, če imaš še kakšnega v mislihuser posted image . Bi ti bila zelo hvaležna, ekr imam že vsa leta standard, pa bi imela zdaj enkaj drugega.

Ojej, upam, da bo tvoje  počutje čimprej boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pa zdaj res tako zahrbtno vreme, ravno pravšnje za prehladituser posted image . Skratka, pocajtaj se.
pikica, drugič;jao, zdaj pa mi samo še reci, da si videla dogajanje z unim cuckomuser posted image user posted image . Ja ,d rugače pa imate tam res super sprehajalne steze. SEm sice ršla z namenom pogelat uno tekmovalno stezo tam blizu vas, o kateri je tukaj v našem koncu kar precej govorauser posted image , potem pa sem šla še malo raziskovat po drug potki. SEm šla kar daleč, ampak me je že kar strah postalo , da kje še kakšnega medveda ne srečam.user posted image

KAteri vir pa ti je izdal, akkšen voziček imam?user posted image  Firbec sem, nč druzgauser posted image

Ampak če sta pa s seny vozičkali, potem bi pa komot privozičkali do mene. SAj poznaš potuser posted image

No ja, drugič sta  vsekakor dobrodošli. user posted image   Imam tud borovničkeuser posted image

zaenkrat to, moram še uč na kmetijo vrčt, ekr nisme bila danes še nič. Tam pa menda ja ne kje cela štalauser posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 8.4.2009 21:21:31 >

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
9.4.2009 7:20:07   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image kavica za vse

Uf kakšna noč je za mano. Sem se dodobra prepotila. Včeraj zvečer sem v momentu zakuhala, vročina je kar naraščala vse tja do 39 ko sem si jo nazadnje merila. Včeraj bi morala skončat voščilnice, amap knisem bila sposobna, tako da grem to naredit zdaj.

Klepetka
upam, da se je Maruša pozdravila user posted image user posted image user posted image Čemaž dobiš, če prej ne v torek, če ti je ok. Gospodinja sem pa tako kot ve tukaj gor user posted image , ko vas berem ko okrog polnoči likate kar user posted image . Ne vem, ampak zadnje čase sem po enajsti čist preveč utrujena za karkoli.
Kar se pa rožic tiče pa jaz vedno kaj eksperimentiram. Ponavadi ideje pobiram iz starih katlogov Cvetje za poletje (dobiš pri Požarju). Zdaj je itak mederno listje, cvetje ne več toliko. Pomembna je tudi lega. Malo mi povej ali imaš senco ali sonce. Jaz imam jutranje sonce zasadit pa sem dala 2 bršljanki (sicer jih ne maram preveč, ampak sem lansko leto ugotovila,da je veliko boljše če so), eno domačo koprivo, eno kupljeno koprivo (pojma nimam imena in prvič jo vidim), obe sta v temnih lahko bi rekla v črnih barvah, temno batato (krompir) in lepo suzano rumeno. Jaz samo upam, da se bo tako razraslo kot sem si zamislila.
Zdej se ful daje koprive, trav sem se naveličala ampak vidim ,da so še vedno moderne, moderen je mleček, ki sem ga imela lansko leto ampak za na balkon mi ne fajn. Ma jaz lahko nakladam s temi rožicami.
A jih daš nasadit ali jih sama posadiš? Ti kar povej, pa ti bom svetovala user posted image . Če nočeš tu me pa na ZS zvrcni.

Menčy za drug teden pa velja a ne? Za rožice?

Seny prid do mene danes, drugač bova pa s Taro popoldne do tebe prišle. Upam, da bom ok da ne bom kakih bacilov raznašala.

Danes bi mogla it delat pa ne grem, ker je prišlo do spremembe, jaz sem se pa že tako pripravljala da bom delala cele praznike. Tako grem šele v soboto pa do ponedeljka.

Grem delat voščilnice, da do 12-ih oddam.

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2356
9.4.2009 7:25:20   
Anonimen
Obljubljeni link, še od zadnjič user posted image :

http://nakup.merkur.si/
Tu poglejte katalog Vrtnarimo s srcem. Na strani 87 zgoraj so lonci o katerih sem govorila. Men so zelo lepi. Jih ima moja mami, težki so pa tud.

Vem, da smo se še o nečem pogovarjale, pa ne vem kaj bi mogla še pripopat. Mogoče Kalio?

http://www.kalia.si/

Tu poglejte pod ponudbo meseca, to imate v akciji.

Če je še kaj me kar sponite. Moj spomin je šel .... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2357
9.4.2009 8:13:57   
sayuri
nogica jaz te tud prav občudujem, koliko energije imaš za ustvarjanje. Res si pridna. PA tvoji nasveti ful prav pridejo. JAz imam rože zlo zlo rada, ampak nimam se časa z njimi preveč ukvarjat user posted image SO mi zlo všeč razne nasaditve, pa si zamislim v glavi, kaj vse bi imela, potem me pa vse mine, ko grem kupovat. Ne znam niti vprašat niti nič, tko da kupim bršljinke in jih zasadim. user posted image PA ponavadi kar lepo pridejo user posted image user posted image user posted image  Jutranje sonce imam itak samo na eni strani in tam so rože najlepše. Na oknih, ki so na trg obrnejne, pa je sonce od 11h pa dokler ne zaide - poleti torej do 20h. PA teraso imam odprto-torej mora bit roža, ki preživi veliko dežja in veliko sonca.... ZAto se mi bršljinke najbolj obnesejo. Še vsakič, ko sem kaj drugega dala, je šlo po enem mesecu v franže user posted image . PAzi nase in pocajtaj se.

klepetka joj, sem se nasmejala tvoji prigodi s psom, čeprav verjamem, da ni bilo čisto nič smešno. Meni tud kar srce zastane, če takole srečam kakega psa. PA se jih drugače ne bojim...ampak pri psu res nikoli ne veš, kaj mu pleše po glavi. Pes je pes, pa če ga še tako okrog obračaš. JA čigav je pa bil? Je bil kak lastnik tam zraven? Vem, da je včasih bil spuščen pes od Leona, sam ne vem al ga sploh še ima? Men je bil prav grozen, pa še parkrat je lajal name user posted image  Tista sprehakjalna pot je pa krasna. Lahko bi šla še naprej in naredila čez gozd lep krog ter prišla v Lazih ven pri gasilnem domu. Sam bi rabila velika kolesa na vozičku, po moje user posted image  Nisem že dolgo šla, pa ne vem, kakšna je zdaj tam cesta.  Pa hvala za obrazložitev glede čeveljčkov. Ja, saj men tudi Cicibanovi delujejo trdo. edino Softy model je mehek. No, za tele Elefanten sem slišala in enkrat šla celo pogledat. AP kot ti praviš...nobene izbire. Pol pa nisem vedla, al jaz narobe gledam al kaj user posted image user posted image user posted image . Sicer jima ne bom še nič kupovala, saj se niti na noge še ne postavljata. ap itak je bolje, da so čimdlje bosi. AMpak počasi si bo pa treba kaj omislit, da ne bo bodlo v nogice. user posted image

JAz sem se včeraj popoldne odpravile ven. Cilj je bil Ugaruser posted image ....Ja, ja...pri vojašnici sem se že obrnila. Tolk je pihalo, da me je čist zaslepilo user posted image . Pol sem pa spet po Ribnici krožila in vdihavala ta smrdeči zrak.user posted image

KAm se bom pa danes odpravila? Pojma nimam user posted image  Sem mislila v LAze, pa je zdaj tko zoprno, ko naši rihtajo kuhinjo, pa hodnik, pa se nimamo kam dat. Polno praha, pa prepih, pa majstri.... Ne vem, kako je pri vas, ampak pri nas je bila kuhinja z jedilnim kotom "srce" hiše. In mi je zdajle čudno v dnevni sobi sedet. Spodaj je pa letna kuhinja zlo zlo mrzla.... Nič...mogoče jo mahnem proti Otavicam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
9.4.2009 11:23:44   
seny
Sam , da vas pozdravim , sem v čišenju oken , še čist nič nisem brala.user posted image
Vas zvečer prečekiram , nekak mi časa zmankujeuser posted image user posted image To sonce me je čist zasvojilo.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
9.4.2009 12:09:20   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa
Dulči, ČESTITKEE za diplomouser posted image user posted image .Pridna si, ni kajuser posted image

Emkey pa raztura s temi rastlinami. user posted image POhvalno. Zelo.user posted image

Saj nisem še diplomirala. Še popravljam neki. Mater, če mi da še enkrat kaj za popravljat, ga bom nekam poslala.

EMkey je pa kmet kot se šika, ja.

A je katera za kake nevsakdanje paradižnike? Lahko pripeljeva sadike že ta vikend. Cene ni, je le prispevek za zemljo, ker je vso taboljšo kupu.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
10.4.2009 7:57:56   
sayuri
Uuuuu babnc...nas najdem nekje na dnu druge strani user posted image   Ja ja...lepi dnevi...pa vso energijo trošite za zunaj bit user posted image user posted image user posted image . Saj je prav tako

dulči z letošnjim šolskim letom imamo tud novo ravnateljico, ki je super user posted image  Ženska na mestu, res. Domačinka, prej učila RP, potem bila nekaj let na zavodu za šolstvo,s edaj je pri nas kot ravnateljica. Ej, vzdušje v kolektivu in na šoli pa čist drugo...res..

Nč..grem hladilnik pomit in pa L&Z dokončno spat spokat. Že od pol šestih rogoviltauser posted image

pikica, kako je Zoja?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
10.4.2009 8:19:00   
smrka
Dobr jutr!
Evo zdaj pocasi srknem kofi, potem me caka kup perila za zlikat... potem jajcka obarvat in potem hitr na kosilo in vecerjo k tasci. Zakon. Imamo ful lepo vreme...

Zoja, nogica... hitr se pozdravte, kaj se to pravi bit bolan zdaj za praznike!user posted image

Mejte se skrajno desno lepo!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
10.4.2009 8:38:06   
dulcinea
Ja, sam res no. Nekam malo klepetate. Kje je pa Seny? Jst mam sicer temo med priljubljenimi, tko da ne vem kam je tema šla, niti ne vem več, kje jo iskat, če izgubim tale link.

Sayuri, super za tako ravnateljico. Ja, se mi zdi, da so RP učiteljice boljše ravnateljice. Tud v Ribnci so rekli tko, k je bla še Šulentičeva, zdej pa.... No, jst se itak nikol nisem razumela z gospodom I. Še k je bil moj učitelj.

Midva sva bla pa včeraj spet ves dan v zemlji. Sva sadila jagode na črno folijo, pol pa še jajčevce in paprike presajala. Danes greva pa na eno goro nabrat čemaž, je tast reku da je gor mal naprej od koče in ga je nabral eno vrečo. Danes greva pa za našo mami nabrat. Še recepte sprintam, pa bo ubogi fotr, k bo mogu to jest. user posted image  
Upam, da se pol čimprej odpraviva v vaše konce. Kakšno je kaj vreme? Temperatura? Ker tukaj je zelo vroče in sva bla včeraj popoldne v kratkih rokavih.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
10.4.2009 8:50:58   
sayuri
dulči, sooonček je pri nas. Včeraj mi je kazalo 24 stopinj, predvčerajšnjim tudi....toplo je user posted image user posted image user posted image   Zdajle..evo..sem šla prav pogledat...zdajle je 15 stopinj. user posted image
smrka jajčka že pobarvana. JAz bom to zvečer naredila. Žegen pa jutri nesem v Laze. Vedno tko naredim. Mi je bolj všeč..zunaj, na prostem, kot tlele v Ribnici v cerkev user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 10.4.2009 8:52:44 >

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
10.4.2009 8:56:26   
seny
Evo mene se javljam , tole vreme me je čist obsedlo , kar skoz bi nekaj počela user posted image user posted image user posted image Včeraj sem spucala okna in celo bajto pospravlauser posted image user posted image user posted image No, saj to počnem samo za veliko noč in božičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim , da tudi ostale vrtnarite in uživate na sončku.user posted image user posted image user posted image
Smrka ti pa sam likašuser posted image user posted image user posted image
sayuri super , da imate tako dobro ravnateljicouser posted image user posted image user posted image res je v službi čist drgač , če je dobro vzdušje , gre človek z voljo na šiht...drugač je pa user posted image user posted image user posted image sem izkusla user posted image
klepetka jaz sem pikici izdala kakšen voziček imašuser posted image user posted image user posted image Zdaj pa ne uideš več budnemu učesu pikiceuser posted image user posted image user posted image , če slučajno vidiš kakšno rjuho na drevesu viset , da ne boš mislna , da je zate , to je za  mojo dobrodošlicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dulči vidva sta tud tako pridnauser posted image user posted image user posted image
nogica upam , da si kaj boljš.user posted image Ti priporočam Just izdelke , so enkratni , samo redno jih moraš uporabljatuser posted image user posted image user posted image Ma saj vem , jaz včasih kar pozabim , kremo za roke sem mogoče trikrat uporabila , sploh se ne spomnim.user posted image Kmalu bom rabila sončno kolekcijo , prosim za kakšno predstavitev , daj kakšno mal porukaj , da kaj narediuser posted image user posted image
pikica za mojo malo Zojo , da se pozdraviuser posted image user posted image bogica mala , pa tko je pridkana user posted image Ste bile z Lano v šopingu?
menčy , ti si tud računalnik na off dalauser posted image user posted image

Uživajte na sončku....

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
10.4.2009 11:17:05   
Menčy
ja, takolee, da se še jaz mal javim

res je, SENY, prihaja moj čas user posted image -poletje, pomlad, sonček, ptički... user posted image  takrat sem jaz bolj malo notri, še manj pa pred ekrančki user posted image user posted image , res sem dala na off tale moj "rčnlnk" a ste hudeuser posted image
pa še to je ne - pomaldansko čiščenje, če se nekaj lotim, hočem to nardit do konca user posted image  pa velika noč, je trba vse pripravit za žegen pa jajčka barvat.
Tako, da sem danes pustila Zarjo doma in bova barvali pirjhe. Tud možek pride prej iz služebe, juhuhu user posted image , končno, saj te šeste ure mi že najedajo živceuser posted image ...
Pomila sem že vsa okna, ker mali danes pridno spi, Zarja pa je šla z dedijem po opravkih user posted image , tak da mi je bolj hiter šlo, zavese se perejo, imam pa še nekaj tepihov za oprat pa balkon za zloščit
ja , popoldne pa hvala bogu spet MASAŽO user posted image , še zadnjičuser posted image

torek mi je lepo minil, hvala za družbo in VONI za  user posted image , drugo  v hotelu sem mislila jaz plačat, pa je bla denarnca čist suha, dober da sem mela za kruh user posted image user posted image user posted image , tak da drugič jaz pikica in seny user posted image  pa še zarad mene ste mogle bit tam, joj kok mi je narodn user posted image ...
sreda- kulska, bila s sestrično v LJ, pokupila spet mal v H&Mju, pa nekaj v MUllerju pa v C&Aju, pa user posted image ki, oh pa tako je bilo toplo, da se mi je zalištal že po morju user posted image
četrtek - pospravljanje pa vozičkanje pa kosilo, pa velik svežega zraka....pa pisanje vabila ( SAYURI- sime 1x spraševala za kaj pišem : za komorni zbor, praznujemo 10. obletnico pa za očkovo "fešto", mah sam veš, če nimaš ideje pol to odlašaš, no ampak tud to je narjeno user posted image  

NOGICA - JA, ZA DRUG TEDEN PA VELJA , se dogovoriva zše za kdaj...KAKO SI ?KAJ BOLJE? user posted image user posted image user posted image ZA TVOJE ZDRAVJE

PUNCE, pa HVALA user posted image user posted image user posted image  ZA VSE VSPODBUDNE BESEDE ZA VRTEC IN Z. HVALA, ampak včasih mam tak depro zarad tega, res ste mi olajšale dušo ste pravi angelčki user posted image ...

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
10.4.2009 11:18:25   
Menčy
se še javim in vas komentiram, se je T. zbudil

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
10.4.2009 21:20:02   
smrka
Oj punce, se pozna tudi tukaj na forumu da so prazniki. Mi smo mal prej prisli smo se fajn najedli, vsega boga in sicer rib na tisoc in en nacin... tasca je zakon!!!user posted image

Jutr gremo spet na kosilo spet smo vabljeni.. kok je to fajn :) pa v nedeljo tudi.. jaooooo :)

No tko, zdej grem pa z lubitom mal kak film pogledat kako romantiko, al pa akcijo... user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
10.4.2009 23:16:06   
Anonimen
Dober večer!
Sem rekla, zdaj vas pa moram malo pozdravit, sem pričakovala par strani zaostanka, pa HB ni tako. Se pozna vreme in ta letni čas, pa opravila taka in drugačna.. Tudi jaz ne grem več pred ekran.
Zoja je boljše, danes smo imeli kontrolo. Je že dobila apetit in je boljše volje kot je bila. Sem bila pa čisto user posted image  zarad te diagnoze. Se pozna, nisem vajena.. Sva dobili pumpico (Ventolin), na začetku en vpih na 4 ure, zdaj 2 vpiha na 6 ur. A je to velik odmerek? Drugače pa sem tudi jaz staknila prehlad.
Za jutrijšnje žegnanje je vse nared. Hiška je postavljena na vrt, mi je všeč, samo mogoče so malo previsoka vrata. Če mi rata, dam slike v album.
Lepo se imejte, se beremo, vidimo..

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2369
10.4.2009 23:16:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Zdaj pa ne uideš več budnemu učesu pikiceuser posted image user posted image user posted image , če slučajno vidiš kakšno rjuho na drevesu viset , da ne boš mislna , da je zate , to je za  mojo dobrodošlicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2370
10.4.2009 23:49:46   
Anonimen
aja, nogica,  prosim še meni pošlji tiste stvari o čemažu. hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
11.4.2009 15:24:07   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

aja, nogica,  prosim še meni pošlji tiste stvari o čemažu. hvala user posted image
PA MENI TUDI, lahko na :karmi.mc@gmail.com
HVALA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
11.4.2009 15:24:59   
Menčy
sem mislila še kaj napisat pa nekdo zvoni, letim
pappa

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
11.4.2009 16:11:56   
Menčy
 že nazaj, bila soseda,
no sedaj bi šli pa radi mal ven, pa mala spi že celo večnost in je ne morem zbuditi user posted image  (takrat ko ni treba) smo mislili iti mal vozičkat po Otavicah pa tam zadaj, kjer se tud dober rolauser posted image , ko sem jo potrepljala po rami se je začela upirati, dala noge dol s postelje , glavo pa je pustila še gor in sedaj že 45 minut spi v takem spanju, kljub temu da sem njeno sobo že vso pospravila v tem časuuser posted image  user posted image .

danes sem že veliko nardila: odnesli smo žegn pa še nekaj pospravili pa skuhala sem, danes pečeno pango, krompir v koščkih, porovo omakico in regrat user posted image njami, sedaj pa bi šla vennnnnnn, mala zbudi se.....

PIKICA - kako kaj Zoja? Ventolin pomaga? UPam, da!!
Klepetka - tud ti si pridna te dni, te bolj malo berem, velik dela okrogh hiše a ne? Bo pa kmal kofetek pa še poklešpetamo, zadnjič smo res dolg klepetkale...user posted image
Sayuri, klepetka - jaz mam za Zarjo copatke od Elefanten pa so super mehke , fine in lepe, sam moraš res pridet takrat , ko pridejo drgač hiter grejo user posted image

A JE KATERA ŽE KDAJ KUPOVALA ČEVELJCE PO NETU?

nOGICA - KAKO SI KAJ? Upam, da si bolje in uživaš v praznikih . Ja komaj čakam, da boš še men dala kak nasvet user posted image .
SMRKA -  a tako se razvajate , super, tako je prav a ne . user posted image za naše tašče, mi smo se pa jutr kar povabili user posted image user posted image user posted image na kosilo
Seny - že vse poštimala, okna omita, potica pečena , žegn požegnan, kavica popita user posted image
pa HVALA za vrbovo vejo , pri nas so jo vsi občudovali user posted image .

zdaj pa nazaj na delo, moram sam še user posted image user posted image user posted image  po tleh pobrista , pa po balkonu pa kopalnico pomit , jojjojjojuser posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
11.4.2009 16:13:26   
Menčy
Pošiljam  vam zajčka, ki rad barva jajčka,
eno pišče, ki hren išče
in kuharico lisico, da vam speče orehovo potico.
Ker imate zdaj pomoč,
v miru in harmoniji uživajte Veliko noč! 

Menčy

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.