|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
3.4.2009 12:12:34   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Vas nisem še prov nič brala, sam tole vam moram povedat.
Men se bo zrooollllllllaaalllllloooooo naša nič ne spi , sitna je kouser posted image , če pa zdaj ne bo zoba , bom pa ..............ne vem kaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boga si vem,potrpi, vsaka stvar pride in mine, še prehitro, kar spomni se Alena, pa če nazaj gledaš ni blo tak hudo, a ne?user posted image
tud naš je zadnje čase siten, ampak danes je spal celi 2 uri , BRAVO TOBIJA, tako se dela user posted image user posted image user posted image

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
3.4.2009 12:27:38   
klepetkaa
nogica, da ti ni user posted image res račkota zaplenil, ko te ni nič?!user posted image

nisem  že  prej nekaj omenjala, da grem pucat?!user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
3.4.2009 12:47:21   
Anonimen
Klepetka- pa saj ne vem katera je bolj drvela in katera katero skoraj v ovinku oplazila user posted image  Mislim, a bi katermu krona iz glave padla če bi ti kaj sporočil user posted image user posted image
Imaš mogoče podatke o tisti gospe iz Prigorice? Pa fajn je vedet oz. skišat kakšne izkušnje, če je varuška fajn in kako z otroci dela user posted image user posted image  
Jao, če dobimo vrtec zavrnjen user posted image

menčy- misila sem jedilnik za nas, ja. sem čisto brez idej ostala. pa bom kar zelenjavno juhico skuhala. hitro, enostavno in dobro.user posted image  zoja je jedla za malico suhe slive, marelice, rozine, ovsene kosmiče in jogurt. njamsi, ima full rada. za kosilo bo pa tud zelenjavno juhico.

Seny- user posted image user posted image user posted image  Vzemi si danes kakšno urico zase!!

Z. spi zdaj že ta drugič. mi je prej una TA VELIKA krema od Bubchna za ritko mazat-500 ml padla na njeno glavo ko sem jo previjala. Eh, neroda jaz. Če že danes nima buške od kakšnega vogala al pa ploščic, zakaj je ne bi imela od pol kile težke kreme? user posted image  

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2253
3.4.2009 12:47:59   
Anonimen
user posted image  Tobija!
Klepetka, go, go, go user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2254
3.4.2009 12:49:03   
Anonimen
nogica?? kje si?user posted image

< Sporočilo je popravil pikica** -- 3.4.2009 12:50:37 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
3.4.2009 17:24:13   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Seny, sem zdajle s tvojo taščo govorila user posted image  Sam nisem vesela kot tale smile, ki se smeje. user posted image
Punce, pomagajte. Poznate tukaj naokoli kakšno privat varuško?
a nimaš eno na Bregu - Vanda, al kok že?, pa v Hrovači-Golaž, V>Prigorici, V Ribnici-Grajska pot, pa na Bregu- Mihelič Marija, če se ne motimuser posted image ... Moram začet malo mislit na to, če pikica Zoja ne bo sprejeta v vrtec... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
3.4.2009 19:05:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

Seny, sem zdajle s tvojo taščo govorila user posted image  Sam nisem vesela kot tale smile, ki se smeje. user posted image
Punce, pomagajte. Poznate tukaj naokoli kakšno privat varuško?
a nimaš eno na Bregu - Vanda, al kok že?, pa v Hrovači-Golaž, V>Prigorici, V Ribnici-Grajska pot, pa na Bregu- Mihelič Marija, če se ne motimuser posted image ... Moram začet malo mislit na to, če pikica Zoja ne bo sprejeta v vrtec... user posted image

Vanda odpade definitivno user posted image , tista v Ribnica-Grajska pot, mislim da je ravno Senyna tašča, ki je zasedena user posted image  Hmmm, tole v Hrovači in Prigorici pa je za raziskat, bi pa rada kakšne izkušnje od katere. Fajn je slišat pozitivne, negativne stvari..

Nasy- kam točno boš ti dala svojo Mašo? Si zadovoljna z izbiro?

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2257
3.4.2009 19:20:49   
Nina_ninaa
Pozdravljeni!

Smo študentke 3. letnika Komunikologije – tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. Pri predmetu Praktikum 1 delamo raziskavo o otroški prehrani, v okviru katere moramo izvesti tudi anketo o otroških kašicah in sokovih. Za vaše sodelovanje se vam že v naprej lepo zahvaljujemo, saj nam bodo podatki v veliko pomoč pri opravljanju obveznosti predmeta.

Anketa je dostopna na:

http://lime.fdvinfo.net/index.php?sid=51839〈=en

Lep pozdrav, Nina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
3.4.2009 21:08:05   
Anonimen
Jaz sem bila pridna, sem že izpolnila anketo. Sicer pa smo danes punce same doma. Zoja pančka, mi2 z Lano se greva pa uganke.
Lepo se imejte! Pa mirno noč vam želim vsem skupaj!

(odgovor članu Nina_ninaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2259
3.4.2009 21:36:44   
smrka
Br`cer!
Mi smo mal prej prisli iz sprehoda kok je pasal.... pa ni vecjega uzitka ko se lahko setas, nic ne piha, prijetno toplo .... ej.. da dol pades user posted image

Zdele bova z user posted image sla gledat kak film... najbl bi mi kaka komedija zdaj sedla, pol pa akcija.

Fajn se mejte!
cauci

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
3.4.2009 21:40:42   
Anonimen
Joj kakšno zatišje je danes tukaj? Al vas je vreme tako zamorilo, al so vas pa otroci tolk okupiral, ali morda možje user posted image user posted image
Mi smo bili danes ves popoldan zunaj, je pasalo.
Smrka- ti pa mi lušte delaš s tem toplim vremenom, brez vetrčka.. si zdajle prav predstavljam šetnjo na morju zvečer, ko se poleže tista vročina in je prijetno toplo...mmmmmmm

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2261
3.4.2009 23:45:17   
Anonimen
hehehhe smrka, sem brala tvoj zadnji komentar na FB, pop tv pa to user posted image user posted image user posted image  si niti ne upam več nič napisat user posted image  očitno je tale kolega kar zagrabil stvar, heheheheh
bo revež jutri ves napet pred tv-jem čakal da me vidi v Kuči velikog brata
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2262
4.4.2009 9:21:03   
smrka
Jutro punce!
Mi smo se zbudili v soncno jutro! Zdaj srkam kofi, potem gremo mal po trgovinah, pa juzno skuhat in potem bomo zunaj cel dan.. mogoce se odpeljemo do enega jezera da nakrmimo mimoidoce race in galebe... al bomo sli pa kr do morja.

Lep dan!

Pikica tistmu pa res ni potegnil da je to fora... oz. mogoce se sam hecauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
4.4.2009 9:22:27   
sayuri
Dan user posted image . Se samo malce javim.... L&Z sitna...smrkava, kašljajoča user posted image   Moram stanovanje v red spravit, ker je takšno, kot da bi bli za Karitas zreli user posted image user posted image . V načrtu imam tud pranje oken in zaves, ampak res samo v načrtu user posted image user posted image user posted image . Upam,d a bomo danes lahko šli kaj ven.  NAredite si lepo sobotouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
4.4.2009 9:24:19   
seny

hehehhe smrka, sem brala tvoj zadnji komentar na FB, pop tv pa to user posted image user posted image user posted image  si niti ne upam več nič napisat user posted image  očitno je tale kolega kar zagrabil stvar, heheheheh
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hej , a tisto ste prebrale :Ksenija Blatnik ide na svjetovno prvenstvo u aerobiki.......Ako nas osječaj ne vara , če osvojiti zlatu kolajnu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
4.4.2009 9:31:26   
seny
Dobro jutro,
No končno sem se prebila do račkotauser posted image user posted image user posted image
Včeraj je bil en takšen dan , da je mal mankal pa bi znorela...Ne vem kaj je naši deklini , mogoče bodo res kakšni zobje user posted image user posted image S tem se tolažim že 6 mesecev.Sem pa danes do devetih spala , tako , da sem spet polna energije...No sam mal jo moram čuvat , jo bom rabila za svetovno prvenstvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
smrka , nehaj nam že lušte delat z vašim soncemuser posted image user posted image user posted image
Babnce jutri bo baje ful dobro vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image mi gremo jutri v L. na kosilouser posted image user posted image pikica , če boste doma se bom po kosilu na kavico oglasilauser posted image
Zdaj moram it pa mal prebrat , kaj ste naklofaleuser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
4.4.2009 9:32:04   
smrka

Hej , a tisto ste prebrale :Ksenija Blatnik ide na svjetovno prvenstvo u aerobiki.......Ako nas osječaj ne vara , če osvojiti zlatu kolajnu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image v keri disciplini se bos pomerila?

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
4.4.2009 9:44:58   
seny
sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Z.....zdaj pa bo letanja , ane ?Vaši otročki se že vsi nekaj plazijo , vsatjajo ....naša pa ničuser posted image A okradli so vas?user posted image user posted image user posted image Jao , no boste pa na ta račun letos mal uživali morske radosti....Jaz že komaj čakam morje.L&Z sta pa spet smrkovčkauser posted image
menčy upam , da čimprej mine to vnetje.A T. tud že pleza?Aha , sem že prebrala , da ne.
pikica veš , da sem zadnjič bolj v hecu taščo spomnila , da slučajno ne bo pozabila , da avgusta Tija prideuser posted image user posted image Je pa ful povprašvanja.
klepetka user posted image user posted image user posted image za solidno noč. Testuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz to tko na cca 10 let počnemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
4.4.2009 9:47:05   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

user posted image user posted image user posted image v keri disciplini se bos pomerila?

Iz gola v goluser posted image user posted image user posted image user posted image pikica je pa moj selektoruser posted image user posted image user posted image user posted image Dobra je , pri tej svetovni slavi še tole delo opravljauser posted image user posted image user posted image A se neb še ti prijavla?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
4.4.2009 9:47:37   
seny
Kje sta pa nogica in dulci??????????

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
4.4.2009 9:48:08   
seny
Neeeeeeeeeeee , pri nas je spet dež user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
4.4.2009 10:29:34   
Anonimen
Jutro!

Zoja od 6h pokonci, jaz pa tud. Danes sem jaz vstala z njo, in moža pustila da se je malo naspal. Bravo jaz, to se ne dogaja pogosto oz. skoraj nikoli user posted image  Ponoči smo spali user posted image  Sem pa spet do 1:30 neke stvari urejala... položnice, papirji, dokumenti.. po mapcah gor in dol.. Pa ne vem, al samo men ne znese nič nardit čez dan al kaj??

Smrka- sončno jutro? Uživaj, uživaj, uživaj, pri nas spet dežujeeee user posted image  Lepe načrte imate danes! Izkoristite vreme, lepo se imejte...morje...ne mi spet luštov delat user posted image
Ne smrka, tistemu res ni potegnilo da je fora, čisto resno je mislil. Zdaj se ne bom več na FB javljala, kar naj počaka do večera user posted image user posted image user posted image

sayuri- lepo sobotno akcio ti želim, naj ti uspe čimveč, če pa ne, pa nč se sekirat user posted image  Važno da imaš načrt user posted image  Pa da bi čimprej tisti kašlji in smrkeljčki šli šc, šc, šc od vas! Tud jaz upam, da bomo šli lahko kaj ven, čeprav zaenkrat ne kaže dobro. No ja, še imamo čas.

seny-  heheheh, ne nisem prebrala tisto o zlati kolajni. nisem še bla na FB-ju, če se to tam nahaja...user posted image user posted image user posted image user posted image   Selektor?? Moja slava??Disciplina iz gola v gol? Tvoj test na 10 let, pa saj bom crknila od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image
Za Tijo enega user posted image , da ti neha živčke parat. Vauuu, kosilo v L? user posted image  Nice. Če bomo doma, da ti niti slučajno ne pride na pamet da se oglasiš na kofe po kosilu, prav?? Sicer se nekaj menimo da bi šli na Slivnico jutri, če bo lepo vreme, pa malo okrog Cerkniškega jezera, pa na kosilo.. Samo to je zaenkrat samo v načrtu.. V glavnem se čujemo.

Grem jaz malo brkljat po bajti dokler lahko. Danes pri nas kuha/peče ati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2272
4.4.2009 10:31:36   
Anonimen

Če bomo doma, da ti niti slučajno ne pride na pamet da se oglasiš na kofe po kosilu, prav??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa saj to ni res, kaj sem pa jaz to napisala??
Sem mislila takole Seny:
Če bomo doma, da ti niti slučajno ne pride na pamet da se NE oglasiš na kofe po kosilu, prav??

Tole bo že bolje, a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2273
4.4.2009 10:46:06   
seny

Če bomo doma, da ti niti slučajno ne pride na pamet da se oglasiš na kofe po kosilu, prav??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa saj to ni res, kaj sem pa jaz to napisala??
Sem mislila takole Seny:
Če bomo doma, da ti niti slučajno ne pride na pamet da se NE oglasiš na kofe po kosilu, prav??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem že mislila , da bosta kakšno akcijo imela po kosilu , ko bojo otroci spaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem hotla že mojmu reč , da mormo po kosilu takoj domovuser posted image user posted image user posted image user posted image , da bi še mi zaštartaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
4.4.2009 11:09:12   
sayuri

Sem mislila takole Seny:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem že mislila , da bosta kakšno akcijo imela po kosilu , ko bojo otroci spaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem hotla že mojmu reč , da mormo po kosilu takoj domovuser posted image user posted image user posted image user posted image , da bi še mi zaštartaluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, vedve pa ste ta pravi user posted image user posted image user posted image

No...sem šla s cunjo mimo kabineta proti pknom Filipove sobe, pa me je tale škatla premamila. user posted image  user posted image

seny ma saj jaz se tud že kake 4 mesece z zobki tolažim. user posted image Lovro je siten že kake 2 meseca, pa mi v sredo MAroltova reče, da na zobke še nič ne kaže user posted image . Sam neko tolažbo si mormo najti user posted image . Kam pa greste v Lj na kosilo? KAj priporočaš?

klepetka aja, da ne gre moj bratranec v Kanado?user posted image  No, saj nimam pojma. Sem se nazadnje z njima pogovarjala enkrat pozimi. Ma saj pri njih človek nikol nč ne ve  user posted image Si imela pa včeraj izlet v Kočevje, če je že predavanje odpadlo. user posted image

pikica kaj zdaj tole noriš s privat varstvom user posted image  Misliš, da bo tko nabasano v vrtcu septembra? Joj, jaz tud pomislit ne smem, da ne bi bili sprejeti user posted image Za privat ti nimam kaj svetovat. JAz takrat nisem bila ravno zadovoljna, ko je bil Filip pol leta v varstvu. user posted image  Kaj pa tašča? A ti ni ona Lane čuvala?

Jah nič...bo treba it s cunjo naprej. L&Z sta mi zdaj skoz pod nogami user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 4.4.2009 11:10:07 >

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.