|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
10.3.2009 18:48:34   
Anonimen
Še vedno nobene tukaj. Danes se očitno pogovarjam sama s sabo user posted image .
Sem šla v trgovino in srečala našo Voni in njeno Tijo user posted image
Seny- za danes zvečer ne vem-nisem prepričana če pridem. Mislim, da me moja otročka danes rabita bolj kot jaz pilates, čeprav me možek "podi" naj grem. Očitno bi rad imel mir pred mano. Saj ga čisto razumem user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
10.3.2009 21:42:15   
Menčy
Večer!
PIKICA-danes se ti pa res govori user posted image , vsaj eni. Rotavirus -bruhanje user posted image spremlja še driska in vročina, vse skupaj lahko traja do 3 tedneuser posted image . Edenovirus-vodena driska praviloma brez bruhanja in vročine (toliko kolikor se jaz spomnim).
Ja, tema današnjega cofetime-a ni bila ravno vspodbujajoča-ampak to je samo življenje (mami pa mi je rekla:"mamicee se naj ne bi pogovarjale o teh temah, saj mate dost druzga")
MUKLLA-LEPO, DA SI SE OGLASILA, a tvoja Špela tud tok mal spi, Tobija 2x po 20 minut, danes pa je bilo drugače dopoldan 1 uro, popoldan skoraj uro pa pol, v vozičku.
Letošnja Prijava po moje naj ne bi vplivala na + rezultat drugega leta a bo hodila v ribniški vrtec?

kaj smo pa počeli še danes:
povabili Zarjino prijateljico na likovno ustvarjanje in tako skupaj
izdelovali  hišice na ladjicah za jutrišnji "praznik"
če bo lepo vreme, bomo jutri ,odšli spustit ladjice z lučkami h gradu in bomo tako odgnali zimo in luč, ki  jo ob dolgih dnevih ne bomo potrebovali več (tako bomo stopili še malo v stari običaj, ki ni ravno znan za naše kraje)

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
10.3.2009 21:44:23   
Menčy

Aja pikica, katere ovsene kosmiče uporabljaš? Jih prej kaj namočiš? JAz jih še nisem dala L&Z za poskusit. Jih vedno pozabim kupit. user posted image

to pa tud mene zanima, maš zdroblejne user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
10.3.2009 21:46:42   
Menčy

nogica spet si špricala kafe user posted image user posted image user posted image . Hecam se. Pridruži se nam kakšen torek user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
10.3.2009 21:49:43   
Barbara111
čer menčy na tvojih slikah sem videla simpatičnega ,mladega župnika

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
10.3.2009 21:51:18   
Barbara111
menčy ti si ribnčanka še nobena se me ni spomnila iz otrštva,ko sem tam živela pa ti si samo leto starejša od mene

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
10.3.2009 22:08:34   
smrka
Cer!
Barbara, sem mal poskiljila v tvoj album, pa se mi ne zdis znana... Itak sem z vasi, tako da se nisem kej prevec vrtela po mestu razen kar sem hodila v solo tam... Mas ze velike otroke user posted image
Ampak bos morala prit eno nedeljo k masi v Ribnico user posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
10.3.2009 22:28:19   
Anonimen
Glede ovsenih kosmičev- nisem mislila na ovsene kosmiče, ampak na ovseno žitno kašico od Milupe, ki jo kupim v Mullerju user posted image . Sem z ovsenimi kosmiči nekaj probavala pri Lani 4 leta nazaj, pa se ni obneslo, tako da zdaj kar to uporabljam (zvečer v flašo mleka par žličk in za žitno-sadno kašico čez dan). Jo ima pa Zoja rada.
user posted image  Menčy za izdelovanje ladjic. Pridni ste! Sem slišala ja, da se bodo spuščale po vodici. Lepo..
Hvala za info o rota virusih. Jaz o tem res nimam pojma. V štirih letih in pol Lane nisem vidla nikoli bruhat.. Sem našla eno zloženko in jo predelala. Samo kaj ko ne vem ali je to to ali ne. Pa saj nisem jaz zato da to ugotavljam. Jutri ali v petek imava kontrolo. Mislim, da bo najbolje da gremo kar jutri. Čez cel dan je popila okoli 5 dcl čaja (pa še to jo mormo prosit), pa actimel. Jedla ni skoraj nič, par žlic juhe. Vročino ima že od včeraj zvečer (jo zbijamo, pa spet naraste..). Enkrat več, drugič manj. Driske ni že od 13h, pa še takrat ni bilo ne vem kaj. Bruhanja ni. Joka, da jo boli trebušček. Je pa taka utrujena, samo spi, brez volje, čisto zdelana user posted image . Bomo videli kaj bo prinesel jutrišnji dan. Upam, da bo noč mirna. Je pa mož šel spat v njeno posteljo, pa tudi danes bo šel, smo tako bolj mirni da je vse ok.

Jaz sem šla pa danes kupit karte za predstavo 5 žensk.com. Sicer sem jo enkrat že gledala, pa jo bom še enkrat. user posted image

Kje ste čvekice?

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1658
10.3.2009 22:49:18   
Muklla
Hvala, babike. Bom Erni kar mail poslala. A je ona iz Lašč? Neki znano se mi slišiuser posted image .

Ja, danes sva bile z mojo miss na sprehodu, pol sva pa mogle na hiter v LJ. Ne boste verjele kaj se je naredilo mojemu močeniku. Ni bilo dovolj, da je revež imel ravno danes zobarja. Je šel na bencinsko pumpo in je namesto diesel natočil bencinuser posted image . Za znoret. Najprej sem bla jezna, pol se mi je pa tako smilu. Sva mu šli na pomoč, v bistvu sva mu ble samo za družbo, ker nismo nič sami rešili, smo mogli vlečno poklicat. Jah, res je mučenik, pa sej bo. Jutr ga bova pa samo crtljali.

Ajde, zdej pa spat. Danes je polna luna. Upam, da ne bomo celo noč bedeli.

Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
10.3.2009 22:57:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Driske ni že od 13h, pa še takrat ni bilo ne vem kaj.

Sem se prehitro pohvalila user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1660
10.3.2009 23:00:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Ajde, zdej pa spat. Danes je polna luna. Upam, da ne bomo celo noč bedeli.

A zato se je Zoja že 3x zbudila odkar je šla spat? user posted image user posted image  No dobro, zdaj ima vsaj razlog user posted image

(odgovor članu Muklla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1661
10.3.2009 23:52:55   
Nasy
Pozdravček še od mene!
Ja, torto sem naši punci sama naredila (pa še en kup peciva), sem glih iz tega foha. Joj, spanje..pri nas je noro..iz nedelje na pon. se je mala ob polnoči dvignila na noge v posteljici in nema spanja..sem jo vzela k sebi pa ni pomagalo, sva se šli sredi noči v dnevno sobo igratuser posted image zaspala je potem malo pred peto, do osmih..potem je pa dopoldan spala 3 ure, popoldan nič. In sinoči se je štorija spet ponovila, od polnoči do pol dveh smo bili budni, potem sem jo nekako uspela prepričat, da je zaspala do pol pete v svoji posteljici. Pole je prišla k nama in sva spali do deveteuser posted image Bomo videli, kako bo nocoj spala, glede na to, da je dopoldan spala 45 min, popoldan pa uro in pol. Kmalu bo polnoč...sem pa že v nedeljo šla gledat, če je polna luna, ker je bilo tako svetlo.
Pikica, pri vas je tudi pestro, revčka mala..upam, da se bo poštimalo, evouser posted image user posted image user posted image za vašo punco.
Sayuri, no, le spomni se kej name, ko pride L. kaj mimo.
Kje so pa še kaj ostale, Sonjah, Voni, Klepetka,..

Lepo in mirno nočko vsem!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
11.3.2009 7:46:48   
sayuri
Jutro user posted image  Aha, polna luna je bla. Zato celonočno hranjenje, pa zbujanje, pa pogovarjanje user posted image  Sem čist polomljena danes. user posted image

Muklla joj, tvoj dragi se je pa včeraj res namučil. JAz sem se kar smejala ob njegovi prigodi. PA vem, da ni smešno,ampak enkrat sem nekaj takega že doživela user posted image  Erna je iz Ribnice doma. Je pa iz LAšč ena vzgojiteljica Erna v Ribnici. user posted image
pikica saj Lana nima kaj več driskat in bruhat. Bogica. Upam, da je danes kaj boljše.user posted image  Sem pa jaz včeraj kar kupila ovsene kosmiče od Nature. Zjutraj sem jih dala namočit, potem jih bom pa z banano zmešala. Bom vidla, če bosta jedla. user posted image  
seny štrajka,al jo je dihanje na pilatesu čist utrudilo user posted image  Seny, Alen te bo kmal prerastel, a ne? user posted image  A veš, d ajst dooooolgo nism vedla, kdo je tvoj mož oz. h komu sodiš user posted image  Pol pa vidim, da maš skor mojga sošolca (v paralelki je bil) user posted image
barbara potem sva midve isti letnik? 76?
Menčy a danes se te ladjice spušča? Ob kateri uri pa bo to? DA ne zamudimo, kot lani. Bova s Filipom prišla gledat user posted image . Te tradicije tud jaz drugače ne poznam user posted image , se pa počasi uveljavlja tud pri nas user posted image

pikica ženske.com - a je blo še kaj kart? Sem zadnjič slišala na radiu, da je vse razprodano user posted image  No, saj jaz sem jih tud že gledala, ampak bi šla še 1x, ker so mi res fajn user posted image

Mi imamo fizioterapijo danes, pol moram pa še v Tuš Kočevje. A katera ve jemljejo bone Baby center tud v Kočevju? Jih mam še toliko, pa nič nisem navajena v Baby centru kupovat user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
11.3.2009 7:49:03   
sayuri
nasy kaj si slaščičarka?Te bomo kdaj kaj ponucali user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
11.3.2009 8:52:09   
seny

AHA SENY, ZDAJ TE PA IMAM! user posted image user posted image user posted image  Pa da vidimo ali boš šla kar tako mimo, al se boš oglasila user posted image user posted image user posted image  Drugač bom drugič kar znak obvezna smer pred hišo postavila.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image Saj veš , to je bilo bolj brzinsko , če si opazilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
11.3.2009 9:07:49   
seny
pikica kako je z Lano , je kaj boljš?user posted image user posted image
sayuri , nogica pozna neko stvar proti ušem , daj jo povprašaj , je ravno v soboto razlagala o tem.Kako se imenuje tista tekočina od Musttele ?
menčy z Alenom sva lani tudi  spuščala hiške po Bistrice , mali je ful užival, letos pa ......ma vse se mu zdi otročjeuser posted image user posted image Zimo pa le odženitauser posted image user posted image Mi bi radi sončkauser posted image user posted image
muklla in menčy , še ena taka je poleg mene , ki ne potrebuje veliko spancauser posted image user posted image razen zunaj v vozičku , to ji pa prija , če se mal ruka pa še tolk boljšuser posted image user posted image
barbara , res moraš enkrat v Ribnico priletetuser posted image user posted image Lahko , kar kakšen torek na kofetkanje.user posted image
muklla bogi tvoj mučenik , pa ravno na njegov praznik.
nasy si pa stručko za torteuser posted image user posted image

Aha, pa še touser posted image user posted image user posted image s Pikico sva špricale pilatesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
11.3.2009 9:14:04   
Anonimen
Dobro jutro!
Sem ravnokar prilezla iz postelje (so me spet lepo pustili spat naprej user posted image ). Vam skuham kavico, ker jo nobena še ni user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana mislim da je bolje. Sicer bom šla zdaj dol k njej, sem jo pa slišala jamrat da jo boli trebušček. Driske ni, bruha ne user posted image  Mislim, da gre na bolje.
Polna luna se je poznala tudi pri Zoji. Zbudila se je ob 4h in jokala v posteljici, dokler jo nisem vzela k sebi user posted image  Se je takoj umirila in zaspala kar na meni, pa saj je bilo lepo user posted image , samo upam, da se to ne bo ponavljalo. Sem pa opazila da nas bolj rabi (beri za spanje) kot nas je.

Sayuri-predstava je razprodana bila takoj. Samo jaz sem imela že nekaj časa karte rezervirane, pa sem jih šla šele včeraj iskat. Sicer sedeži niso še zdaleč ne idealni, pa vseeno. Bomo sedeli v 2.vrsti, upam, da si ne nategnemo vratnih mišic user posted image  Mi je pa gospa iz TIC-a povedala, da bo verjetno še predstava v aprilu ali/in maju, ker je zelo veliko zanimanja. Seveda je lažje it tukaj doma gledat kot pa vozit se v Mengeš ali kam drugam. Lažje se odpraviš.
Za bone BC ne vem, mislim pa da ne bi smel bit problem. Pa poročaj za ovsene kosmiče.
Nasy-hvala za user posted image . Upam, da bo kmalu konec tega..

Šibam k otročkom.

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1667
11.3.2009 9:17:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

AHA SENY, ZDAJ TE PA IMAM! user posted image user posted image user posted image  Pa da vidimo ali boš šla kar tako mimo, al se boš oglasila user posted image user posted image user posted image  Drugač bom drugič kar znak obvezna smer pred hišo postavila.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image Saj veš , to je bilo bolj brzinsko , če si opazilauser posted image user posted image user posted image

Aha, kaj zdaj to? user posted image user posted image  user posted image
Nisem videla da je bilo bolj brzinsko (pa to ni opravičilo), ker sem prej odšla od doma user posted image user posted image user posted image  Itak sem vedla da te ne bo user posted image
No, pa sem te kregala user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1668
11.3.2009 9:40:19   
Anonimen
Jaz sem šla pa danes kupit karte za predstavo 5 žensk.com.

Pikica a za predstavo v Ribnici? A ni razprodano, ker jaz sem tudi hotela kupit pa jih ni bilo več. Gremo pa drug teden na 5moških.com (zadnja predstava v Lj.)user posted image
Glede rotavirusa pa ti jaz lahko povem kako je to zgledalo pri nas. Tara ga je imela pri 13,5 mesecu in sva bile (ravno takrat ko je seny rodila) v bolnici 5 dni. Zgledalo pa je tako, da je imela visoko vročino, driska čez cel dan, bruhanje cel dan, celo noč. Zaradi dehidriranosti so nas poslali v bolnico, je bila res čisto izčrpana. Tam v vseh teh dnevih ni pokusila hrane,ampak to se sploh nima veze, pomembno je da otrok PIJE. Tara je pila po malem ampak skoz tako da se je v bistvu zelo hitro pozdravila, lahko rečem v roku 10 dni. Zna pa to trajati, sploh pri dojenčkih. S hrano je ne sili, če ji ne paše. Raje ji nonstop nudi pijačo, ker to je veliko bolj pomembno. Ko bo lačna bo pa že sama prosila. No to je moje mnenje, pa res upam, da nima rota in da se Lana čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image .

Punce na kofetek sigurno pridem en torek user posted image

Barbara ampak tebi pa tale naš kaplan ne gre iz glave kaj user posted image . Ti se kakšno nedeljo k maši pripelji pa gremo še na kofetek user posted image

Menčy mi gremo tudi danes na spuščanje ladjic user posted image . Men je tudi všeč obujanje starih običajev - spuščanje ladjic, gregorčkov na gregorjevo. Res to ni značilno za naše kraje pa vseeno je to slovenski praznik, ki bi lahko prišel bolj do izraza kot pa valentinovo. Da bi bilo čimveč podobnih oživljanj običajev v Ribnici user posted image .

Pa malo o samem prazniku Gregorjevo, če katera ne ve zakaj se spušča lučko v vodo:
Po ljudskem izročilu praznik sv. Gregorja še vedno velja za prvi pomladanski dan, čeprav uradno temu ni več tako. Takrat namreč že pihljajo tople sapice, sonce si že opomore in ptički že veselo žvrgolijo, ker čutijo pomlad v zraku. Prav na ta dan začetka pomladi so rokodelci odvrgli ogenj, s katerim so si svetili pri svojem delu, v vodo, ker so že lahko delali pri dnevni svetlobi. In prav spuščanje ognja po vodi se zdaj iz roda v rod ohranja po nekaterih slovenskih vaseh in mestih.
Na Gorenjskem na predvečer praznika ohranjajo običaj spuščanja razsvetljenih barčic in hišic (imenovanih "gregorčki") v vodo. Po starih šegah namreč na ta dan sv. Gregor "luč v vodo vrže". V Kropi ima ta običaj dolgo tradicijo in sega še v čase, ko ljudje še niso poznali elektrike.
Sveti Gregor je pomenil preobrat v življenju Kroparjev, saj pri svojem delu niso potrebovali več svetilke. Z metanjem različnih gorečih predmetov v manjši potok so pozdravili prihod sonca in pomladi. Kroparski kovači pa so nekoč na ta dan pozabili na delo in odšli na ptičjo svatbo.

V nekaterih delavskih in obrtniških krajih v Sloveniji so do druge svetovne vojne na predvečer gregorjevega v kovaške reke in potoke vrgli kos lesa z gorečim, v smolo namočenim "oblanjem" ali s svečo. Po drugi svetovni vojni so to šego oživili. Simbolično spuščanje ladjic po vodi so poznali tudi drugod po Gorenjskem, denimo v Tacnu, Domžalah in Cerkljah.
Zadnje desetletje se ta šega prenaša v mestna in primestna okolja, tudi v Mengeš in Ljubljano, ter s tem pridobiva zgolj pomen pomladanske šege. Da bi voda odnesla vse slabo, skrbi in zimo, bodo "gregorčke" danes spuščali v Železnikih, Kropi, Tržiču in še nekaterih krajih po Sloveniji.

sayuri , nogica pozna neko stvar proti ušem , daj jo povprašaj , je ravno v soboto razlagala o tem.

sayuri če se boste še ubadali s tem - mimogrede tudi na našem vhodu so, ampak ker jaz mojo Taro vsak dan mažem s kremo materine dušice, tea tree oljemin kremo, sivko... se je otepajo user posted image (hvala bogu naj tako ostane) - je krasna esenca materine dušice od Justa, ki se v osnovi uporablja za kopel proti prehldnim oblenjem..., vendar pa je enkratna tudi za druge zadeve, recimo UŠI. Uporabljaš jo tako, da si zmočiš glavo, nato pa na lase naneseš esenco kot ŠAMPON. Dobro zmasiraš lasišče, lase, nato pa lasišče "zadihtaš" s plastično vrečko ali gazo. To pustiš 15 minut, nato si lase normalno spereš in umiješ. Potem se samo počešeš s tankim glavnikom in moraš se jih rešit. Pa esenca je dobr atudi zate, ker ti ne uničuje las in lasišča, ker je res naravna. Pa še lepo diši user posted image .

Joj sem se pa razpisala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1669
11.3.2009 9:42:02   
Anonimen
Mi je pa gospa iz TIC-a povedala, da bo verjetno še predstava v aprilu ali/in maju, ker je zelo veliko zanimanja
user posted image user posted image user posted image
Upam da res

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1670
11.3.2009 9:57:18   
dulcinea
Hojla babike. Mater ste ratale klepetave. Komaj dohajam. user posted image

Bom povedala moje mnenje od 5.žensk.com Jaz sem šla v Mengš polna pričakovanja, kako se bom nasmejala, nazadnje sem pa prišla ven čisto razočarana. Edina vredu je bila Zvezdana Mlakar, drugo je bilo pa že čist izrojeno. Preveč predstav so že dale skoz pomoje.
Čista razlika je blo na 5.moških.com. Sevede, če sm pa gledala skora same fejst dedce. user posted image  Ne res, čist so bli drugi. Smo pa imeli na koncu še dodaten program. Smo mogli posnet še "proslavo za 10.marec", ki je bila prikazana kot skeč v nedeljo pri As ti tud not padu. Če je kera gledala. Una "babnca" k je ustala pa neki zakričala, je bla pa od mojga sodelavka. user posted image

No, zdej pa komaj čakam, da grem še na moški&ženske.com. Pa moram it na tisto predstavo, k bo naša Ribnčanka igrala. user posted image

Kako kaj drgač v RBC? Sneg je skopnel? Tukaj je ful lepo vreme. Moram se spet spravit mal na en sprehod. Saj bi šla regrat nabirat, ampak tle so kmetje ful aktivni, pa ne vem, kje bi bil bio. Povsod neki škropijo pa gnojijo. Bljak.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
11.3.2009 11:05:11   
seny
dulcinea ima prav , pa ste res ene klepetuljeuser posted image user posted image user posted image user posted image
No saj prav , se vsaj dogaja.
user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj gremo pa na sonček ,juhuhuuser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
11.3.2009 11:10:44   
Voni
Ojla punce,

bolj na hitro: kdaj pa je danes spuščanje ladjic?  Verjetno je to pri gradu, kajne?
VIdim, da uživate na telovadbi, kavicah...punce le izkoristite, saj še prehitro mine porodniška.
Pikica, upam, da je Lana že bolje in da ni rota virus. Včeraj sva bile bolj brzinske, saj si vidla, da se je Tiji mudilo bombone kupit :)
Ostalim lep pozdravček, upam, da se kaj vidimo.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
11.3.2009 11:50:03   
Anonimen
  Turistično informacijski center Ribnica vabi!    
Na predvečer Gregorjevega, v sredo, 11.03.2009, ob 18:00 bomo na obrežju Bistrice, pred grajskim vhodom »vrgli luč v vodo«.  
Poslovimo se od zimske teme in povabimo pomlad v deželo!  
Vabljeni, otroci in odrasli! (V primeru večjega deževja prireditev odpade)    
Informacije: TIC Ribnica, tel: 051 415 429

< Sporočilo je popravil nogica -- 11.3.2009 11:51:23 >

(odgovor članu Voni)
  Neposredna povezava do sporočila: 1674
11.3.2009 12:46:04   
sayuri
Uuu nogica, si se pa potrudila z obrazložitvijo Gregorejevga in v zvezi z ušmi. Hvala ti. Mi bo prav prišlo. SAj od Justa jaz drugače kar nekaj zadev uporabljam. SAm če spet dobimo uši, bom pa znorela. Res. user posted image  V torek pa le glej, d aprideš na kafe user posted image
dulči vidiš, men so ble pa ženske ful ful boljše, kot moški. Moški imajo preveč for iz "jamskega človeka" povzetih. Me je to ful motilo. Sicer pa-za nasmejat je blo. SAmo za info - predstava 5moških in žensk.com že igra v Mengšu (skoraj vsak večer), le premiera bo šele 21.3. No, jaz jo bom takrat vidla. BAje so kritike pozitivne in negativne - kolikor mi je Lucija povedala user posted image

pikica ovseni kosmiči so bili dobro sprejeti. Sem jih zmešala z banano in jabolko naribala. Malo sta čudno gledala, ker ni blo pasirano. SO tko mehki, da sem samo malo pretlačila. pojedla sta pa vse. ZAenkrat ni nobene reakcije user posted image  
seny MUSTELA PHISIOBEBE - losjon za čiščenje kože brez izpiranjauser posted image

Nista pa L&Z danes še nič spala. user posted image Na fizioterapiji sta bila čist zadeta user posted image , oživela sta šele v trgovini.user posted image Sem v Baby centru pustila skorajda vse bone. user posted image , kupila pa nič posebnega. Joj, ta denar...tko hitro leti. user posted image

Zdajle ju pa moram dat spat, sta se že naveličala na blazini afne guncat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.