|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
11.3.2009 20:31:30   
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Turistično informacijski center Ribnica vabi!    
Na predvečer Gregorjevega, v sredo, 11.03.2009, ob 18:00 bomo na obrežju Bistrice, pred grajskim vhodom »vrgli luč v vodo«.  
Poslovimo se od zimske teme in povabimo pomlad v deželo!  
Vabljeni, otroci in odrasli! (V primeru večjega deževja prireditev odpade)    
Informacije: TIC Ribnica, tel: 051 415 429

Ej tole je pa ful pohvalno, ko bi se le vec dogajal v tej Ribnici!!! user posted image user posted image to bo za otroke tako dozivetje da dol pades.. vsaka malenkost malo drugacna jim pricara poseben lesk na uckah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
11.3.2009 20:52:41   
Anonimen
Ja smrka zelo pohvalno za Ribnico user posted image . Lani je bilo prvič, ko je bila v TICu še Vesna in zgleda da bodo nadaljevali user posted image .
Mi smo bili. Zelo lepo, samo Tara je tak živc, ona bi šla v vodo, pa lučko bi imela, pa sem pa tja, tako da smo se kar hitro pobrali, drugač bi bla še kakšna intervencija iz Bistrce user posted image . Pa še glas ima tako močan da nas ne moreš zgrešit.

Zdej grem pa k možku pred tv. Mogoče še pol malo pokukam tle gor, odvisnica user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1677
12.3.2009 8:35:39   
sayuri
Jutro. L&Z sta zaspala. Sta ponoči neki štrajkala. Zamašeni noski user posted image

nogica jaz sem bla tud včeraj v gradu s Filipom. Je bil Filip navdušen, tako da bova drugo leto tud naredila ladjico.user posted image  Mi je pa tam divjal, ker je srečal enega sošolca, pa je bla žurka. In me sploh ni upošteval lump lupasti.user posted image

pikica in seny kaj čutita po včerajšnji aerobiki? Mene malce trebušne mišice bolijo. Se pravi, je blo neki učinka. So bli pa včerajšnji koraki težki za znoret user posted image user posted image user posted image .
klepetka kje se skrivaš. Kako kaže s tvojo službo?
Menčy imaš kakšen link, kam točno greste na dopust?
smrka se mi zdi, da se zadnja leta kar nekaj dogaja v Ribnici. TAko za otroke, kot za starejše. No, sam malo moraš poizvedet, kako in kaj. JAz recimo nisem vedla, da obstaja pri nas tud trebušni ples user posted image .

< Sporočilo je popravil sayuri -- 12.3.2009 8:36:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
12.3.2009 9:21:13   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

pikica in seny kaj čutita po včerajšnji aerobiki? Mene malce trebušne mišice bolijo. Se pravi, je blo neki učinka. So bli pa včerajšnji koraki težki za znoret user posted image user posted image user posted image .
Mene tud mal trebušne mišice bolijo , drugač pa tele koreografije-men so čist mim, nisem nek plesni tip in to me ubija , jih sploh ne lovim .Jaz sem , kar po svoje delalauser posted image user posted image user posted image

A sta L&Z bubana , ja bogca malauser posted image user posted image , da čimprej minejo ti zamašeni noski.
Pikica kako pa Lana, je kaj boljš?
Nogica ti verjetno že okolico urejaš zdaj ko je sončekuser posted image

Danes je  en tak čuden dan , kljub sončku , kot bi bila malo depresivnauser posted image user posted image user posted image Kaj pa vem , mogoče je samo spomladanska utrujenostuser posted image user posted image user posted image ,al pa to prehodno obdobje zima-pomlad,mogoče sem imela samo slabo noč,mogoče bomo pa zibaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (škoda , da nimam unga smeškota , ko se po tleh meče)Tkole se tolažimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
12.3.2009 10:28:04   
Anonimen
Nogica ti verjetno že okolico urejaš zdaj ko je sončekuser posted image

Danes je en tak čuden dan , kljub sončku , kot bi bila malo depresivnauser posted image user posted image user posted image Kaj pa vem , mogoče je samo spomladanska utrujenostuser posted image user posted image user posted image ,al pa to prehodno obdobje zima-pomlad,mogoče sem imela samo slabo noč,mogoče bomo pa zibaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (škoda , da nimam unga smeškota , ko se po tleh meče)Tkole se tolažimuser posted image user posted image user posted image

Ne seny nič ne urejam user posted image , bi pa. Za račkotom sedim in pišem ena navodila. Grem delat pa zvečer imam še sestanek v Lj. tako da je še dolg dan pred mano.

Drugač se pa tud jest počutim tako kot ti, samo da sem jaz kar nekaj tečna, sama ne vem kaj bi s sabo. Aja edin občutka, da bomo zibali nimam user posted image .

Danes je tako lepo, ampak me popoldne ko Tara pride ne bo user posted image .
Seny a hiško že kej delate? Jaz ne najdem enga ki bi mi ogrodje postavil, naprej bi sama. Bom mogla v akcijo.
Se jutri vidmo, pridem na kofe zjutraj.

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1680
12.3.2009 10:41:37   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Danes je tako lepo, ampak me popoldne ko Tara pride ne bo user posted image .
Seny a hiško že kej delate? Jaz ne najdem enga ki bi mi ogrodje postavil, naprej bi sama. Bom mogla v akcijo.
Se jutri vidmo, pridem na kofe zjutraj.

Ne, sam nekaj načrtov imam , kako naj bi zgledalauser posted image Saj sem ti rekla komu rec user posted image Saj se bova jutri zmenile ko pridešuser posted image user posted image user posted image Bom kavico , že zjutraj pristavlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
12.3.2009 10:46:26   
Anonimen
Bom kavico , že zjutraj pristavlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Dej da ti ne bo shlapela tako kot men zadnjič user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1682
12.3.2009 12:42:30   
dulcinea

JAz recimo nisem vedla, da obstaja pri nas tud trebušni ples user posted image .

To je pa moja sestrična že pred leti hodila. Sem še v Ribnški OŠ delala, ko sem jo vidla v baletni dvorani na eni sliki.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
12.3.2009 14:12:10   
Menčy
sam na hiter se javim pa vam zvvečer odgovorim ,ko bo cajt,
mam dela - ful pa obiske pa nakup fasnge
pa masaža user posted image  
sem hotla it včeraj zvečer ma vam kaj napisat pa sem tako hitro zaspala na kavču, dase mi to še ni zgodila
sam ulegla sem se, začela brat knjigo "MALA ŠOLA ZA VELIKE STARŠE" PA ME JE TAKOJ ODNESLO, OB POLNOČI SE MI PA TUD NI DALO IT GOR
zdaj pa letim po Zarjo, Tobija še spi v vozičku

sem vidla včeraj na GREGORČKIH: KLEPETKO in PIKICO user posted image , ni blo časa za klepet, sem mela še možeka in ...
je blo ful lepo, naš gregorček je bil tako hiter, tako da brez skrbi, pomlad je že skoraj tu user posted image user posted image user posted image danes se že poznauser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
12.3.2009 14:42:06   
sayuri
Joj piha zunaj.user posted image Sem mislila, da je kaj bolj toplo. Sem se proti Otavicam odpravila, pa nas je skoraj odpihnilo. user posted image  Pol sem se pa kar v Golu v zatišju parkirala user posted image . Čeprav je tud tam čudno vleklo. Sam kafe sem mogla spit. user posted image seny, si kar prav naredila, da si šla notri. Bog ve, če nism L&Z še bolj prehladila.user posted image Pa te neumne kape user posted image  Sem se ustavila v Bambiju in vzela dve čist obični kapici za zavezat. STa kot dva štruklja v njih user posted image . Sam tele H&M prehodne se nam ne obnesejo. Tko vrtita glave okrog in so ušesa skoz zunaj. user posted image

menčy kam pa greš na masažo?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
12.3.2009 21:03:08   
Menčy
pa lepo počasi, da vas po stopinjah prediham

Barbara111 - ne po fotkah mi nisi nič znana user posted image , a jaz pa tebi sem user posted image . Župnik - ful mlad, pa ful fajn pa še za pogledat a ne, v Tobija se je kar zagledal in še sedaj, ko se kje srečamo vpraša po Tobiju, mu je všeč njegovo ime user posted image
Sayuri - žal me ni bilo na forumu, da bi ti lahko pravočasno odgovorila, ampak imamo NOGICOuser posted image , ki se jae pa fajn potrudila in vam vse razložila; vaju pa nisem nič videla. Mi smo meli fotkanJE, na sje Pahuljetova  čist" ofotkala".
PIKICA - HVALA ZA RAZLAGO O KOSMIČIH , a to so potem ti, ki so brez mleka user posted image
5žensk.com - a se da karte sploh še dobituser posted image ?????? BI ŠAL TOK RADA GLEDAT, SAM SO MI eni rekli da je blo že prva dva dni vse razprodanouser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
12.3.2009 21:19:32   
srki
Čeeer, ženske.

Malo s zamudo, vse najboljše od našem prazniku. Saj ne vem, ali sem napisala, da sem šla v soboto po dolgem času malo v lajf, imeli smo ansambel iz Ribniškega konca-Ribniški pušeljc, fajn musko igrajo, sem se naplesala, pa malo sprostila po dolgem času, je pasalo. Samo drug dan je bilo pa grozno, še v ponedeljek dopoldne sem morala spat z Nikom, da sem bila človeku podobnauser posted image .

Drugače pa Aljaž spet bolan-angina, spet, že ena četrta od jeseni. Ne vem, kaj je zdaj to. Bila sem v Ribnici, ampak nobenega časa, da se kje s kakšno dobim, saj prvič, nisem bila s svojim avtom, drugič nisem imela ničesar za pod zob za Nika, tretjič sem imela doma južno na šporhetu....ah, pa še prazen mobitel. Drugače sem bila v Sodražici pri zdravniku, ker pa je lekarna zaprta zaradi bolezni, sem morala po sirup v Ribnico. Boljše, da te lekarne v Sodražici sploh ne bi bilo, saj vedno, ko grem tja, je zaprto zaradi bolezni.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
12.3.2009 21:21:49   
srki

Joj piha zunaj.user posted image Sem mislila, da je kaj bolj toplo. Sem se proti Otavicam odpravila, pa nas je skoraj odpihnilo. user posted image  Pol sem se pa kar v Golu v zatišju parkirala user posted image . Čeprav je tud tam čudno vleklo. Sam kafe sem mogla spit. user posted image seny, si kar prav naredila, da si šla notri. Bog ve, če nism L&Z še bolj prehladila.user posted image Pa te neumne kape user posted image  Sem se ustavila v Bambiju in vzela dve čist obični kapici za zavezat. STa kot dva štruklja v njih user posted image . Sam tele H&M prehodne se nam ne obnesejo. Tko vrtita glave okrog in so ušesa skoz zunaj. user posted image

menčy kam pa greš na masažo?

Meni se je dopopldne v Ribnici pa tako toplo zdelo, vsaj takrat še ni pihalo, ampak se pozna Ribniški zrak proti našemu, pri nas je še prav hladno, no, ko sonce pokuka pa brez vetra, ko se pa skrije, se pa prav čuti, da je še sneg po sencah.

O kapah pa rajši ne bi, ker pri nas so tudi skoz ušesa zunaj, ker je glava tako polna pa ker jo skoz vrti, da mu non stop to kapo popravljam. Danes sem mu dala kar eno od Aljaža, pa mu je pravuser posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
12.3.2009 21:25:10   
Menčy
no, pa še ostalo:
SAYURI - POIZKUSI ŠE TOLE :ja, ovsene kosmiče z banano in jogurtom pa še mal pomarančnega soka in cimeta user posted image njami, to je mela naša Zarja zeloo rada user posted image
                        PA ŠE ostale poizkusite dat svojim malčkom user posted image
ja, videti je čudovito, ko gledaš skozi okno, sam to pihanje user posted image
Masažo imam v Kočevju pri Barbari Žagar, 4x po 30 minut, da mi sprosti kristale, ki se mi nabirajo v vratnem delu, mam vse zategnjeno.
Pikica, Seny - kdaj je pilates user posted image ? Mi je maserka svetovala, da bi bil zame boljši pilates al pa joga.
Seny - tud jaz nisem vedela katero je tvoj mož, moj letnik, sam v paralelko je hodil, kej pa sedaj živita?
Mučijo te koraki : NE DAJ SE seny!
Pikica - super za Lano, da je boljeuser posted image . Pa škoda za karte , sam , če je res da še 1x pridejo mi ne uidejo.
MUKLLA - štorija s tvojim mučenikomuser posted image , bogi...

ženske , a svoje malčke še oblačite v kombinizone?mi ej ena rekla, da to je zdaj pa že čist prevr...

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
12.3.2009 21:30:55   
Menčy
SAYURI : NE čist kaj bi rada videla hotel al ponudbo user posted image
to je hotel:
http://www.terme-olimia.com/si/hotels/gallery/?id=221

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
12.3.2009 21:35:25   
Menčy
pa še aktualna ponudba : http://www.terme-olimia.com/si/etc/akt/?f=428&sk=0

pa lahko nočko

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
12.3.2009 22:03:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

SAYURI : NE čist kaj bi rada videla hotel al ponudbo user posted image
to je hotel:
http://www.terme-olimia.com/si/hotels/gallery/?id=221

Ja, ja, to je tisti hotel ki smo ga mi zelo občudovali. user posted image  Menčy, za izbiro in odločitev. Mi smo bili pa zdraven v apart hotelu Rosa, tudi pohvale vredno.

Drugače je tudi zame ta teden čuden, tudi danes se nisem počutila drugače. Kar nekaj sem sitna in brez volje. Pa ne bomo zibali, mogoče ravno zato user posted image user posted image user posted image user posted image  Se je že v torek videlo na telovadbi, sem kar ležala. Sem bila na koncu vesela da se je Zoja pokakala, da sem jo "mogla" previt, medtem ko so ostale telovadile user posted image  Še dobro da smo s Seny zvečer špricale pilates. V sredo na aerobiki ni bilo prav nič drugače, dalo se mi ni nič, uni koraki mi niso šli, vse je prezakomlicirano zame, sem že rekla da ne bom šla več user posted image . Pa saj vem da me bo minilo. Danes sem seboj na plavanje vzela tudi moža. Sem bila vesela, ker sem lahko pol ure sedela na ležalniku in se šla fotografa, to se mi je še dalo user posted image . Sicer imamo zdaj ene 40 slik več in par filmčkov, pa vseeno user posted image . No, saj malo sem se že šla namočit na koncu user posted image
In zvečer sem dobila še drisko. BESEDNO, da ne bo pomote. Se mi že ni dalo oglasit tukaj, zdaj pa se ustavit ne morem. Bi lahko še jamrala, pa ne bom več. Mogoče user posted image user posted image user posted image
Sem imela popoldan zobozdravnika. In sem namesto sebe tja poslala moža. Je bil za, jaz pa tudi. Za take menjave sem vedno, posebej danes.user posted image
Jutri imamo v Kočevju FT, tudi to mi je odveč. Z Lano pa kontrolo. Danes me je popoldan čisto izmučila, je bila tako sitna kot še nikoli. Izjave je pa tud imela za dol pastuser posted image . Je veliko bolje, pije, na wc gre še sem in tja, pa ni prehudo, vročine nima, za trebušček več ne pojamra. Se ji pa pozna da ni jedla zadnje dni, je čisto koščena, pa bleda user posted image , hlače kar visijo iz nje. Pa že tako je suhcena.
Sem se pa zagledala v en voziček ki mi je všeč (marela), sem ga tudi v živo videla. Moram zdaj premislit, pa še malo ostale prečekirat, da ne bom treščila v nakup tako kot pri temu, ki ga imamo zdaj user posted image .

nogica- user posted image  za obrazložitev o gregorjevem. Danes ima moj možek god, ja user posted image  Pa sitno ženo tudi user posted image user posted image user posted image  Pa hvala za mail user posted image

voni- jap, res sva bile brzinske. Nimamo kaj, ko so pa otroci postali naši šefi user posted image  Jih je treba ubogat.

sayuri- tudi jaz sem danes v dm-u kupila ovsene kosmiče. Dajte mi prosim povedat koliko časa jih morem namakat, preden jih ponudim?!
Bom pa jutri skuhala žitne testenine- prvič. Mislim da so brez glutena user posted image
Joj sayuri, ne govori mi, smo bili danes v BC. Za 2 traka za na glavo, 1 rutko in 1 lonček za pitje smo dali 30 eur user posted image user posted image user posted image  Denar res leti kot nor.. Tudi jaz imam še ene bone za BC, pa jih šparam za kakšno bolj konkretno stvar user posted image  
po aerobiki nisem nič čutila, saj tudi nisem mogla. Z mojo sredino lenobo res nisem mogla nič čutit user posted image

menčy- hvala za recept. Mogoče bom probala že jutri. Masaža... user posted image  Uživaj, al si pa že, saj ne vem user posted image  Jaz imam tud še en bon, ga moram izkoristit. Danes bi mi prav prišel user posted image  Ja, ovseni kosmiči so brez mleka.
Pilates je ob torkih ob 20h. Pridruži se nam. user posted image
V kombinizion jaz Zoje že nekaj časa ne oblačim več. V jaknico in čez raje dam dekico. Se mi zdi že kar pretoplo za kombinizione, ne vem no..  Tudi kapice imamo že bombažne, pa še tako ima včasih čisto mokro glavico (sploh če se sonce upre v voziček v katerem spi kar nekaj časa)

srki- user posted image user posted image  tudi za vas. Joj te bolezni, pa se ne misli še končat? user posted image

seny- upam, da bo jutri lepši dan user posted image user posted image . Drugače pa veš kaj si moraš zapet, a ne?? user posted image user posted image user posted image  

Nič punce, šibam zdaj pod tuš, že tako sem naložila da boste komaj odnesle user posted image user posted image user posted image
Nočko!

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
13.3.2009 7:49:31   
Muklla
Menchy jst sem bla v Soteliji. Uuuuuu, full fajn. Bi šla še kdaj. Če imaš možnost pejt. Na nivoju, ni kaj.

Boga pikica, sem opazila, ja, da si v pomanjkanju energije. Si bla na plavanju ko ena šefica, mož je pa čofo.

Punce, mejte se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
13.3.2009 7:52:31   
sayuri
Jutro. user posted image  Kavico? user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem od petih pokonci. Me je Filip zbudil, da ne more več spat. In zraven še dvojčka, seveda. user posted image Pa cela noč je bila kar nekaj user posted image . Tko,da sem potem kar vstala, pa vse tri nahranila. user posted image  Tečna sem pa tko, kot podrepna muha. Pojma nimam, zakaj user posted image  Petek 13. mogočeuser posted image

srki saj drugače imamo v Ribnici tud kaj za pojest za Nikca user posted image  Hecam se. Vem, kako si se počutila v takšni situaciji. Hmmmm, pri nas toplo? MA saj v zatišju je blo prav lepo, če greš pa bolj na odprto, te pa odpihne. user posted image  ALjaž ima spet angino? Hm user posted image  Bošček. user posted image
Menčy ooooooooooo, kako lepo zgleda v tem hotelu. Me vzamete s seboj? user posted image user posted image user posted image  Jaz bi tud spet kar nekam šla. Za cel teden. user posted image  Ko bi kakšno sedmico kje zadela al pa če bi mi kaj denarja z nebo padlo user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image  Uživajte maksimalno.Si zaslužite. Predvsem ti se poskušaj odpočit (kolikor se sploh boš lahko). No, že to, da boste tam sami štirje, veliko pomeni. user posted image  Tvoj recept bom pa že danes poskusila user posted image
pikica jaz sem ovsene kosmiče imela eno uro namočene. Je blo kar dovolj. user posted image  Drugače pa ne obupaj nad koraki pri aerobiki.user posted image Jst sem se nekajkrat pošteno zapletla.user posted image Sem pa Julijo slišala, da bo jeseni naredila dve skupini - začetno in nadaljevalno. user posted image  Tko, da bomo ptoem tam nadoknadile user posted image .
Počutje pa pride včasih takšno. Bo minilo. user posted image  Gledaš marele? Tudi jaz user posted image  SAm me neki moti pr teh marelah. Nimajo prednjega varovala user posted image  Moram malo bolj pobrskat user posted image

Menčy tud jaz že nekaj časa L&Z ne oblečem v kombinezon. Jopa, jakna, bombažna kapica in v vrečo. Če je kak dan bolj hladno, dam še dekico čez nogice, pa bundico. Kombinezone sem že pospravila.

L&Z spita. Si grem še eno kavo naredit. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
13.3.2009 8:08:26   
Anonimen

Jutro. user posted image  Kavico? user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jaaaa, prosim in hvala. user posted image

Tečna sem pa tko, kot podrepna muha. Pojma nimam, zakaj user posted image  Petek 13. mogočeuser posted image
Dobrodošla v klubu user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1695
13.3.2009 8:10:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Boga pikica, sem opazila, ja, da si v pomanjkanju energije. Si bla na plavanju ko ena šefica, mož je pa čofo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Muklla- kako je kaj z vašimi flekci, pikicami?? Zoja jih ima še vedno, in so kar fajn vidni user posted image  Upam, da ni kakšna alergija.
Ima Lana danes kontrolo pri dr.Maroltovi, pa ne vem če ne bi še Zoje tja peljala. Če mi ne bo rekla da mame kompliciramo user posted image  

(odgovor članu Muklla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1696
13.3.2009 8:20:34   
Anonimen

pikica jaz sem ovsene kosmiče imela eno uro namočene. Je blo kar dovolj. user posted image

V vodi? Pa saj bi lahko kje po netu pobrskala, pa se mi ne da. Si mi ti bližje user posted image

Drugače pa ne obupaj nad koraki pri aerobiki.user posted image Jst sem se nekajkrat pošteno zapletla.user posted image Sem pa Julijo slišala, da bo jeseni naredila dve skupini - začetno in nadaljevalno. user posted image  Tko, da bomo ptoem tam nadoknadile user posted image

Jap, jeseni naredi tudi začetno skupino, samo do jeseni je še daleč. Do takrat pa... bom enkrat tako user posted image user posted image user posted image  drugič tako user posted image user posted image

Počutje pa pride včasih takšno. Bo minilo. user posted image
Ja, bo, seveda bo. user posted image

Gledaš marele? Tudi jaz user posted image  SAm me neki moti pr teh marelah. Nimajo prednjega varovala user posted image  Moram malo bolj pobrskat user posted image

Ta "moja" ima prednje varovalo, pa še fajn pašček za med nogice. Samo ni za dva user posted image  Moram pa še mnenja poiskat, povprašat, sprobat.
http://www.amazon.de/Babywelt-Buggy-Moon-Fit-Farbe/dp/B00118Y5PG
Samo jaz sem bolj za štiri kolesa (je tud varianta) ker je baje bolj stabilen. Pa tud za barvo še ne vem user posted image

Kaj misliš, kako  nas bo Petra gledala če na FT priletimo vsi 4-je? user posted image user posted image user posted image  Pa eden bolj tečen kot ta drugi user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1697
13.3.2009 8:20:54   
seny
sayuri, tud men grejo te kape na živce , skoz popravljam ,pa skoz so ušesa zunaj .Sem mislila , da bo rutka boljša , ker ima bolj elastičen trak-pa ni nič , komaj čakam , da je konec teh kap.Berem ,da maš tak dan , kot jih imam jaz že tri dniuser posted image user posted image user posted image upam , da naju danes ,do dvanajstih mineuser posted image user posted image user posted image dvanajst se tko fajn sliši, ker smo glih trinajstegauser posted image user posted image user posted image
menčy ,ti si si pa ,kar masažo privoščilauser posted image user posted image user posted image Saj je prav , kar razvajaj se mal.A boste v Ribniškem cajtengu?user posted image Pilates imamo ob torkih ob 20-tih, pridruži se namuser posted image Aerobika -jao,jao , saj se ne bom ,kar tako vdalauser posted image user posted image user posted image

Srki bogec mali, že četrtičuser posted image naj se že enkrat nehajo ti pehladi , angine , smrkovčki in boleči trebuščki.Za Aljažauser posted image user posted image , da se čimprej pozdravi.

Pikica , super , da je Lana boljšuser posted image user posted image user posted image Zoja je pa carica , na tubi, in kok to ona uživauser posted image A voziček si vidlauser posted image kakšnega pauser posted image me mal firbec matra.user posted image Si tud dons pojemuser posted image user posted image upam , da me mine.
Oglasta se na kavo , ko bosta šle iz FTuser posted image
nogica kavica na štedilnikuuser posted image

V konbinezon tudi jaz že nekaj časa ne oblačim .

Želim vam en lep , sončen , nič tečen , skratke fenomenalen petek trinajstiuser posted image user posted image Slab začetek , dober konec pravijo.user posted image Pa , da vidmo , če drži -sayuri poročajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
13.3.2009 8:21:42   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Jaaaa, prosim in hvala. user posted image

Tečna sem pa tko, kot podrepna muha. Pojma nimam, zakaj user posted image  Petek 13. mogočeuser posted image
Dobrodošla v klubu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
13.3.2009 8:25:57   
seny
IZVIRNO SPOROČILO:

Želim vam en lep , sončen , nič tečen , skratke fenomenalen petek trinajstiuser posted image user posted image Slab začetek , dober konec pravijo.user posted image Pa , da vidmo , če drži -sayuri poročajuser posted image user posted image user posted image

pikica , nalezle smo se ena od druge.Ma kje hudiča smo staknile to virozo.Huj je kot ptičja gripauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.