|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.3.2009 22:03:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy SAYURI : NE čist kaj bi rada videla hotel al ponudbo to je hotel: http://www.terme-olimia.com/si/hotels/gallery/?id=221 Ja, ja, to je tisti hotel ki smo ga mi zelo občudovali. Menčy, za izbiro in odločitev. Mi smo bili pa zdraven v apart hotelu Rosa, tudi pohvale vredno. Drugače je tudi zame ta teden čuden, tudi danes se nisem počutila drugače. Kar nekaj sem sitna in brez volje. Pa ne bomo zibali, mogoče ravno zato Se je že v torek videlo na telovadbi, sem kar ležala. Sem bila na koncu vesela da se je Zoja pokakala, da sem jo "mogla" previt, medtem ko so ostale telovadile Še dobro da smo s Seny zvečer špricale pilates. V sredo na aerobiki ni bilo prav nič drugače, dalo se mi ni nič, uni koraki mi niso šli, vse je prezakomlicirano zame, sem že rekla da ne bom šla več . Pa saj vem da me bo minilo. Danes sem seboj na plavanje vzela tudi moža. Sem bila vesela, ker sem lahko pol ure sedela na ležalniku in se šla fotografa, to se mi je še dalo . Sicer imamo zdaj ene 40 slik več in par filmčkov, pa vseeno . No, saj malo sem se že šla namočit na koncu In zvečer sem dobila še drisko. BESEDNO, da ne bo pomote. Se mi že ni dalo oglasit tukaj, zdaj pa se ustavit ne morem. Bi lahko še jamrala, pa ne bom več. Mogoče Sem imela popoldan zobozdravnika. In sem namesto sebe tja poslala moža. Je bil za, jaz pa tudi. Za take menjave sem vedno, posebej danes. Jutri imamo v Kočevju FT, tudi to mi je odveč. Z Lano pa kontrolo. Danes me je popoldan čisto izmučila, je bila tako sitna kot še nikoli. Izjave je pa tud imela za dol past . Je veliko bolje, pije, na wc gre še sem in tja, pa ni prehudo, vročine nima, za trebušček več ne pojamra. Se ji pa pozna da ni jedla zadnje dni, je čisto koščena, pa bleda , hlače kar visijo iz nje. Pa že tako je suhcena. Sem se pa zagledala v en voziček ki mi je všeč (marela), sem ga tudi v živo videla. Moram zdaj premislit, pa še malo ostale prečekirat, da ne bom treščila v nakup tako kot pri temu, ki ga imamo zdaj . nogica- za obrazložitev o gregorjevem. Danes ima moj možek god, ja Pa sitno ženo tudi Pa hvala za mail voni- jap, res sva bile brzinske. Nimamo kaj, ko so pa otroci postali naši šefi Jih je treba ubogat. sayuri- tudi jaz sem danes v dm-u kupila ovsene kosmiče. Dajte mi prosim povedat koliko časa jih morem namakat, preden jih ponudim?! Bom pa jutri skuhala žitne testenine- prvič. Mislim da so brez glutena Joj sayuri, ne govori mi, smo bili danes v BC. Za 2 traka za na glavo, 1 rutko in 1 lonček za pitje smo dali 30 eur Denar res leti kot nor.. Tudi jaz imam še ene bone za BC, pa jih šparam za kakšno bolj konkretno stvar po aerobiki nisem nič čutila, saj tudi nisem mogla. Z mojo sredino lenobo res nisem mogla nič čutit menčy- hvala za recept. Mogoče bom probala že jutri. Masaža... Uživaj, al si pa že, saj ne vem Jaz imam tud še en bon, ga moram izkoristit. Danes bi mi prav prišel Ja, ovseni kosmiči so brez mleka. Pilates je ob torkih ob 20h. Pridruži se nam. V kombinizion jaz Zoje že nekaj časa ne oblačim več. V jaknico in čez raje dam dekico. Se mi zdi že kar pretoplo za kombinizione, ne vem no.. Tudi kapice imamo že bombažne, pa še tako ima včasih čisto mokro glavico (sploh če se sonce upre v voziček v katerem spi kar nekaj časa) srki- tudi za vas. Joj te bolezni, pa se ne misli še končat? seny- upam, da bo jutri lepši dan . Drugače pa veš kaj si moraš zapet, a ne?? Nič punce, šibam zdaj pod tuš, že tako sem naložila da boste komaj odnesle Nočko!
|
|
|