|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.3.2009 19:47:19
|
|
|
|
klepetkaa
|
Čer, samo na hitrco se pofočkam, da ne bom spet kregana Me nekam cajt lovi zadnje čase. Pa tud lenoba me izdaja; čedalje večkrat . SEm malo prej spekla nutelino pecivo, pa ne vem če mi bo glih ratalo do jutra počakat z degustacijo . Ja nč, bo kar moglo.. kopalke bo treba vsak čas na sebe navleč Ampak danes je bilo pa res škoda čas zabijat na RR, ko pa je bil zunaj tak sonček in sva po enem tednu vozičkali . pikica, tam v vašem koncu je pihalo ko pri norcih. Pri nas se mi zdi da niti mal ne tako hudo. seny, si me izdala . Vidim da si tud ti s kofetom čakala nogico . Jaz tud. No, pa sva se le uspeli spoznat in moram reči, ad je ena prov fajn punca . Tako kot vse ribnške RR- jevke. Kako se je obnesla tista varianta od Pikice s samovozičkanjem ? Drugače pa drugič, da ne boš z džezvo po hiši letala in obupano čakala na nogico, pa prid do mene na kofe, pa še nogico bova prestregli . pa ker itak vedno skuham kotel kofeta, bova povabili še pikico, ker bo glih pri sosedovih, pa sayuri mi je pa tud že enkrta nekaj obljubljala en obisk .Tako da najbolje, da je naslednji miting namesto pri Isanu, kar pri nas Pa še en obisk sva imeli danes z Lano; prišel je Lanin cimer iz porodnišnice z mamico. prav suepr ju je bilo spet videti nasy, se mi ej zdelo, ko sem pogledalla sliko, da si iz foha za torte pečt. Super si nardila .Pa tud za druge pečeš? Da vem za vnaprej smrka, kako je Adriana? jE ozdravela? Voziček mi pa ni všeč; sem bolj zadaj, očitno dulči, pridejo taki dnevi. Upam da boš kmalu boljše volje. Sicer pa sem prepričana, da si že .Prideš kaj domov? se m izdi, da ne prideš nič kaj dosti, al pa ne poveš 5 žensk. com;Tudi mi smo še dobili karte . Za ob 20 uri. srki, a Aljaž pa angino?!Ja ti šment, no. BOšček. Upam da je AB že prijel, in da se mu je počutje izboljšalo . Pa ko si zadnjič napislla, da bosta z NIkom prišla enkrat že dopoldne v Ribnico; jaz pa še potrdim, kar je že enkrta sayuri napisala, da te bomo zabaveli po svojih najoboljših močeh tisti čas sayuri, se mi zdi da si me ti spraševala glede službe; se nisme odločila ker se niso strinjali z mojimi predlogi jaz pa z njihovimi ne; v glavnem gelde del. časa. SEm bila pa včeraj na enem razgovoru, za delovno mesto tukaj v Ribnici, delo sicer dobila, ampka pogoji taki, da glava peče. Tako da do ponedeljka imam čas, da povem kako in kaj. BI pa najraje imeli vse v enem; snažilko, tajnico, trg. potnico, prodajlako, na razpolago jim praktično cel dan... sicer vse super, super zanimivo in dinamično delo, za eno samsko brez drugih obveznosti.. takole pa je bolj težka... bomo vidli kako in kaj . Glede marel pa; tista plavo-roza varianta je meni zelo všeč menčy, prijeten dopust
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 13.3.2009 19:49:41 >
|
|
|