|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
13.3.2009 8:45:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Pikica Oglasta se na kavo , ko bosta šle iz FTuser posted image

Seny- saj si nas ne želiš imet na obisku vseh 4-ih. Eden joka, drugi stoka, tretji kislo se drži, četrti pa od hudega že kar kriči. user posted image user posted image user posted image user posted image
No, pa uganite katero sem jaz.user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
13.3.2009 8:46:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO:

Želim vam en lep , sončen , nič tečen , skratke fenomenalen petek trinajstiuser posted image user posted image Slab začetek , dober konec pravijo.user posted image Pa , da vidmo , če drži -sayuri poročajuser posted image user posted image user posted image

pikica , nalezle smo se ena od druge.Ma kje hudiča smo staknile to virozo.Huj je kot ptičja gripauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1702
13.3.2009 8:49:28   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Seny- saj si nas ne želiš imet na obisku vseh 4-ih. Eden joka, drugi stoka, tretji kislo se drži, četrti pa od hudega že kar kriči. user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tista , ki kričiuser posted image user posted image user posted image user posted image Veš tega sem , čist vajena , tko , da dobrodošliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
13.3.2009 9:07:59   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tista , ki kričiuser posted image user posted image user posted image user posted image Veš tega sem , čist vajena , tko , da dobrodošliuser posted image

Bravo seny, ma ti si legenda. Uganke ti gredo dobro od rok! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomo videli kako bomo s časom, Lana ima 11:40 že kontrolo, čeprav zdaj joka da bi ona bila doma. user posted image  Se čujemo!

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
13.3.2009 9:53:09   
sayuri
pikica, kar pejte vsi štirje k Petri. Mi smo šli ene dvakrat prav vsi.user posted image SAj Petra je fajn. Lana se bo zaigrala. Filip ima tam ful rad une žoge. G bo pa videl, kakšne vaje Zoja dela.  Ovsene kosmiče v vodo namočim, ja user posted image  
UUu, tale marelca je pa res luštna. Ma za dvojčke imajo pri nas tok čudne vozičke user posted image  SEm čist obupala že. Se nagibam k temule,samop me res moti, ker ni sprednjega varovala, pa kolesa so res ultra majhna. 
user posted image
VArianata je še nakup preko Ebaya. SAm si ne upam oz. ne znam.user posted image Bi mogla nekoga prosit. Imajo pa ful ful lepe.

user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 13.3.2009 9:54:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
13.3.2009 10:06:33   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

pikica, kar pejte vsi štirje k Petri. Mi smo šli ene dvakrat prav vsi.user posted image SAj Petra je fajn. Lana se bo zaigrala. Filip ima tam ful rad une žoge. G bo pa videl, kakšne vaje Zoja dela.  Ovsene kosmiče v vodo namočim, ja user posted image  
UUu, tale marelca je pa res luštna. Ma za dvojčke imajo pri nas tok čudne vozičke user posted image  SEm čist obupala že. Se nagibam k temule,samop me res moti, ker ni sprednjega varovala, pa kolesa so res ultra majhna. 
user posted image
VArianata je še nakup preko Ebaya. SAm si ne upam oz. ne znam.user posted image Bi mogla nekoga prosit. Imajo pa ful ful lepe.

user posted image

sayuri tale dva sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
13.3.2009 10:11:00   
seny
Še to , baje je Maclaren ful lepo vodljiv.Ima pa L. iz Ribnice glih tazga za dvojčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
13.3.2009 10:18:39   
smrka
Tale vozicek prek ebaja je super lep! Jest bi se za njega odlocla. Tist taprvi je tudi dober, sej v koncni fazi nerabis tistga varovala, ker sta itak otroka privezana. Sam je skoda po drug strani ker ni tistga, ker gor se lahko montira marsikej, od volana  za otroke, do kakih igral.

Kaj pa kaj takega? Jest bi raj mogoce tega kupla, ker je ozje in ful se mi zdi lep.
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil smrka -- 13.3.2009 10:23:51 >

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
13.3.2009 10:59:53   
Muklla
pikica pikic nisem opazila, da bi še bile. Pa včeri sem gledala svoje roke, ko sem šla iz bazena domov. Sve suhe in take čudne. Menda ja ni blo kej s klorom. Jst ji bom pa naslednjič omenila. Mislim, halooo. Jst bi jo pa kr Maroltovi poturila. Pa kaj pol, če ti reče, da kompliciraš. Saj je tvoje dete. Požvižgaj se na druge, pa četudi je to dr., sam da bo Zoja OK. Velike srečeuser posted image !

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
13.3.2009 11:06:01   
smrka
Moj bruder se tudi hodi kopat v bazen s svojo izbranko.

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
13.3.2009 11:09:04   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

Tale je pa men tud všeč. user posted image user posted image user posted image   Saj Andrej od Nasy zdej zna to naročat prek ebaya. Kar njega vprašaj... Ke rče bi moj naroču, spet en cajt mine, da pripeljeva do Ribnce.

Eh, jaz sem danes tud slabe volje. Nč več ne bom pisala. Se en drug dan oglasim.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
13.3.2009 11:37:35   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Eh, jaz sem danes tud slabe volje. Nč več ne bom pisala. Se en drug dan oglasim.

Danes je tak dan , zapoj si......se ne spomnim katero, bo pikica povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
13.3.2009 11:39:52   
seny
Men se tud na sprehod ne dauser posted image , sem malo , kar na teraso parkirala, bom poskusla tisto varijanto od pikice , ko se sama vozičkauser posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
13.3.2009 11:41:33   
seny
nogica , že celo dopoldan z đezvo po bajti laufamuser posted image user posted image in čakam ta kafe , pa nič od tebe.user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
13.3.2009 11:44:57   
seny
klepetka , še tukaj kaj napiši , sem te zasledilauser posted image user posted image user posted image Mam preveč cajta user posted image user posted image user posted image No saj ne , da nimam dela , ampak se mi enostavno neeeeeee daaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
13.3.2009 13:20:07   
sayuri

Men se tud na sprehod ne dauser posted image

Nisi edina.user posted image Sem vidla klepetko, kako se lepo sprehaja po LAzih. JSt sm pa sam na južno šla in potem bla vsa srečna, da sta L&Z zaspala user posted image . Sem pa "zanalašč" tud voziček v Ribnici pozabila user posted image user posted image  

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
13.3.2009 13:26:38   
sayuri
smrka ajej, un voziček mi ni glih. SPloh zdaj, ko sta že tko firbčna, da hočta vse okrog vidt. Si ne predstavljam, da bi ZAro dala v spodnji sedež user posted image user posted image user posted image   ZA sprednje varovalo sem zainteresirana zato, ker otročki (po izkušnjah) radi pokonci sedijo in se primejo za to varovalo. VSaj FIlip je bil tak. Ne vem, če je kak otrok, ki je s hrbtom skoz naslonjen user posted image  SAj moram še malo po netu pogledat, kaj je sploh še na voljo. Tisti roza/moder voziček ima moja kolegica v Postojni in je zlo lušten in simpatičen. PA še drag ni - v primerjavi z našimi cenami user posted image

dulči a ti maš tud slab dan user posted image  No, nas je že nekaj user posted image  Bog ne daj, da se danes na kafetu dobimo user posted image user posted image user posted image

pikica, ste šli vsi v Kočevje?
Menčy pakiraš?

Ah ja...sta se že zbudila user posted image  Celih 45 min sta spala user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
13.3.2009 17:26:16   
Anonimen

Danes je tak dan , zapoj si......se ne spomnim katero, bo pikica povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image

...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... lahko povem. Samo če se ti ne spomniš, to pomeni da si nisi nič pela user posted image user posted image  Ti, ti lumpa user posted image

Problemi so, problemi bojo, a klinc jih gleda, a ne da- seveda... user posted image user posted image
(tole sem imela v mislih) user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
13.3.2009 19:22:59   
seny

...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... lahko povem. Samo če se ti ne spomniš, to pomeni da si nisi nič pela user posted image user posted image  Ti, ti lumpa user posted image

Problemi so, problemi bojo, a klinc jih gleda, a ne da- seveda... user posted image user posted image
(tole sem imela v mislih) user posted image
user posted image user posted image user posted image sem pozabila katera je že , sem si pa pol zapela tisto:
Mala , tvoj frajer je bu......tralalalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
13.3.2009 19:35:49   
Nasy
Živjo punce,kaj berem, da ste nekaj zamorjene? Zame je pa srečen dan..no, ne smem hvalit dneva pred nočjo, ga še ni konecuser posted image . Tudi mi smo začeli gledat za marelami-vozički. Sayuri, pri nas tudi ni šanse, da Mašo pripnem s temi pasovi, po mojem glih znori zapeta noter..a to dejansko komu uspe, da zapne malega noteruser posted image in da ta sedi in čaka noter? Naša miš se vrti ihn firbca naokoli, upam, da se ne bo spomnila zdej stat noteruser posted image
Jaz sem pa gledala tale voziček za našo bejbo
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174152
me pa moti, da se ne zloži v marelouser posted image , vsaj nikjer ne piše, da bi se.
Končno se pa vozimo v tricikluuser posted image user posted image user posted image sicer danes še noter, jutri pa otvorimo sezono vožnje zunaj, če bo popoldan lepo vreme in volja.

< Sporočilo je popravil Nasy -- 13.3.2009 19:46:04 >

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
13.3.2009 19:47:19   
klepetkaa
Čer,
samo na hitrco se pofočkam, da ne bom spet kreganauser posted image

Me nekam cajt lovi zadnje čase. Pa tud lenoba me izdaja; čedalje večkratuser posted image .
SEm malo  prej spekla nutelino pecivo, pa ne vem če mi bo glih ratalo do jutra počakat z degustacijouser posted image . Ja  nč, bo kar  moglo.. kopalke bo treba vsak čas na sebe navlečuser posted image

Ampak danes je bilo pa res škoda čas zabijat na RR, ko pa je bil zunaj tak sonček in sva po enem tednu vozičkaliuser posted image .
pikica, tam v vašem koncu je pihalo ko pri norcih.  Pri nas se mi zdi da niti mal ne tako hudo.

seny, si me izdalauser posted image . Vidim da si tud ti s kofetom čakala nogicouser posted image . Jaz tud. No, pa sva se le uspeli spoznat in moram reči, ad je ena prov fajn puncauser posted image . Tako kot vse ribnške RR- jevke.

Kako se je obnesla tista varianta  od Pikice s samovozičkanjem user posted image ?

Drugače pa  drugič, da ne boš z džezvo po hiši letala in obupano čakala na nogico, pa prid do mene na kofe, pa še nogico bova prestregliuser posted image . pa ker itak vedno skuham kotel kofeta, bova povabili še pikico, ker bo glih pri sosedovih, pa sayuri mi je pa tud že enkrta nekaj obljubljala en obiskuser posted image .Tako da najbolje, da je naslednji miting namesto pri Isanu, kar pri nasuser posted image

Pa še en obisk sva imeli danes z Lano; prišel je Lanin cimer iz porodnišnice z mamico. prav suepr ju je bilo spet videtiuser posted image

nasy, se mi ej zdelo, ko sem pogledalla sliko, da si iz foha za torte pečt. Super si nardilauser posted image .Pa tud za druge pečeš? Da vem za vnaprejuser posted image

smrka, kako  je Adriana? jE ozdravela? Voziček mi pa ni všeč; sem bolj zadaj, očitno user posted image user posted image

dulči, pridejo taki dnevi. Upam da boš kmalu boljše volje. Sicer pa sem prepričana, da si žeuser posted image .Prideš kaj domov? se m izdi, da ne prideš nič kaj dosti, al pa ne povešuser posted image

5 žensk. com;Tudi mi smo še dobili karteuser posted image . Za ob 20 uri.

srki, a Aljaž pa angino?!Ja ti šment, no. BOšček. Upam da je AB že prijel, in da se mu je počutje izboljšalo .
Pa  ko si zadnjič napislla, da bosta z NIkom prišla enkrat že dopoldne v Ribnico; jaz pa še potrdim, kar je že enkrta sayuri napisala, da te bomo zabaveli po svojih najoboljših močeh tisti časuser posted image

sayuri, se mi zdi da si me ti spraševala glede službe; se nisme odločila ker se niso strinjali z mojimi predlogi jaz pa z njihovimi ne; v glavnem gelde del. časa. SEm bila pa včeraj na enem razgovoru, za delovno mesto tukaj v Ribnici, delo sicer dobila, ampka pogoji taki, da glava peče. Tako da do ponedeljka imam čas, da povem kako in kaj. BI pa najraje imeli vse v enem; snažilko, tajnico, trg. potnico, prodajlako, na razpolago jim praktično cel dan... sicer vse super, super zanimivo in dinamično delo, za eno samsko brez drugih obveznosti..  takole pa je bolj težka... bomo vidli kako in kaj .

Glede marel pa; tista plavo-roza varianta je meni zelo všečuser posted image

menčy, prijeten dopustuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 13.3.2009 19:49:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
13.3.2009 22:02:41   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

dulči, pridejo taki dnevi. Upam da boš kmalu boljše volje. Sicer pa sem prepričana, da si žeuser posted image .Prideš kaj domov? se m izdi, da ne prideš nič kaj dosti, al pa ne povešuser posted image

Zdele sem doma (je pa res, da sem letos bolj malo - šele četrtič leto). In to ostanem do torka. Kolegica ima v pondelk 30 let, pa gremo zvečer mal ven verjetno, v torek me bo pa peljala k meni, ker jo drugače ne spravim na Primorsko. Pol bo pa prespala pri meni, pa bomo šle mal v šoping pa mal kofetkat pa tko...

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
13.3.2009 22:15:21   
Barbara111
Dober večer punce zaj sem komaj uspela vse prečkirat imam večernje likanje.
SMRKA k maši prit in k parim znancem na obisk  je malo daleč.V Kočevju imam 3 sestrične,ki so se od mene oddaljile odkar sem poročena in od kar imam 2 otroka,ampak enkrat se bomo spakirali ,da malo obudim spomine pa tamali ,da vidi kje je mami živela in vse ostalo.
SAYURI sem letnik 74
MENČY odšla sem mala iz Ribnce moja mama pa je bla tudi Ribnčanka.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
13.3.2009 22:16:31   
Barbara111
joj pozabla sem vam napisat ,da mi s temi vozički delate same lušteuser posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
14.3.2009 8:04:50   
seny
Dobro jutro,

evo kavica za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je bila ena krasna nočuser posted image Tija je spala od 19,30 pa do 4,15user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse se je začelo tko kot treba , sonček nas je pričakal , sobota je , piknik imamo popoldan, ma ni da niuser posted image user posted image user posted image tečnoba je minilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Upam , da tudi vse ostale user posted image user posted image user posted image

Lepo soboto vam želimuser posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.