|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.3.2009 14:32:18
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Jutro Ob kavici . SMo včeraj prišli pozno iz LJ in sta L&Z čist zadeta . MAlo smo šli na sejem Dom pogledat, pol smo pa še v BTC leteli Filipa obut. Je vse superge od jeseni prerasel Ja, jaz hujšam Sem na ločevalni dieti že skoraj 2 meseca . Mam kar lepo zalogo okrog pasu. Če padem v vodo, se zihr ne potopim. Do sedaj sem zgubila 6kg , sedaj pa kile stojijo nam mestu že 14 dni . Pa nič ne grešim. No, edino z mlekom v kafetu . Sem sicer že na prednosečniški teži, ampak kaj, ko so kile zdaj čist drgač razporejene Tole okrog trebuha me pošteno jezi. Bi mogla mal več migat ...še doma in ne sam na aerobiki 1x na teden MA še en mesec bom držala to ločevalno, pol bom pa vidla, kaj in kako O porivanju moje patrie, pa rajši ne bi Groza. Kako sta že zdaj težka. Voziček ima 11kg, Lovro 10, Zara 9....že zdaj potiskam 30kg pred seboj. RAzmišljam, da bi si lažjo - marelo nabavila . Danes greva s Filipom v Kamnik na premiero nove Lucijine igrice za otročke Motovilčica. Nasy če se le spomnim, pocukam Lucijo za rokav. Je res ni nič domov. Sedaj je polno zaposlena. TAle Krtek Črtek ji jemlje veliko časa, pa vsak dan igrajo v Mengšu 5žensk&moških.com, pa še svoje nastope ima ZAdnjič me je vprašala, če njeni nečaki že na faks hodjo . Grem L&Z spat zrihtat ...men pa prav dobro izgledaš , se ti "okrog pasu"kot praviš prav nič ne vidi, no, ja , če tebe moti, potem pa kar, vsak se mora počutiti dobro v svoji koži sam , ne glede na druge... marela-pametna stvar, saj dobiš že zelo lušne za dvojčke, sedaj, ko je invazija dvojčkov a si že slišala, da si sedaj najbolj moderen, če maš dvojčeke??? TAKO PRAVIJO SVETOVNI POZNAVALCI TAKO, MAMICA TI SI IN !!!! MOTOVILČICA -njena režija oz delo? kako pa kaj sejem??kaj novega, dobrega sem te danes dopoldne videla na trgu si vozičkala oz. stala ob vozičku in klepetala mislim, sem te sam od daleč vidla
|
|
|