Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 9.3.2009 13:46:04
|
|
|
|
Menčy
|
samo na hiter, danes nimam volje pisat, me preveč zebe , ker spet sneži pa tako je bilo že prijetno... SAYURI - KAKI LEPOTI MALI , ma si jih naštimala SMRKA - BOGICA MALIKA, pa seveda tud vsi okrog nje NASY - LEPA torta in prinsecka. Sama pečeš? telovadke in mali telovadci in telovadke, pridete jutri? kaj pa kofetkarce? NO. midva že komaj čakava, baje bo tud boljš vreme
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 9.3.2009 13:50:46
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy samo na hiter, danes nimam volje pisat, me preveč zebe , ker spet sneži pa tako je bilo že prijetno... Tud jst sm čist slabe volje zarad tega snega. KAj ne bo še konec? DAnes tud na plavanje ne gremo, ker sneži. Ne bom v tem snegu vozila Jutri pridem na telovadbo in kafe z obema. Ima mami bolnega nečaka v varstvu, pa nočem, da se še kateri od mojih naleze.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 9.3.2009 13:52:12
|
|
|
|
sayuri
|
pikica je zgleda omagala po včerajšnji fešti klepetka pa kje kida zunaj? seny, prid še k men malo pospravit, čer te ne mine ta pospravljalna mrzlica
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 9.3.2009 16:16:46
|
|
|
|
smrka
|
Seni, hvala za pikopoko... nasa je zdaj ze bolje. Ceprav nevem zakaj ji pade temperaturo pod 35.0 stopin!!!! Se mi zdi da je hladna po obrazu in rokah .... Nasy, cestitke mali za rojstni dan, lepa torta, kdo vam jo je speku? Al si sama nardila? Skoda ker snezi, pa tako lepo vreme ste meli... ej pr nias pa se ni niti duha ne sluha da bo pomlad.. imamo tako ****njeno vreme da to ni res.. cele dneve oblacno, piha, dez... pa jest bom znorela..... evo poleg vsega kar mam v Jurjevci, najbl pogresam se to SONCNO VREME!!!! Lepo se mejte!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 9.3.2009 17:43:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Da se vam še jaz javim. Sem se že zjutraj, in potem mi napiše we are sorry. haloo Praznovanje je mimo, sem se včeraj tako "napokala" samih dobrih jedi, sladic, borovničk mmmm, je bilo fino, luštno. Ponoči sem se full potila, po mojem od vse tiste količine hrane, je hodila ven Danes dopoldan so me klicali iz vrtca, da Lana bruha . Sem jo šla takoj iskat, doma je bruhala še 3x oz. kar je popila in pojedla je šlo takoj ven. Se mi zdi čisto švoh, je G.v naročju zaspala . Bova šle k zdravniku zdaj, je rekla sestra da jo pridem pokazat. Skrbi me ker pije in vse zbruha ven, zdaj pa še pit več noče ker ve kaj jo potem čaka Bogica. Joj, da se še Zoja ne naleze česa takega, potem bo še bolj hudo.. Imejte se lepo. Vreme je čisto out, sem jezna kot .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 9.3.2009 20:04:39
|
|
|
|
seny
|
Bogica Lana .Tudi jaz sem šla danes po Alena v šolo , je imel vročino , zdaj je pa čist ok . Smrka je s tvojim merilcem vse ok Drugač ni to pa nič narobe , sam mal toplejš jo obleči(no razen , če jo trese -takrat je pa podhlajena)Imam žlahtovko iz te stroke zato lahko mal pametujem Telovadke in kofetkarice-se vidimo jutri
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 9.3.2009 20:40:11
|
|
|
|
Barbara111
|
Dober večer punce! Za mano spet naporen dan služba,kuhanje,roditeljski sestanek,.. Kaj pravite ,da imate sneg pri nas je blo danes malo deža,pa tak mrzlo je blo .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 9.3.2009 20:47:14
|
|
|
|
Menčy
|
PIKICA - bogica Lana, sem upalla, daje sedaj konec s temi virusi pa mi je ravno včeraj rekla znanka, da sedaj SPET v vrtcu razsajajo ROTAVIRUSI in UŠI .. DRŽTE SE, NAJ PIJE KAR JI PAŠE, sam da pije!!! za Lano! nočka vsem, danes bo že huda, polna luna je že v pogonu
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 9.3.2009 22:23:09
|
|
|
|
klepetkaa
|
čer, samo pofočkam se danes in s eprijavljam za jutrišnjo kavo . Me čas baše pikica, o boga Lana, upam da ni kje rota.. v vrtcu baje razsaja zdaj.. na našem vhodu lahko noč
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.3.2009 7:51:10
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro. NAša dva sta spet kot žerjavici zdajle. SAm danes ju pa ne pustim zaspat. Če hočta, naj zaspita zdaj in ne spet ob pol 10 . Pridem danes z obema Verjetno bom kar peš z vozičkom prišla. Hm, sam zdaj pa ne vem al bom prišla skoz una vrata pred stopnicami Bom pa v dvorani voziček pustila pikica, mi ej Filip takoj povedal, da je Lana zbolela. Boga. Kako je kaj danes? A rotavirus razsaja v vrtcu? Upam,da ga Filip ne faše oz da kaj ne prinese domov PA uši so spet? Grozno. SMo jih imeli po novem letu Sicer sem HB tko hitro opazila, da smo jih zatrli, še preden so se začele množit Se vidimo danes
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.3.2009 10:27:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Smrka za Adriano. Da se čimprej pozdravi. Pikica za Lano . Upam, da ni rota. Za vse tiste ki zdajle telovadite . Pridne. Jaz sem se komaj danes dokopala do račkota. Sem bla čez vikend ful zasedena, pa takooooo utrujena, da sem še včeraj dvojno gledala. Včeraj sem bila pa v Lj, skoraj cel dan (ja spet z mamo okol zdravnikov). Zdej grem pa kej naredit...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.3.2009 14:08:16
|
|
|
|
sayuri
|
L&Z sta popila mleko, tko sta bla lačna, ko smo prišli domov in v momentu zaspala Ni blo cajta kuhat kosila Bosta pa naslednji obrok jedla zelenjavo. V glavnem zdaj spita. Zgleda, da ju je telovadba zdelala.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.3.2009 14:28:21
|
|
|
|
Muklla
|
No, da še jaz kaj napišem, ne da samo berem. Ponavadi vse preberem, pol pa že tamala svira al grem pa hiter spat, da vsaj mal spanja ujamem, ker pri nas spimo ZELO MALO. Ampak zdejle spi že pol ure. Tale telovadba je res čudežna . Sem mislila, da bova šli ven, zdej pa pančka. Ampak imam občutek, da se bova še sončkali. Mam pa eno vprašanje glede vrtca v Ribnici. A mogoče ktera ve, če dam letos vlogo, pa recimo, da dobim odobreno in ne dam tamale v vrtec, a se mi prihodnje leto šteje kej več točk ( al kaj imajo), ali sem na slabšem? Letos bi jo dala v privat varstvo, pa ne vem kaj naj. Upam, da veste kaj hočem. Res sem zakomplicirala. Adijo pamet . Ajde, mejte se!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.3.2009 14:29:22
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz se spet bašem. Je tašča prinesla šajdasen al kako se že reče temu , pa saj ni važno kako, važno da je Lana spi, čisto je zdelana. Se zbudi, gre na wc in spet nazaj spat . Bogica, vročino ima še vedno. Sem jo prej hranila po žlički z govejo juho, je spravila malo vase. Pa pri čaju vztrajamo. Hvala za vse . Ne vem če je rota, P včeraj mi ni nič oprijemljivega povedala, verjetno je bilo še prehitro za sklepanja (beri 1.dan). Ravno danes sem na posvetu ( ) spraševala kako veš da gre za rota virus. No, saj si bom kaj prebrala na internetu zvečer. Nismo pa danes imele kaj preveč sončne teme ob kavici. Jah, tudi taki dogodki so del naših življenj.. Ko smo mi prišli iz telovadbe sem tudi na hitro naredila ovsene kosmiče in jabolko. Zelenjavo bom dala kasneje, ko se zbudi. Je bila preveč sitna da bi čakala zelenjavni obrok Zdaj se vozička zunaj na sončku. Lepo preživite popoldan!
< Sporočilo je popravil pikica** -- 10.3.2009 14:39:49 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.3.2009 14:30:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri PA uši so spet? Grozno. SMo jih imeli po novem letu Sicer sem HB tko hitro opazila, da smo jih zatrli, še preden so se začele množit Joj Sayuri, za tele "naše" uši sem pa tako jezna, sem dala jezo iz sebe takoj ko sem prišla domov
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.3.2009 14:31:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny sayuri tvoja ste tud taka cukra Naša Tija ima tud tako oblekco kot Zara. Naša Zoja pa trakec za na glavo Pa hudiča, kot bi vse v isti trgovini nakupovale
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.3.2009 14:36:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla Mam pa eno vprašanje glede vrtca v Ribnici. A mogoče ktera ve, če dam letos vlogo, pa recimo, da dobim odobreno in ne dam tamale v vrtec, a se mi prihodnje leto šteje kej več točk ( al kaj imajo), ali sem na slabšem? Letos bi jo dala v privat varstvo, pa ne vem kaj naj. Upam, da veste kaj hočem. Res sem zakomplicirala. Adijo pamet . Ja, ja Muklla, vem kaj hočeš povedat. Ne bi je dala letos v vrtec, ampak bi si rada zagarantirala mesto v vrtcu za drugo leto, a ne? Jaz moram priznat da ne poznam odgovora, ampak če vprašaš mene (samo sklepam), letošnji vpis ne vpliva na vpis otroka v vrtec drugo leto. Ampak to je samo moje mnenje. Mogoče bo katera druga vedela kaj več, drugače pa najbolje da pokličeš v vrtec (ga.Erna), so prijazni in ti bodo vse razložili kako in kaj. Lepo da si se oglasila
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.3.2009 14:38:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, zdaj sem čisto vse (z urejanjem posta) nekaj zabrkljala... No, pa vas pozdravljam še enkrat.
< Sporočilo je popravil pikica** -- 10.3.2009 14:39:08 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.3.2009 14:45:54
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny sayuri tvoja ste tud taka cukra Naša Tija ima tud tako oblekco kot Zara. Naša Zoja pa trakec za na glavo Pa hudiča, kot bi vse v isti trgovini nakupovale Sam to pa res? Kako čudno, a ne? Jah kaj čmo. Jaz sem z H&M oblačili zelo zadovoljna (cenovno, kvaliteta in lepo imajo). PA se vedno "naserejem" in včasih še kje drugje kaj kupim, pol mi je pa žal - ker se takoj skrči/raztegne,.... Si pa dam zdaj pri Zari malce več duška , ker za punčke majo pa tolk, da dol padeš Muklla hm, kaj pa vem tole glede vrtca Po moje (in po logiki) ne bi letošnji vpis igral nobene vloge, če jo ne boš dala notri. Jo boš mogla po moje izpisat in naslednje leto ponovno vpisat. Res ne vem, na pamet govorim. pikica kaj če se je pa LAna s kakšno hrano zastrupila v nedeljo? Francoska? Majoneza? Bogica. Res se mi smili. Če je pojedla vsaj malo juhice in je ostala v njej, potem je to že dober znak. Upam, da se ji čimprej izboljša. JAz pa razmišljam, da bi zdaj imela Filipa kar malo doma. Me je tud tko strah, da česa ne prinese domov. Sploh ne teh uši. Hudiča nogica spet si špricala kafe . Hecam se. Pridruži se nam kakšen torek . JA, danes smo imele bolj "hude" teme. Bo naslednjič boljše Aja pikica, katere ovsene kosmiče uporabljaš? Jih prej kaj namočiš? JAz jih še nisem dala L&Z za poskusit. Jih vedno pozabim kupit.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.3.2009 14:49:21
|
|
|
|
sayuri
|
Muklla, res se lahko na ga. Erno obrneš. Lahko tud mejl pošlješ - vedno odgovori Zdajle sem še enkrat prečekirala tvoje vprašanje. Če je otrok vpisan in sprejet, je zanj zagaranirano prosto mesto v skupini. In to se plača. Tudi če ne hodi. Verjetno ti letošnji vpis ničesar ne zagotovi.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.3.2009 14:55:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Sayuri- oblekice v H&M-u za punčke so zakon. Pa vse ti nastavijo da ti v oči seka in potem samo grabiš in mečeš v košaro. Ah, če pa ne rabi zdaj bo pa čez 1 mesec Lana je v nedeljo jedla samo govejo juho in malo mesa. Nič takega, nobene francoske solate... Čeprav ni izključeno da ne bi res"staknila" zastrupitve s hrano. Je pa pred njo bila bolna tudi njena sestrična, zdaj je zbolela še G.sestra, tako da očitno gremo kot domine Jaz francosko solato jem od nedelje vsak dan Ma ja, tudi meni se kar trga ko jo vidim, res je bogica. Upam, da čimprej mine. Ja, res je polno vsega po vrtcu zdaj, lahko se izogneš temu če Filipa obdržiš malo doma, čeprav nikoli ne veš. Joj uši.. ne govori.. Grem, se je zbudila zdaj.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.3.2009 15:52:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Grem, se je zbudila zdaj. Še vedno tukaj za računalnikom visim Obe punci spita, prej še dol do dnevne sobe nisem prišla, je že spala naprej Lana . Moža pa pri miru pustim, saj je danes dan mučenikov a ne? Saj to pomeni da jih mormo malo mučit, al kako? Pa naj pove tista, ki bo našla najdaljše trnje , da vem kam jih it iskat
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.3.2009 15:54:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Mu grem zdaj skuhat, da ne bo rekel da samo on mene razvaja Madonca mi dogaja spet danes. Nekje moram strest to energijo ven.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.3.2009 17:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
AHA SENY, ZDAJ TE PA IMAM! Pa da vidimo ali boš šla kar tako mimo, al se boš oglasila Drugač bom drugič kar znak obvezna smer pred hišo postavila.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.