|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 6.3.2009 10:53:14
|
|
|
|
Menčy
|
Jutro še od mene! HVALA ZA KOFETKE, čeprav bi mi prijal en ta zarešen, sam kaj , ko ne morem še od doma mi je mali neklaj štrajkal in malo prej zaspal. ššškkkooodddaaa Klepetka Ja, noči so se pri nas spremenile, sedaj se zbijamo 1x in na vso moč papcamo, tako da mami že prej zaspi, ko pa se mali podoji pa zmanjka še njega. Vidiš Seny, tud pr nas se je začelo, se mi je zdelo, da bo tok kot pr zarji... SRKI- ja imaš pravega korenjaka , ampak če prav sledim, je tu kor kar nekaj "mišelink", tud naš ni mel tak malo za 6 mesecev - 9000g, ko se tile fantje 1x srečajo, joj bodo vse naše lepotičke okrog teh mišic hodile nogica - vidim da si mi poslala ZS, grem brat TE4LOVADKE -kako je bilo?, meni še ni uspelo, ob PETKIH ZAGOTOVO ne morem, ker ima možek VAJE, MISLIM pa da mi bo za sredo uspelo, mi je Julija poslala mail za Utežke- kakšne pa boste ve naročale 0,7 al 0,9???kaka je cena , nisem še nič gledala... SMRKA - POCAJTAJTE SE, poizkusi zmešati sirup med dve žlici jogurta-sadnega . sayuri - ja, sedaj imaš sejem možnost imeti pred vrati vsak 6. dan v mesecu juhu pikica - kje ste gledali ZVEZDICO ZASPANKO, se vrti tud ta izven, mi imamo ene karte zastonj pa čakam na kakšno dobro predstavo, ZVEZDICO ZASPANKOpa že pozna tak da bi bilo super
|